2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Her kontrolde bende heyecanla ne oldu acaba iyi mi diye gidiyorum kalbim pır pır. İyilikle güzellikle büyüsünler inşallah

Ben kullanıyorum ..başta doktorun gece yatarken iki tane al dedi öyle kullandım ama bı sure sonra akşama doğru tekrar bulnatim başladı..
Şimdi sabah 1 akşam aç 1 alıyorum daha rahat..
Ben de bugün gittim yazdırdım prilam , akşamları icicem sanırım bi de aç tok fark ediyor mu

İnşallah canım

Bugün kontrolüm vardı bebiş gayet sağlıklı ense kalınlığı vs normal burun kemiğimizde oluşmuş cinsiyetide doktor kıza benzetti hayırlısıyla
Bana ısrarla benzetme bile yapmıyor yaa umarım haftaya belli olur yaaa

Bende aile hekimime yazdirdim 3 kutu 154 lira ödedim canım. Ben hep yazdırdım maalesef 6. Haftadan beri kullanıyorum. Bugün kullanmama rağmen yine kustum da bana pek fayda etmiyor gibi

Bende aile hekimime yazdirdim 3 kutu 154 lira ödedim canım. Ben hep yazdırdım maalesef 6. Haftadan beri kullanıyorum. Bugün kullanmama rağmen yine kustum da bana pek fayda etmiyor gibi
Ben kusmadım hiç , bulanıyo biraz öğürüyorum ama kusamadim hiç. Umarım bana fayda eder belki kussaydım rahatlardım ama olmuyo. Kimi ne güzel ilk ay bulaniyo bitiyo gidiyo benim haftalar geçtikçe daha da artıyor hiç bitmiyo

İnşallah canım ya bazı doktorlar emin olmadan konuşmuyorlar pek ama ben sanki kıza benzettim hayırlısı olsun inşallah
Heyecanım geçince yine merak tavan yaptı ona da az kaldı net öğrenmeye. Sağlıklı ilerlesin gönlümden de birsey geçmiyor sanırım ben de fetal dna da ogrenicem

Bugün kontrolüm vardı bebiş gayet sağlıklı ense kalınlığı vs normal burun kemiğimizde oluşmuş cinsiyetide doktor kıza benzetti hayırlısıyla
Senin ultrason resmi var mı ordan bir kıyaslama yapayım. Tombis mi dedim yooo dedi normal bana da tombiş geldi

Heyecanım geçince yine merak tavan yaptı ona da az kaldı net öğrenmeye. Sağlıklı ilerlesin gönlümden de birsey geçmiyor sanırım ben de fetal dna da ogrenicem
Amin canım her iki türlüsüde evlat hiç farketmiyor gerçekten çok seviliyorlar sağlıklı hayırlı olsunlar yeter

Amin canım her iki türlüsüde evlat hiç farketmiyor gerçekten çok seviliyorlar sağlıklı hayırlı olsunlar yeter
Kaybettiğim çocuklarım erkekti o yüzden o konuda bir burukluk var. Erkek olursa hep onları hatırlarım. Bunu istemiyorum galiba. Ama kız ya da erkek hissedemiyorum.

Kaybettiğim çocuklarım erkekti o yüzden o konuda bir burukluk var. Erkek olursa hep onları hatırlarım. Bunu istemiyorum galiba. Ama kız ya da erkek hissedemiyorum.
Canım benim, rabbim senide düşünerek en hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…