- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.281
ooy maşallah biran once pazartesi olsun bende yavrumu goreyim tarama testi de temiz gelsin inşallahBu da minnoşum
Evet bende ocean mummy kullanıyorum yanında yine kan ilacı magnezyumda kullanmıştım içerisinde var hepsi ama düşük dozda zaten bi sıkıntı yaratmıyor ilk gebeliktede bu şekilde kullanmıştımKızlar bir de doktor kan ilacına basliycaz dedi folik asiti keselim artık, d vitamini günde 2 damla dedi kan ilacı ve balık yağına da başlayalım dedi sekreteri de ocean mummy var ya onu söyledi hepsini bir mi iccem onu anlamadım tam sizin doktorlariniz 12 den sonra ne verdi sadece kapsamlı bir vitamin takviyesi mi, ocean mummy nin icinde sanki vardı diye hatırladım dvit balık yağı kan ilacı, yok muydu ki
Amin inşallah doktorlar sıkıntı yapmıyor evet zaten beni gördü panik yapma normal ilk 12 haftada bişey olmaz korkma gel bakalım dedi ama işte daha önce kaybı olan birine gel anlat bunu, o kalp atışını duyup haftasının da uyumlu olduğunu duyana kadar öldüm öldüm dirildimPembe ve kahverengide çok sıkıntı yapmıyor doktorlar. Allah beterinden korusun bu kadarla geçirmiş olalım
Maşallah koca pipiBebeğin cinsiyetinin belli olabilecegi pozisyonlari videodan ekran kaydı aldım pipi ben burdayım diyor bence
Amin inşallah canım herkes güzel haberlerle dönsünooy maşallah biran once pazartesi olsun bende yavrumu goreyim tarama testi de temiz gelsin inşallah
Naptın merak ettim çıkıntı yazarsınŞu merakımız son bulsa inşallah ben yarın öğrenirim doktora belki yalvarabilirim kurbanın olam iyi bak pipi var mı diye
Ben iki kez cinsiyet rüyası gördüm ikisinde de erkekti zaten benim rüyalarim tersine çıkmıyor dümdüz cikiyorMaşallah koca pipibenim oğlumunda böyleydi kestirene kadar Yarında 2.yi öğrencez bakalım benimde içime yine erkek gibi doğuyor bir hunide ben alabilirim
Benimde öyle canım oğlumdada erkek görmüştüm bundada öyle görüyorum hayırlısı olsun inşallahBen iki kez cinsiyet rüyası gördüm ikisinde de erkekti zaten benim rüyalarim tersine çıkmıyor dümdüz cikiyorsizin cinsiyet de hayırlısı ne ise o olsun canım
Omega takviyeli kombin vitamin + demir ilacı +d vitamini.Kızlar bir de doktor kan ilacına basliycaz dedi folik asiti keselim artık, d vitamini günde 2 damla dedi kan ilacı ve balık yağına da başlayalım dedi sekreteri de ocean mummy var ya onu söyledi hepsini bir mi iccem onu anlamadım tam sizin doktorlariniz 12 den sonra ne verdi sadece kapsamlı bir vitamin takviyesi mi, ocean mummy nin icinde sanki vardı diye hatırladım dvit balık yağı kan ilacı, yok muydu ki
Ben tüp bebek tedavisine başladığımdan beri pragnacare kullanıyorum. Multivitamin olarak geçiyor. Doktor hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi. Pzt d vitaminine başladım ama damla değil kapsül. 16. hafta itibariyle de demire başlıcaz inşaallahKızlar bir de doktor kan ilacına basliycaz dedi folik asiti keselim artık, d vitamini günde 2 damla dedi kan ilacı ve balık yağına da başlayalım dedi sekreteri de ocean mummy var ya onu söyledi hepsini bir mi iccem onu anlamadım tam sizin doktorlariniz 12 den sonra ne verdi sadece kapsamlı bir vitamin takviyesi mi, ocean mummy nin icinde sanki vardı diye hatırladım dvit balık yağı kan ilacı, yok muydu ki
Evet bacak arası baya baya dolu gibiBebeğin cinsiyetinin belli olabilecegi pozisyonlari videodan ekran kaydı aldım pipi ben burdayım diyor bence
Canım geçen haftalarda benim de çok üzülüp ağladığım bir olay oldu ve 1 gün sonrası kasık ağrım oldu. Doktorum bebeğin gayet iyi olduğunu ve üzülmenin hayatın akışından bir şey olduğunu, bunun bebeğe bir zararı olmayacağını söyledi. Sen içini rahatlatmak istiyorsan gidip kontrol ettirebilirsin ama korkma hiçbir şey olmamıştır Allah'ın izniyle.kızlarrrr, iş yerinde baktığım kedilerden birine bugün araba çarptı. çok üzgünüm ağlama krizlerine girdim tabiiki gideni döndüremiyorum bir iki dakika içinde öldü yavrucak... konu şu çok üzgünüm ve çok ağladım, stresten üzüntüden çocuğuma bir şey oldu korkusuna kapıldım şimdi de. hafif ağrım var sol tarafımda. acile gitsem bebeği görmek istiyorum desem kanama vs olmadan ultrasona alırlar mı sizce? iş yerim uzak hastaneye boşuna da gitmek istemiyorum bakamayız derse diyehiçbir sorunu olmadan acile giden oldu mu aranızda?sadece biraz ağrım var.
Ah bir cana bakmak çok kıymetli kayıpları da ağır oluyor maalesef çok üzüldüm yavruyakızlarrrr, iş yerinde baktığım kedilerden birine bugün araba çarptı. çok üzgünüm ağlama krizlerine girdim tabiiki gideni döndüremiyorum bir iki dakika içinde öldü yavrucak... konu şu çok üzgünüm ve çok ağladım, stresten üzüntüden çocuğuma bir şey oldu korkusuna kapıldım şimdi de. hafif ağrım var sol tarafımda. acile gitsem bebeği görmek istiyorum desem kanama vs olmadan ultrasona alırlar mı sizce? iş yerim uzak hastaneye boşuna da gitmek istemiyorum bakamayız derse diyehiçbir sorunu olmadan acile giden oldu mu aranızda?sadece biraz ağrım var.
inşallahh, iyi olduğunu düşünüyorum, düşünmek istiyorum ama korkuyor da insan.. akşam olsun da olmadı akşam gideyim diyorum poliklinikler açıkken acil pek hevesli olmuyor genelde bakmaya...Canım geçen haftalarda benim de çok üzülüp ağladığım bir olay oldu ve 1 gün sonrası kasık ağrım oldu. Doktorum bebeğin gayet iyi olduğunu ve üzülmenin hayatın akışından bir şey olduğunu, bunun bebeğe bir zararı olmayacağını söyledi. Sen içini rahatlatmak istiyorsan gidip kontrol ettirebilirsin ama korkma hiçbir şey olmamıştır Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?