2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Süngersiz sütyenlere geçiş yaptım bende geçen yaz almıştım zaten memeli bir insanım iyice coştular bulabilirsem aynı markadan bi kaç sütyen daha alıcam. Özkan beni şaşırttı çok ucuz alayım aman beğenmesem yine pentidwn alırım demiştim 10 tane miss gibi yüksek bel babaanne donum oldu

Kızlar az önce kanama kırmızı geldi, birkaç silinmeye kesildi ben bişey anlamadım bu işten, bebek iyiyse kanama alanı yoksa plesantada kesede vs sorun yoksa bu neyin nesi oldu ki
Tuvalete gittikten sonra falan mı geldi ? 20. Haftada aklımı çıkaran kırmızı kan olayı yaşadım ve hiç bir belirti yokken enfeksiyon kaynaklı geldiğini anladık test yapınca. Rahim ağzım kapalı kanam alanım vs hiç biri yoktu. Acaba mantar enfeksiyon idrarda bişey falan olabilir mi ?

O kadar güzelse uygun da bende alayım dursun

Kanda enfeksiyona mi bakılmasi gerekiyor bunun için canım, tam bir hafta önce idrar kan vs vermiştim bişey yoktu enfeksiyon ne kanda ne idrarda ama 1 hafta oldu işte bilmiyorum o arada bir enfeksiyon olayı oldu mu

Kızlar az önce kanama kırmızı geldi, birkaç silinmeye kesildi ben bişey anlamadım bu işten, bebek iyiyse kanama alanı yoksa plesantada kesede vs sorun yoksa bu neyin nesi oldu ki
Canım şimdi nasılsın devam etmiyor değil mi

Kanda enfeksiyona mi bakılmasi gerekiyor bunun için canım, tam bir hafta önce idrar kan vs vermiştim bişey yoktu enfeksiyon ne kanda ne idrarda ama 1 hafta oldu işte bilmiyorum o arada bir enfeksiyon olayı oldu mu
Herşey yolundaymış canım kanama başka kaynaklıdır stres yapma sen canım benim

Levotiron kullanan var mı? 3 aylığım, gebeliğin başında tiroid hormonu 7 çıkmıştı levitron kullandirttilar 50 mg. Sonra tiroid düştü 1,5 falan oldu .Doz olarak da 25 mgye düşürdüler gebelik boyu bu kullanılıyo mu?

Kızlar aldığım hamile slipleri geldi. İnceliği yumuşaklığı ideal kalitesi iyi diyebilirim %95 pamuk %5 elestan. Pentiye o kadar para vermeye gerek kalmadığı için mutluyum tanesi 55 liraya geldi sanırım
Ben bir alana bir bedava kampanyası ile almıştım uyguna gelmişti :)
Dagi ve suwen den yazacaktım pentiyi beğenmiyorum artık
Kizlar kendi bedeninizi mi aldiniz yoksa bir beden büyük mü aldınız kafam karıştı acaba buyuk mu alsam diye. Şimdi internetten bakıyorum da iyice sıkmaya başladı her şey ben de alsam iyi olacak

İdrarda çıktı canım antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. İnşallah şeninde bebekle alakalı değildir olsaydı görünürdü diye düşünüyorum.

Kizlar kendi bedeninizi mi aldiniz yoksa bir beden büyük mü aldınız kafam karıştı acaba buyuk mu alsam diye. Şimdi internetten bakıyorum da iyice sıkmaya başladı her şey ben de alsam iyi olacak
Ben normalde 36-38 arası giyiyorum ama iç çamaşırlarım S idi L aldım esniyor zaten. Büyük almakta fayda var bence karınlarımız büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…