- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.441
Her kontrolde bende heyecanla ne oldu acaba iyi mi diye gidiyorum kalbim pır pır. İyilikle güzellikle büyüsünler inşallahOna da haftaya bakılacak organları biraz daha büyüsün dedi heyecanım geçmedi niyeyse adrenalin yüklü hissediyorum çarpıntı hali var niye düşmedi anlamadım. Çok korkuyordum açıkçası yaşımdan dolayi
Ben de bugün gittim yazdırdım prilam , akşamları icicem sanırım bi de aç tok fark ediyor muBen kullanıyorum ..başta doktorun gece yatarken iki tane al dedi öyle kullandım ama bı sure sonra akşama doğru tekrar bulnatim başladı..
Şimdi sabah 1 akşam aç 1 alıyorum daha rahat..
İnşallah canımKızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim. Tiroidlerim yüksek değil aksine düşük yani çok hızlı çalışıyor ve zehirli guatr demişlerdi şimdi boğazlarımda kanama alanları görüldü. Çift doz ilaç bile yetmiyordu şimdi tek doz nasıl olacak bilemiyorum hissini anlatamam hamile değil hasta gibiyim diye boşuna demiyorum. Bebek olduğu için tek doza düştük yoksa yetecek bir miktar değil. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğim bebeğimde bende hırpalaanmadan atlatırız
Ben bugün doktoruma yazdırdım 50 TL fiyatla aldımben kullanıyorum canım gece yatmadan içiyorum 2 adet. ama yazdırılmıyor özel ilaç 350 lira malesef 15 gün gidiyor içim acıyır kullanırken. bir gün içmiycem bakayım bulantım geçmişmi deycem
Amiinn hepimizinki sağlıkla büyüsün ve doğsunlarÇinli koniçivalar genelde kazanıyor
Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün oğluşun inşallah
Evet her ay bakilicak dedi birde doktorH1abc ye mi bakıldı şekeriniz icin
Amin canım yeni yeni geçti o heyecan hali ilk defa bu kadar olduHer kontrolde bende heyecanla ne oldu acaba iyi mi diye gidiyorum kalbim pır pır. İyilikle güzellikle büyüsünler inşallah
Bana ısrarla benzetme bile yapmıyor yaa umarım haftaya belli olur yaaaBugün kontrolüm vardı bebiş gayet sağlıklı ense kalınlığı vs normal burun kemiğimizde oluşmuş cinsiyetide doktor kıza benzetti hayırlısıyla
Bende aile hekimime yazdirdim 3 kutu 154 lira ödedim canım. Ben hep yazdırdım maalesef 6. Haftadan beri kullanıyorum. Bugün kullanmama rağmen yine kustum daKızlar dün konusu geçmişti Prilam SGK ödüyor mu ödemiyor mu diye,ben bugün kadın doğum doktoruma gittim hem özelde hem devlette takipliyim, yakın olduğu için devletteki doktoruma gittim, Prilam iki kutu reçete etti bana. Sgksız tek kutu fiyatı eczanede 420 tlydi, SGK ile 60 TL. Ben iki kutu aldım 120 TL ödedim öteki türlü 840 TL'ye denk geliyordu. Boşuna ücretli almayın kadın doğum doktoru reçete ediyor SGK ödüyor bilginize.
İnşallah canım ya bazı doktorlar emin olmadan konuşmuyorlar pek ama ben sanki kıza benzettim hayırlısı olsun inşallahBana ısrarla benzetme bile yapmıyor yaa umarım haftaya belli olur yaaa
Ben kusmadım hiç , bulanıyo biraz öğürüyorum ama kusamadim hiç. Umarım bana fayda eder belki kussaydım rahatlardım ama olmuyo. Kimi ne güzel ilk ay bulaniyo bitiyo gidiyo benim haftalar geçtikçe daha da artıyor hiç bitmiyoBende aile hekimime yazdirdim 3 kutu 154 lira ödedim canım. Ben hep yazdırdım maalesef 6. Haftadan beri kullanıyorum. Bugün kullanmama rağmen yine kustum dabana pek fayda etmiyor gibi
Heyecanım geçince yine merak tavan yaptı ona da az kaldı net öğrenmeye. Sağlıklı ilerlesin gönlümden de birsey geçmiyor sanırım ben de fetal dna da ogrenicemİnşallah canım ya bazı doktorlar emin olmadan konuşmuyorlar pek ama ben sanki kıza benzettim hayırlısı olsun inşallah
Senin ultrason resmi var mı ordan bir kıyaslama yapayım. Tombis mi dedim yooo dedi normal bana da tombiş geldiBugün kontrolüm vardı bebiş gayet sağlıklı ense kalınlığı vs normal burun kemiğimizde oluşmuş cinsiyetide doktor kıza benzetti hayırlısıyla
Amin canım her iki türlüsüde evlat hiç farketmiyor gerçekten çok seviliyorlar sağlıklı hayırlı olsunlar yeterHeyecanım geçince yine merak tavan yaptı ona da az kaldı net öğrenmeye. Sağlıklı ilerlesin gönlümden de birsey geçmiyor sanırım ben de fetal dna da ogrenicem
Kaybettiğim çocuklarım erkekti o yüzden o konuda bir burukluk var. Erkek olursa hep onları hatırlarım. Bunu istemiyorum galiba. Ama kız ya da erkek hissedemiyorum.Amin canım her iki türlüsüde evlat hiç farketmiyor gerçekten çok seviliyorlar sağlıklı hayırlı olsunlar yeter
Canım benim, rabbim senide düşünerek en hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah sizeKaybettiğim çocuklarım erkekti o yüzden o konuda bir burukluk var. Erkek olursa hep onları hatırlarım. Bunu istemiyorum galiba. Ama kız ya da erkek hissedemiyorum.
Amin canım sağlıkla buyusunler dogsunlarCanım benim, rabbim senide düşünerek en hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?