2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kac çıkmıştı tam değerleriniz anormal dendi

Insulin direnci nedir banada önceden insulin direnci varsa gebelikte seker çık iştir dendi ama insulin direnci iyileştiren birsey mi :/

Insulin direnci nedir banada önceden insulin direnci varsa gebelikte seker çık iştir dendi ama insulin direnci iyileştiren birsey mi :/
İnsülin direnci düşükler kilo almaz şekeri kolay yakar tatlı kek herşeyi yer formunu korur ama direncin yüksek olunca biraz tatlıyı kaçırınca hemen bi kilo basen göbek bi de aç kalmamak ve açken ağzıma şeker çikolata atayım aç karna muz yeyim yapmamalı. Ekstra yükselip düşüyor daha büyük zarar. Sık ve az yemek aralıklı oruç yapmak rutine sokar

Bu arada kan değişimi ve Rus takviminde hep kız çıkıyordu. Çin takviminde erkek çıkıyordu. Kan değişimi için yanılma kimsede olmamış hep doğruymuş siz baktınız mı
Kan değişimine nasıl bakılıyordu canım link vs var mı baktigin yerin

Beni anlamışsınız aynen çok çabuk kilo alıyorum be yersek yarar derler aynen öyle

Benim hepsi erkek çıkıyor ama perinatolog kız olduğunu söyledi eger degismezse bütün cinsiyet takvimlerini yalanlamış olacağız kızımla
Benim de hepsi kız çıkıyordu rus da çin de bir de yumurtlamadan 2 gün önce de ilişkiyi kesmistik yumurtlama takibi yapmıştım son iki ilişki yumurtlamadan 3 gün ve 2 gün önceydi ki bu duyan arkadaşım gebelik olursa kız olacağını biliyorsun değil mi demişti hepsi yalan oldu

Yaa hersey nasip gercekten Allah ne derse o oluyor senin yaptigini ben de ilk denemede yapmıştım aman kiz olsun yumurtlama günü iliski olmasin dedim baktim bebek olmadi saldım gitti bunda yumurtlamadan 2 gün önce 1 gün önce ve yumurtlama günü iliski olmustu artik hangisi tuttu bilinmez

Çok ilginç ya kanama alanı olmamasına şükür tabi ki inşallah tamamen geçer gider. Ne zaman gideceksin kontrole ?

Çok üzüldüm
Allah sabır versin inşallah süreci çabucak atlatırsın

Doktor butun heyecanimi yok etti sagolsun cinsiyeti soylemedi 30 saniye bakti bi beklentimde yok dogumda ogreneyim hic sorun degil o derece
Bende öyle düşünüyorum şimdi cinsiyetini öğrenmek istemiyorum doğumda ogreniyim diyorum hayırlısı tabi

Ben geçen sene kan tahlili yaptırmıştım. O zaman doktor bana insülin direncin yüksek, dikkat etmezsen şeker hastası olursun demişti. Üç ay dikkat et sonra kontrole gel dedi. Üç ay dikkat ettim gerçekten. Pilavdı makarnaydı tatlıydı tam anlamıyla kesmedim ama çok çok aza indirdim. Üç ay sonra gittim değerlerin normal dedi. Geçen yine açlık şekerime bakıldı. 81 çıktı. Normal görünüyor inşaallah yükselmez.

Onsallah ne güzel halletmissiniz bende hamilelik boyunca katı diyetle devam ediyorum inşallah düzelir psikolojim bozuldu resmen sekerle

Aay kızlar prilamı yavaş yavaş bırakayım artık belki bulantılarım bitmiştir 3 aylık olduk siye akşam bir tane içtim 2 yerine. bugun mahfoldum midem ağzımın içinde resmen oof

Aay kızlar prilamı yavaş yavaş bırakayım artık belki bulantılarım bitmiştir 3 aylık olduk siye akşam bir tane içtim 2 yerine. bugun mahfoldum midem ağzımın içinde resmen oof
Bnde aynısı yaptım ..ne de olsa 3 ay bitti tek doza.dusurdum ..düşürmez olaydım o gün öldüm kusmaktan..tekrardan ikiye dewam ediyorum ..

Bnde aynısı yaptım ..ne de olsa 3 ay bitti tek doza.dusurdum ..düşürmez olaydım o gün öldüm kusmaktan..tekrardan ikiye dewam ediyorum ..
Cidden demekki hep aynı düşüncedeyiz ama malesef... bulantılarım geç başladı ama beni bırakmıyor ben hiç kusmadım

Cidden demekki hep aynı düşüncedeyiz ama malesef... bulantılarım geç başladı ama beni bırakmıyor ben hiç kusmadım
Ben 6. Haftada kusturmayan bulantı başladı ..ama 7. Haftadan itibaren çok küstüm..ilaç kullanma taraftarı değildim ama artık su bile içsem çıkardığım için prillam kullanmaya başladım ..şimdi bile bazen bulanıyor ..
İlacı artik 4. Ayda denerim keseyim mi diye ..

Sonsuza kadar kullanacağız sanki bu ilacı benim bu ara hiç farketmiyor gece iki tane alıyorum yatmadan ama tüm gün midem ağzımda geziyorum. Biraz iyi gibiydim 10-11. Haftalarda. Artık 14+1 deyim bitmesi gerekiyormuş gibi geliyor ama günün her saati midem bulanıyor yemek yapamıyorum her şeyi yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…