- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.161
Benim daha yumuşak karnım ilk çocuğumda da geç çıkmıştı bu da öyle olcak galiba hiç bişey yokHissetmemek mümkün değil sanki oraya böyle bir yumru gibi bişey koymuşlar portakal greyfurt var gibi yatınca direkt elime geliyo
Ayy korktum bende tekmi diyerekBenim daha yumuşak karnım ilk çocuğumda da geç çıkmıştı bu da öyle olcak galiba hiç bişey yok
O değilde ben göbek deliğin iki tarafında hissediyorum anlamadımHissetmemek mümkün değil sanki oraya böyle bir yumru gibi bişey koymuşlar portakal greyfurt var gibi yatınca direkt elime geliyo
kesinlikkle yapmalıymışımm birden karnım çıktı normal pantolonların düğmesi kapanmıyor artıkCanim hamile kıyafetlerine geçiş yapabilirsin özellikle iç çamaşıri ve pantolonda, ben Pentiden hamile alt iç camasiri aldım bir de ev için hamile taytı, dışarısı için de oğluma hamileyken 2 tane hamile pantalonu vardı onlara geçiş yaptım, normal pantalonlarim karnımı sıktığı için ağrı yapti dün okula giderken giydim de yine normal pantalonu, bidaha giymemgeçen hafta sıkmıyordu birden geldi güncelleme
ben de kilo sandım ama kesinlikle değil, yukarı doğru çıkık bildiğin bebek :))) evet artık hamile giyime geçtim yavaş yavaş :))Benim işim de masa başı, klasik giyinmem gerekiyor ama daha 10.haftadan ben de zorlanmaya başladım. Karnım çıktı, kumaş pantolon simdilik idare ediyor ama 1 aya bunların icine giremem. Ilk gebeliğimde bu kadar hızlı çıkmamıştı. Kilo gibi geliyor bana ama alt karnım bariz belli yani. Anne çamaşırı denilen büyük alt çamaşırlar rahat oluyor. Tavsiye ederim.
Herkesin iç karnı vücut yapısı çok farklı. İlkinde böyle hissetmemiştim mesela şuan hissediyorum hoşuma gidiyorBenim daha yumuşak karnım ilk çocuğumda da geç çıkmıştı bu da öyle olcak galiba hiç bişey yok
Buda normal bence şekline göre hissediyor olabilirsinO değilde ben göbek deliğin iki tarafında hissediyorum anlamadım
H&M’i bu konuda tek geçerim. İnanılmaz şık kumaş hamile pantolonları var. Ben hep dağıttım hamile kıyafetlerimi şimdi paşa paşa haftasonu almaya gidicemBenim işim de masa başı, klasik giyinmem gerekiyor ama daha 10.haftadan ben de zorlanmaya başladım. Karnım çıktı, kumaş pantolon simdilik idare ediyor ama 1 aya bunların icine giremem. Ilk gebeliğimde bu kadar hızlı çıkmamıştı. Kilo gibi geliyor bana ama alt karnım bariz belli yani. Anne çamaşırı denilen büyük alt çamaşırlar rahat oluyor. Tavsiye ederim.
Bu korkulacak bir konu değil ki hepimizin süreci farklı herkeste olacak diye bişey yok ben kendimde olanı yazdım canımAyy korktum bende tekmi diyerek
Benki bthgc si tavan yapmış idrar testi pozitif çıkmış ultrason girip kese görünüp Dr hamilesin demiş ben yooo benim göğüs hasasiyetim yok ki degilm demiş biriyimBu korkulacak bir konu değil ki hepimizin süreci farklı herkeste olacak diye bişey yok ben kendimde olanı yazdım canım
Kuru kayısı bende pek fayda etmiyor yaa ben de mi sorun var acabaCanım kuru kayısı alıp yermisin geçen bebeğim kabız diye almıştım yemedi ben yiyeyim dedim sabah aç karnıma 2 tane yedim daha fazla çıkarttı tuvalete bıraktımKesinlikle alıp sabah aç karnına yemeni tavsiye ederim çok rahat yaparsın eminim
Hahahahhahah hiç güleceğim yoktu gerçektenBenki bthgc si tavan yapmış idrar testi pozitif çıkmış ultrason girip kese görünüp Dr hamilesin demiş ben yooo benim göğüs hasasiyetim yok ki degilm demiş biriyimo kadar takıyorum,adam en son dedi kana teste ultrason güvenmedin göğüs hasasiyetin yok onami inandın demiş o gün adam ne dese yo değilim dedim müge anlı daki Sinan' vardı biliyonmu sürekli yo diyordu niye olmasın dedim
Ay seninkiyle aynı cinsiyet istiyorum yaBuda normal bence şekline göre hissediyor olabilirsinbenim sol yumuşak sağ sert mesela şuan
Hahahahhahah hiç güleceğim yoktu gerçekten
Hep böyle şen şakrak olun vallahi bebeği etkiliyor karakterinş ben üzüldüğümde bile gümerdim küçük kızım o kadar mutlu bir çocuktu ki ağlamazdı bile hala mutlu yıllarıdr böyle devam etti ederde inşllajYaptm vllha ikinci muayane den kalkıp yandaki sekretere askerlik bile 6 ay gebelik hala 9 demiş biriyim her gitimde Dr senmi demiştin diyip gülüyor
Evet o yüzden oğluma güleç diyorlar her şekilde mutlu bir çocuk diyorlarHep böyle şen şakrak olun vallahi bebeği etkiliyor karakterinş ben üzüldüğümde bile gümerdim küçük kızım o kadar mutlu bir çocuktu ki ağlamazdı bile hala mutlu yıllarıdr böyle devam etti ederde inşllaj
Doğurunca inanırsın kardeşimmm boşver hsjsjs hiç güleceğim yoktu Allah’ta seni güldürsünBenki bthgc si tavan yapmış idrar testi pozitif çıkmış ultrason girip kese görünüp Dr hamilesin demiş ben yooo benim göğüs hasasiyetim yok ki degilm demiş biriyimo kadar takıyorum,adam en son dedi kana teste ultrason güvenmedin göğüs hasasiyetin yok onami inandın demiş o gün adam ne dese yo değilim dedim müge anlı daki Sinan' vardı biliyonmu sürekli yo diyordu niye olmasın dedim
Allah gönlündekini hayırlıysa nasip etsin canım inşallahAy seninkiyle aynı cinsiyet istiyorum yaşimdi sağda hissederim psikolojikmen
Hepimizi haziran sonu temmuz başı inşallahDoğurunca inanırsın kardeşimmm boşver hsjsjs hiç güleceğim yoktu Allah’ta seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?