2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim açık pembe gibi, plesanta anterior dedi yani ön duvarda oluyormuş netten baktığımda, ense kalınlığına, burun kemiğine baktı sıkıntı yok dedi baya biseyleri ölçtü anlamadigim şeylerdi diğerleri, herşeyi normal dedi, perinatolog kendi doktorum ona gittim acile gitmedim aldı direkt lekelenmem var diyince

Çok şükür bence senin önceden biriken lekeler akıntıyla gelmiştir oluyo bazen öyle. İki erkek anası olarak huni hediye etmemizi istersen çekinmeden söyle biz buradayız
Şaka bi yana abisiyle çok iyi kanki olacaklar sağlıkla doğsun inşallah

Arkadaşlar ikili tarama testi icin İstanbul'da avrupa yakasında nerelerden fiyat aldınız acaba? Ve başakşehir çam ve sakurada ikili tarama testi yaptıran oldumu icinizde acaba? Bnm gittigim hastane 4-5 bin lira test ücreti verdi açıkçası devlet yapıyorsa devlette yaptırmayı istiyorum. Bilgi verirseniz cok memnun olurum

Yani belki geçici 2-3 günlük mide hassasiyeti olabilir bazen bağırsaklarda bozulunca ben çıkarıyorum karın ağrısıyla birlikte. Geçmezse bi kaç gün sonra gidersin canım olmadı geçmiş olsun

2530 tlye yaptırdım medipolde kan ve perinataloji uzmanı ultrasonu dahil. Bi kaç yerden fiyat almakta fayda var çıldırmış hastaneler. Devlet yapıyor kadın doğum doktorundan randevu alman lazım onlar yönlendiriyor.

Aldim. Çam ve sakuradan 18ne o zamana 11+4 olcam zaten bu testte 11-14 hafta arasında yapılıyor yaparlardır diye düşündüm

Sorma huni bekliyorum eşim diyor ki bı kuduruk daha geliyor oğlum da diyor ki anne daha coooook kuduruk kardeşlerim olsun birsuru hep birlikte kuduralim

Kuzum doktorlar da bir acayip ben hastalıktan kırılıyorum üstüne gebeyim rapor vermemek için kırk takla attı bugün aile hekimim valla tartışmamak için zor tuttum kendimi.

Kuzum doktorlar da bir acayip ben hastalıktan kırılıyorum üstüne gebeyim rapor vermemek için kırk takla attı bugün aile hekimim valla tartışmamak için zor tuttum kendimi.
Benimki iyiydi bugün rapor yazalım sana dinlen dedi direk kendi söyledi rapor olayini, kaç gün yazmamı istersin ben 10 güne kadar yazarım dedi, ben 2 gün yazın yazılılar vs var dedim pazartesi günü başlarsam sıkıntı olmaz diyorsanız dedim, kendini iyi hissedersen git yoksa gel uzatirim raporunu dedi, bu kanama sebebi belli olmayan bir kanama muhtemelen bugün kesilir pazartesi gününe kadar da dinlenirsen sorun olmaz dedi

Çok sevindim canım gözün Aydın

Pembe ve kahverengide çok sıkıntı yapmıyor doktorlar. Allah beterinden korusun bu kadarla geçirmiş olalım

Canım İstanbul'da bereler yapıyor bilmiyorum ama bizim burada bölge hastanesi ve üniversite hastanesi yapıyormus bı oralara sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…