- 22 Nisan 2015
- 117
- 121
- 103
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.381
10 bin. Kredi kartından çektirdim, sonra bankadan taksit yaptırdım ben.Canım sorması ayıp ne kadara yaptırdın
10 binkaç tl tuttu canım
Hadi insallah bende pazartesi tekrar gidicem ikili test sonucu icinA ne güzel bende devlet hastanesine gidiyorum inşallah pazartesi söyler banada
İnşallah ben de öyle bir aralıkta yaptırırım zam da gelmiştir şimdi yeni yilda10 bin
Bana doktor tavsiyesiyle 400$ dedi10 bin. Kredi kartından çektirdim, sonra bankadan taksit yaptırdım ben.
Hangi firma? Ben bugun panorama plus için 470 dolar fiyat aldım.Bana doktor tavsiyesiyle 400$ dedi
Bugünkü kurla 11 bin 900 gibi bir ücret sizinki. Firmadan firmaya fark ediyor bir de ben iki hafta önce yaptırmıştım artık bu zamanda günlük zam geliyor maalesef.Bana doktor tavsiyesiyle 400$ dedi
GENOKS . İki hafta önce yaptırmıştım fiyat zamlanmış olabilir.Hangi firma? Ben bugun panorama plus için 470 dolar fiyat aldım.
Nipt plus ta ben doktor yönlendirdiği için 330 dolara yaptırdım , normalde 400 dolarHangi firma? Ben bugun panorama plus için 470 dolar fiyat aldım.
Eurofins tüm yani detaylıymışHangi firma? Ben bugun panorama plus için 470 dolar fiyat aldım.
Bende eurofinste yaptırdim 280 dolara geldi. Nanalia genomwide olanını bayağı kapsamliydi 8500 TL ye geldiEurofins tüm yani detaylıymış
Ben de geçen hafta perşembe devlete gitmiştim benimkisi bir kalp durması yaşadığım için daha önce, birşey olmus mu diye bakmaya gidiyorum devlette randevu buldukça, kalp sesini duymak yetiyor bana o doktordan bisey istemiyorum da beklemiyorum da, geçen hafta gittiğimde ultrasonu tutması ve çekmesi 1 dk sürdü sanırımSorma kadının resmen çişi vardı zaten devlete gittim ama sgk ödemesinin zamanı dolmadı diye özel parası verdim bugün de
Canım karnın tam alt çizgisi olur ya o kisimlarda oluyor ağrı sızıBende de çatı ağrısı başladı erken ama sendeki ağrı da çatı ağrısı olabilir mi o progestanla gecmiyor
normal o da canım rahim hızlı buyumeye basladı. kanama kesildi miCanım karnın tam alt çizgisi olur ya o kisimlarda oluyor ağrı sızı
Benim doktorum Türk kahvesini içmemi hiç istemiyor. Ben günde bir kez içerdim hamilelikten önce, şimdi haftada bir içiyorum. Çayı da 3-4 fincan içiyorumdur gün içinde. Türk kahvesinin kafeinsiz olanlarını denediniz mi bilmiyorum ama tat farkı hissetmiyorum ben. Güzel içimli oluyor.Kızlar günlük nekadar çay kahve tüketiyorsunuz? dojtor bana bi sınır koymamıştı. günde 2 türk kahvesi içsem çok mu sizce?
Sağol canım ben doktor aracılığıyla gittim ben Antalya’da yaşıyorum ondan mı yada doktordan mı kaynaklı ama bu fiyatta bu firmaya yaptırmayacağımBende eurofinste yaptırdim 280 dolara geldi. Nanalia genomwide olanını bayağı kapsamliydi 8500 TL ye geldi
Kanama kesildi canım ama sürekli bir sancı bu şuan geçen günlerden farklı ama bugün düne göre daha hafifledinormal o da canım rahim hızlı buyumeye basladı. kanama kesildi mi
Pendik medipol mü hangi doktor canımmedipole canım dr yonlendirince cok cuzi bir ucrete yapılıyor. perinatolog oonerırse pahalı oluyor. inşallah güzel geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?