2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Olabilir canım geç döllenmeyse değerinde iyi çünkü

Bende hep yan yatabiliyorum artık öbür türlü rahatsız olmaya başladım benim de ilk gebeligim biraz daha şişince ne olacak merak icindeyim

14 haftalık oldum hala midem bulanıyor dayanamıyorum artık ,prilam kullanan var mı nasıl kullaniliyo

14 haftalık oldum hala midem bulanıyor dayanamıyorum artık ,prilam kullanan var mı nasıl kullaniliyo
ben kullanıyorum canım gece yatmadan içiyorum 2 adet. ama yazdırılmıyor özel ilaç 350 lira malesef 15 gün gidiyor içim acıyır kullanırken. bir gün içmiycem bakayım bulantım geçmişmi deycem

Boşver bende yok kesin sadece çatlak izleri var karnımda kesin kız ya benim ki
Ya ben tecrübeli arkadaşlara sorduğumda bu çizgi işini çünkü çok erken çıktı acaba erkek mi demişlerdi. Bir de bana işaret gibi geldi biliyor musun şoyle ki hamile kadınların o çizgileri görünce inşallah hemen geçiyordur bu ne biçim bişi diyordum önceden. Neyse ilk defa iki muayene aramda 5 hafta vardı. Ölüyordum meraktan ve çizgiyi gördüm. Bebegin sağlıklı olduğunu düşündürdü bana o kadar mutlu oldum ki o çizgiyi görünce anlatamam sanki ihtiyacim vardı gibi o çizgiyi görmeye

Bende 14 haftalık oldum hala ara kusuyorm tüm gün mutfağa girekn zatn bulantı yaşıyorum doktor bir ilaç verdi ama mecbur kalmadıkça illac alma dedi bende almyoorum ama bu durum çok yoruyor beni gerçekten sürekli bulantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…