- 19 Haziran 2021
- 1.136
- 1.323
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.121
daha isim analizi yaptıracağım zaten ama telafuzu vs hoşumuza gitti şimdilikİsim enerjisine çok inanıyorum anne babanın da sevmesi önemli tabi ama dürüst olmak gerekirse pek benlik değil diyeyim
Nisa tersi de Asin oluyorİlk kızınızın ismi neydi benim de eşim kız çocuk delisi çok heyecanlı cinsiyeti oğrenmeye ama ben en başından beri erkek hissediyorum hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah en büyük dileğim
İnşallaaaah benimkide gösteririr cinsiyetini rüya görmekten bıktım vallahibenim 11+1de yüzde yetmiş erkek diye söylemişti eğer erkekse erken gösteriyor sıpalar :))))
Hahahaha ben o yüzden hiç bişey almamaya kararlıyımdaha isim analizi yaptıracağım zaten ama telafuzu vs hoşumuza gitti şimdiliko değil de erkek kıyafetleri almaya bile başladım bu kadar adapte olmuşken kız çıkarsa büyük şok geçiricem
Ben de erkek gordum geçen gwce mavi tulumla kucağıma verdiler ama tersine çıkar derler nasip:)İnşallaaaah benimkide gösteririr cinsiyetini rüya görmekten bıktım vallahi
ay bilemiyorum bacak arasında gördüm valla bende bi şey ama bakalım bi dahaki sefere belli olur artık inşallahHahahaha ben o yüzden hiç bişey almamaya kararlıyımbaşından beri erkek hissediyorum 2 doktor yorumu da erkek oldu ama kordonu pipi sandılarsa bilemiyorum
Maşallah sağlıkla ilerlesinnnGünaydın kızlar biz de 12. Haftadayız ikili test sonucunu gösterdim bugün iyi çıktı doktor baktı sanki ben de pipi gördüm resmen doktor da tahminim erkek dedi haftaya cuma gel bakalım dedi inş net öğrenirzeşim de kız çok istiyodu ama nasip heyecanlıyım bi de zıplıyodu kerata içerde
Bende yanılacaklarını düşünmüyorum perinatalog erkek gibi dedi kendi doktorum erkek olduğunu düşünüyorum dedi kız olursa büyük sürpriz yaşarızay bilemiyorum bacak arasında gördüm valla bende bi şey ama bakalım bi dahaki sefere belli olur artık inşallah
Kızıyorlar valla en son ben bir azar yemiştim yeter artık meyve yeme dondurma yeme ekmek yeme diye anlatamamKızlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar? Bana doktorum ilk 3 ay hiç kilo almıycaksın sonra her ay 1 kilo dedi ama ben 3 ayı tamamlarken bir kilo almışım kızar mı bana ya
Kızmak ne haddine canım. Hem bir kilo çok değilki. Ben 14+5teyim bir kilo aldım bir sıkıntı olmaz. Asıl bundan sonra başlayacak kilo alımı. Dikkat etmek lazım tabi ama ölüm orucuna girecek halimiz yokKızlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar? Bana doktorum ilk 3 ay hiç kilo almıycaksın sonra her ay 1 kilo dedi ama ben 3 ayı tamamlarken bir kilo almışım kızar mı bana ya
Beni ekler msin ..Tabiki eklerim
Ben ilk 2.5 ay 2 kilo aldım ..doktorum çok güzel dedi..belki genelde zayıf olduğum için ama sevindi aldığıma ve o kadar kusmama rağmen aldım ..Kızlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar? Bana doktorum ilk 3 ay hiç kilo almıycaksın sonra her ay 1 kilo dedi ama ben 3 ayı tamamlarken bir kilo almışım kızar mı bana ya
kilolu hamile kaldım ve insülin direncim var gebelik şekeri olmasın diye benimki aslındaKızmak ne haddine canım. Hem bir kilo çok değilki. Ben 14+5teyim bir kilo aldım bir sıkıntı olmaz. Asıl bundan sonra başlayacak kilo alımı. Dikkat etmek lazım tabi ama ölüm orucuna girecek halimiz yok
Ben gram almadım hatta 2 kilo verdim bileKızlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar? Bana doktorum ilk 3 ay hiç kilo almıycaksın sonra her ay 1 kilo dedi ama ben 3 ayı tamamlarken bir kilo almışım kızar mı bana ya
Bendede daha önce şeker varmış her ay kan vereceksin dedi doktor daha kaç yaşındayım şekerim yüksek çıktı 30 yaşında olup şeker çıkınca üzülüyor insank
kilolu hamile kaldım ve insülin direncim var gebelik şekeri olmasın diye benimki aslında
Ya adlında asla kıskançlık yoktu kardeşiyle birlikte ortaya çıkmış oldu bilmiyorum bende kıskancım biraz bastırabildiğim bi duygu değil ve açıkça söylerim kıskandığımıMuhtemelen kıskançlıklar yaşarız özellikle ilk dönemde bütün herkesin odağı bebek olacağı için ama kızımın kalbini çok iyi biliyorum. Ve çok güzel bir döneme denk geliyor yaz tatilinde yanımızda olacak 2,5 ay boyunca bunun etkisinin olumlu yönde olacağını düşünüyorum. O insanın birazda yapısı bence ya kızın hayatı boyunca kıskanç bir birey olacak bence
Ben hiç kıskanç bir çocuk değildim kardeşlerime çevreme karşı hala kıskanç değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?