2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Nerede yaptırdınız acaba ikili testi 430 tlye?

Buradaki bir merkezle konuştum az önce nipt testi için 6500 TL fiyat verdiler 10-15 güne sonuçlar çıkar dediler. Şu durumum bı stabile geçsin dusunebilirim

Canım çok sevindim
Benim perinatalog yapması işime geldi tiroidlerden dolayı detaylı organlarına bakması içimi rahatlattı ultrasonu da daha iyiydi 20-25 dakika herşeyini inceledi iki doktorun değerlendirmesi işime geldi açıkçası. Maşallah sağlıklı olsunda haftaya öğrenirsin inşallah

Bende bugün endokrin randevusuna gittim tekrar guatrlara ultrasonla baktı ve maalesef kanama alanları görünüyor. Yüksek doz yazamıyor ilacı bebeğe ilaç yükleriz diyor düşük doz yazdığı zamanda hem sen kötü olacaksın hem Allah korusun bebeği kaybetme düşük yapma riskin var dedi. Tek doza düşürdü mecbur. Asabım birazcık bozuldu.

Canım aynı şeyleri yaşamışız 25 aralıktan beri çekiyorum ilk defa bugün iyiyim. Antibiyotiksiz asla atlatılmıyor bana doktorum 150mg lık bir antibiyotik verdi. Çok şükür iyi geldi. Çok geçmiş olsun kuzum sanada

Cok gecmis olsun kuzu
Takiplerini aksatmadan yap
Biseycik olmaz Allahın izniyle
Stres yapma , o da bebege zarar

Canım benim umuyorum ki orta bir doz bulunacak kızında kaç kullanmistin

Ona da haftaya bakılacak organları biraz daha büyüsün dedi heyecanım geçmedi niyeyse adrenalin yüklü hissediyorum çarpıntı hali var niye düşmedi anlamadım. Çok korkuyordum açıkçası yaşımdan dolayi

Allah korusun canım sen moralini bozma ilaç işe yarar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…