- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 33
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.321
yaa ben de üzüldüm belli olur mu ki diye bekliyordum senden haber. İnsan o kadar süre bekleyip ilgi görmeyince de demoralize oluyor yaBir sinir oldum anlatamam taa 3 hafta sonra gidicem oda yer bulabilirsem
Ahahah ben bulantı kusma bişey yaşamayınca bana ilk 3 ay balayı oldu deseneDur daha ona var. Bence net 18. Haftadan sonra balayı dönemi başlıyor. Hamileliğin balayı sıfır sıkıntı değil bu arada. Kusmaların baş dönmelerin bittiği daha rahat nefes alabildiğimiz düşük tehlikesinin nispeten geçtiği iğrenme olmadan yemek yiyebildiğimiz bir dönem. İlk dönemi sıkıntılı geçirenler için ve son dönemini bilenler için bu saydıkların balayı
Maşallah maşallah susAhahah ben bulantı kusma bişey yaşamayınca bana ilk 3 ay balayı oldu deseneAma evet düşük riskini atlattık sağlıklı olduğunu da öğrendik cinsiyeti de öğrenince bi rahatlık geldi. Bi de regl olduğumu zamanlarda ekstra adet sancısı gibi çekiliyormuş her ay o dönemde doğru mu o? Eğer öyleyse tam o zamanlardayım ondan mı 2 gündür öyleyim acaba
Ben bir alana bir bedava kampanyası ile almıştım uyguna gelmişti :)Kızlar aldığım hamile slipleri geldi. İnceliği yumuşaklığı ideal kalitesi iyi diyebilirim %95 pamuk %5 elestan. Pentiye o kadar para vermeye gerek kalmadığı için mutluyum tanesi 55 liraya geldi sanırım
Nerden aldın canım hangi marka ben de bir bakayım bir türlü güvenip siparş veremedimKızlar aldığım hamile slipleri geldi. İnceliği yumuşaklığı ideal kalitesi iyi diyebilirim %95 pamuk %5 elestan. Pentiye o kadar para vermeye gerek kalmadığı için mutluyum tanesi 55 liraya geldi sanırım
çok teşekkür ederim, akşam öyle yapacağım olmadı..:/Acile gitseniz büyük bi üzüntü yaşadım çok ağrım var bana yardımcı olurmusunuz bebeğim iyi mi bi baksanız diye soyleseniz brlki yardımcı olırlar ama ben bişey olduğunu zannetmiyorum çok geçmiş olsun
doktoruna sor canım mutlaka. hatta bence bi acile git derim. kanama alanı olsaydı bugün gittiğinde görürdü mutlaka.Kızlar az önce kanama kırmızı geldi, birkaç silinmeye kesildi ben bişey anlamadım bu işten, bebek iyiyse kanama alanı yoksa plesantada kesede vs sorun yoksa bu neyin nesi oldu ki
Bi de çok zor yemek yiyorum midem rahatsız ediyor yarım saat masada yavaş yavaş yemeye çalışıyorum. Çok fazla nefes nefese kalıyorum. Karnım ağrıyor belime vuruyor falan. Hani hamileliğin balayına geçiş yapacaktık rahat edecektik
Canım kırmızısıysa bir git doktora ya da haber verebiliyorsan haber ver. Ne olur ne olmazKızlar az önce kanama kırmızı geldi, birkaç silinmeye kesildi ben bişey anlamadım bu işten, bebek iyiyse kanama alanı yoksa plesantada kesede vs sorun yoksa bu neyin nesi oldu ki
Devlet memuru olsam hiç yazmayacaktı doktor ne olmuşsaBenimki iyiydi bugün rapor yazalım sana dinlen dedi direk kendi söyledi rapor olayini, kaç gün yazmamı istersin ben 10 güne kadar yazarım dedi, ben 2 gün yazın yazılılar vs var dedim pazartesi günü başlarsam sıkıntı olmaz diyorsanız dedim, kendini iyi hissedersen git yoksa gel uzatirim raporunu dedi, bu kanama sebebi belli olmayan bir kanama muhtemelen bugün kesilir pazartesi gününe kadar da dinlenirsen sorun olmaz dedi
Progestan aldım kafama göre kullanmaya başladım bakalım anlam verememek de sıkıntıCanım kırmızısıysa bir git doktora ya da haber verebiliyorsan haber ver. Ne olur ne olmaz
Bebek gösterirse söyler kuzum ben 11+3te gittim söyledi doktor devlet hastanesi olmasina rağmenKızlar kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz ben pazartesi gidicem ikili test için söyler mi doktor acaba
Nipt testiyle erken öğrendik 11. Haftadayken Salı randevum var bakalım ultrasonda da görünecek miKızlar kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz ben pazartesi gidicem ikili test için söyler mi doktor acaba
Kızlar kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz ben pazartesi gidicem ikili test için söyler mi doktor acaba
Benimde önceden kalan 1 tane vardı hafta sonu alırım diyordum gerek kalmadı şuan 1 tanesi 150 tlBen bir alana bir bedava kampanyası ile almıştım uyguna gelmişti :)
Bende cottonhill markasının iç çamaşırlarını aldım yüksek bel üstleri dantel detaylı. Hiç sıkmıyor rahatsız etmiyor yok gibi hissi hatta üst için yatım atlet gibi büstiyerleri var takım olarak giyiyorum 3 aydır sütyen takamıyorum uç belli etmiyorKızlar aldığım hamile slipleri geldi. İnceliği yumuşaklığı ideal kalitesi iyi diyebilirim %95 pamuk %5 elestan. Pentiye o kadar para vermeye gerek kalmadığı için mutluyum tanesi 55 liraya geldi sanırım
Dagi ve suwen den yazacaktımBende cottonhill markasının iç çamaşırlarını aldım yüksek bel üstleri dantel detaylı. Hiç sıkmıyor rahatsız etmiyor yok gibi hissi hatta üst için yatım atlet gibi büstiyerleri var takım olarak giyiyorum 3 aydır sütyen takamıyorum uç belli etmiyorhamilelik olanları da öneri ve süwenden geçen sene stok yaptım daha onlara geçmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?