2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben kilolu gebelerdenim ondan böyle ama şuan kilolu değilde hamile göbeği olmasına bayıldım
Ben de kilolu hamile kaldım, şuan 11+4üz ama yukarı doğru kalkık bi alt karnım var. Bariz bebek ben burdayım diyor maşallah çok güzel bir şey yaaa

Merhaba güzel anneler ilk baslarda buralardayım sonra pek bakamadım benide ekleyin son adet tarihim 25 Ekim bugün tam 10haftalik olduk kese 6+1kalp atışı 8+1 üçüncü bebisim olacak inşallah

Gerçekten geçmiyor gibi geliyor bana inşallah seninkiler de çok güzel geçer az önce 17 randevum iptal olmuş diye msj geldi Dr polikliniği o gün yokmuş şimdi alabilirsem alcm 20 gibi
Ay banada oldu geçen sorma neyse geç olsun sağlıklı olsun bişey olmaz

Günaydın minnoşlar ve anneleri. Artık rahmimi elimle hissediyorum. Göbek deliğimin hemen altında sağ tarafta top şeklinde elime geliyor az kaldı bebiş hareketlerine inşallah
Ay ne güzel ya benim karnım dümdüz herhangi bir çıkıntı yok 11+5 teyim kilomda nornal bir kilo nmide bulantısı Da kalmadı sadece wc ye uyanır uyanmaz gidiyorum ha bide 16 saat uyuyorum

Ay ne güzel ya benim karnım dümdüz herhangi bir çıkıntı yok 11+5 teyim kilomda nornal bir kilo nmide bulantısı Da kalmadı sadece wc ye uyanır uyanmaz gidiyorum ha bide 16 saat uyuyorum
Benimde ne olduysa 12den sonra oldu son 2 gündür rahmimi net hissediyorum sanki portakal koymuşlar oraya gibi bugün 14+1 ama 5 gün ilerden gidiyor danacım
Kusmalarım geçti mide bulantısı ara ara yokluyor çok sevindim canım mide bulantısı insanı hayattan soğutuyor. Oh sefan olsun uyu bol bol
Kızların kaç yaşındaydı ?

Bende unutmuşum 5 yıl aradan sonra hissiyatları çalışıyordum birde hep kızlarımın Biri 9 yaşında biri 5 yaşında

Günaydın minnoşlar ve anneleri. Artık rahmimi elimle hissediyorum. Göbek deliğimin hemen altında sağ tarafta top şeklinde elime geliyor az kaldı bebiş hareketlerine inşallah
yaaMaşallahh senin cinsiyeti erkek miydi? benim sol tarafta 3 gündür karnım hafif çıkmaya başladı

Canım iyi olmana sevindim yine geriden geliyorum ev, okul, çocuk, annemle babam da bizdeydi 20 gündür derken gruba pek bakamiyorum geriden geriden geliyorum iyi haberlerinize seviniyorum

Kıyamam o şoku ben de oğlumda yaşamıştım :) insan başta üzülüyor ama ozellikle doğunca onun o mis kokusunu içine çekince ben niye böyle dusunmusum diye bile düşünüyor seni anlıyorum duygularını da tahmin ediyorum çünkü yaşadım birebir, onları yaşamış biri olarak şuan yine kız olursa havalara uccam sanırım ama erkek olursa da sevincem oğluma yoldaş gelecek diye erkek erkeğe daha iyi anlaşırlar ve yoldaş olurlar hayırlısını versin Allah'ım diyorum ikisine de üzülmem bu sefer :)

Kızların doktorun 10+5 te yaptığı tahmin yanıltıcı olabilir mi ? Yaşadınız mı .. sadece bi tahmin 13.haftada bakarız demişti :) rüyalarım tersini söylüyor doktorun :)

yaaa hiç güleceğim yoktu, makasla kesik attım deyince sinirlerim bozuldu :) benim de ayaklarım yanıyor, ayakkabılarımı soyup çıplak ayakla koşasım geliyor :)
bende de el ayak yanması çok fazla oluyor ama ben kiloluyum normalde yani kilolu bir şekilde hamile kaldım acaba kolesterol filan mı yüksek ondan mı oluyor diye düşünüyordum.

Senin belli olmadı değil mi canım daha :) ne zaman kontrol
Yarın ama devlete gidicem büyük ihtimal söyleyemez alanyada devlet hastanesi yeni ve daha konforlu araştırma hastanesi özellikle devlete gidiyorum ama cinsiyeti söylemez diye düşünüyorum 11+6 olucak yarın hayırlısı olsun söylerse yazarım isimleri hazır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…