2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Senin ultrason resmi var mı ordan bir kıyaslama yapayım. Tombis mi dedim yooo dedi normal bana da tombiş geldi
Var canım senin fotoğrafta alt kısmı az çıkmış biraz daha çıksa iyice tahmin ederdik aslında

Eklentiler

• IMG_4945.webp
    5 KB · Görüntüleme: 95
16. Haftadan önce hic sağlıkla gelmiyor cinsiyet bana :)
Oglumda ikili testte dr kiza benziyo demisti
Ben kaale alip ne esime ne anneme kimseye dememisim
Aaa dedim ben demedim mi size
digerlerinde de 15. Hafta da bile kesin bisey demediler
16. Haftada cagirmisti
O yuzden 16 ya fixlemisim kendimi
Yanilma payida yuksek oluyo
Tabi nihayetinde ya kiz ya erkek :)
Bazende soyledikleri gibi oluyor

Var canım senin fotoğrafta alt kısmı az çıkmış biraz daha çıksa iyice tahmin ederdik aslında
Bu ikisi var bir de son eklediğim de yüzü galiba da korktum

Eklentiler

• 1000015096.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 1000015097.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 81
  • 1000015098.webp
    27 KB · Görüntüleme: 74
Açıkçası diğer çocuklarımı da hep 16 17 de söylediler bana öncesinde söylemediler ama millet öğreniyor bana ketum dolar denk geliyor

Canim inşallah bu süreci hem sen hem bebiş sorunsuz atlatirsiniz

Açıkçası diğer çocuklarımı da hep 16 17 de söylediler bana öncesinde söylemediler ama millet öğreniyor bana ketum dolar denk geliyor
Degisecegine bilmemek daha iyi bosver
Allahım ins kızım olur:) bana benzesinn amiiiin :))
Okuyan herkes bi amin derse
saglikli sihhatli hepimizinki öncelikle tabi

Canım hangi il benim aldığım 12000 diyorlar Antalya
Van Doğu görevinin bir takım avantajlari da olsun valla yoksa hiiicccc cekilmez 7 yıldır Türkiye'nin diğer ucundayiz memleketten uzakta ama bir genetik merkezi vardı orayı aradım alfagen genetik diye, başka yerde subeleri var mı bilmiyorum, bu testi de kendileri mi yapıyor kanı bir yere mi gonderiyor onu da bilmiyorum, burdaki özel hastanenin laboratuvarinda çalışan kadına sormuştum pıhtılaşma ile ilgili testler için fiyat alırken güvenilir mi alfagen orası yarı fiyat istiyor size göre diye, guvenilir onların kendi panelleri var biz Ankara'ya uçakla gönderiyoruz gidiyor arada da firma olunca bizim fiyatlar uçuyor onların kendi panelleri var doğru sonuç hiç suphen olmasın orası uygunsa oraya yaptır demişti

Ben dün 11+4 tüm iki bacak arasına hiç bakmadı doktor ama ultrason bitti sanmıştım ben siyah beyazdan renkliye geçiriyormus meğer başlığı, o ara cinsiyetimiz belli mi dedim hiç duraksamadan erkek cinsiyetiniz dedi cidden mi dedim %95 erkek tabi bidahaki gelişinde %100 söylerim dedi, başka doktor olsa salladı diycem de bu Van'daki en iyi doktor, tek doçent perinatolog, ultrasonu da diğer hepsinden iyi olunca kesin erkek gözüyle bakıyorum

Annemde biliyo onlar soylemiyor diyor
Hep bu zamanlarda gittigimde neymis diye darlar beni :)
dogrudur bilen biliyor
Benim tecrubem benimkiler hep 16. Hafta gösterdi
O yuzden boyle dusunuyorum :))

Merhaba kızlar elimde hiç açılmamış Lierac çatlak kremi ve serum seti kaldı uygun bir fiyata satacağım düşünen olursa görsel gönderirim

Kusma öyle değil ki canım ya kusunca rahatlama olmuyor garip bir şekilde. Sadece kusmuş olunuyor işte psikolojim artık bitik durumda bu bulantı kusma konusunda. Ne zaman bitecek bugün 14 haftalık olduk artık

Merhaba kızlar, birkaç gün önce yazmıştım kahverengi lekelenme oldu diye. Bir süre sonra tekrar oldu sonra kırmızı renkli kanama oldu. Hasteneye gittik. Bebeğimin kalbi durmuş. 13w1d olması gerekirken 9w5d gösteriyordu. Gebelik tam olarak ne zaman sonlandı bilmiyoruz. Yaşadığımız ülkede gebelik boyunca 2 defa ultrason oluyor. İlki ikili tarama 11-13. haftalar arasında. Daha önce de ultrason olmamıştı. Bu süreçte herhangi bir belirti olmamıştı. Ancak gebelik takibi yapan ebe ile yaklaşık 3 hafta önce konusmustuk. Ona hamile gibi hissetmediğimi söylemiştim. Bebeğim sürpriz yapmıstı bize bu süreçte hayatımıza neşe kattı. Kısmet değilmiş. İnşallah bebeklerinizi sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza alırsınız.

Hamileliğimin başından beri mide yanması beni mahvetti. Doktorum da hiç bir ilaç vermedi maden suyu verdi sadece. Normalde kola tüketmiyordum kayınpederim evde soda kalmamış kola iç rahatlatır dedi. Saçma geldi ama kıramayıp içtim. Gerçekten rahatlattı. Şimdi iyice yemek boruma alev atılmış gibi olduğunda yarım bardak kadar kola içiyorum.

Geceleri reflü yastığında yarı dik pozisyonda yatıyorum. Beni inanılmaz rahatlattı bu. Resmen uyku kalitem arttı. Yastığı kullanmaya başladıktan sonra gün içindeki yanmalarım da büyük ölçüde azaldı.

Kac hafta oldu?benimki keseden buyukmus baya Vucut kendi kendine emilim yapabilir dedi doktor, ya da kanama yoluyla. Benim de kahverengi lekelenme oluyor, surekli yatiyorum
Nasıl oldunuz? Sizde de ağrı oldu mu? Bel ve karnım ağrıyor

Ah canım yaa kaybın için çok üzgünüm birebir aynı şeyi yaşamış biri olarak Allah'ım sabır versin diyorum, ben de 13+3 diye gidip kalbinin durduğunu öğrenmiştim, ultrasona göre 9+6 da kalmıştı, seni çok iyi anlıyorum dualarım seninle, Allah'ım gönlüne ferahlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…