- 10 Nisan 2012
- 176
- 146
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.481
Aminn canım inşallah hepimiz atlatırız sen nasıl oldun ?Canim inşallah bu süreci hem sen hem bebiş sorunsuz atlatirsiniz
Genelde yanılmıyorlar ama çok küçük maşallahGünaydın kızlar , 11+3 olduk . Doktor hiç beklemediğim anda kıza benziyor düşük ihtimal dedi
Resmi paylaşıyorum sizin yorumunuz nedir ?
Benim 12. Haftada görmüş ama söylememişti 16da emin olduktan sonra söyledi. Doktorun ultrason kalitesi bebeğin pozisyonu söyleyip söylememesi çok büyük etken. Bunda İkili testimi yapan perinatalog erkek gibi ama kesin demiyorum 16. Haftada dedi. 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim o da bence erkek ama çok az yanılabiliyoruz dedi. Yanılacaklarını düşünmüyorum ama bende 17. Haftada ki kontrolümü bekliyorum16. Haftadan önce hic sağlıkla gelmiyor cinsiyet bana :)
Oglumda ikili testte dr kiza benziyo demisti
Ben kaale alip ne esime ne anneme kimseye dememisim
Aaa dedim ben demedim mi size
digerlerinde de 15. Hafta da bile kesin bisey demediler
16. Haftada cagirmisti
O yuzden 16 ya fixlemisim kendimi
Yanilma payida yuksek oluyo
Tabi nihayetinde ya kiz ya erkek :)
Bazende soyledikleri gibi oluyor
Bencede kız nub paralel duruyorGünaydın kızlar , 11+3 olduk . Doktor hiç beklemediğim anda kıza benziyor düşük ihtimal dedi
geçmiş olsun sabır diliyorumMerhaba kızlar, birkaç gün önce yazmıştım kahverengi lekelenme oldu diye. Bir süre sonra tekrar oldu sonra kırmızı renkli kanama oldu. Hasteneye gittik. Bebeğimin kalbi durmuş. 13w1d olması gerekirken 9w5d gösteriyordu. Gebelik tam olarak ne zaman sonlandı bilmiyoruz. Yaşadığımız ülkede gebelik boyunca 2 defa ultrason oluyor. İlki ikili tarama 11-13. haftalar arasında. Daha önce de ultrason olmamıştı. Bu süreçte herhangi bir belirti olmamıştı. Ancak gebelik takibi yapan ebe ile yaklaşık 3 hafta önce konusmustuk. Ona hamile gibi hissetmediğimi söylemiştim. Bebeğim sürpriz yapmıstı bize bu süreçte hayatımıza neşe kattı. Kısmet değilmiş. İnşallah bebeklerinizi sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza alırsınız.
Yaa ilk gittiğimde aynı tepkiyi verdim ben de ne kadar hızlı konuşuyor dedim içimdenBende aytakın hanıma gidiyorum çok tatlı , sadece çok hızlı hızlı konuşup işlemleri yapıyor. Sizde de öyle mi
Ben dün iyiydim ne ağrım ne kanama lekelenme hiçbir şey yoktu, bugün yine pembe lekelenme ile güne uyandım gitseeem adam diyecek ki içerde bişey yok dedim, gitmeseeem bu lekelenme neyin nesi, ilk 12 hafta normal bu tarz lekelenmeler dedi, progestan gece yatmadan önce de koymuştum sabah 6 da baktım pembe lekelenme o zaman da koydum yine açık renk devam hiç anlamadım bişeyAminn canım inşallah hepimiz atlatırız sen nasıl oldun ?
