- 3 Haziran 2016
- 609
- 269
- 103
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.221
ee eczaneye sorduk yazdırılmıyor dediCanım ben sağlık ocağına yazdırdim 4 kutu hemde. Hala kullanıyorum bende maalesef
Yok kuzum ya ben hep yazdırarak aldım çok pahalı öbür türlü. Hatta 4 kutuya 300 lira mi ne verdim ben bayagi uyguna geldi. Kadın doğumcu zaten yazıyor ama aile hekimi de yazıyor hatta yarın yazdiracagim tekrar. Haber ederim.ee eczaneye sorduk yazdırılmıyor dedi
muhtemelen eşim yazdırmaya üşendi parayla aldı bana da oyle dedi.Yok kuzum ya ben hep yazdırarak aldım çok pahalı öbür türlü. Hatta 4 kutuya 300 lira mi ne verdim ben bayagi uyguna geldi. Kadın doğumcu zaten yazıyor ama aile hekimi de yazıyor hatta yarın yazdiracagim tekrar. Haber ederim.
ayy merak ettim kalktım baktım altta bende de çizgi oluşmuş ya şoktayıım. beyaz tenliyim bende olmaz diyordum vallahi varYa ben tecrübeli arkadaşlara sorduğumda bu çizgi işini çünkü çok erken çıktı acaba erkek mi demişlerdi. Bir de bana işaret gibi geldi biliyor musunşoyle ki hamile kadınların o çizgileri görünce inşallah hemen geçiyordur bu ne biçim bişi diyordum önceden. Neyse ilk defa iki muayene aramda 5 hafta vardı. Ölüyordum meraktan ve çizgiyi gördüm. Bebegin sağlıklı olduğunu düşündürdü bana o kadar mutlu oldum ki o çizgiyi görünce anlatamam sanki ihtiyacim vardı gibi o çizgiyi görmeye
Hahahahhaha valla siz biliyosunuz gönlğmden geçeni de kesin tersine çıkacak hadi bakalımBurdan yürürsün o zaman sen yakesin erkek
Ya bende niye yok yaaaa off tamamen çatlak oda zayıflıktan oldu zaten ne krem kullandıysam ne yağ kullandıysam erkenden farketmeksizin çatlak oldu çatlaklardan iz yok içine kaçmışayy merak ettim kalktım baktım altta bende de çizgi oluşmuş ya şoktayıım. beyaz tenliyim bende olmaz diyordum vallahi var
Biley dicem kaç tane çocuğun varsa sırayla yapıyomuşsun onu ama siz nasıl yaptınız?İleri geri gitti bende erkek çıktı test doğru ise seninde erkektir
Ben baktım internette SGK kapsaminda ödenir yazıyor.ee eczaneye sorduk yazdırılmıyor dedi
ben gobeğime bikaç kere denedim hepsinde ileri geri yaptı elime denedim ilkinde ileri geri yaptı aonra yuvarlak döndü üçüncüde durduBiley dicem kaç tane çocuğun varsa sırayla yapıyomuşsun onu ama siz nasıl yaptınız?
Şu merakımız son bulsa inşallah ben yarın öğrenirim doktora belki yalvarabilirim kurbanın olam iyi bak pipi var mı diyeben gobeğime bikaç kere denedim hepsinde ileri geri yaptı elime denedim ilkinde ileri geri yaptı aonra yuvarlak döndü üçüncüde durdu
ben de pazartesi inşallahŞu merakımız son bulsa inşallah ben yarın öğrenirim doktora belki yalvarabilirim kurbanın olam iyi bak pipi var mı diye
Bende tek çocuk çıkıyor hep ileri geri olup duruyor canımBiley dicem kaç tane çocuğun varsa sırayla yapıyomuşsun onu ama siz nasıl yaptınız?
Canım çok net görünüyor aslında artık cihazlar da iyi 11+5 te erkek çıktı üstüne 12+4 te tekrar gittim ben bebişin altından pipisini gördük hatta ben aaa bu erkek diye cildirinca doktor şaşırdı bende tahmin soracaktim dediŞu merakımız son bulsa inşallah ben yarın öğrenirim doktora belki yalvarabilirim kurbanın olam iyi bak pipi var mı diye
Ben devlete gidicem burdaki özellerden daha yeni temiz ve iyi diye söylermi canı ister mi doktor bilmiyorum belki yalvarırım pipi var mı söyle diyeCanım çok net görünüyor aslında artık cihazlar da iyi 11+5 te erkek çıktı üstüne 12+4 te tekrar gittim ben bebişin altından pipisini gördük hatta ben aaa bu erkek diye cildirinca doktor şaşırdı bende tahmin soracaktim dedi
Ben kullanıyorum hatta doktorum ben demeden bana yazdı sabah ve akşam aç karınla alıyorum çok iyi geldi14 haftalık oldum hala midem bulanıyor dayanamıyorum artık ,prilam kullanan var mı nasıl kullaniliyo
Ay ya gönlündeki olsun inşallahBen devlete gidicem burdaki özellerden daha yeni temiz ve iyi diye söylermi canı ister mi doktor bilmiyorum belki yalvarırım pipi var mı söyle diye
Ben trendyoldan aldım 10 tanesi 600 lira civarıydı kalitesi nasıl bilmiyorum. Pentidekilerin kalitesi çok iyi 150 tl falan civarı tanesi. Eğer iyiyse bir 10lu paket daha alırımBugun randevum vardı 12+0 olduk. Gerçekten harika bir histi renkli ultrason da gördüm. Dr cinsiyete bakmadi 1 ay sonra belli olacak dedi. Fetal dna icin Kan verdim 15 gune cikacakmisbiran önce öğrenip çılgınlar gibi alışveriş yapmak istiyorum kendim için babaanne donu arayışına geçtim geçen hafta bir tayt ve jean aldım gerçekten çok rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?