- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.561
Bnde başlarda gece iki ane alıyordum ..ama akşama doğru artık etkisi bitiyor diyemi midem bulanıyor su..şimdi sabah aç akşam aç alıyorum daha iyi geliyor ..Sonsuza kadar kullanacağız sanki bu ilacıbenim bu ara hiç farketmiyor gece iki tane alıyorum yatmadan ama tüm gün midem ağzımda geziyorum. Biraz iyi gibiydim 10-11. Haftalarda. Artık 14+1 deyim bitmesi gerekiyormuş gibi geliyor ama günün her saati midem bulanıyor yemek yapamıyorum her şeyi yiyemiyorum
Bende denemek için dün içmedim bu gün kötü olunca tekrar geri başladımAay kızlar prilamı yavaş yavaş bırakayım artık belki bulantılarım bitmiştir 3 aylık olduk siye akşam bir tane içtim 2 yerine. bugun mahfoldummidem ağzımın içinde resmen oof
Benim doktor beni uyardı bu konuda, biraz kullandıktan sonra iyi hissedip birakma eski haline geri dönersin o yüzden gebeligin sonuna kadar bile kullanabilirsin zararı yok dedi. Dün basladim ben kullanmaya bugün çok güzel geçti günüm bulantı yok bişey yok resmen 3 ay işkence çekmişim. Bırakmayı hiç düşünmüyorumAay kızlar prilamı yavaş yavaş bırakayım artık belki bulantılarım bitmiştir 3 aylık olduk siye akşam bir tane içtim 2 yerine. bugun mahfoldummidem ağzımın içinde resmen oof
çok fena oldum valla gece yarısını bekleyemedim şimdi 2 tane aldım kızlar birşey olmaz diye düşünüyorumBende denemek için dün içmedim bu gün kötü olunca tekrar geri başladım
Canım özel değilse neden yapılır o işlem.Birde işlem sonrası hep rapor mu alacaksınbenim şu işler serklaj bir netleşşin örgü örmeye başlayacağım. cinsiyetini öğrensem şimdiden başlarım evde vakit geçmez başka türlü ya da müge anlıya saracağım kızımda olduğu gibi
Benim gittiğim doktor faydasını goelrmek istiyorsan sabah akşam birer tane aç karinla al demiştiçok fena oldum valla gece yarısını bekleyemedim şimdi 2 tane aldım kızlar birşey olmaz diye düşünüyorum
inşallah canım sağol valla burası iyi ki var fikir alışverişi yapıyoruzBenim gittiğim doktor faydasını goelrmek istiyorsan sabah akşam birer tane aç karinla al demişti
Zararlı olsaydı doktor onermezdi Allah'ın izni ile bir şey olmaz inşallah
Şimdi baktım bir siteden otomatik hesaplıyor oğlumda kız çıkıyorBu arada kan değişimi ve Rus takviminde hep kız çıkıyordu. Çin takviminde erkek çıkıyordu. Kan değişimi için yanılma kimsede olmamış hep doğruymuş siz baktınız mı
Evet gerçekten fikir alışverişi olunca çok iyi geliyor insanainşallah canım sağol valla burası iyi ki var fikir alışverişi yapıyoruz
Canım tarçın evde her zaman bulunsun oğluma hamileyken yılbaşında o kadar çok istemiştim ki pasta yemeyi, fındık pasta denilen pastadan almıştık yanına bir yemek kaşığı tarçını yoğurda katmistim hem pasta yemiştim peşine de yoğurtlu toz tarçın, evet tadı hiç ama hiç hoş değil ama şekeri çok güzel düşürüyor 5 tane hurma ile 200 u bulan şekerim o gün pasta ile çıkmamıştı tarçınlı yoğurt sayesinde, şekerim ne zaman yüksek çıksa hemen yerdim tarcinli yoğurt bir de dün beyaz dut kuruşunu okudum onu denemedim ama şekeri çok güzel dusuruyormus onu da araştırıp deneyebilirsin bence, bu arada limon yazıyor her yerde benim sekerimi asla düşürmüyor tersine yukseltiyordu kaç kez denemiştim o da aklında bulunsunEvet bende çok strese girdim resmen panik atak oldum değerlerden sen iyi değilsin biz başlayalım dedi ama inşallah sonradan kalmaz ya gebelik tetikledi sekeri dediler insallah sağlıkla doğum yaparım ve biter normale döner tatlıyı Cook özledim
