2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Evet ben 10 seneye yakındır kullanıyorum gebelikte de devam

Kızlar bende yarın fetal dna için kan vereceğim . Ofise gelip kanı alacaklarmış. Fetal dna yaptıran var mı aranızda ?

yaa ben de üzüldüm belli olur mu ki diye bekliyordum senden haber. İnsan o kadar süre bekleyip ilgi görmeyince de demoralize oluyor ya
Sorma kadının resmen çişi vardı zaten devlete gittim ama sgk ödemesinin zamanı dolmadı diye özel parası verdim bugün de

Canım senin ki ne kadarlık tam birde fetal DNA düşünüyormuşum
canım yarın 11+6 olmam lazım onceki ölçüme göre. fetal dna dusunuyorum ama drum ıkılıyı yapalım sorun cıkarsa onu dusunuruz dedi ona göre yarınki ölçümlerden karar vereceğim

Medipole mi gideceksin devlete mi canım ? Hafî inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
medipole canım dr yonlendirince cok cuzi bir ucrete yapılıyor. perinatolog oonerırse pahalı oluyor. inşallah güzel geçer.

Tamam o zaman kesiliyor demek ki dinlen yat bol su iç canim
Doktor progestana bile gerek yok bu akşam kesilir kanaman çünkü sebepsiz bir kanama gebelikle alakası yok dedi ama benim eve geldikten sonra kanama kırmızıya donunce kasıklarımda ağrı olunca falan eşime aldırdim progestan kafama göre kullanmaya başladım bugün 3.yu attım bır tane de yatarken atarım fitil olarak, dik yuruyemiyorum kasik ağrısından yine de korkudan kullanacam progestan

Kızlar iyi akşamlar, ben bugün öğlen kötü hissedince doktora gittim, covid olmuşum. Sadece parol, mide bulantısı için bir dil altı ve öksürük şurubu verdi. Alabileceğim ilaçları minimumda tutmak için şurubu almadım. Parolü evde bulunsun diye aldım, malum başka ağrı kesici kullanamıyoruz, mide bulantım da covidden sanırım, ilk 3 ay o kadar az kusmuştum ki, şimdi günde 2-3 kez kusmaya başladım.

Sağ kasığımda bir ağrı var, biraz korkutuyor. Yarın kadın doğumda randevum var, o biraz içimi rahatlatıyor. Acile gitmek vs istemiyorum, zaten bir şey olacağı varsa acile de gitsem engellenemez diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun kötü salgın var bende evde ilaç almadan geçirmek için çok uğraştım ama sonuç bugün antibiyotige başlamam oldu. Enfeksiyon var kanımda maalesef. Acile de gittim çok kustugum için sıvı kayıplarını serum olarak aldım. İlk trimesterden sonrası güvenli bebek için merak etme. Bugun verilen antibiyotiği kendi doktorum dahil 2 eczacı,3 doktora ayrı ayrı sordum enfeksiyonun zararı daha büyük tedavi olman gerekiyor dediler. Bebek etkilenmiyor kesinlikle bu hastalıklardan,benim öksürmekten ciğerim yirtilirken bebeği kontrol ettik ultrasonda rahatı yerindeydi su hastalık süreçlerini bir atlatsaydik gerçekten çok çok zor. 1 ocak sabahı ağlayarak uyandım kemiklerime kadar ağrıyordu. Bu covid değil malesef bambaşka bir tipi, çeşitli

Bende de çatı ağrısı başladı erken ama sendeki ağrı da çatı ağrısı olabilir mi o progestanla gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…