2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
kan değişimi ve çin tkvimi erkek çıkıyor ama ultrason resimlerinde kızlar kız gibi dedi

Yaaa benim canim surekli cikolata tatli istiyor bununla alakali mi ki?
Maalesef benimde öyleydi hamilelik hormonları arttıkça benimde seker artmış ve başında tatlıdan tiksinirim birden çikolata tatlısın duramadım deli gibi tatlı yedim bir gittim ki seker yükselmiş birden aclik 108 olmuştu şuanda da yukselirse canım tatlı istiyor ve hemen anlıyorum ve asla susacağım ben ciddi ciddi su içmeyi unutan jnsandim deli gibi sulamaya başladım ağzım kuruyordu özellikle gece bundanmis

Yaaa bende onceki hamilileliklerimde sadece eksi tursu canim isterdi su an sadece tatli istiyir cinsiyet mi farkli ondan mi dedim demek sekerdenmis uzdu bu beni ama benim doktorum normal dedi kadin dogumcum saglik ocagi her ay ver takip edelim dedi aile hekimi bi sacmalamasin dedi persembe gunu

Yani kadin dogumcum normal dedi aile hekimi israrla takip edelim dedi en son kindede normal cikti

Bende sadece cikolata yeme istegi var senin saydign gibi gece aguz kurumasi yok tokkende tatli istiyirum ben

Doktor butun heyecanimi yok etti sagolsun cinsiyeti soylemedi 30 saniye bakti bi beklentimde yok dogumda ogreneyim hic sorun degil o derece
Ben bir ara öyle düşünüyordum doğumda öğreneyim diye. Sonra dedim konuşurken ona göre hitap edeyim oğlum/kızım diye ama bizimki de dr ne yaptıysa göstermedi

Valla hep diyorum kız da bizim oğlan da Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim şu işler serklaj bir netleşşin örgü örmeye başlayacağım. cinsiyetini öğrensem şimdiden başlarım evde vakit geçmez başka türlü ya da müge anlıya saracağım kızımda olduğu gibi

Son düzenleme:
Bugün daha iyiyim hiç öyle bi baş ağrısı çekmemiştim. Migreni olanlar öyle demek ki
ay o migren varya benim başımın belasıdır. gelmesin diye dua ediyorum umarım hiç gelmez. çok zor mıgren kaç saat sürdü

Yaaa benim canim surekli cikolata tatli istiyor bununla alakali mi ki?
Bende çok tatlıya düşkündüm. İnsülin direncim yüksek olduğu için tatlıya ve beslenmeye dikkat ettim o yüzden. Ama şimdi tatlı canım çekmiyor yiyemiyorum hatta sevmeme rağmen kızım olacak ekşiye düştüm bence senin canın hala tatlı çikolata istiyorsa erkek olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…