2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benimki 10. Haftada çıkmıştı esmer de değilim aksine beyaz tenliyim niye öyle oldu hiç anlamadım. Göbek deliğinden aşağı doğru çıktı yukarda henüz bir şey yok.
aboo ben hiç dikkat etmedim kız 10 hafta erken değil mi o çizgi 6 aydan sonra falan değilmiydi ya

ben hiç dikkat etmedim kız 10 hafta erken değil mi o çizgi 6 aydan sonra falan değilmiydi ya

Benimki 10. Haftada çıkmıştı esmer de değilim aksine beyaz tenliyim niye öyle oldu hiç anlamadım. Göbek deliğinden aşağı doğru çıktı yukarda henüz bir şey yok.
Ya şu göbek çizgilerinizi bi atsanız neymiş ben anlamadım ilk kez duyuyorum güya 3. Yü bekliyorum

aboo ben hiç dikkat etmedim kız 10 hafta erken değil mi o çizgi 6 aydan sonra falan değilmiydi ya
Ben farkettigim an esime gönderdim fotosunu çekip ahaha don izidir o dedi dalga geçti akşam gelince gösterdim aaaaa bişi olmuş oraya diyor çok çok koyu değil rengi ama çizgi belli yani farklı

Ben farkettigim an esime gönderdim fotosunu çekip ahaha don izidir o dedi dalga geçti akşam gelince gösterdim aaaaa bişi olmuş oraya diyor çok çok koyu değil rengi ama çizgi belli yani farklı
Ahhhahahadon izi.. kızlar yüzük testini deneyen var mı kendi saç telimle denedim kaç kere denediysem erkek çıkıyor

Ben de çok esmer değilim buğdayım ama çıkmış hiç beklemiyordum bu kadar erkenburda kızlar hissedersiniz portakal gibi falan deyince vücudumda gezintiye çıkmıştım portakal bulmak içinbir baktım çizgi var portakal mandalina yok

Aynen benimki de öyle belki zamanla koyulaşır bilmiyorum benim ilk hamileliğim

B BirNBirE Canım beni de listeye ekler misin
Yaş 27 ilk bebişim
Sat : 17 ekim
Kese : 6+2
Kalp atışı : 7+3
Tahmini doğum: 23 Temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…