2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bnde başlarda gece iki ane alıyordum ..ama akşama doğru artık etkisi bitiyor diyemi midem bulanıyor su..şimdi sabah aç akşam aç alıyorum daha iyi geliyor ..

Aay kızlar prilamı yavaş yavaş bırakayım artık belki bulantılarım bitmiştir 3 aylık olduk siye akşam bir tane içtim 2 yerine. bugun mahfoldum midem ağzımın içinde resmen oof
Benim doktor beni uyardı bu konuda, biraz kullandıktan sonra iyi hissedip birakma eski haline geri dönersin o yüzden gebeligin sonuna kadar bile kullanabilirsin zararı yok dedi. Dün basladim ben kullanmaya bugün çok güzel geçti günüm bulantı yok bişey yok resmen 3 ay işkence çekmişim. Bırakmayı hiç düşünmüyorum çünkü öyle bi haldeydim ki yataktan kalkamıyodum resmen canlandim kendime geldim.

Canım özel değilse neden yapılır o işlem.Birde işlem sonrası hep rapor mu alacaksın

çok fena oldum valla gece yarısını bekleyemedim şimdi 2 tane aldım kızlar birşey olmaz diye düşünüyorum
Benim gittiğim doktor faydasını goelrmek istiyorsan sabah akşam birer tane aç karinla al demişti
Zararlı olsaydı doktor onermezdi Allah'ın izni ile bir şey olmaz inşallah

Benim gittiğim doktor faydasını goelrmek istiyorsan sabah akşam birer tane aç karinla al demişti
Zararlı olsaydı doktor onermezdi Allah'ın izni ile bir şey olmaz inşallah
inşallah canım sağol valla burası iyi ki var fikir alışverişi yapıyoruz

Canım tarçın evde her zaman bulunsun oğluma hamileyken yılbaşında o kadar çok istemiştim ki pasta yemeyi, fındık pasta denilen pastadan almıştık yanına bir yemek kaşığı tarçını yoğurda katmistim hem pasta yemiştim peşine de yoğurtlu toz tarçın, evet tadı hiç ama hiç hoş değil ama şekeri çok güzel düşürüyor 5 tane hurma ile 200 u bulan şekerim o gün pasta ile çıkmamıştı tarçınlı yoğurt sayesinde, şekerim ne zaman yüksek çıksa hemen yerdim tarcinli yoğurt bir de dün beyaz dut kuruşunu okudum onu denemedim ama şekeri çok güzel dusuruyormus onu da araştırıp deneyebilirsin bence, bu arada limon yazıyor her yerde benim sekerimi asla düşürmüyor tersine yukseltiyordu kaç kez denemiştim o da aklında bulunsun

Senin kızdı diye hatırlıyorum eğer kız ise yumurtlamadan iki gün öncesi olan ilişkiden tuttu muhtemelen, Dr mfk vardı ya onun bile bir gonderisi vardı yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olursa kız, yumurtlama günü olursa erkek olma ihtimali çok yüksek diye bir reels videosu vardı

Evet görmüştüm o videoyu ama oda her zaman tutmayabiliyor ya doktor kiz dedi hatta bacak arasi fotosu da var boş görünüyor ama iste erken haftalarda öğrenince sonradan değişir mi yanılmış mıdır acaba diye de düşünüyorum bi yandan sonrada koskoca perinatolog net görmese soylemezdi o haftada diyorum

