2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar dün konusu geçmişti Prilam SGK ödüyor mu ödemiyor mu diye,ben bugün kadın doğum doktoruma gittim hem özelde hem devlette takipliyim, yakın olduğu için devletteki doktoruma gittim, Prilam iki kutu reçete etti bana. Sgksız tek kutu fiyatı eczanede 420 tlydi, SGK ile 60 TL. Ben iki kutu aldım 120 TL ödedim öteki türlü 840 TL'ye denk geliyordu. Boşuna ücretli almayın kadın doğum doktoru reçete ediyor SGK ödüyor bilginize.

Eklentiler

• 20240105152511.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 79
Allahım bu zamanları sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alarak sorunsuz atlatmanı nasip etsin kardeşim Allah hepimizin yardımcısı olsun üzme kendini güzel bitecek bu serüven iyiyim de inşallah iyi olacaksınız ikinizde

Canım inşallah düşer belli olmaz oğluş uğur getirir annesi son dakika belli olmaz iyi düşün

Tamamen içinden geçeni söylüyorum erkek ama öyle attım yani yoksa bildiğimden değil cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı uzun ömürlü bol neşeli olsun
Teşekkür ederim canımm :) zaten bacak arası görüntüsü değil, ben bacak arasını da gördüm bugün ama anlamadım anlarım sanıyordum oysaki

14 haftalık oldum hala midem bulanıyor dayanamıyorum artık ,prilam kullanan var mı nasıl kullaniliyo
Ben kullanıyorum ..başta doktorun gece yatarken iki tane al dedi öyle kullandım ama bı sure sonra akşama doğru tekrar bulnatim başladı..
Şimdi sabah 1 akşam aç 1 alıyorum daha rahat..

Cok gecmis olsun kuzu
Takiplerini aksatmadan yap
Biseycik olmaz Allahın izniyle
Stres yapma , o da bebege zarar

Canım benim umuyorum ki orta bir doz bulunacak kızında kaç kullanmistin

Allah korusun canım sen moralini bozma ilaç işe yarar inşaallah

Canım inşallah düşer belli olmaz oğluş uğur getirir annesi son dakika belli olmaz iyi düşün

Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim. Tiroidlerim yüksek değil aksine düşük yani çok hızlı çalışıyor ve zehirli guatr demişlerdi şimdi boğazlarımda kanama alanları görüldü. Çift doz ilaç bile yetmiyordu şimdi tek doz nasıl olacak bilemiyorum hissini anlatamam hamile değil hasta gibiyim diye boşuna demiyorum. Bebek olduğu için tek doza düştük yoksa yetecek bir miktar değil. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğim bebeğimde bende hırpalaanmadan atlatırız

Ben de orada aytakın hanıma gidiyorum ama geçen acile gittiğimde nergiz hanım vardı
Ben Saadet hanıma gidiyorum aşırı tatlı bir doktor Ocak zamlarından önce 750 tl idi muayenesi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Tek sıkıntısı randevu bulmak zor ama devam edicem inşallah enerjimiz baya tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…