- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.401
Yakın zamanda idrar testi vermişmiydin idrar yaparken yanma oluyor mu? İdrar yolu enfeksiyonu olmasınKanama kesildi canım ama sürekli bir sancı bu şuan geçen günlerden farklı ama bugün düne göre daha hafifledi
Çok geçmiş olsun canım çok sevindimKanama kesildi canım ama sürekli bir sancı bu şuan geçen günlerden farklı ama bugün düne göre daha hafifledi
Nergis kılıç canım o böyle yapıyor diğerleri perinatologa yonlendiriyorPendik medipol mü hangi doktor canım
8 gün önce vermiştim canım yani önceki PerşembeYakın zamanda idrar testi vermişmiydin idrar yaparken yanma oluyor mu? İdrar yolu enfeksiyonu olmasın
Nerede yaptırdınız acaba ikili testi 430 tlye?randevum güzel geçti kızlar. son adet tarihim yeniden düzenlendi. son 3 olçumdur 17 temmuz cıkıyor 23 temmuz idi. ense kalınlığı normal burun kemiği gözlendi. bunlara baktı haftaya da organlara bakacak . B BirNBirE canım ikili test için 430 tl verdim. iyi geçti ama ben o kadar heyecanlıydım ki tansiyonum 13 9 çıktı. neyse ki ölçümlerde sorun çıkmadı. göstermedi cindsiyetini
Medipol pendikNerede yaptırdınız acaba ikili testi 430 tlye?
Canım çok sevindimrandevum güzel geçti kızlar. son adet tarihim yeniden düzenlendi. son 3 olçumdur 17 temmuz cıkıyor 23 temmuz idi. ense kalınlığı normal burun kemiği gözlendi. bunlara baktı haftaya da organlara bakacak . B BirNBirE canım ikili test için 430 tl verdim. iyi geçti ama ben o kadar heyecanlıydım ki tansiyonum 13 9 çıktı. neyse ki ölçümlerde sorun çıkmadı. göstermedi cindsiyetini
Canım aynı şeyleri yaşamışız 25 aralıktan beri çekiyorum ilk defa bugün iyiyim. Antibiyotiksiz asla atlatılmıyor bana doktorum 150mg lık bir antibiyotik verdi. Çok şükür iyi geldi. Çok geçmiş olsun kuzum sanadaGeçmiş olsun kötü salgın varbende evde ilaç almadan geçirmek için çok uğraştım ama sonuç bugün antibiyotige başlamam oldu. Enfeksiyon var kanımda maalesef. Acile de gittim çok kustugum için sıvı kayıplarını serum olarak aldım. İlk trimesterden sonrası güvenli bebek için merak etme. Bugun verilen antibiyotiği kendi doktorum dahil 2 eczacı,3 doktora ayrı ayrı sordum enfeksiyonun zararı daha büyük tedavi olman gerekiyor dediler. Bebek etkilenmiyor kesinlikle bu hastalıklardan,benim öksürmekten ciğerim yirtilirken bebeği kontrol ettik ultrasonda rahatı yerindeydi su hastalık süreçlerini bir atlatsaydik gerçekten çok çok zor. 1 ocak sabahı ağlayarak uyandım kemiklerime kadar ağrıyordu. Bu covid değil malesef bambaşka bir tipi, çeşitli
Teşekkür ederimMedipol pendik
Adre herseyin yolunda olmasına sevindim canımMedipol pendik
Cok gecmis olsun kuzuBende bugün endokrin randevusuna gittim tekrar guatrlara ultrasonla baktı ve maalesef kanama alanları görünüyor. Yüksek doz yazamıyor ilacı bebeğe ilaç yükleriz diyor düşük doz yazdığı zamanda hem sen kötü olacaksın hem Allah korusun bebeği kaybetme düşük yapma riskin var dedi. Tek doza düşürdü mecbur. Asabım birazcık bozuldu.
930 dedi ama tuzla kart ile 760 a düştü aralıkta 480 e muayene oluyordumAdre herseyin yolunda olmasına sevindim canım
Masallah bebisine
Ocak ayı zammiyla ne kadar olmus muayene acaba
Canım benim umuyorum ki orta bir doz bulunacak kızında kaç kullanmistinBende bugün endokrin randevusuna gittim tekrar guatrlara ultrasonla baktı ve maalesef kanama alanları görünüyor. Yüksek doz yazamıyor ilacı bebeğe ilaç yükleriz diyor düşük doz yazdığı zamanda hem sen kötü olacaksın hem Allah korusun bebeği kaybetme düşük yapma riskin var dedi. Tek doza düşürdü mecbur. Asabım birazcık bozuldu.
Ona da haftaya bakılacak organları biraz daha büyüsün dedi heyecanım geçmedi niyeyse adrenalin yüklü hissediyorum çarpıntı hali var niye düşmedi anlamadım. Çok korkuyordum açıkçası yaşımdan dolayiCanım çok sevindim
Benim perinatalog yapması işime geldi tiroidlerden dolayı detaylı organlarına bakması içimi rahatlattı ultrasonu da daha iyiydi 20-25 dakika herşeyini inceledi iki doktorun değerlendirmesi işime geldi açıkçası. Maşallah sağlıklı olsunda haftaya öğrenirsin inşallah
Ben de orada aytakın hanıma gidiyorum ama geçen acile gittiğimde nergiz hanım vardıNergis kılıç canım o böyle yapıyor diğerleri perinatologa yonlendiriyor
Allah korusun canım sen moralini bozma ilaç işe yarar inşaallahBende bugün endokrin randevusuna gittim tekrar guatrlara ultrasonla baktı ve maalesef kanama alanları görünüyor. Yüksek doz yazamıyor ilacı bebeğe ilaç yükleriz diyor düşük doz yazdığı zamanda hem sen kötü olacaksın hem Allah korusun bebeği kaybetme düşük yapma riskin var dedi. Tek doza düşürdü mecbur. Asabım birazcık bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?