2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
kesinlikkle yapmalıymışımm birden karnım çıktı normal pantolonların düğmesi kapanmıyor artık bu hafta sonu ben de bi pentiye toslıycam inşallahh

ben de kilo sandım ama kesinlikle değil, yukarı doğru çıkık bildiğin bebek :))) evet artık hamile giyime geçtim yavaş yavaş :))

H&M’i bu konuda tek geçerim. İnanılmaz şık kumaş hamile pantolonları var. Ben hep dağıttım hamile kıyafetlerimi şimdi paşa paşa haftasonu almaya gidicem

Kızlar beli dar gelwn pantolonlara genişletici ek satılıyor trendy. lda kullanan var mı alsammı eşortman giymekten sıkıldım kullanışlıysa alıcam

Bu korkulacak bir konu değil ki hepimizin süreci farklı herkeste olacak diye bişey yok ben kendimde olanı yazdım canım
Benki bthgc si tavan yapmış idrar testi pozitif çıkmış ultrason girip kese görünüp Dr hamilesin demiş ben yooo benim göğüs hasasiyetim yok ki degilm demiş biriyim o kadar takıyorum,adam en son dedi kana teste ultrason güvenmedin göğüs hasasiyetin yok onami inandın demiş o gün adam ne dese yo değilim dedim müge anlı daki Sinan' vardı biliyonmu sürekli yo diyordu niye olmasın dedim

Kuru kayısı bende pek fayda etmiyor yaa ben de mi sorun var acaba

Hahahahhahah hiç güleceğim yoktu gerçekten

Yaptm vllha ikinci muayane den kalkıp yandaki sekretere askerlik bile 6 ay gebelik hala 9 demiş biriyim her gitimde Dr senmi demiştin diyip gülüyor
Hep böyle şen şakrak olun vallahi bebeği etkiliyor karakterinş ben üzüldüğümde bile gümerdim küçük kızım o kadar mutlu bir çocuktu ki ağlamazdı bile hala mutlu yıllarıdr böyle devam etti ederde inşllaj

Evet o yüzden oğluma güleç diyorlar her şekilde mutlu bir çocuk diyorlar

Doğurunca inanırsın kardeşimmm boşver hsjsjs hiç güleceğim yoktu Allah’ta seni güldürsün

Ay seninkiyle aynı cinsiyet istiyorum ya şimdi sağda hissederim psikolojikmen
Allah gönlündekini hayırlıysa nasip etsin canım inşallah kızım ve kocamın erkek olduğunu duyunca hayalleri suya düştü doğunca tükür oğlum babanın suratına dicem diyorum bak sakın çocuğa öyle şeyler söyleme diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…