- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 33
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.181
Nerede yukardami aşağıda miAboov kızlar benim hamilelik çizgim oluşmaya başlamış ilk defa görüyorum ben şok
O zaman ilaç baya etkilemiş seni normalde iyi gelir ya bide akşamdan suyun içine at sabah iç aç karnına belki suyu iyi gelirKuru kayısı bende pek fayda etmiyor yaa ben de mi sorun var acaba
Benimki 10. Haftada çıkmıştıNerede yukardami aşağıda mi
aboo ben hiç dikkat etmedim kız 10 hafta erken değil mi o çizgi 6 aydan sonra falan değilmiydi yaBenimki 10. Haftada çıkmıştıesmer de değilim aksine beyaz tenliyim niye öyle oldu hiç anlamadım. Göbek deliğinden aşağı doğru çıktı yukarda henüz bir şey yok.
ben hiç dikkat etmedim kız 10 hafta erken değil mi o çizgi 6 aydan sonra falan değilmiydi ya
Ya şu göbek çizgilerinizi bi atsanız neymiş ben anlamadımBenimki 10. Haftada çıkmıştıesmer de değilim aksine beyaz tenliyim niye öyle oldu hiç anlamadım. Göbek deliğinden aşağı doğru çıktı yukarda henüz bir şey yok.
Bende ikinci hatrlamdm gitim neten baktım gerçekten yokmuş bendeYa şu göbek öizgilerinizi bi atsanız neymiş ben analamfımilk kez duyuyorum güya 3. Yü bekliyorum
Ben farkettigim an esime gönderdim fotosunu çekip ahaha don izidir o dedi dalga geçti akşam gelince gösterdim aaaaa bişi olmuş oraya diyor çok çok koyu değil rengi ama çizgi belli yani farklıaboo ben hiç dikkat etmedim kız 10 hafta erken değil mi o çizgi 6 aydan sonra falan değilmiydi ya
Haha Allah iyiliğinizi versin bende aynı sizin gibi düşündüm diğer hamileliklerimde herhalde fark etmemiştimYa şu göbek çizgilerinizi bi atsanız neymiş ben anlamadımilk kez duyuyorum güya 3. Yü bekliyorum
Canım netteki kadar kopkoyu değil ilk çıkan böyle gölge gibi ince bir çizgi.Bende ikinci hatrlamdm gitim neten baktım gerçekten yokmuş bende
AhhhahahaBen farkettigim an esime gönderdim fotosunu çekip ahaha don izidir o dedi dalga geçti akşam gelince gösterdim aaaaa bişi olmuş oraya diyor çok çok koyu değil rengi ama çizgi belli yani farklı
Ben normal iple denedim bendede erkek çıktı 5 yaşındaki kızıma yaptırdım evde kimse yoktuAhhhahahadon izi.. kızlar yüzük testini deneyen var mı kendi saç telimle denedim kaç kere denediysem erkek çıkıyor
Göbek deliğimin altından aşağı doğru belli belirsiz ama var yaniNerede yukardami aşağıda mi
Ben de çok esmer değilim buğdayım ama çıkmış hiç beklemiyordum bu kadar erkenBenimki 10. Haftada çıkmıştıesmer de değilim aksine beyaz tenliyim niye öyle oldu hiç anlamadım. Göbek deliğinden aşağı doğru çıktı yukarda henüz bir şey yok.
Aynen benimki de öyle belki zamanla koyulaşır bilmiyorum benim ilk hamileliğimBen farkettigim an esime gönderdim fotosunu çekip ahaha don izidir o dedi dalga geçti akşam gelince gösterdim aaaaa bişi olmuş oraya diyor çok çok koyu değil rengi ama çizgi belli yani farklı
Senin benişin cinsiyeti erkekti değiş mi benim acil o çizgiyi bulmam lazım yoksa keçeli kalemle çizecemCanım netteki kadar kopkoyu değil ilk çıkan böyle gölge gibi ince bir çizgi.
Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah sağlıklaBen normal iple denedim bendede erkek çıktı 5 yaşındaki kızıma yaptırdım evde kimse yoktuümide bak
ay ne güldümBen de çok esmer değilim buğdayım ama çıkmış hiç beklemiyordum bu kadar erkenburda kızlar hissedersiniz portakal gibi falan deyince vücudumda gezintiye çıkmıştım portakal bulmak için bir baktım çizgi var portakal mandalina yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?