- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.341
Trendyoldan aldım Özkan diye bir marka satıcısı da kendisi bence beni idare edebilir düzeydeNerden aldın canım hangi marka ben de bir bakayım bir türlü güvenip siparş veremedim
Süngersiz sütyenlere geçiş yaptım bende geçen yaz almıştım zaten memeli bir insanım iyice coştularBende cottonhill markasının iç çamaşırlarını aldım yüksek bel üstleri dantel detaylı. Hiç sıkmıyor rahatsız etmiyor yok gibi hissi hatta üst için yatım atlet gibi büstiyerleri var takım olarak giyiyorum 3 aydır sütyen takamıyorum uç belli etmiyorhamilelik olanları da öneri ve süwenden geçen sene stok yaptım daha onlara geçmedim
Tuvalete gittikten sonra falan mı geldi ? 20. Haftada aklımı çıkaran kırmızı kan olayı yaşadım ve hiç bir belirti yokken enfeksiyon kaynaklı geldiğini anladık test yapınca. Rahim ağzım kapalı kanam alanım vs hiç biri yoktu. Acaba mantar enfeksiyon idrarda bişey falan olabilir mi ?Kızlar az önce kanama kırmızı geldi, birkaç silinmeye kesildi ben bişey anlamadım bu işten, bebek iyiyse kanama alanı yoksa plesantada kesede vs sorun yoksa bu neyin nesi oldu ki
O kadar güzelse uygun da bende alayım dursunSüngersiz sütyenlere geçiş yaptım bende geçen yaz almıştım zaten memeli bir insanım iyice coştularbulabilirsem aynı markadan bi kaç sütyen daha alıcam. Özkan beni şaşırttı çok ucuz alayım aman beğenmesem yine pentidwn alırım demiştim 10 tane miss gibi yüksek bel babaanne donum oldu
Bi yıkayıp giyeyim sizi güncellerimO kadar güzelse uygun da bende alayım dursun
Senden haber bekliyoruz o zamanBi yıkayıp giyeyim sizi güncellerimilk izlenim fena değil gerçi yorumlara falanda bakarsınız foto atanlarda olmuş
Kanda enfeksiyona mi bakılmasi gerekiyor bunun için canım, tam bir hafta önce idrar kan vs vermiştim bişey yoktu enfeksiyon ne kanda ne idrarda ama 1 hafta oldu işte bilmiyorum o arada bir enfeksiyon olayı oldu muTuvalete gittikten sonra falan mı geldi ? 20. Haftada aklımı çıkaran kırmızı kan olayı yaşadım ve hiç bir belirti yokken enfeksiyon kaynaklı geldiğini anladık test yapınca. Rahim ağzım kapalı kanam alanım vs hiç biri yoktu. Acaba mantar enfeksiyon idrarda bişey falan olabilir mi ?
Canım şimdi nasılsın devam etmiyor değil miKızlar az önce kanama kırmızı geldi, birkaç silinmeye kesildi ben bişey anlamadım bu işten, bebek iyiyse kanama alanı yoksa plesantada kesede vs sorun yoksa bu neyin nesi oldu ki
Herşey yolundaymış canım kanama başka kaynaklıdır stres yapma sen canım benimKanda enfeksiyona mi bakılmasi gerekiyor bunun için canım, tam bir hafta önce idrar kan vs vermiştim bişey yoktu enfeksiyon ne kanda ne idrarda ama 1 hafta oldu işte bilmiyorum o arada bir enfeksiyon olayı oldu mu
Çok açık bej rengi şuan, progestan fitil yaptım bakalım dinlenmeye çalışıyorumHerşey yolundaymış canım kanama başka kaynaklıdır stres yapma sen canım benim
Güzel haberlerle gel inşallahSelam canlar nasılsınız yarın ikili teste gidiyorum. En heyecanlı gidişim sanırım zaman geçmiyor dua eder misiniz her şey yolunda olsun
Tamam o zaman kesiliyor demek ki dinlen yat bol su iç canimÇok açık bej rengi şuan, progestan fitil yaptım bakalım dinlenmeye çalışıyorum
Kızlar aldığım hamile slipleri geldi. İnceliği yumuşaklığı ideal kalitesi iyi diyebilirim %95 pamuk %5 elestan. Pentiye o kadar para vermeye gerek kalmadığı için mutluyum tanesi 55 liraya geldi sanırım
Ben bir alana bir bedava kampanyası ile almıştım uyguna gelmişti :)
Kizlar kendi bedeninizi mi aldiniz yoksa bir beden büyük mü aldınız kafam karıştı acaba buyuk mu alsam diye. Şimdi internetten bakıyorum da iyice sıkmaya başladı her şey ben de alsam iyi olacakDagi ve suwen den yazacaktımpentiyi beğenmiyorum artık
Aynen öyle sebebini bilmemek de can sıkıcı. İnşaallah daha gelmez canımProgestan aldım kafama göre kullanmaya başladım bakalım anlam verememek de sıkıntı
İdrarda çıktı canım antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. İnşallah şeninde bebekle alakalı değildir olsaydı görünürdü diye düşünüyorum.Kanda enfeksiyona mi bakılmasi gerekiyor bunun için canım, tam bir hafta önce idrar kan vs vermiştim bişey yoktu enfeksiyon ne kanda ne idrarda ama 1 hafta oldu işte bilmiyorum o arada bir enfeksiyon olayı oldu mu
Ben normalde 36-38 arası giyiyorum ama iç çamaşırlarım S idi L aldım esniyor zaten. Büyük almakta fayda var bence karınlarımız büyüyorKizlar kendi bedeninizi mi aldiniz yoksa bir beden büyük mü aldınız kafam karıştı acaba buyuk mu alsam diye. Şimdi internetten bakıyorum da iyice sıkmaya başladı her şey ben de alsam iyi olacak
Medipole mi gideceksin devlete mi canım ? Hafî inşallah hayırlı haberlerle gelirsinSelam canlar nasılsınız yarın ikili teste gidiyorum. En heyecanlı gidişim sanırım zaman geçmiyor dua eder misiniz her şey yolunda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?