2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İsim enerjisine çok inanıyorum anne babanın da sevmesi önemli tabi ama dürüst olmak gerekirse pek benlik değil diyeyim
daha isim analizi yaptıracağım zaten ama telafuzu vs hoşumuza gitti şimdilik o değil de erkek kıyafetleri almaya bile başladım bu kadar adapte olmuşken kız çıkarsa büyük şok geçiricem

İlk kızınızın ismi neydi benim de eşim kız çocuk delisi çok heyecanlı cinsiyeti oğrenmeye ama ben en başından beri erkek hissediyorum hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah en büyük dileğim
Nisa tersi de Asin oluyor
Amin canım yaaa inşallah sağlıkla gelsinler ama baba-kız ilişkileri gerçekten çok kuvvetli eşinde nasip olsun hayırlısıyla

daha isim analizi yaptıracağım zaten ama telafuzu vs hoşumuza gitti şimdilik o değil de erkek kıyafetleri almaya bile başladım bu kadar adapte olmuşken kız çıkarsa büyük şok geçiricem
Hahahaha ben o yüzden hiç bişey almamaya kararlıyım başından beri erkek hissediyorum 2 doktor yorumu da erkek oldu ama kordonu pipi sandılarsa bilemiyorum

Günaydın kızlar biz de 12. Haftadayız ikili test sonucunu gösterdim bugün iyi çıktı doktor baktı sanki ben de pipi gördüm resmen doktor da tahminim erkek dedi haftaya cuma gel bakalım dedi inş net öğrenirz eşim de kız çok istiyodu ama nasip heyecanlıyımbi de zıplıyodu kerata içerde

Hahahaha ben o yüzden hiç bişey almamaya kararlıyım başından beri erkek hissediyorum 2 doktor yorumu da erkek oldu ama kordonu pipi sandılarsa bilemiyorum
ay bilemiyorum bacak arasında gördüm valla bende bi şey ama bakalım bi dahaki sefere belli olur artık inşallah

Kızlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar? Bana doktorum ilk 3 ay hiç kilo almıycaksın sonra her ay 1 kilo dedi ama ben 3 ayı tamamlarken bir kilo almışım kızar mı bana ya

Maşallah sağlıkla ilerlesinnn

ay bilemiyorum bacak arasında gördüm valla bende bi şey ama bakalım bi dahaki sefere belli olur artık inşallah
Bende yanılacaklarını düşünmüyorum perinatalog erkek gibi dedi kendi doktorum erkek olduğunu düşünüyorum dedi kız olursa büyük sürpriz yaşarız hadi inşallah

Kızlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar? Bana doktorum ilk 3 ay hiç kilo almıycaksın sonra her ay 1 kilo dedi ama ben 3 ayı tamamlarken bir kilo almışım kızar mı bana ya
Kızıyorlar valla en son ben bir azar yemiştim yeter artık meyve yeme dondurma yeme ekmek yeme diye anlatamam şuan 62-63 arasında gidip geliyorum hala

Kızmak ne haddine canım. Hem bir kilo çok değilki. Ben 14+5teyim bir kilo aldım bir sıkıntı olmaz. Asıl bundan sonra başlayacak kilo alımı. Dikkat etmek lazım tabi ama ölüm orucuna girecek halimiz yok

Kızlar bugün muayenem vardı 11 haftalık olmuşuz kollları ayakları kıpır kıpırdı şahane bir histi görmek. Cinsiyet için kız olarak düşünüyorum ancak erken net söylemek için dedi.
Fetal DNA yaptırmak daha iyi olur diyerek bir yere yönlendirdi. Bu hafta içi fetal dna yaptıracağım.

Bebişi gördüm ya Şuan o kadar enerji doluyum ki

Ben ilk 2.5 ay 2 kilo aldım ..doktorum çok güzel dedi..belki genelde zayıf olduğum için ama sevindi aldığıma ve o kadar kusmama rağmen aldım ..

k
Kızmak ne haddine canım. Hem bir kilo çok değilki. Ben 14+5teyim bir kilo aldım bir sıkıntı olmaz. Asıl bundan sonra başlayacak kilo alımı. Dikkat etmek lazım tabi ama ölüm orucuna girecek halimiz yok
kilolu hamile kaldım ve insülin direncim var gebelik şekeri olmasın diye benimki aslında

k

kilolu hamile kaldım ve insülin direncim var gebelik şekeri olmasın diye benimki aslında
Bendede daha önce şeker varmış her ay kan vereceksin dedi doktor daha kaç yaşındayım şekerim yüksek çıktı 30 yaşında olup şeker çıkınca üzülüyor insan

Ya adlında asla kıskançlık yoktu kardeşiyle birlikte ortaya çıkmış oldu bilmiyorum bende kıskancım biraz bastırabildiğim bi duygu değil ve açıkça söylerim kıskandığımı konu ne olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…