2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
B BirNBirE Şimdi listeye baktım da gruptaki ilk isim belli olmuş. Hayırlı olsun .İsmiyle yaşasın inşallah .Daha önce duymadığım bir isim. Ben de kocamı tek isme ikna edersem tek koycam
Öz Türkçe bir isim olsun çok istedim. İsimde tek ve 4 harf hoşuma gidiyor anlamı da güzel erkomuz dünyaya gelirse Erim olacak inşallah

kimsenin bilmediği bir isimde kulağına ezanla okutturucam keşke kızımda da yapsaydım dediğim bir olay

B BirNBirE Şimdi listeye baktım da gruptaki ilk isim belli olmuş. Hayırlı olsun .İsmiyle yaşasın inşallah .Daha önce duymadığım bir isim. Ben de kocamı tek isme ikna edersem tek koycam
isim konuları da başladı ay büyüyo bu çocuklar be hazır isimden açılmışken danışmak isterim sizce Gurur ismi nasıl biraz ağır gibi ama çokta hoşumuza gitti

Tam rahat erdim şimdi yaşamaya başlıycam dedim hoooooop süpriiiz sağlıkla gelsinde inşaalah. Senin kızın kaç yaşındaydı hazır mı abla olmaya

isim konuları da başladı ay büyüyo bu çocuklar be hazır isimden açılmışken danışmak isterim sizce Gurur ismi nasıl biraz ağır gibi ama çokta hoşumuza gitti
Gurur aşkı ziyan eder şarkısı geldi aklıma hemen saygın ismide aklınızda bulunsun güzel bence benimki hazırda ondan öneride bulunuyorum

Gurur aşkı ziyan eder şarkısı geldi aklıma hemen saygın ismide aklınızda bulunsun güzel bence benimki hazırda ondan öneride bulunuyorum
Saygın da güzzeell, bebekken belki ağır gelebilir diye düşünüyorum Gururdan için ama ilerde böyle iş yerinde filan Gurur bey diye anılması ne biliyim kulağa çok hoş geldi

Saygın da güzzeell, bebekken belki ağır gelebilir diye düşünüyorum Gururdan için ama ilerde böyle iş yerinde filan Gurur bey diye anılması ne biliyim kulağa çok hoş geldi
Annesi en güZelini düşünür ben içime sindikten sonra asla sormuyorum sorunca fikir sahipleri fikir verince isimden soğuyorum sonra yine arayış

Kızlar isimler farklı ve güzel ikisi de malesef ben eşimw bin tane isim soylesem de hiçbirini beğwnmwdi son olarak ali ya da ayşe olarak noktalıycaz galiba bir tek erkekte doruk kızda doğa hoşuna gitmiş en azından birer isim elde var

Benim kızlarımın isimleri Eflin ve Zümra Ela fikir olsun sizede

İsim enerjisine çok inanıyorum anne babanın da sevmesi önemli tabi ama dürüst olmak gerekirse pek benlik değil diyeyim

Tam rahat erdim şimdi yaşamaya başlıycam dedim hoooooop süpriiiz sağlıkla gelsinde inşaalah. Senin kızın kaç yaşındaydı hazır mı abla olmaya
4,5 yaşında temmuzda tam 5 olacak. İnanılmaz hazır canım çocuğum hamile olduğumu bilmeden inşallah karnında bebek olur diye dualar ediyordu çok heyecanlıyım onun adına

Benim kızımın adını Eşim koydu kuranda geçmesini çok istedi kırmakta istemedim kız çocuk delisi bir bey göbek adınıda doktoru koydu Naz ama kimlikte yazmıyor tabi
Kızım olsaydı yada karnımda ki sürpriz yapar kıza dönerse Asin olur ismi
Bu arada kağıda yazıp kura çekmek anlaşılmayan isim konularını aşıyor aklında bulunsun

4,5 yaşında temmuzda tam 5 olacak. İnanılmaz hazır canım çocuğum hamile olduğumu bilmeden inşallah karnında bebek olur diye dualar ediyordu çok heyecanlıyım onun adına
Sana bişey diyimmi benim büyük kızım yatıp kalkıp kardeş dedi sürekli doğduğundan beri sıkıntı yaşadık o kadar pedogojik araştırma yaptık ama baktı ki kardeşi geri gitmiyor istediği olmamaya başladı kıskançlıklar başladı hala devam ediyor

İlk kızınızın ismi neydi benim de eşim kız çocuk delisi çok heyecanlı cinsiyeti oğrenmeye ama ben en başından beri erkek hissediyorum hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah en büyük dileğim

Muhtemelen kıskançlıklar yaşarız özellikle ilk dönemde bütün herkesin odağı bebek olacağı için ama kızımın kalbini çok iyi biliyorum. Ve çok güzel bir döneme denk geliyor yaz tatilinde yanımızda olacak 2,5 ay boyunca bunun etkisinin olumlu yönde olacağını düşünüyorum. O insanın birazda yapısı bence ya kızın hayatı boyunca kıskanç bir birey olacak bence
Ben hiç kıskanç bir çocuk değildim kardeşlerime çevreme karşı hala kıskanç değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…