- 3 Haziran 2016
- 609
- 269
- 103
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.361
Evet ben 10 seneye yakındır kullanıyorum gebelikte de devamLevotiron kullanan var mı? 3 aylığım, gebeliğin başında tiroid hormonu 7 çıkmıştı levitron kullandirttilar 50 mg. Sonra tiroid düştü 1,5 falan oldu .Doz olarak da 25 mgye düşürdüler gebelik boyu bu kullanılıyo mu?
Ben de yaptiricam hangi sirkette karar kildinizKızlar bende yarın fetal dna için kan vereceğim . Ofise gelip kanı alacaklarmış. Fetal dna yaptıran var mı aranızda ?
Sorma kadının resmen çişi vardı zaten devlete gittim ama sgk ödemesinin zamanı dolmadı diye özel parası verdim bugün deyaa ben de üzüldüm belli olur mu ki diye bekliyordum senden haber. İnsan o kadar süre bekleyip ilgi görmeyince de demoralize oluyor ya
Canım senin ki ne kadarlık tam birde fetal DNA düşünüyormuşumSelam canlar nasılsınız yarın ikili teste gidiyorum. En heyecanlı gidişim sanırım zaman geçmiyor dua eder misiniz her şey yolunda olsun
Ben de yaptıracağım ama şirkete karar veremedimBen de yaptiricam hangi sirkette karar kildiniz
canım yarın 11+6 olmam lazım onceki ölçüme göre. fetal dna dusunuyorum ama drum ıkılıyı yapalım sorun cıkarsa onu dusunuruz dedi ona göre yarınki ölçümlerden karar vereceğimCanım senin ki ne kadarlık tam birde fetal DNA düşünüyormuşum
Ben yaptırdım. GENOKS firmasından bir hemşire gelip kan aldı kolumdan.4 gün sonra sonuç çıkmıştı.Kızlar bende yarın fetal dna için kan vereceğim . Ofise gelip kanı alacaklarmış. Fetal dna yaptıran var mı aranızda ?
medipole canım dr yonlendirince cok cuzi bir ucrete yapılıyor. perinatolog oonerırse pahalı oluyor. inşallah güzel geçer.Medipole mi gideceksin devlete mi canım ? Hafî inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
kaç tl tuttu canımBen yaptırdım. GENOKS firmasından bir hemşire gelip kan aldı kolumdan.4 gün sonra sonuç çıkmıştı.
Ben de yaptiricam hangi sirkette karar kildiniz
Doktor progestana bile gerek yok bu akşam kesilir kanaman çünkü sebepsiz bir kanama gebelikle alakası yok dedi ama benim eve geldikten sonra kanama kırmızıya donunce kasıklarımda ağrı olunca falan eşime aldırdim progestan kafama göre kullanmaya başladım bugün 3.yu attım bır tane de yatarken atarım fitil olarak, dik yuruyemiyorum kasik ağrısından yine de korkudan kullanacam progestanTamam o zaman kesiliyor demek ki dinlen yat bol su iç canim
A ne güzel bende devlet hastanesine gidiyorum inşallah pazartesi söyler banadaBebek gösterirse söyler kuzum ben 11+3te gittim söyledi doktor devlet hastanesi olmasina rağmen
O da olabilir doktora ve bebeğe göre değişiyor galibaBence daha erken söylemez bna 14 haftalık oldum söylemiyorlar
Maşallah canımNipt testiyle erken öğrendik 11. Haftadayken Salı randevum var bakalım ultrasonda da görünecek mi
Sizin ora neresi acabaCanım İstanbul'da bereler yapıyor bilmiyorum ama bizim burada bölge hastanesi ve üniversite hastanesi yapıyormus bı oralara sor istersen
Canım sorması ayıp ne kadara yaptırdınBen yaptırdım. GENOKS firmasından bir hemşire gelip kan aldı kolumdan.4 gün sonra sonuç çıkmıştı.
Geçmiş olsun kötü salgın varKızlar iyi akşamlar, ben bugün öğlen kötü hissedince doktora gittim, covid olmuşum. Sadece parol, mide bulantısı için bir dil altı ve öksürük şurubu verdi. Alabileceğim ilaçları minimumda tutmak için şurubu almadım. Parolü evde bulunsun diye aldım, malum başka ağrı kesici kullanamıyoruz, mide bulantım da covidden sanırım, ilk 3 ay o kadar az kusmuştum ki, şimdi günde 2-3 kez kusmaya başladım.
Sağ kasığımda bir ağrı var, biraz korkutuyor. Yarın kadın doğumda randevum var, o biraz içimi rahatlatıyor. Acile gitmek vs istemiyorum, zaten bir şey olacağı varsa acile de gitsem engellenemez diye düşünüyorum.
Bende de çatı ağrısı başladı erken ama sendeki ağrı da çatı ağrısı olabilir mi o progestanla gecmiyorDoktor progestana bile gerek yok bu akşam kesilir kanaman çünkü sebepsiz bir kanama gebelikle alakası yok dedi ama benim eve geldikten sonra kanama kırmızıya donunce kasıklarımda ağrı olunca falan eşime aldırdim progestan kafama göre kullanmaya başladım bugün 3.yu attım bır tane de yatarken atarım fitil olarak, dik yuruyemiyorum kasik ağrısından yine de korkudan kullanacam progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?