2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
muhtemelen eşim yazdırmaya üşendi parayla aldı bana da oyle dedi.

ayy merak ettim kalktım baktım altta bende de çizgi oluşmuş ya şoktayıım. beyaz tenliyim bende olmaz diyordum vallahi var

Burdan yürürsün o zaman sen yakesin erkek
Hahahahhaha valla siz biliyosunuz gönlğmden geçeni de kesin tersine çıkacak hadi bakalım bide kızlar cinsiyet tahmin eden sayfalar varmış ne dolandırıcılık ya foto atıyosun ultroson kız yada erkek diyo 150 tl istiyo makul ya hani yaz zaten %50 ya kız ya erkek ticarete bakın ya

ayy merak ettim kalktım baktım altta bende de çizgi oluşmuş ya şoktayıım. beyaz tenliyim bende olmaz diyordum vallahi var
Ya bende niye yok yaaaa off tamamen çatlak oda zayıflıktan oldu zaten ne krem kullandıysam ne yağ kullandıysam erkenden farketmeksizin çatlak oldu çatlaklardan iz yok içine kaçmış

Şu merakımız son bulsa inşallah ben yarın öğrenirim doktora belki yalvarabilirim kurbanın olam iyi bak pipi var mı diye
Canım çok net görünüyor aslında artık cihazlar da iyi 11+5 te erkek çıktı üstüne 12+4 te tekrar gittim ben bebişin altından pipisini gördük hatta ben aaa bu erkek diye cildirinca doktor şaşırdı bende tahmin soracaktim dedi

Ben devlete gidicem burdaki özellerden daha yeni temiz ve iyi diye söylermi canı ister mi doktor bilmiyorum belki yalvarırım pipi var mı söyle diye

Ben devlete gidicem burdaki özellerden daha yeni temiz ve iyi diye söylermi canı ister mi doktor bilmiyorum belki yalvarırım pipi var mı söyle diye
Ay ya gönlündeki olsun inşallah bende gebelikten önce erkek istedim hamile kalınca bebeğin sagligi ile kafayı bozunca cinsiyet aklıma gelmedi taaa ki öğrenmeye bir hafta kalasiya. Sonra yine erkek istedim eşim, ailesi falan kız istiyormus ben pipiyi görünce çıldırdım tabi ben şahsen bayağı mutluyum şuan cinsiyeti için öncelikli olarak Allah sağlık versin tabi bir de hayırlı evlatlar.

Bugun randevum vardı 12+0 olduk. Gerçekten harika bir histi renkli ultrason da gördüm. Dr cinsiyete bakmadi 1 ay sonra belli olacak dedi. Fetal dna icin Kan verdim 15 gune cikacakmis biran önce öğrenip çılgınlar gibi alışveriş yapmak istiyorum kendim için babaanne donu arayışına geçtim geçen hafta bir tayt ve jean aldım gerçekten çok rahat ettim

Ben trendyoldan aldım 10 tanesi 600 lira civarıydı kalitesi nasıl bilmiyorum. Pentidekilerin kalitesi çok iyi 150 tl falan civarı tanesi. Eğer iyiyse bir 10lu paket daha alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…