2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım çok üzüldüm, Allah sabrını versin inşallah. Maalesef özellikle Avrupa ülkelerinde gebelik takipleri çok kötü yapılıyor Türkiyede sirf evhamlandim diye çok gittim hastaneye. Normalde 12. Haftaya kadar normali tr de de iki muayene ama eminim ben dahil bir çok kadın 10 kere hastaneye gitmisizdir bu sürede. Keşke imkan olsaydı da ilk trimesteri Türkiye'de gecirebilseydin. Çok çok üzüldüm gerçekten, sabır dilemekten fazlası gelse keşke elimizden

Kızlar selam ben de bugün kontrole gittim bebişim ayaklarını poposunun altına koymuş doktor göremedi, zaten erken dedi. 12+2yim bugün. Bir ihtimal tahmin yapar dedim ama elim boş döndüm neyse sağlık olsun. 2li tarama in lan verdim bakalım haftaya çıkacakmış

Bu arada kan değişimi ve Rus takviminde hep kız çıkıyordu. Çin takviminde erkek çıkıyordu. Kan değişimi için yanılma kimsede olmamış hep doğruymuş siz baktınız mı

Yani yuksek mi plmasi gerekn deger 4 ile 6 arasi değil mi

Normal değerin 5.7 sonrası riskli olup takibe alınır 6.5-8 leri görünce diyabet tanısı konabilir insülin başlanır
Evet şimdi araştırdım en normal değermiş şuan ama hamilelik hormonları benim aclik değerlerimiz yükseltti bende insulin kullaniyotum ama aclik 100 u bulduğu için daha üstte çıkmadı ama hamilelik başı verelim dediler

Bu arada kan değişimi ve Rus takviminde hep kız çıkıyordu. Çin takviminde erkek çıkıyordu. Kan değişimi için yanılma kimsede olmamış hep doğruymuş siz baktınız mı
Benim hepsi erkek çıkıyor ama perinatolog kız olduğunu söyledi eger degismezse bütün cinsiyet takvimlerini yalanlamış olacağız kızımla

Evet sonradan daha riskli olabilir önce başlamak iyi olmuş canım

Kan degismi nasıl oluyor bilmediğim için soruyorum da
Eşin ve senin dogum tarihine göre kan değişimi oluyormus canim hatirladigim kadariyla erkeginki 3 kadininki 4 yilda bir yenileniyormus. Hamile kaldığında en son hanginizin kanı yenilenmisse cinsiyet o oluyormus arama motoruna yaz otomatik hesaplayan siteler var

Kan degismi nasıl oluyor bilmediğim için soruyorum da
Kadının doğum yılına 3 ekleyerek erkeğin yılına 4 ekleyerek hesaplıyorsun yıl ve ay olarak kime yakınsa o belirliyor cinsiyeti. Mesela bizim 2025 te kesişiyor eşim mart ben Ekim doğumluyum. Kızımız temmuz ortası görünüyor yani benim ayıma daha yakın kız çıkıyor Hesaplayamazsan yıl ve aylarınızı yazın bakalım

ayy ilk kez duydum baktım ve kız çıktı

Evet sonradan daha riskli olabilir önce başlamak iyi olmuş canım
Evet bende çok strese girdim resmen panik atak oldum değerlerden sen iyi değilsin biz başlayalım dedi ama inşallah sonradan kalmaz ya gebelik tetikledi sekeri dediler insallah sağlıkla doğum yaparım ve biter normale döner tatlıyı Cook özledim

Dün aşırı baş ağrım vardı ama böyle anlık kesilip birkaç dk sonra tekrar giriyor şekildeydi. Çok fenaydı
Takvimde yazıyordu bu ara baş ağrısı olabilir diye benim de bel ağrım var leğen kemiklerim agiriyor her yerim ağrıyor.

H1abc yuksek değilse oncesinde yoktur bende aynı durumdayım h1abc 4.5 cikti ki hamilelik planlı olunca oncedende baktırdım o zamanda deger böyleydi. Ama şuan şekerle ugrasiyorum
Yaaa benim canim surekli cikolata tatli istiyor bununla alakali mi ki?

Ben kan değişimine göre hesapladım erkek çıktı. Doktor kız gibi ama emin değilim dedi. Bağdaş kurup oturduğu için göremedik. Üç hafta sonra öğrenicez inşaallah. Ama çevremde kim yapsa doğru çıktı kan değişimi testi

Benim her yerde kiz cikiyor erkek cikan tek sey yumurtlama son 3 gunu iliskiden ötürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…