Senin kızdı diye hatırlıyorum eğer kız ise yumurtlamadan iki gün öncesi olan ilişkiden tuttu muhtemelen, Dr mfk vardı ya onun bile bir gonderisi vardı yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olursa kız, yumurtlama günü olursa erkek olma ihtimali çok yüksek diye bir reels videosu vardıYaa hersey nasip gercekten Allah ne derse o oluyorsenin yaptigini ben de ilk denemede yapmıştım aman kiz olsun yumurtlama günü iliski olmasin dedim baktim bebek olmadi saldım gitti bunda yumurtlamadan 2 gün önce 1 gün önce ve yumurtlama günü iliski olmustu artik hangisi tuttu bilinmez
Evet görmüştüm o videoyu ama oda her zaman tutmayabiliyorSenin kızdı diye hatırlıyorum eğer kız ise yumurtlamadan iki gün öncesi olan ilişkiden tuttu muhtemelen, Dr mfk vardı ya onun bile bir gonderisi vardı yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olursa kız, yumurtlama günü olursa erkek olma ihtimali çok yüksek diye bir reels videosu vardı
Çok teşekkür ederim bunları denilemez sizde şuan var mı yine sekerCanım tarçın evde her zaman bulunsun oğluma hamileyken yılbaşında o kadar çok istemiştim ki pasta yemeyi, fındık pasta denilen pastadan almıştık yanına bir yemek kaşığı tarçını yoğurda katmistim hem pasta yemiştim peşine de yoğurtlu toz tarçın, evet tadı hiç ama hiç hoş değil ama şekeri çok güzel düşürüyor 5 tane hurma ile 200 u bulan şekerim o gün pasta ile çıkmamıştı tarçınlı yoğurt sayesinde, şekerim ne zaman yüksek çıksa hemen yerdim tarcinli yoğurt bir de dün beyaz dut kuruşunu okudum onu denemedim ama şekeri çok güzel dusuruyormus onu da araştırıp deneyebilirsin bence, bu arada limon yazıyor her yerde benim sekerimi asla düşürmüyor tersine yukseltiyordu kaç kez denemiştim o da aklında bulunsun
İşte bana verdiği gün 6 ŞubatÇok ilginç ya kanama alanı olmamasına şükür tabi ki inşallah tamamen geçer gider. Ne zaman gideceksin kontrole ?
Düzenli olarak kullanmiyorum en son geçtiğimiz pazartesi akşamı bir tane ecoprin 100 Luk içtim persembe oldu kanamam, pazartesi günü içtiğim Perşembe lekelenme yapar mı acaba, genelde haftada bir falan iciyordum içimi rahatlatmak içinKan sulandırıcı kullanıyor musun ..
Hamile kaldığınızda hanginizin kan değişimi aktifse ona göre doğuma göre değilKadının doğum yılına 3 ekleyerek erkeğin yılına 4 ekleyerek hesaplıyorsun yıl ve ay olarak kime yakınsa o belirliyor cinsiyeti. Mesela bizim 2025 te kesişiyor eşim mart ben Ekim doğumluyum. Kızımız temmuz ortası görünüyor yani benim ayıma daha yakın kız çıkıyorHesaplayamazsan yıl ve aylarınızı yazın bakalım
Henüz çıkmadı canım, ölçüyorum bu ara yine aç tok henüz yok, ama takipteyim mutlaka çıkar bende eminimÇok teşekkür ederim bunları denilemez sizde şuan var mı yine seker
Canım 17 26 haftalık kayıplardan dolayı rahim ağzı yetmezliği var. Serklaj rahim ağzına dikiş atılıp kapatılması. evet serklajdan sonra büyük ihtimalle raporlu olacagimCanım özel değilse neden yapılır o işlem.Birde işlem sonrası hep rapor mu alacaksın
Hyr yapmaz..genelde düzenli icildigin ve ya ictigin gün ve ertesi gün yaparmış ..inşallah bir daha yaşamazsın ..çok şükür bebekte birşey yok ama insanın kafası hep karışıyor ..Düzenli olarak kullanmiyorum en son geçtiğimiz pazartesi akşamı bir tane ecoprin 100 Luk içtim persembe oldu kanamam, pazartesi günü içtiğim Perşembe lekelenme yapar mı acaba, genelde haftada bir falan iciyordum içimi rahatlatmak için
Çok geçmiş olsun canımCanım 17 26 haftalık kayıplardan dolayı rahim ağzı yetmezliği var. Serklaj rahim ağzına dikiş atılıp kapatılması. evet serklajdan sonra büyük ihtimalle raporlu olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?