- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.581
Sağol canım hayırlısı yani beni. Benim riskli dönem henüz gelmediÇok geçmiş olsun canım
Ah sağlıkla kavuşsak bende öyle oğluma kardes istedim hormonlar yumurtaliklar berbat cikti aylarca gittim geldim doktorlara olmaz dediler Rabbim dualarımı kabul etti çok şükür kaldım bu seferde sorunlarla boğuşuyorum tiroit benimde fırladı ilaca başladım kanama alanı vardı bitti çok şükür şimdi de seker enerjim hiç yok modem çok dusuk psikolojim altüst oldu korkuyorum sürekli 6 kez parmakları delmek gece insulin ignesi ina rağmen tam dusmeyen seker canımın istediği hivbirseyi yiyememek birde bebegim için her an endişe halinde olmam çok yoruyor beni Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıl etsinHenüz çıkmadı canım, ölçüyorum bu ara yine aç tok henüz yok, ama takipteyim mutlaka çıkar bende eminimgaribin yüzü gülür mü derler ya o misal benimkisi oğluma kardeş dedigimden beri sürekli ters gidiyor Allah'ım sonunu hayır etsin inşallah tiroid çıktı onun ilacını kullanıyorum 4-5 haftalarda baya kanamalarim oluyordu onla savaştım o bitti şimdi yine lekelenme, inşallah güler yüzüm bu hikayenin sonu güzel biter insallah, şanssızlıklar silsilesi bitmeden devam ediyor bakalım
Biraz dikkatle bir şeyin kalmaz inşaallah. Canını sıkma stres de etkilerOnsallah ne güzel halletmissiniz bende hamilelik boyunca katı diyetle devam ediyorum inşallah düzelir psikolojim bozuldu resmen sekerle
Allah bebek bekleyen herkesin yardımcısı olsun canım inşallahAh sağlıkla kavuşsak bende öyle oğluma kardes istedim hormonlar yumurtaliklar berbat cikti aylarca gittim geldim doktorlara olmaz dediler Rabbim dualarımı kabul etti çok şükür kaldım bu seferde sorunlarla boğuşuyorum tiroit benimde fırladı ilaca başladım kanama alanı vardı bitti çok şükür şimdi de seker enerjim hiç yok modem çok dusuk psikolojim altüst oldu korkuyorum sürekli 6 kez parmakları delmek gece insulin ignesi ina rağmen tam dusmeyen seker canımın istediği hivbirseyi yiyememek birde bebegim için her an endişe halinde olmam çok yoruyor beni Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıl etsin
Ah kuzum benim hepsi hallolur kafaya hiç takma başından beri kanamam olmadı ama insülin kullanıyorum tiroit kullanıyorum tansiyon ilacı kullanıyorum. Bu yaşta supriz olmasa bile isteye hamile kalmazdım zaten zor bir süreç ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağızHenüz çıkmadı canım, ölçüyorum bu ara yine aç tok henüz yok, ama takipteyim mutlaka çıkar bende eminimgaribin yüzü gülür mü derler ya o misal benimkisi oğluma kardeş dedigimden beri sürekli ters gidiyor Allah'ım sonunu hayır etsin inşallah tiroid çıktı onun ilacını kullanıyorum 4-5 haftalarda baya kanamalarim oluyordu onla savaştım o bitti şimdi yine lekelenme, inşallah güler yüzüm bu hikayenin sonu güzel biter insallah, şanssızlıklar silsilesi bitmeden devam ediyor bakalım
Canım benim de 2 tane büyük miyom var düşük riskim 8.ci ay bitiyormuş progestan kullanacakmışım 32.haftaya kadar ve çoğu şey yasak bana gerisi de Allah’ın takdiri inşallah sağ Salim alırız hepimizSağol canım hayırlısı yani beni. Benim riskli dönem henüz gelmedi
Canım bende de var doktor normal dediİyi akşamlar kızlar iç çamaşırım sürekli ıslak oluyor su dökülmüş gibi 13+4 haftalığız sizde de oluyor mu aynı durum
Cok gecmis olsun canim. Progestan 200 lük iki tane kullanıyorum ben de. Uff hayırlısıyla geçsin hamileliklerimiz .Canım benim de 2 tane büyük miyom var düşük riskim 8.ci ay bitiyormuş progestan kullanacakmışım 32.haftaya kadar ve çoğu şey yasak bana gerisi de Allah’ın takdiri inşallah sağ Salim alırız hepimiz
Amin canımCok gecmis olsun canim. Progestan 200 lük iki tane kullanıyorum ben de. Uff hayırlısıyla geçsin hamileliklerimiz .
