- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.241
Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum. bugün yine verdim yarın çıkacak sonucum. Siz tecrübeli anne ve hamişlerden bilgiler edinmek istiyorum :) Pantolon giydigimde göbegime baskı oluyomuş gibi hissediyorum. Ofiste çalıştıgım içinde pantolon giyiyorum. Oturup kalkarken yatarken uzanırken nelere dikkat etmem gerekir. Neler yiyip içmem gerekir. Hapşurdugumda bile korku sarıyor içimi ilk bebişim olucak kısmetse :) Birazda telaşlıyım 25 yaşındayım tecrübesizliğime verin nolur. Güldügümde bile sanki bişey olacak diye korkuyorum :)Ben trendyoldan aldım 10 tanesi 600 lira civarıydı kalitesi nasıl bilmiyorum. Pentidekilerin kalitesi çok iyi 150 tl falan civarı tanesi. Eğer iyiyse bir 10lu paket daha alırım
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kavuşmanı diliyorumKızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum. bugün yine verdim yarın çıkacak sonucum. Siz tecrübeli anne ve hamişlerden bilgiler edinmek istiyorum :) Pantolon giydigimde göbegime baskı oluyomuş gibi hissediyorum. Ofiste çalıştıgım içinde pantolon giyiyorum. Oturup kalkarken yatarken uzanırken nelere dikkat etmem gerekir. Neler yiyip içmem gerekir. Hapşurdugumda bile korku sarıyor içimi ilk bebişim olucak kısmetse :) Birazda telaşlıyım 25 yaşındayım tecrübesizliğime verin nolur. Güldügümde bile sanki bişey olacak diye korkuyorum :)
Ay çok teşekkür ediyorum ne kadar iyi geldi bu yazınız anlatamam size gününüz çoook güzel geçsin❤Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kavuşmanı diliyorum
25 değil 35 yaşındada olsan ilk değil 10. Gebeliğinde olsa o telaşlar bitmeyecek analığın deliliği gebeyken başlar yazılı olmayan kuraldır bu
Şuan mesane baskısı hissediyor olabilirsin ilk dönemlerde şişkinlikle beraber baskı hissi olabiliyor geçecek. Çok ağır kaldırmadan ama kendinide hareketsiz bırakmadan gündelik işlerine devam edebilirsin. Tansiyon sebebiyle uzun süre sırtüstü yatmayı önermiyor doktorlar onun dışında hapşırdığında öksürdüğünde karnın acıyo gibi olabilir çok normal endişe etme bağlar gerilip rahim büyüyor ve bol bol gül zararı olmadığı gibi faydası da çooookhasta değilim hamileyim kafasıyla tadını çıkar
Seninde öyle güzel anneAy çok teşekkür ediyorum ne kadar iyi geldi bu yazınız anlatamam size gününüz çoook güzel geçsin❤
Ayyyy dur dur iyidir inşallah stres yapma kendine belki içerde kalanı atmışsındır iyidir bebişin dualarım seninle haberdar etKızlar lekelenmem var az önce uyandımdua edin bana, hemen doktora gitcem hazırlanıp ama bu sefer de kaybetmiş olmayım
güzel düşün. haber bekliyoruz.Kızlar lekelenmem var az önce uyandımdua edin bana, hemen doktora gitcem hazırlanıp ama bu sefer de kaybetmiş olmayım
İnşallah herşey yolundadır lütfen haber ver dualarım seninleKızlar lekelenmem var az önce uyandımdua edin bana, hemen doktora gitcem hazırlanıp ama bu sefer de kaybetmiş olmayım
Bize de haber ver canım stres yapmaKızlar lekelenmem var az önce uyandımdua edin bana, hemen doktora gitcem hazırlanıp ama bu sefer de kaybetmiş olmayım
2 haftadır hastalık pik yapmış hastaneler de servisler de ve aciller de yer yok hasta olan biri varsa asla görüşmüyorum temas etmiyorum avm ye kalabalık ortama 2 haftadır gitmiyorum gitmem de. çünkü küçük bir kızım daha var. Onu düşünüyorum dediğin gibi kendini bu kadar koruyabiliyor insan hasta hasta işe gelmişler rapor almak yerine sen ne yapabilirsin ki canımkızla günaydın,
ben galiba gribe yakalandım, çevremde herkes hasta zaten, işe git gel vs, insan kendini koruyamıyor maalesef. sabah akşam kusmaya başladım 12. haftayı geçtikten sonra, gripten kaynaklı mı hamilelikten kaynaklı mı anlayamıyorum.
yarın da doktor randevum var, 13.haftada gideceğim, henüz tarama testlerim yapılmadı, sanki geç kalmış gibi hissediyorum.
