- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.521
kan değişimi ve çin tkvimi erkek çıkıyor ama ultrason resimlerinde kızlar kız gibi dediBen kan değişimine göre hesapladım erkek çıktı. Doktor kız gibi ama emin değilim dedi. Bağdaş kurup oturduğu için göremedik. Üç hafta sonra öğrenicez inşaallah. Ama çevremde kim yapsa doğru çıktı kan değişimi testi
Maalesef benimde öyleydi hamilelik hormonları arttıkça benimde seker artmış ve başında tatlıdan tiksinirim birden çikolata tatlısın duramadım deli gibi tatlı yedim bir gittim ki seker yükselmiş birden aclik 108 olmuştu şuanda da yukselirse canım tatlı istiyor ve hemen anlıyorum ve asla susacağım ben ciddi ciddi su içmeyi unutan jnsandim deli gibi sulamaya başladım ağzım kuruyordu özellikle gece bundanmisYaaa benim canim surekli cikolata tatli istiyor bununla alakali mi ki?
Yaaa bende onceki hamilileliklerimde sadece eksi tursu canim isterdi su an sadece tatli istiyir cinsiyet mi farkli ondan mi dedim demek sekerdenmis uzdu bu beni ama benim doktorum normal dedi kadin dogumcum saglik ocagi her ay ver takip edelim dedi aile hekimi bi sacmalamasin dedi persembe gunuMaalesef benimde öyleydi hamilelik hormonları arttıkça benimde seker artmış ve başında tatlıdan tiksinirim birden çikolata tatlısın duramadım deli gibi tatlı yedim bir gittim ki seker yükselmiş birden aclik 108 olmuştu şuanda da yukselirse canım tatlı istiyor ve hemen anlıyorum ve asla susacağım ben ciddi ciddi su içmeyi unutan jnsandim deli gibi sulamaya başladım ağzım kuruyordu özellikle gece bundanmis
Yani kadin dogumcum normal dedi aile hekimi israrla takip edelim dedi en son kindede normal ciktiMaalesef benimde öyleydi hamilelik hormonları arttıkça benimde seker artmış ve başında tatlıdan tiksinirim birden çikolata tatlısın duramadım deli gibi tatlı yedim bir gittim ki seker yükselmiş birden aclik 108 olmuştu şuanda da yukselirse canım tatlı istiyor ve hemen anlıyorum ve asla susacağım ben ciddi ciddi su içmeyi unutan jnsandim deli gibi sulamaya başladım ağzım kuruyordu özellikle gece bundanmis
Gönlüne göre olsun hayırlısıysa canımİnşallah canım ya. Gönlüm kızdan yana
Bende sadece cikolata yeme istegi var senin saydign gibi gece aguz kurumasi yok tokkende tatli istiyirum benMaalesef benimde öyleydi hamilelik hormonları arttıkça benimde seker artmış ve başında tatlıdan tiksinirim birden çikolata tatlısın duramadım deli gibi tatlı yedim bir gittim ki seker yükselmiş birden aclik 108 olmuştu şuanda da yukselirse canım tatlı istiyor ve hemen anlıyorum ve asla susacağım ben ciddi ciddi su içmeyi unutan jnsandim deli gibi sulamaya başladım ağzım kuruyordu özellikle gece bundanmis
pazartesi gidicez nasipse :)Doktor bisey demis miydi cinsiyet icin
Artık ne çıkarsa bahtınaBenim her yerde kiz cikiyor erkek cikan tek sey yumurtlama son 3 gunu iliskiden ötürü
Valla hep diyorum kız da bizim oğlan da Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinkan değişimi ve çin tkvimi erkek çıkıyor ama ultrason resimlerinde kızlar kız gibi dedi
Doktor butun heyecanimi yok etti sagolsun cinsiyeti soylemedi 30 saniye bakti bi beklentimde yok dogumda ogreneyim hic sorun degil o dereceArtık ne çıkarsa bahtına
Ben bir ara öyle düşünüyordum doğumda öğreneyim diye. Sonra dedim konuşurken ona göre hitap edeyim oğlum/kızım diye ama bizimki de dr ne yaptıysa göstermediDoktor butun heyecanimi yok etti sagolsun cinsiyeti soylemedi 30 saniye bakti bi beklentimde yok dogumda ogreneyim hic sorun degil o derece
benim şu işler serklaj bir netleşşin örgü örmeye başlayacağım. cinsiyetini öğrensem şimdiden başlarım evde vakit geçmez başka türlü ya da müge anlıya saracağım kızımda olduğu gibiValla hep diyorum kız da bizim oğlan da Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bugün daha iyiyim hiç öyle bi baş ağrısı çekmemiştim. Migreni olanlar öyle demek kiTakvimde yazıyordu bu ara baş ağrısı olabilir diye benim de bel ağrım var leğen kemiklerim agiriyor her yerim ağrıyor.
biz pek konuşmuyoruzKizlar agustos anneleri bizden daha mi cok konusuyor ne gonderi sayisi dikkatimi cekti ayip bize
ay o migren varya benim başımın belasıdır. gelmesin diye dua ediyorum umarım hiç gelmez. çok zor mıgren kaç saat sürdüBugün daha iyiyim hiç öyle bi baş ağrısı çekmemiştim. Migreni olanlar öyle demek ki
Bende çok tatlıya düşkündüm. İnsülin direncim yüksek olduğu için tatlıya ve beslenmeye dikkat ettim o yüzden. Ama şimdi tatlı canım çekmiyor yiyemiyorum hatta sevmeme rağmen kızım olacak ekşiye düştümYaaa benim canim surekli cikolata tatli istiyor bununla alakali mi ki?
Allah migren çekenlerin yardımcısı olsun baş ağrısı iğrenç bişeymişay o migren varya benim başımın belasıdır. gelmesin diye dua ediyorum umarım hiç gelmez. çok zor mıgren kaç saat sürdü
Aynen kayıp yaşayan da çok aslında maalesefbiz pek konuşmuyoruzgaliba ben de baktım burada aktif olan 10 kişi ancadır. ondan.
evet maalesef basta olan kaç kişi kaybetti enerjimiz düştü haliyleAynen kayıp yaşayan da çok aslında maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?