- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.421
Hep bir nobetci oluyor ona denk gelmişsin canım tatlıdır severim 2 yıldır drum oBen de orada aytakın hanıma gidiyorum ama geçen acile gittiğimde nergiz hanım vardı
Ben en son 30 aralıkta gittim muayene 620₺ idi930 dedi ama tuzla kart ile 760 a düştü aralıkta 480 e muayene oluyordum
Dr dan dr a da giyat degisiyorBen en son 30 aralıkta gittim muayene 620₺ idi
Evet doktordan doktora değişiyor. Kanamam olduğunda bir günlük yatış vermişlerdi pendik kart kullanarak ödemiştikDr dan dr a da giyat degisiyor
Indirimli kartiniz varsa indirim oluyor
H1abc ye mi bakıldı şekeriniz icinBendede daha önce şeker varmış her ay kan vereceksin dedi doktor daha kaç yaşındayım şekerim yüksek çıktı 30 yaşında olup şeker çıkınca üzülüyor insan
Allahım bu zamanları sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alarak sorunsuz atlatmanı nasip etsin kardeşim Allah hepimizin yardımcısı olsun üzme kendini güzel bitecek bu serüven iyiyim de inşallah iyi olacaksınız ikinizdeBende bugün endokrin randevusuna gittim tekrar guatrlara ultrasonla baktı ve maalesef kanama alanları görünüyor. Yüksek doz yazamıyor ilacı bebeğe ilaç yükleriz diyor düşük doz yazdığı zamanda hem sen kötü olacaksın hem Allah korusun bebeği kaybetme düşük yapma riskin var dedi. Tek doza düşürdü mecbur. Asabım birazcık bozuldu.
Canım hangi il benim aldığım 12000 diyorlar AntalyaBuradaki bir merkezle konuştum az önce nipt testi için 6500 TL fiyat verdiler 10-15 güne sonuçlar çıkar dediler. Şu durumum bı stabile geçsin dusunebilirim
Canım inşallah düşer belli olmaz oğluş uğur getirir annesi son dakika belli olmaz iyi düşünBende bugün endokrin randevusuna gittim tekrar guatrlara ultrasonla baktı ve maalesef kanama alanları görünüyor. Yüksek doz yazamıyor ilacı bebeğe ilaç yükleriz diyor düşük doz yazdığı zamanda hem sen kötü olacaksın hem Allah korusun bebeği kaybetme düşük yapma riskin var dedi. Tek doza düşürdü mecbur. Asabım birazcık bozuldu.
Bende aytakın hanıma gidiyorum çok tatlı , sadece çok hızlı hızlı konuşup işlemleri yapıyor. Sizde de öyle miBen de orada aytakın hanıma gidiyorum ama geçen acile gittiğimde nergiz hanım vardı
Tuzla karta indirim oluyor umarım karşılaşırızBen en son 30 aralıkta gittim muayene 620₺ idi
Maşallah kuzuyaBebişim
Tamamen içinden geçeni söylüyorum erkek ama öyle attım yani yoksa bildiğimden değilEki Görüntüle 3364386 selamlar :) tahmini olan var mı
Teşekkür ederim canımm :) zaten bacak arası görüntüsü değil, ben bacak arasını da gördüm bugün ama anlamadımTamamen içinden geçeni söylüyorum erkek ama öyle attım yani yoksa bildiğimden değilcinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı uzun ömürlü bol neşeli olsun
Ben kullanıyorum ..başta doktorun gece yatarken iki tane al dedi öyle kullandım ama bı sure sonra akşama doğru tekrar bulnatim başladı..14 haftalık oldum hala midem bulanıyor dayanamıyorum artık ,prilam kullanan var mı nasıl kullaniliyo
Cok gecmis olsun kuzu
Takiplerini aksatmadan yap
Biseycik olmaz Allahın izniyle
Stres yapma , o da bebege zarar
Canım benim umuyorum ki orta bir doz bulunacak kızında kaç kullanmistin
Allah korusun canım sen moralini bozma ilaç işe yarar inşaallah
Allahım bu zamanları sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alarak sorunsuz atlatmanı nasip etsin kardeşim Allah hepimizin yardımcısı olsun üzme kendini güzel bitecek bu serüven iyiyim de inşallah iyi olacaksınız ikinizde
Canım inşallah düşer belli olmaz oğluş uğur getirir annesi son dakika belli olmaz iyi düşün
Ben Saadet hanıma gidiyorum aşırı tatlı bir doktor Ocak zamlarından önce 750 tl idi muayenesi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Tek sıkıntısı randevu bulmak zor ama devam edicem inşallah enerjimiz baya tuttuBen de orada aytakın hanıma gidiyorum ama geçen acile gittiğimde nergiz hanım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?