2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Sorma kadının resmen çişi vardı zaten devlete gittim ama sgk ödemesinin zamanı dolmadı diye özel parası verdim bugün de
Ben de geçen hafta perşembe devlete gitmiştim benimkisi bir kalp durması yaşadığım için daha önce, birşey olmus mu diye bakmaya gidiyorum devlette randevu buldukça, kalp sesini duymak yetiyor bana o doktordan bisey istemiyorum da beklemiyorum da, geçen hafta gittiğimde ultrasonu tutması ve çekmesi 1 dk sürdü sanırım bebeğin kalp atışını dinletti, boyunu ölçtü sonra kalkabilirsiniz dedi hepsi bu.. Özele de ayda bir gidiyorum dün ona gitmiştim 15 dk ya yakın her şeyini inceledi her yerini ölçtü inceledi, özelde de bir takibin olmasını öneririm, devlette süre kısıtlı hasta çok olduğu için öyleler

Kızlar günlük nekadar çay kahve tüketiyorsunuz? dojtor bana bi sınır koymamıştı. günde 2 türk kahvesi içsem çok mu sizce?
Benim doktorum Türk kahvesini içmemi hiç istemiyor. Ben günde bir kez içerdim hamilelikten önce, şimdi haftada bir içiyorum. Çayı da 3-4 fincan içiyorumdur gün içinde. Türk kahvesinin kafeinsiz olanlarını denediniz mi bilmiyorum ama tat farkı hissetmiyorum ben. Güzel içimli oluyor.

randevum güzel geçti kızlar. son adet tarihim yeniden düzenlendi. son 3 olçumdur 17 temmuz cıkıyor 23 temmuz idi. ense kalınlığı normal burun kemiği gözlendi. bunlara baktı haftaya da organlara bakacak . B BirNBirE canım ikili test için 430 tl verdim. iyi geçti ama ben o kadar heyecanlıydım ki tansiyonum 13 9 çıktı. neyse ki ölçümlerde sorun çıkmadı. göstermedi cindsiyetini

Doğru canım
Bende eurofinste yaptırdim 280 dolara geldi. Nanalia genomwide olanını bayağı kapsamliydi 8500 TL ye geldi
Sağol canım ben doktor aracılığıyla gittim ben Antalya’da yaşıyorum ondan mı yada doktordan mı kaynaklı ama bu fiyatta bu firmaya yaptırmayacağım

Kizlaaaar selam. 13+5ten selamlar. Dun randevumuz vardi. Epey detayli gosterdi doktor. Omurgalari kaburgalari mesanesine kadar her seyini gordum bebisin cok tatli yaa kıpır kıpır yatiyordu orda.

Grup hareketlenmis. Cinsiyet haberleri artmis sacibelinde kuzum gecmis olsun. Ciddi hastalik yasamissin. Dikkat et kendine Salgin cok fena cidden bu aralar. Kizim hastaydi gecen hafta. Simdi de esim hasta. Umarım beni teğet gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…