Yaa maşaallahGünaydın kızlar , 11+3 olduk . Doktor hiç beklemediğim anda kıza benziyor düşük ihtimal dedi
öyle bir rüya da ben gördüm ama benımkı çok ayıptı. 14 15 yaslarında bır erkek yanımda pipiyi açmış buyuktu de baya tabirlere bakttım ya erkek çocuk ya da buyuk bir mal veya paraya işaret ediyormuşKızlar günaydın. bu hafta 2. kez ruya goruyorum akşam doktora gitmişiz cinsiywtini erkek dedi ve elimize kocaman bacak arası fotoğrafı verdi pipisinihayırlısı sağlıklısı olsun inşallah çok heyecanlıyız ama cinsiyetlere bakınca 2024 erkek senesi sanki kızlar çoğunluk erkek
Büyük bir malöyle bir rüya da ben gördüm ama benımkı çok ayıptı. 14 15 yaslarında bır erkek yanımda pipiyi açmış buyuktu de baya tabirlere bakttım ya erkek çocuk ya da buyuk bir mal veya paraya işaret ediyormuş
yok yhaa nubu bile göstermedi dr ordan tahmin edeerdik. belirtilere bakıyorum etli tuzlu seyler erkek tatlı şeyler kızmıs benim iki tarafı da canım çok çekiyor. pazartesi burdaki druma gidip nöbet için rapor alacağım belki o bir tahminde bulunur.Büyük bir malAy ne güldümm sizin cinsiyet daha belli değildi dimi
valla benim de canım herşeyi çekiyor çok garip ben inanmıyorum ekşi yiyen kız tatlı yiyen erkek demelerine. ama erkek hiasediyorumyok yhaa nubu bile göstermedi dr ordan tahmin edeerdik. belirtilere bakıyorum etli tuzlu seyler erkek tatlı şeyler kızmıs benim iki tarafı da canım çok çekiyor. pazartesi burdaki druma gidip nöbet için rapor alacağım belki o bir tahminde bulunur.
Geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba kızlar, birkaç gün önce yazmıştım kahverengi lekelenme oldu diye. Bir süre sonra tekrar oldu sonra kırmızı renkli kanama oldu. Hasteneye gittik. Bebeğimin kalbi durmuş. 13w1d olması gerekirken 9w5d gösteriyordu. Gebelik tam olarak ne zaman sonlandı bilmiyoruz. Yaşadığımız ülkede gebelik boyunca 2 defa ultrason oluyor. İlki ikili tarama 11-13. haftalar arasında. Daha önce de ultrason olmamıştı. Bu süreçte herhangi bir belirti olmamıştı. Ancak gebelik takibi yapan ebe ile yaklaşık 3 hafta önce konusmustuk. Ona hamile gibi hissetmediğimi söylemiştim. Bebeğim sürpriz yapmıstı bize bu süreçte hayatımıza neşe kattı. Kısmet değilmiş. İnşallah bebeklerinizi sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza alırsınız.
İnşallah canım ya. Gönlüm kızdan yanaKız bence canım
Gittigin dr un ultrason cihazının kalitesi guzel dimiBenim 12. Haftada görmüş ama söylememişti 16da emin olduktan sonra söyledi. Doktorun ultrason kalitesi bebeğin pozisyonu söyleyip söylememesi çok büyük etken. Bunda İkili testimi yapan perinatalog erkek gibi ama kesin demiyorum 16. Haftada dedi. 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim o da bence erkek ama çok az yanılabiliyoruz dedi. Yanılacaklarını düşünmüyorum ama bende 17. Haftada ki kontrolümü bekliyorum
H1abc yuksek değilse oncesinde yoktur bende aynı durumdayım h1abc 4.5 cikti ki hamilelik planlı olunca oncedende baktırdım o zamanda deger böyleydi. Ama şuan şekerle ugrasiyorumEvet her ay bakilicak dedi birde doktor
HgA1c genelde şeker hastalarına bakılır kanda alyuvarlara yapışıp kalan bi madde gibi düşün. Son 3 aylık olarak gösterir 3 ay sonra yeniler. Yani son 3 aydaki ortalama kan şekeri ölçümünü gösterir. Senin ortalama 135 lerde çıkmış şekerin bu da bazı zamanlarda 170 leri bazı zamanlarda 100 e kadar düşmüş olabilir demek. Ama sınır 5.7 galan diyabet denmesi için 6.5 bulur.H1abc yuksek değilse oncesinde yoktur bende aynı durumdayım h1abc 4.5 cikti ki hamilelik planlı olunca oncedende baktırdım o zamanda deger böyleydi. Ama şuan şekerle ugrasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?