- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.101
Öz Türkçe bir isim olsun çok istedim. İsimde tek ve 4 harf hoşuma gidiyor anlamı da güzel erkomuz dünyaya gelirse Erim olacak inşallah
Evet canım erkek. Ufak ufak buradayız diyorlar artıkyaaMaşallahh senin cinsiyeti erkek miydi? benim sol tarafta 3 gündür karnım hafif çıkmaya başladı
Maşallah büyütmüşsün kızçelerini çok güzel abla olacaklar yaaaaBende unutmuşum 5 yıl aradan sonra hissiyatları çalışıyordum birde hep kızlarımın Biri 9 yaşında biri 5 yaşında
isim konuları da başladı ay büyüyo bu çocuklar be
Gurur aşkı ziyan eder şarkısı geldi aklıma hemenisim konuları da başladı ay büyüyo bu çocuklar behazır isimden açılmışken danışmak isterim sizce Gurur ismi nasıl biraz ağır gibi ama çokta hoşumuza gitti
Saygın da güzzeell, bebekken belki ağır gelebilir diye düşünüyorum Gururdan için ama ilerde böyle iş yerinde filan Gurur bey diye anılması ne biliyim kulağa çok hoş geldiGurur aşkı ziyan eder şarkısı geldi aklıma hemensaygın ismide aklınızda bulunsun güzel bence benimki hazırda ondan öneride bulunuyorum
cinsiyet belli miydi sizin <3Gurur aşkı ziyan eder şarkısı geldi aklıma hemensaygın ismide aklınızda bulunsun güzel bence benimki hazırda ondan öneride bulunuyorum
Annesi en güZelini düşünür ben içime sindikten sonra asla sormuyorum sorunca fikir sahipleri fikir verince isimden soğuyorum sonra yine arayışSaygın da güzzeell, bebekken belki ağır gelebilir diye düşünüyorum Gururdan için ama ilerde böyle iş yerinde filan Gurur bey diye anılması ne biliyim kulağa çok hoş geldi
Yok malesef rüyalarımda görüyorum henüz yarın kontrolüm var belki söyler 11+6 olucakcinsiyet belli miydi sizin <3
Benim kızlarımın isimleri Eflin ve Zümra Ela fikir olsun sizedeKızlar isimler farklı ve güzel ikisi demalesef ben eşimw bin tane isim soylesem de hiçbirini beğwnmwdi son olarak ali ya da ayşe olarak noktalıycaz galiba bir tek erkekte doruk kızda doğa hoşuna gitmiş en azından birer isim elde var
isim konuları da başladı ay büyüyo bu çocuklar behazır isimden açılmışken danışmak isterim sizce Gurur ismi nasıl biraz ağır gibi ama çokta hoşumuza gitti
Çok güzel isimleri maşallahBenim kızlarımın isimleri Eflin ve Zümra Ela fikir olsun sizede
4,5 yaşında temmuzda tam 5 olacak. İnanılmaz hazır canım çocuğum hamile olduğumu bilmeden inşallah karnında bebek olur diye dualar ediyordu çok heyecanlıyım onun adınaTam rahat erdim şimdi yaşamaya başlıycam dedim hoooooop süpriiizsağlıkla gelsinde inşaalah. Senin kızın kaç yaşındaydı hazır mı abla olmaya
Benim kızımın adını Eşim koydu kuranda geçmesini çok istedi kırmakta istemedim kız çocuk delisi bir bey göbek adınıda doktoru koydu Naz ama kimlikte yazmıyor tabiKızlar isimler farklı ve güzel ikisi demalesef ben eşimw bin tane isim soylesem de hiçbirini beğwnmwdi son olarak ali ya da ayşe olarak noktalıycaz galiba bir tek erkekte doruk kızda doğa hoşuna gitmiş en azından birer isim elde var
Sana bişey diyimmi benim büyük kızım yatıp kalkıp kardeş dedi sürekli doğduğundan beri sıkıntı yaşadık o kadar pedogojik araştırma yaptık ama baktı ki kardeşi geri gitmiyor istediği olmamaya başladı kıskançlıklar başladı hala devam ediyor4,5 yaşında temmuzda tam 5 olacak. İnanılmaz hazır canım çocuğum hamile olduğumu bilmeden inşallah karnında bebek olur diye dualar ediyordu çok heyecanlıyım onun adına
benim 11+1de yüzde yetmiş erkek diye söylemişti eğer erkekse erken gösteriyor sıpalar :))))Yok malesef rüyalarımda görüyorum henüz yarın kontrolüm var belki söyler 11+6 olucak
İlk kızınızın ismi neydi benim de eşim kız çocuk delisi çok heyecanlı cinsiyeti oğrenmeye ama ben en başından beri erkek hissediyorum hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah en büyük dileğimBenim kızımın adını Eşim koydu kuranda geçmesini çok istedi kırmakta istemedim kız çocuk delisi bir bey göbek adınıda doktoru koydu Naz ama kimlikte yazmıyor tabi
Kızım olsaydı yada karnımda ki sürpriz yapar kıza dönerse Asin olur ismi
Bu arada kağıda yazıp kura çekmek anlaşılmayan isim konularını aşıyor aklında bulunsun
Muhtemelen kıskançlıklar yaşarız özellikle ilk dönemde bütün herkesin odağı bebek olacağı için ama kızımın kalbini çok iyi biliyorum. Ve çok güzel bir döneme denk geliyor yaz tatilinde yanımızda olacak 2,5 ay boyunca bunun etkisinin olumlu yönde olacağını düşünüyorum. O insanın birazda yapısı bence ya kızın hayatı boyunca kıskanç bir birey olacak benceSana bişey diyimmi benim büyük kızım yatıp kalkıp kardeş dedi sürekli doğduğundan beri sıkıntı yaşadık o kadar pedogojik araştırma yaptık ama baktı ki kardeşi geri gitmiyor istediği olmamaya başladı kıskançlıklar başladı hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?