- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.061
En hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaEvet benimde 3. İkisi kız olunca çok merak ediyor insan takmış durumdayım ne olacak diye
Ben kullanıyorum huzursuz bacak sendormuna da iyi geliyor. Ileride doktorun zaten verecektir bacak kramplarin baslayinca. Doktoruna güven canim herkes herseyi söylerGebelikte kullanılabilir değil mi doktora sormuştum gerçi kullanabilirsin dedi ama bazı sayfalarda da entresan bilgiler var gebelikte magnezyum kullanılmaz vs .diye kafam karıştı
Çok teşekkür ederim canım inşallahHiç takma inan. Ben o kadar öksürdüm ki bebek uyku uyumamistir dedim neyse dün gittik bebek ohhh uykusunda. Kalbini dinledik ölcüm yapıldı keyfi yerinde paşamin. İçini ferah tut canım hiçbir şey olmaz inşallah.
Sanırım göstermedi kendiniHadi ya pozisyonumu uygun değildi acaba
Sizin magnezyumun hangi formu? Glisinat, sitrat, oksit vs...Ben kullanıyorum huzursuz bacak sendormuna da iyi geliyor. Ileride doktorun zaten verecektir bacak kramplarin baslayinca. Doktoruna güven canim herkes herseyi söyler
Günler geçmiyo gibi ama baksana nasıl güzel ilerledik maşallahİnşallah canım o zaman cinsiyet de beli olck ama 2 Şubat nasl gelck hiç bilmiyorum 17 ocakta Dr kontrolum var üçlü tarama testi için
Zararı yok içebilirsinMerhaba kızlar maden suyunu kaçıncı haftada içmeye başladınız.Ben 10+2 deyim içsem zararı olur mu?birde hangi marka tercih ediyorsunuz
Gerçekten geçmiyor gibi geliyor bana inşallah seninkiler de çok güzel geçer az önce 17 randevum iptal olmuş diye msj geldiGünler geçmiyo gibi ama baksana nasıl güzel ilerledik maşallah
İnşallah temiz çıkar canı gönülden diliyorum.
Bende 17. Haftada kontrole gidicem (3 hafta kaldı) herhalde 21de detaylıya girerim
Ciddi bir salgın var. Formda ateş, öksürük yakalanmayan yok neredeyse.ben de geçenlerde atlattım; öksürük,burun akintisi ve ateş. Gebelikte bağışıklık daha da düşüyor. Artık maske takıyorum dışarı cikinca. Bana da aynı şekilde sadece parol verildi, güvenilir antibiyotikler var ama parol kullan önce dedi neyseki ertesi gün ateş de hızlı bi sekilde bitti. Ama ateşiniz devam ediyorsa bence muhakkak tekrar görünün, bazılarında ateş yüksek ve çabuk düşmeyebiliyor, güvenilir ateşe etki eden bir ilaç başlanılır bence, ateş devamlı olunca evde yapılabilecekler çok sınırlı. Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bende temmuzda doğumum olacak nasipse. Fakat iki gündür ateşler içinde yanıyorum öksürük mode bulantısı kusma var. Dün acilde geçirdim serim vs ama banamisin demedi zaten parol verildi serumda sadece. Antibiyotik vermediler. Öksürük şurubu ile grip ilacı verdiler ama ateşim düşmüyor var mı benim gibi olan neler yapıyorsunuz boğazım göğsün çok ağrıyor ateşimde 37.7 de fixlendi
Cvbiniz için teşekkür ederim. Kadın doğumcuma da yazdım 38 i gecmedikce bekleyim bugunde bekleyelim dedi. Artık yarında düşmezse ateşim 3 gün olmuş oluyor. 4 saatte bir parol içiyorum tabi ona rağmen ateş böyle icmesem artar. Sevindim sizin adınıza inşallah bende atlatirim birde çalışıyorum bu halde titreye titreye dinlenemiyorum daCiddi bir salgın var. Formda ateş, öksürük yakalanmayan yok neredeyse.ben de geçenlerde atlattım; öksürük,burun akintisi ve ateş. Gebelikte bağışıklık daha da düşüyor. Artık maske takıyorum dışarı cikinca. Bana da aynı şekilde sadece parol verildi, güvenilir antibiyotikler var ama parol kullan önce dedi neyseki ertesi gün ateş de hızlı bi sekilde bitti. Ama ateşiniz devam ediyorsa bence muhakkak tekrar görünün, bazılarında ateş yüksek ve çabuk düşmeyebiliyor, güvenilir ateşe etki eden bir ilaç başlanılır bence, ateş devamlı olunca evde yapılabilecekler çok sınırlı. Geçmiş olsun
Benimde yaş 35 riskli bir yaş tabi. Bende yaptırırım umarım uygun bir yer bulabilirimDoktor risk görürse öneriyor bana önermedi ama ben ileri yaş durumundan taramalara guvenemedim o yüzden kendi istegimle doktorumun anlaşmalı bir laba 8500 liraya yaptırdım normalde bunun iki katı gibiydi fiyatı disaridan yaptıranlara. yeni yıl gelmeden yaptırdik bir de zam gelmeden. Ben 11+4 te yaptırdım. 9. Haftadan itibaren yapıyoruz dediler.
Malat,sitrat ve taurat olanini kullaniyorm toz formundaSizin magnezyumun hangi formu? Glisinat, sitrat, oksit vs...
Saklamış minnoş anneyi daha çok meraklandırmak istemişSanırım göstermedi kendini
Maşallah baya burdayım anne dıyorTeyzeler bu gobüş normal misizin gobüşler ne durumda bugün 14 haftalık olduk göbek deliğimin altından çizgi de oluşmaya başladı
Ben kilolu gebelerdenim ondan böyleMaşallah baya burdayım anne dıyorbenim 12.hftam 2.gebelik olmasına rağmen pek yok çok yersem biraz belli oluyor iç karnım geniş sanırım ilktede böyleydim
Aynen kilolu göbeği gibi durmuyor kesinlikle çok tatlış hamileliğin hakkını vermeli bence göbüşlerdeBen kilolu gebelerdenim ondan böyleama şuan kilolu değilde hamile göbeği olmasına bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?