- 19 Haziran 2021
- 1.136
- 1.323
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.081
Ben de kilolu hamile kaldım, şuan 11+4üz ama yukarı doğru kalkık bi alt karnım var. Bariz bebek ben burdayım diyorBen kilolu gebelerdenim ondan böyleama şuan kilolu değilde hamile göbeği olmasına bayıldım
Oyyy maşallahTeyzeler bu gobüş normal misizin gobüşler ne durumda bugün 14 haftalık olduk göbek deliğimin altından çizgi de oluşmaya başladı
Ay banada oldu geçen sormaGerçekten geçmiyor gibi geliyor bana inşallah seninkiler de çok güzel geçer az önce 17 randevum iptal olmuş diye msj geldiDr polikliniği o gün yokmuş şimdi alabilirsem alcm 20 gibi
Tabiki eklerim
Gayet normal çokta güzellllTeyzeler bu gobüş normal misizin gobüşler ne durumda bugün 14 haftalık olduk göbek deliğimin altından çizgi de oluşmaya başladı
Tekrar hoşgeldin yaşınıda yazabilir misin ?Merhaba güzel anneler ilk baslarda buralardayım sonra pek bakamadım benide ekleyin son adet tarihim 25 Ekim bugün tam 10haftalik oldukkese 6+1kalp atışı 8+1 üçüncü bebisim olacak inşallah
Ay ne güzel ya benim karnım dümdüz herhangi bir çıkıntı yok 11+5 teyim kilomda nornal bir kiloGünaydın minnoşlar ve anneleri. Artık rahmimi elimle hissediyorum. Göbek deliğimin hemen altında sağ tarafta top şeklinde elime geliyor az kaldı bebiş hareketlerine inşallah
Benimde ne olduysa 12den sonra oldu son 2 gündür rahmimi net hissediyorum sanki portakal koymuşlar oraya gibi bugün 14+1 ama 5 gün ilerden gidiyor danacımAy ne güzel ya benim karnım dümdüz herhangi bir çıkıntı yok 11+5 teyim kilomda nornal bir kilonmide bulantısı Da kalmadı sadece wc ye uyanır uyanmaz gidiyorum ha bide 16 saat uyuyorum
Aynen öyle vllhaAy banada oldu geçen sormaneyse geç olsun sağlıklı olsun bişey olmaz
Bende unutmuşum 5 yıl aradan sonra hissiyatları çalışıyordum birde hep kızlarımın Biri 9 yaşında biri 5 yaşındaBenimde ne olduysa 12den sonra oldu son 2 gündür rahmimi net hissediyorum sanki portakal koymuşlar oraya gibi bugün 14+1 ama 5 gün ilerden gidiyor danacım
Kusmalarım geçti mide bulantısı ara ara yokluyor çok sevindim canım mide bulantısı insanı hayattan soğutuyor. Oh sefan olsun uyu bol bol
Kızların kaç yaşındaydı ?
yaaGünaydın minnoşlar ve anneleri. Artık rahmimi elimle hissediyorum. Göbek deliğimin hemen altında sağ tarafta top şeklinde elime geliyor az kaldı bebiş hareketlerine inşallah
Canım iyi olmana sevindim yine geriden geliyorum ev, okul, çocuk, annemle babam da bizdeydi 20 gündür derken gruba pek bakamiyorum geriden geriden geliyorum iyi haberlerinize seviniyorumŞimdi bir daha gittim şükür iyi bir doktora denk geldim progestan başla dedi dün içmeye başladım dedim 1 kutu bitir dedi magnezyum verdi bebekte iyi suyunda iyi kanamada kesilmiş korkma dedi şükür şuan iyiyim eşim ilaç alma gitti içicem hemen cevap veren herkese çok teşekkür ederim tansiyonumda varmış 14.9 çıktı halsizim uyicam şimdi ilaçları içip
Kıyamam o şoku ben de oğlumda yaşamıştım :) insan başta üzülüyor ama ozellikle doğunca onun o mis kokusunu içine çekince ben niye böyle dusunmusum diye bile düşünüyorNifty test yaptırmistim 12.haftada, test sonucu iyi çıktı herhangi bir genetik risk yok. Cinsiyet de erkekmiş ben hep kız diye şartlanmistim ilk gebeliğim süslerim püslerim rengarenk çiçekli giydiririm diye heves ediyordum şok oldum minik bir travma yaşıyorum şu an
bende de el ayak yanması çok fazla oluyor ama ben kiloluyum normalde yani kilolu bir şekilde hamile kaldım acaba kolesterol filan mı yüksek ondan mı oluyor diye düşünüyordum.yaaa hiç güleceğim yoktu, makasla kesik attım deyince sinirlerim bozuldu :) benim de ayaklarım yanıyor, ayakkabılarımı soyup çıplak ayakla koşasım geliyor :)
Senin belli olmadı değil mi canım daha :) ne zaman kontrolBende o kadar çok erkek rüyadı görüyorum ki 2 kızdan sonra istediğin için sanırım sağlıklı olsunda diyorum Allah nasip etmiş ama gönlümdekide işte öyle.
Yarın ama devlete gidicem büyük ihtimal söyleyemez alanyada devlet hastanesi yeni ve daha konforlu araştırma hastanesi özellikle devlete gidiyorum ama cinsiyeti söylemez diye düşünüyorum 11+6 olucak yarın hayırlısı olsun söylerse yazarım isimleri hazır zatenSenin belli olmadı değil mi canım daha :) ne zaman kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?