- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.461
Var canım senin fotoğrafta alt kısmı az çıkmış biraz daha çıksa iyice tahmin ederdik aslındaSenin ultrason resmi var mı ordan bir kıyaslama yapayım. Tombis mi dedim yooo dedi normal bana da tombiş geldi
Bu ikisi var bir de son eklediğim de yüzü galiba da korktumVar canım senin fotoğrafta alt kısmı az çıkmış biraz daha çıksa iyice tahmin ederdik aslında
Açıkçası diğer çocuklarımı da hep 16 17 de söylediler bana öncesinde söylemediler ama millet öğreniyor bana ketum dolar denk geliyor16. Haftadan önce hic sağlıkla gelmiyor cinsiyet bana :)
Oglumda ikili testte dr kiza benziyo demisti
Ben kaale alip ne esime ne anneme kimseye dememisim
Aaa dedim ben demedim mi size
digerlerinde de 15. Hafta da bile kesin bisey demediler
16. Haftada cagirmisti
O yuzden 16 ya fixlemisim kendimi
Yanilma payida yuksek oluyo
Tabi nihayetinde ya kiz ya erkek :)
Bazende soyledikleri gibi oluyor
Canim inşallah bu süreci hem sen hem bebiş sorunsuz atlatirsinizBende bugün endokrin randevusuna gittim tekrar guatrlara ultrasonla baktı ve maalesef kanama alanları görünüyor. Yüksek doz yazamıyor ilacı bebeğe ilaç yükleriz diyor düşük doz yazdığı zamanda hem sen kötü olacaksın hem Allah korusun bebeği kaybetme düşük yapma riskin var dedi. Tek doza düşürdü mecbur. Asabım birazcık bozuldu.
Degisecegine bilmemek daha iyi bosverAçıkçası diğer çocuklarımı da hep 16 17 de söylediler bana öncesinde söylemediler ama millet öğreniyor bana ketum dolar denk geliyor
VanCanım hangi il benim aldığım 12000 diyorlar Antalya
Nubu çok net değil canım ama sanki benimkine benzettim alt kısmı inşallah haftaya öğrenirsinBu ikisi var bir de son eklediğim de yüzü galiba da korktum
Ben dün 11+4 tüm iki bacak arasına hiç bakmadı doktor ama ultrason bitti sanmıştım ben siyah beyazdan renkliye geçiriyormus meğer başlığı, o ara cinsiyetimiz belli mi dedim hiç duraksamadan erkek cinsiyetiniz dedi cidden mi dedim %95 erkek tabi bidahaki gelişinde %100 söylerim dedi, başka doktor olsa salladı diycem de bu Van'daki en iyi doktor, tek doçent perinatolog, ultrasonu da diğer hepsinden iyi olunca kesin erkek gözüyle bakıyorum16. Haftadan önce hic sağlıkla gelmiyor cinsiyet bana :)
Oglumda ikili testte dr kiza benziyo demisti
Ben kaale alip ne esime ne anneme kimseye dememisim
Aaa dedim ben demedim mi size
digerlerinde de 15. Hafta da bile kesin bisey demediler
16. Haftada cagirmisti
O yuzden 16 ya fixlemisim kendimi
Yanilma payida yuksek oluyo
Tabi nihayetinde ya kiz ya erkek :)
Bazende soyledikleri gibi oluyor
Annemde biliyo onlar soylemiyor diyorBen dün 11+4 tüm iki bacak arasına hiç bakmadı doktor ama ultrason bitti sanmıştım ben siyah beyazdan renkliye geçiriyormus meğer başlığı, o ara cinsiyetimiz belli mi dedim hiç duraksamadan erkek cinsiyetiniz dedi cidden mi dedim %95 erkek tabi bidahaki gelişinde %100 söylerim dedi, başka doktor olsa salladı diycem de bu Van'daki en iyi doktor, tek doçent perinatolog, ultrasonu da diğer hepsinden iyi olunca kesin erkek gözüyle bakıyorum
Ayyy inşallah hadi bakalımmmNubu çok net değil canım ama sanki benimkine benzettim alt kısmı inşallah haftaya öğrenirsin
Aynen tek derdimiz cinsiyeti merak etmek olsunDegisecegine bilmemek daha iyi bosver
Allahım ins kızım olur:) bana benzesinn amiiiin :))
Okuyan herkes bi amin derse
saglikli sihhatli hepimizinki öncelikle tabi
Kusma öyle değil ki canım ya kusunca rahatlama olmuyor garip bir şekilde. Sadece kusmuş olunuyor işteBen kusmadım hiç , bulanıyo biraz öğürüyorum ama kusamadim hiç. Umarım bana fayda eder belki kussaydım rahatlardım ama olmuyo. Kimi ne güzel ilk ay bulaniyo bitiyo gidiyo benim haftalar geçtikçe daha da artıyor hiç bitmiyo
Bende aynen öyle 14 haftalık oldum hala devamKusma öyle değil ki canım ya kusunca rahatlama olmuyor garip bir şekilde. Sadece kusmuş olunuyor iştepsikolojim artık bitik durumda bu bulantı kusma konusunda. Ne zaman bitecek bugün 14 haftalık oldu
kızlar selam, bir kaç gündür yazamıyorum, herkese mutlu bir yıl diliyorum. benim belimde bir ağrı başladı 2 gündür, yatış pozisyonumdan mı anlayamadım, ama yürürken bile ağrı oluyor. bel ağrısı yaşayan var mı?
ikinci olarak çok fazla mide yanması yaşıyorum, eşim rennie iç, bitkisel filan dedi ama onu da doktora danışmadan kullanmak istemiyorum. mide yanması yaşayanlar, ne yapıyorsunuz?
Nasıl oldunuz? Sizde de ağrı oldu mu? Bel ve karnım ağrıyorKac hafta oldu?benimki keseden buyukmus bayaVucut kendi kendine emilim yapabilir dedi doktor, ya da kanama yoluyla. Benim de kahverengi lekelenme oluyor, surekli yatiyorum
Ah canım yaa kaybın için çok üzgünüm birebir aynı şeyi yaşamış biri olarak Allah'ım sabır versin diyorum, ben de 13+3 diye gidip kalbinin durduğunu öğrenmiştim, ultrasona göre 9+6 da kalmıştı, seni çok iyi anlıyorum dualarım seninle, Allah'ım gönlüne ferahlık versin inşallahMerhaba kızlar, birkaç gün önce yazmıştım kahverengi lekelenme oldu diye. Bir süre sonra tekrar oldu sonra kırmızı renkli kanama oldu. Hasteneye gittik. Bebeğimin kalbi durmuş. 13w1d olması gerekirken 9w5d gösteriyordu. Gebelik tam olarak ne zaman sonlandı bilmiyoruz. Yaşadığımız ülkede gebelik boyunca 2 defa ultrason oluyor. İlki ikili tarama 11-13. haftalar arasında. Daha önce de ultrason olmamıştı. Bu süreçte herhangi bir belirti olmamıştı. Ancak gebelik takibi yapan ebe ile yaklaşık 3 hafta önce konusmustuk. Ona hamile gibi hissetmediğimi söylemiştim. Bebeğim sürpriz yapmıstı bize bu süreçte hayatımıza neşe kattı. Kısmet değilmiş. İnşallah bebeklerinizi sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza alırsınız.
Kız bence canımEki Görüntüle 3364386 selamlar :) tahmini olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?