Çok teşekkür ederim bunları denilemez sizde şuan var mı yine seker

Çok ilginç ya kanama alanı olmamasına şükür tabi ki inşallah tamamen geçer gider. Ne zaman gideceksin kontrole ?
İşte bana verdiği gün 6 Şubat cidden benim hayal gordugumu falan düşünüyor bence doktorum kontrole bile çağırmadi asla onemsemedi olur böyle lekelenmeler progestana da gerek yok boşa o dedi, kesede bebekte etrafında plesantada vs hiçbir yerde kanama ya da kanama alanı görünmüyor ama istersen sana rapor yazayım dinlen zaten bu akşam geçer bu kanama diyip hiç o konuya deginmedi daha bebeğin olcumleri vs onlara geçti.. pazartesi günü baska özel hastaneden bir doktora gideyim diyorum rastgele gitcem çünkü başka doktora gidecek olursan bana bidaha gelme o doktorla devam et gibi bir tribi olmuştu korkuma o hastanede başka doktora gidemiyorum devlet ve üniversiteye gittim 7.haftada o doktora gittikten sonra, sistemleri ayrı bence görmedi şimdi de mecbur başka özel hastaneye gitcem pazartesi bı gideyim diyorum başka bir göz de görsün.. Bu doktoru kaybetmemek için bu kadar takla atmamin sebebi de benim oğlumda gittiğim bir doktor vardı bunda da başta ona gidiyordum bana hep hangi işlemi basaramadiysa bu doktora nasıl hasta paslamış onu anlatti, önceki kaybimla ilgili konusurken de sen yine iyiydin hafif atlattin bir hasta vardı rahmi elimde kalacaktı Gürcan beye pasladim mecbur diye anlattı mesela, sonra kan sulandırıcı kullandım ben kanamam oldu gittim o zaman da nasıl bir kanama ile bir hastasi gelmiş ve Gürcan beye nasıl paslamış karar verememiş de kan sulandırıcıyi kesmek ve kesmemek arasında onu anlattı, vandako diğer doktorların da zor durumlarda nasıl o adama hasta pasladiklarini anlattı, bir arkadasimin da ikiz başlayan hamileliğinde ikizlerden birinin kalbi 6.ayda durmuştu onun doktoru da o aşamada Gürcan beye yönlendirmiş bundan sonrası beni aşıyor diye, o takibini yapmış son 3 ay bir ölü bir canlı bebekle son 3 ayını gecirmis kız ama o olmasa diğerini de kaybedersin diyor, bu gibi şeylerden dolayı kalbim güven bu adama diyor ama kanamayı ve ağrıyı görünce de diyorum birşeyi atladı mı, onun bilmediğini kim bilecek adam doçent perinatolog, Van'da en iyisi, herkesin kendini aşan durumda hasta sevk ettiği doktor diye düşünüyorum git geller yaşıyorum

Kan sulandırıcı kullanıyor musun ..
Düzenli olarak kullanmiyorum en son geçtiğimiz pazartesi akşamı bir tane ecoprin 100 Luk içtim persembe oldu kanamam, pazartesi günü içtiğim Perşembe lekelenme yapar mı acaba, genelde haftada bir falan iciyordum içimi rahatlatmak için

Hamile kaldığınızda hanginizin kan değişimi aktifse ona göre doğuma göre değil

Çok teşekkür ederim bunları denilemez sizde şuan var mı yine seker
Henüz çıkmadı canım, ölçüyorum bu ara yine aç tok henüz yok, ama takipteyim mutlaka çıkar bende eminim garibin yüzü gülür mü derler ya o misal benimkisi oğluma kardeş dedigimden beri sürekli ters gidiyor Allah'ım sonunu hayır etsin inşallah tiroid çıktı onun ilacını kullanıyorum 4-5 haftalarda baya kanamalarim oluyordu onla savaştım o bitti şimdi yine lekelenme, inşallah güler yüzüm bu hikayenin sonu güzel biter insallah, şanssızlıklar silsilesi bitmeden devam ediyor bakalım

Canım özel değilse neden yapılır o işlem.Birde işlem sonrası hep rapor mu alacaksın
Canım 17 26 haftalık kayıplardan dolayı rahim ağzı yetmezliği var. Serklaj rahim ağzına dikiş atılıp kapatılması. evet serklajdan sonra büyük ihtimalle raporlu olacagim

Hyr yapmaz..genelde düzenli icildigin ve ya ictigin gün ve ertesi gün yaparmış ..inşallah bir daha yaşamazsın ..çok şükür bebekte birşey yok ama insanın kafası hep karışıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…