- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.201
Benim karnım ağrıyor gibi oluyor daha çok hamilelikten önce yoktuKızlar hapşırınca özellikle kuvvetli gelince karnınızdaki sertliği hissediyor musunuz?
Benim kafadanSenin benişin cinsiyeti erkekti değiş mi benim acil o çizgiyi bulmam lazım yoksa keçeli kalemle çizecem
Çok merak ettiysen atayımYa şu göbek çizgilerinizi bi atsanız neymiş ben anlamadımilk kez duyuyorum güya 3. Yü bekliyorum
Olabilir canım geç döllenmeyse değerinde iyi çünküKızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme mi
HahahhahahahBenim kafadan
Boşver bende yok kesin sadece çatlak izleri var karnımdaÇok merak ettiysen atayım
Şimdi senin canın ekşi de çekiyordurBoşver bende yok kesin sadece çatlak izleri var karnımdakesin kız ya benim ki
Aynen benimde öyle kramp girer gibi oluyorBenim karnım ağrıyor gibi oluyor daha çok hamilelikten önce yoktu
Vallahi yok işte orda tutmuyor sadece tatlı uyanır uyanmaz günün tüm saati tatlı hatta limondan tiksindim ekşi bişey yiyince midem bulanıyorŞimdi senin canın ekşi de çekiyordur
Burdan yürürsün o zaman sen yaVallahi yok işte orda tutmuyor sadece tatlı uyanır uyanmaz günün tüm saati tatlı hatta limondan tiksindim ekşi bişey yiyince midem bulanıyorona güveniyorum sadece
Bende hep yan yatabiliyorum artık öbür türlü rahatsız olmaya başladımBen de çok esmer değilim buğdayım ama çıkmış hiç beklemiyordum bu kadar erkenburda kızlar hissedersiniz portakal gibi falan deyince vücudumda gezintiye çıkmıştım portakal bulmak için bir baktım çizgi var portakal mandalina yok
Yüzükte bana erkek çıkıyordu bebisim de erkek olacakAhhhahahadon izi.. kızlar yüzük testini deneyen var mı kendi saç telimle denedim kaç kere denediysem erkek çıkıyor
ben kullanıyorum canım gece yatmadan içiyorum 2 adet. ama yazdırılmıyor özel ilaç 350 lira malesef 15 gün gidiyor içim acıyır kullanırken. bir gün içmiycem bakayım bulantım geçmişmi deycem14 haftalık oldum hala midem bulanıyor dayanamıyorum artık ,prilam kullanan var mı nasıl kullaniliyo
Ya ben tecrübeli arkadaşlara sorduğumda bu çizgi işini çünkü çok erken çıktı acaba erkek mi demişlerdi. Bir de bana işaret gibi geldi biliyor musunBoşver bende yok kesin sadece çatlak izleri var karnımdakesin kız ya benim ki
Ben de yaptım şimdi ileri geri gitti erkek mi kız mı oluyoYüzükte bana erkek çıkıyordu bebisim de erkek olacak
Canım ben sağlık ocağına yazdırdim 4 kutu hemde. Hala kullanıyorum bende maalesefben kullanıyorum canım gece yatmadan içiyorum 2 adet. ama yazdırılmıyor özel ilaç 350 lira malesef 15 gün gidiyor içim acıyır kullanırken. bir gün içmiycem bakayım bulantım geçmişmi deycem
İleri geri gitti bende erkek çıktı test doğru ise seninde erkektirBen de yaptım şimdi ileri geri gitti erkek mi kız mı oluyo
Bende 14 haftalık oldum hala ara kusuyorm tüm gün mutfağa girekn zatn bulantı yaşıyorum doktor bir ilaç verdi ama mecbur kalmadıkça illac alma dedi bende almyoorum ama bu durum çok yoruyor beni gerçekten sürekli bulantı14 haftalık oldum hala midem bulanıyor dayanamıyorum artık ,prilam kullanan var mı nasıl kullaniliyo
Desene kesin erkekİleri geri gitti bende erkek çıktı test doğru ise seninde erkektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?