2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ah sağlıkla kavuşsak bende öyle oğluma kardes istedim hormonlar yumurtaliklar berbat cikti aylarca gittim geldim doktorlara olmaz dediler Rabbim dualarımı kabul etti çok şükür kaldım bu seferde sorunlarla boğuşuyorum tiroit benimde fırladı ilaca başladım kanama alanı vardı bitti çok şükür şimdi de seker enerjim hiç yok modem çok dusuk psikolojim altüst oldu korkuyorum sürekli 6 kez parmakları delmek gece insulin ignesi ina rağmen tam dusmeyen seker canımın istediği hivbirseyi yiyememek birde bebegim için her an endişe halinde olmam çok yoruyor beni Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıl etsin

Allah bebek bekleyen herkesin yardımcısı olsun canım inşallah içimize ferahlık versin işler yoluna girsin inşallah, insanlar nasıl yapıyor ki öyle güzel hamilelikler yaşıyor maşallah valla onlara:) biz de inşallah bundan sonrasını güzel geçiririz

Ah kuzum benim hepsi hallolur kafaya hiç takma başından beri kanamam olmadı ama insülin kullanıyorum tiroit kullanıyorum tansiyon ilacı kullanıyorum. Bu yaşta supriz olmasa bile isteye hamile kalmazdım zaten zor bir süreç ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız

Cok gecmis olsun canim. Progestan 200 lük iki tane kullanıyorum ben de. Uff hayırlısıyla geçsin hamileliklerimiz .

İyi akşamlar kızlar iç çamaşırım sürekli ıslak oluyor su dökülmüş gibi 13+4 haftalığız sizde de oluyor mu aynı durum
Ben de de oluyor hergün değiştiriyorum ama yine de ıslanıyor h böyle bir dönem olmamıştı daha önce bunu da hamileliğe bağladım kendimce

İnşallah sonu güzel olsun evlatlarımızı sağlıkla alalım inşallah

İyi akşamlar kızlar iç çamaşırım sürekli ıslak oluyor su dökülmüş gibi 13+4 haftalığız sizde de oluyor mu aynı durum
Oluyor maalesef ama benim bacak aram yakın ona bağladım terliyorumdur diye

Canım bende de var doktor normal dedi

Ben de de oluyor hergün değiştiriyorum ama yine de ıslanıyor h böyle bir dönem olmamıştı daha önce bunu da hamileliğe bağladım kendimce

Oluyor maalesef ama benim bacak aram yakın ona bağladım terliyorumdur diye
Islaklık yani akıntı da değil bende bi anlam veremedim sürekli ıslak bende sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum önemli birşey değildir değil mi korktum biraz

Benim bütün dişlerimin komple kökü ağrımaya başladı. Çürük vs yok. Biraz araştırdım bebek vücuttaki kalsiyum deposu olarak ilk dişlerden karşılayıp boşaltiyormuş. Ben şu an OMEGA ve D vitaminin kullanıyorum . Omeganın içinde birçok vitamin mineral var ama Kalsiyum yok. Ben kendim bi kalsiyum alıp kullansam olur mu var mı benim gibi bu problemi yaşayan

Islak bendede oluyo
ilk bebeğim tüp bebekti. Neden bilmiyorum ondada her gün 1 tane ecopirin kullandırdı Dr 34 haftaya kdr. Bu gebeliğim normal yolla oldu yine aynı druma gidiyorum ve hemen aspirine başladı. Ayrıca günde 3 progestan kullanıyorum fitil olarak 200mg lık. İlk gebeliğimde de 34 haftaya kdr kullandırmıştı progrstanı. Herhangi bir kanama lekelenme yaşamadım. Progestan kullanmaktan çekinme bence arkadaşım.

Bende ağrı yok ama diş etlerim çok hassas sabahları özellikle kanıyor fırçalayınca da kanama oluyor. Gece plağı kullanıyorum normalde onunla mi alakalı diye düşünmüştüm ama değil normalmiş. Birkaç gün önce de alt tarafta diş etim şişti Ben de merak ettim bilen biri çıkar belki kalsiyum alımıyla ilgili

Islaklık yani akıntı da değil bende bi anlam veremedim sürekli ıslak bende sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum önemli birşey değildir değil mi korktum biraz
Valla ne çok kişide varmış ben aslında suyum mu sızıyor diye korktum bir iki gün sonra dr sorun yok diyince terliyorum dedim ama demektir normal bir akıntı

Yok canım önemli değil dedi doktorum bile bazı hamileliklerde olabiliyor dedi

Valla ne çok kişide varmış ben aslında suyum mu sızıyor diye korktum bir iki gün sonra dr sorun yok diyince terliyorum dedim ama demektir normal bir akıntı
Canım benimki pijamaya kadar çıktı ıslaklık akıntı değildi su gibi renksiz kokusuz bende su geldi sandım hemen doktorumu aradım değildir ama sabah gel gene de bakalım dedi.Su değilmiş bazen o şekilde akıntı geliyor dedi önemli değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…