- 19 Haziran 2021
- 1.136
- 1.323
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.301
evet gerçekten cana bakmak hem çok güzel hem çok üzücüAh bir cana bakmak çok kıymetli kayıpları da ağır oluyor maalesef çok üzüldüm yavruya
Canım dönem dönem ağladığımız şeyler olabiliyor stress zararlı evet ama bunun bebişini etkileyeceğini düşünmüyorum içim rahat etmiyor dersen git devlet hastanelerinin sağı solu belli olmuyor çok ağrım var dersen alırlar bence.
Ben max 2 fincan kahve içiyorum ama genelde 1 de bırakıyorum. Çay da yine 2-3 bardak max. o da misafirlik durumları olduğunda. Yoksa normal günde genel olarak hiç içmiyorumKızlar günlük nekadar çay kahve tüketiyorsunuz? dojtor bana bi sınır koymamıştı. günde 2 türk kahvesi içsem çok mu sizce?
Acile gitseniz büyük bi üzüntü yaşadım çok ağrım var bana yardımcı olurmusunuz bebeğim iyi mi bi baksanız diye soyleseniz brlki yardımcı olırlar ama ben bişey olduğunu zannetmiyorum çok geçmiş olsunevet gerçekten cana bakmak hem çok güzel hem çok üzücüben de bir şey olmamasını umuyorum tabii ama işte insan korkuyor bi de ben çok evhamlıyım bilmiyorum napcam 6 ay akşama bakıcam bakalım ağrım geçmezse akşam gitmeyi düşünüyorum
Ayyyyy sormayın ya sinir oldum doktorun çişimi vardı neyi vardı acele acele baktı daha erken dedi bende dedim burda 11 haftalıkken öğrendim yaaa defi öyle baktı kapalı görünmüyor sallamasyon bişey söylemiyim dedi sinirden çatladım anlatamamNaptın merak ettim çıkıntı yazarsın
Tek içsen daha iyi olur günlük sınır 200 mg kafein. 1 Türk kahvesi ve 2-3 çay bardağında çay yeterli o şekilde ayarla demişti bana bende öyle yapıyorumKızlar günlük nekadar çay kahve tüketiyorsunuz? dojtor bana bi sınır koymamıştı. günde 2 türk kahvesi içsem çok mu sizce?
yaa bende bukadar merak ediyoeum ya kesin bize de boyle olacakAyyyyy sormayın ya sinir oldum doktorun çişimi vardı neyi vardı acele acele baktı daha erken dedi bende dedim burda 11 haftalıkken öğrendim yaaa defi öyle baktı kapalı görünmüyor sallamasyon bişey söylemiyim dedi sinirden çatladım anlatamam
Bir sinir oldum anlatamam taa 3 hafta sonra gidicem oda yer bulabilirsemyaa bende bukadar merak ediyoeum ya kesin bize de boyle olacak
Bende 10. Hafta ocean mummy başladım. Folik asit de elindeki bitene kadar kullan dedi. 15-20 günlük var daha 13. HaftadayımKızlar bir de doktor kan ilacına basliycaz dedi folik asiti keselim artık, d vitamini günde 2 damla dedi kan ilacı ve balık yağına da başlayalım dedi sekreteri de ocean mummy var ya onu söyledi hepsini bir mi iccem onu anlamadım tam sizin doktorlariniz 12 den sonra ne verdi sadece kapsamlı bir vitamin takviyesi mi, ocean mummy nin icinde sanki vardı diye hatırladım dvit balık yağı kan ilacı, yok muydu ki
benimde birden karnım büyüdü canım 3-4 gün oluyor bugun tam 3 ay bittiKızlar 2 aylıkken çok rahattım şimdi 3 ayı bitirdik karnım bi anda oluştu çok hızlı olmadı mı yaBi de ilk 2 ay kilom hep sabitti son bir ayda 2 kilo vermişim ama şişim anlamadım
farklı bi doktora gitseniz ozeleBir sinir oldum anlatamam taa 3 hafta sonra gidicem oda yer bulabilirsem
Aynen canım benim de 13. Hafta bitiyor çaylamayız inşallah bir anda ben ilk 3 ay hiç bişey sürmedim kullanmadım daha yeni başlicambenimde birden karnım büyüdü canım 3-4 gün oluyor bugun tam 3 ay bitti
Evet farklı doktor iyi geliyor bazen ben devlete gittim 4 gün önde çıkmıştıfarklı bi doktora gitseniz ozele
zaten karnım çatlak dolu hiç onemli değil benim için sağlıklı olsun daAynen canım benim de 13. Hafta bitiyor çaylamayız inşallah bir anda ben ilk 3 ay hiç bişey sürmedim kullanmadım daha yeni başlicam
Ben çaysız duramam 6-7 bardak içiyorum. Kahve arada içiyorum çayı çok içiyorum diye. Ama sınır 1 Türk kahvesi.Kızlar günlük nekadar çay kahve tüketiyorsunuz? dojtor bana bi sınır koymamıştı. günde 2 türk kahvesi içsem çok mu sizce?
Hadi ya şansa bak resim falanda vermemiştir o zamanAyyyyy sormayın ya sinir oldum doktorun çişimi vardı neyi vardı acele acele baktı daha erken dedi bende dedim burda 11 haftalıkken öğrendim yaaa defi öyle baktı kapalı görünmüyor sallamasyon bişey söylemiyim dedi sinirden çatladım anlatamam
Sen şimdi bide aşırı merak ediyorsun ya ondan canımBir sinir oldum anlatamam taa 3 hafta sonra gidicem oda yer bulabilirsem
Dur daha ona var. Bence net 18. Haftadan sonra balayı dönemi başlıyor. Hamileliğin balayı sıfır sıkıntı değil bu arada. Kusmaların baş dönmelerin bittiği daha rahat nefes alabildiğimiz düşük tehlikesinin nispeten geçtiği iğrenme olmadan yemek yiyebildiğimiz bir dönem. İlk dönemi sıkıntılı geçirenler için ve son dönemini bilenler için bu saydıkların balayıBi de çok zor yemek yiyorum midem rahatsız ediyor yarım saat masada yavaş yavaş yemeye çalışıyorum. Çok fazla nefes nefese kalıyorum. Karnım ağrıyor belime vuruyor falan. Hani hamileliğin balayına geçiş yapacaktık rahat edecektik
Ben iciyorum ama kahvesini cok az koyarak ve baska cay falan icmiyorumKızlar günlük nekadar çay kahve tüketiyorsunuz? dojtor bana bi sınır koymamıştı. günde 2 türk kahvesi içsem çok mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?