2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ahahah ben bulantı kusma bişey yaşamayınca bana ilk 3 ay balayı oldu desene Ama evet düşük riskini atlattık sağlıklı olduğunu da öğrendik cinsiyeti de öğrenince bi rahatlık geldi. Bi de regl olduğumu zamanlarda ekstra adet sancısı gibi çekiliyormuş her ay o dönemde doğru mu o? Eğer öyleyse tam o zamanlardayım ondan mı 2 gündür öyleyim acaba

Maşallah maşallah sus
Bu halk arasında çok yaygın bir çok kadın bunu söylüyor ama bilimsel dayanağına bakınca işte bebek taşımayan rahmin kalınlaşıp dökülmesi kanla atılması bla bla anlamsız geliyor bağlantısı da olabilir denkte geliyo olabilir bana olmuyor

Kızlar aldığım hamile slipleri geldi. İnceliği yumuşaklığı ideal kalitesi iyi diyebilirim %95 pamuk %5 elestan. Pentiye o kadar para vermeye gerek kalmadığı için mutluyum tanesi 55 liraya geldi sanırım
Ben bir alana bir bedava kampanyası ile almıştım uyguna gelmişti :)

Kızlar aldığım hamile slipleri geldi. İnceliği yumuşaklığı ideal kalitesi iyi diyebilirim %95 pamuk %5 elestan. Pentiye o kadar para vermeye gerek kalmadığı için mutluyum tanesi 55 liraya geldi sanırım
Nerden aldın canım hangi marka ben de bir bakayım bir türlü güvenip siparş veremedim

Kızlar az önce kanama kırmızı geldi, birkaç silinmeye kesildi ben bişey anlamadım bu işten, bebek iyiyse kanama alanı yoksa plesantada kesede vs sorun yoksa bu neyin nesi oldu ki

çok teşekkür ederim, akşam öyle yapacağım olmadı..:/

Kızlar az önce kanama kırmızı geldi, birkaç silinmeye kesildi ben bişey anlamadım bu işten, bebek iyiyse kanama alanı yoksa plesantada kesede vs sorun yoksa bu neyin nesi oldu ki
doktoruna sor canım mutlaka. hatta bence bi acile git derim. kanama alanı olsaydı bugün gittiğinde görürdü mutlaka.

Yaa

Bende ağrı artınca geldim hastane ye çok kustgum için üst karın kaslarimda ağrılar olyomus ilaç verdi kusma için bebek iyi dedi öle orda duruyordu yine göster medi daha erken dedi cinsiyet için değişiyor genellikle 18 den sonra detaylı ultrason günün gelince ney olur

Canım kırmızısıysa bir git doktora ya da haber verebiliyorsan haber ver. Ne olur ne olmaz

Devlet memuru olsam hiç yazmayacaktı doktor ne olmuşsa

Bende cottonhill markasının iç çamaşırlarını aldım yüksek bel üstleri dantel detaylı. Hiç sıkmıyor rahatsız etmiyor yok gibi hissi hatta üst için yatım atlet gibi büstiyerleri var takım olarak giyiyorum 3 aydır sütyen takamıyorum uç belli etmiyor hamilelik olanları da öneri ve süwenden geçen sene stok yaptım daha onlara geçmedim

Dagi ve suwen den yazacaktım pentiyi beğenmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…