Ben de de oluyor hergün değiştiriyorum ama yine de ıslanıyor h böyle bir dönem olmamıştı daha önce bunu da hamileliğe bağladım kendimceİyi akşamlar kızlar iç çamaşırım sürekli ıslak oluyor su dökülmüş gibi 13+4 haftalığız sizde de oluyor mu aynı durum
İnşallah sonu güzel olsun evlatlarımızı sağlıkla alalım inşallahAllah bebek bekleyen herkesin yardımcısı olsun canım inşallahiçimize ferahlık versin işler yoluna girsin inşallah, insanlar nasıl yapıyor ki öyle güzel hamilelikler yaşıyor maşallah valla onlara:) biz de inşallah bundan sonrasını güzel geçiririz
Oluyor maalesef ama benim bacak aram yakın ona bağladım terliyorumdur diyeİyi akşamlar kızlar iç çamaşırım sürekli ıslak oluyor su dökülmüş gibi 13+4 haftalığız sizde de oluyor mu aynı durum
Canım bende de var doktor normal dedi
Ben de de oluyor hergün değiştiriyorum ama yine de ıslanıyor h böyle bir dönem olmamıştı daha önce bunu da hamileliğe bağladım kendimce
Islaklık yani akıntı da değil bende bi anlam veremedim sürekli ıslak bende sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum önemli birşey değildir değil mi korktum birazOluyor maalesef ama benim bacak aram yakın ona bağladım terliyorumdur diye
ilk bebeğim tüp bebekti. Neden bilmiyorum ondada her gün 1 tane ecopirin kullandırdı Dr 34 haftaya kdr. Bu gebeliğim normal yolla oldu yine aynı druma gidiyorum ve hemen aspirine başladı. Ayrıca günde 3 progestan kullanıyorum fitil olarak 200mg lık. İlk gebeliğimde de 34 haftaya kdr kullandırmıştı progrstanı. Herhangi bir kanama lekelenme yaşamadım. Progestan kullanmaktan çekinme bence arkadaşım.Allah bebek bekleyen herkesin yardımcısı olsun canım inşallahiçimize ferahlık versin işler yoluna girsin inşallah, insanlar nasıl yapıyor ki öyle güzel hamilelikler yaşıyor maşallah valla onlara:) biz de inşallah bundan sonrasını güzel geçiririz
Bende ağrı yok ama diş etlerim çok hassas sabahları özellikle kanıyor fırçalayınca da kanama oluyor. Gece plağı kullanıyorum normalde onunla mi alakalı diye düşünmüştüm ama değil normalmiş. Birkaç gün önce de alt tarafta diş etim şiştiBenim bütün dişlerimin komple kökü ağrımaya başladı. Çürük vs yok. Biraz araştırdım bebek vücuttaki kalsiyum deposu olarak ilk dişlerden karşılayıp boşaltiyormuş. Ben şu an OMEGA ve D vitaminin kullanıyorum . Omeganın içinde birçok vitamin mineral var ama Kalsiyum yok. Ben kendim bi kalsiyum alıp kullansam olur mu var mı benim gibi bu problemi yaşayan
Valla ne çok kişide varmış ben aslında suyum mu sızıyor diye korktum bir iki gün sonra dr sorun yok diyince terliyorum dedim ama demektir normal bir akıntıIslaklık yani akıntı da değil bende bi anlam veremedim sürekli ıslak bende sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum önemli birşey değildir değil mi korktum biraz
Yok canım önemli değil dedi doktorum bile bazı hamileliklerde olabiliyor dediIslaklık yani akıntı da değil bende bi anlam veremedim sürekli ıslak bende sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum önemli birşey değildir değil mi korktum biraz
Bende ağrı yok ama diş etlerim çok hassas sabahları özellikle kanıyor fırçalayınca da kanama oluyor. Gece plağı kullanıyorum normalde onunla mi alakalı diye düşünmüştüm ama değil normalmiş. Birkaç gün önce de alt tarafta diş etim şiştiBen de merak ettim bilen biri çıkar belki kalsiyum alımıyla
Canım benimki pijamaya kadar çıktı ıslaklık akıntı değildi su gibi renksiz kokusuz bende su geldi sandım hemen doktorumu aradım değildir ama sabah gel gene de bakalım dedi.Su değilmiş bazen o şekilde akıntı geliyor dedi önemli değilmişValla ne çok kişide varmış ben aslında suyum mu sızıyor diye korktum bir iki gün sonra dr sorun yok diyince terliyorum dedim ama demektir normal bir akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?