- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.141
Valla ben de 1 kilo aldım bu hfta diye kızdıKızıyorlar valla en son ben bir azar yemiştim yeter artık meyve yeme dondurma yeme ekmek yeme diye anlatamamşuan 62-63 arasında gidip geliyorum hala
Kızında öyle gider bence tamamen yapısalYa adlında asla kıskançlık yoktu kardeşiyle birlikte ortaya çıkmış oldu bilmiyorum bende kıskancım biraz bastırabildiğim bi duygu değil ve açıkça söylerim kıskandığımıkonu ne olursa
Tabiki eklerim hoşgeldinBeni ekler msin ..
Son adet tarihi 4 Ekim
Kese _5+2
Kalp atışı 7+1
İlk gebeliğim
Yaş 32
Cinsiyet kız
Tahmini doğum 10 temmuz
Kızsınlar ya iyidirValla ben de 1 kilo aldım bu hfta diye kızdı
Canim hamile kıyafetlerine geçiş yapabilirsin özellikle iç çamaşıri ve pantolonda, ben Pentiden hamile alt iç camasiri aldım bir de ev için hamile taytı, dışarısı için de oğluma hamileyken 2 tane hamile pantalonu vardı onlara geçiş yaptım, normal pantalonlarim karnımı sıktığı için ağrı yapti dün okula giderken giydim de yine normal pantalonu, bidaha giymemkızlar masa başı çalışan var mı? oturma şeklimi ayarlıyamıyorum. giydiklerim zaten çok rahatsız ediyor alt karnım üste çıktı eni konu. çok rahatsızım az evvel iç çamaşırıma makasla kesik attım sinirden. aslında sıkmıyor ama oturunca sıkıyor gibi hissettiriyor. şimdiden böyleysem ilerde napıcam bilmiyorum çok ağırlığım var alt karnımda nasıl geçer bu? kilodan mı bebekten mi anlayamıyorum da.
Aynen öyleAy banada oldu geçen sormaneyse geç olsun sağlıklı olsun bişey olmaz
Abooo şimdi okudum göbek çizgisi rahim yukarısı vs hiç bir şey hissetmiyorum nerede onunda bilmiyorumGünaydın minnoşlar ve anneleri. Artık rahmimi elimle hissediyorum. Göbek deliğimin hemen altında sağ tarafta top şeklinde elime geliyor az kaldı bebiş hareketlerine inşallah
Bende öyleyim kilo veriyorum ilk 3 ay nedense hiç kusmam vs. olmamasına rağmenBen gram almadım hatta 2 kilo verdim bile
İştah yok oldu sanki ondan mecburiyetten uiyorum bende midem iyice bulanmasın diyeBende öyleyim kilo veriyorum ilk 3 ay nedense hiç kusmam vs. olmamasına rağmen
O zaman işin rengi tabi değişir ama dediğim gibi yine de bir kilo çok değil yani canını sıkma senk
kilolu hamile kaldım ve insülin direncim var gebelik şekeri olmasın diye benimki aslında
Benim iştahım açık ama benimde bağırsaklarım çok hareketli bu dönemde afedersin yediğim hemen gidiyorİştah yok oldu sanki ondan mecburiyetten uiyorum bende midem iyice bulanmasın diye
Hareketsiz olmasından iyidir herhaldeBenim iştahım açık ama benimde bağırsaklarım çok hareketli bu dönemde afedersin yediğim hemen gidiyor
Canım kuru kayısı alıp yermisin geçen bebeğim kabız diye almıştım yemedi ben yiyeyim dedim sabah aç karnıma 2 tane yedim daha fazla çıkarttı tuvalete bıraktımHareketsiz olmasından iyidir herhaldebu progestan beni sinir ediyor
Kızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme miKızlar bayadır bakamıyordum buralara nasılsınız nasıl gidiyor?14+2 deyim doktor kız dedi ama hala ya yanlış sa ya değişirse diye korkuyor hiç bir şey alamıyorum.
Mide yanmasında gaviscon kullanıyorum. Hamilelikte kullanılabildiği için doktora sormadım açıkçası.kızlar selam, bir kaç gündür yazamıyorum, herkese mutlu bir yıl diliyorum. benim belimde bir ağrı başladı 2 gündür, yatış pozisyonumdan mı anlayamadım, ama yürürken bile ağrı oluyor. bel ağrısı yaşayan var mı?
ikinci olarak çok fazla mide yanması yaşıyorum, eşim rennie iç, bitkisel filan dedi ama onu da doktora danışmadan kullanmak istemiyorum. mide yanması yaşayanlar, ne yapıyorsunuz?
Bende oluyor biraz öne doğru eğiliyorum dik durunca daha cok hissediyorumKızlar hapşırınca özellikle kuvvetli gelince karnınızdaki sertliği hissediyor musunuz?
Yarin tekrar ayni yerde kan verebilirsin 2 katı artiş varsa hamilesin diyebilirizKızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme mi
Benim işim de masa başı, klasik giyinmem gerekiyor ama daha 10.haftadan ben de zorlanmaya başladım. Karnım çıktı, kumaş pantolon simdilik idare ediyor ama 1 aya bunların icine giremem. Ilk gebeliğimde bu kadar hızlı çıkmamıştı. Kilo gibi geliyor bana ama alt karnım bariz belli yani. Anne çamaşırı denilen büyük alt çamaşırlar rahat oluyor. Tavsiye ederim.kızlar masa başı çalışan var mı? oturma şeklimi ayarlıyamıyorum. giydiklerim zaten çok rahatsız ediyor alt karnım üste çıktı eni konu. çok rahatsızım az evvel iç çamaşırıma makasla kesik attım sinirden. aslında sıkmıyor ama oturunca sıkıyor gibi hissettiriyor. şimdiden böyleysem ilerde napıcam bilmiyorum çok ağırlığım var alt karnımda nasıl geçer bu? kilodan mı bebekten mi anlayamıyorum da.
Hissetmemek mümkün değil sanki oraya böyle bir yumru gibi bişey koymuşlar portakal greyfurt var gibi yatınca direkt elime geliyoAynen öyle
Abooo şimdi okudum göbek çizgisi rahim yukarısı vs hiç bir şey hissetmiyorum nerede onunda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?