Sakin ol canım duam seninle inşallah bişey olmaz sağlıklıdır bebişin .Korkma ve haber ver bize lütfenKızlar lekelenmem var az önce uyandımdua edin bana, hemen doktora gitcem hazırlanıp ama bu sefer de kaybetmiş olmayım
Allah korusun canım kötüyü düşünme. Leke kahverengiyse korkma. Ben kaç gündür o lekelenmeyle uğraşıyorum. Tam bitti normale döndüm diyorum hooop yeniden geliyor. Sen sakin olmaya çalış inşaallah bir şey olmazKızlar lekelenmem var az önce uyandımdua edin bana, hemen doktora gitcem hazırlanıp ama bu sefer de kaybetmiş olmayım
Senin sebep neymiş canım bana bişey diyemedi doktor sebep olarak, olur gebelikte ilk 12 hafta normal dedi, görünürde bişey yok ultrasondaAllah korusun canım kötüyü düşünme. Leke kahverengiyse korkma. Ben kaç gündür o lekelenmeyle uğraşıyorum. Tam bitti normale döndüm diyorum hooop yeniden geliyor. Sen sakin olmaya çalış inşaallah bir şey olmaz
Bebiş sağlıklı olsun da önemli değil canım. Sonuçta gördün kanama vardı bazen nerden geldiğini tayin edemiyorlar sanırım bebiş iyiyse hiç sorun yok sende düşünmeKızlar çok şükür bebeğim iyi kanama alanı dahi görünmüyor dedi ama valla var lekelenmem yalancı durumuna düştüm desem yeri, çok şükür bebekte plesantada kesede vs hiçbir sorun yok, cinsiyet de yüzde 95 erkek dedi bir sonraki kontrolde daha çok netleşir dedi 11+4 bugün ama bence erkek bir kez erkek dendiyse değişmez bence oğlum kazandı :)
Ben yılbaşından beri hastanelerdeyim bu hafta full raporluydum. Hatta ciğerlerim bitmiş durumda. Astım ilaçları verdi doktor bugün de antibiyotik yazmış el mahkum kullanacağım enfeksiyonun bebege zararı daha çok. 1 ocakta hiç yer yoktu acillerde gebe olduğum için önden aldılar beni hoş paroldan başka bişi vermediler. En son sabah 5 ten öğlen 12 ye kadar 5 kere kusunca damar yolu ile takviye de yaptılar. Şimdi daha iyiyim ama salgın varmış domuz gribi muhtemelen ondan oldum bendekızla günaydın,
ben galiba gribe yakalandım, çevremde herkes hasta zaten, işe git gel vs, insan kendini koruyamıyor maalesef. sabah akşam kusmaya başladım 12. haftayı geçtikten sonra, gripten kaynaklı mı hamilelikten kaynaklı mı anlayamıyorum.
yarın da doktor randevum var, 13.haftada gideceğim, henüz tarama testlerim yapılmadı, sanki geç kalmış gibi hissediyorum.
çok şükür gözün aydın canımKızlar çok şükür bebeğim iyi kanama alanı dahi görünmüyor dedi ama valla var lekelenmem yalancı durumuna düştüm desem yeri, çok şükür bebekte plesantada kesede vs hiçbir sorun yok, cinsiyet de yüzde 95 erkek dedi bir sonraki kontrolde daha çok netleşir dedi 11+4 bugün ama bence erkek bir kez erkek dendiyse değişmez bence oğlum kazandı :)
Benim ilk lekem 8. haftada gelmişti o zaman acile gittim 12. haftaya kadar normal dedi. Kahverengiydi zaten içim rahatlamıştı. Sonra 13. Haftada bu sefer kırmızı geldi onda korktum hemen acile gittik. Ultrasonda sıkıntı yok bebek iyi ama kanama olduğu için vajinal bakıcam dedi. Açıklık yok ama rahim ağzında aktif kanama var dedi bir gün yatış verdi. Progestan başladık. Dört gün sonra kontrole gittiğimde bebeğin eşi önde. Yukarı çıkmaya çalıştığı için kanama oldu dedi. Kahverengi lekem devam ediyor. Tam bitti diyorum yine geliyor. Muhtemelen eski kan o yüzden çok takmamaya çalışıyorumSenin sebep neymiş canım bana bişey diyemedi doktor sebep olarak, olur gebelikte ilk 12 hafta normal dedi, görünürde bişey yok ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?