2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Teşekkür ederim kuzum kan degisimne göre erkek çıkıyor cin takvimine göre kız :)

Tavsiyen için teşekkür ediyorum bu kutu bitene kadar en azından kullanayim persembe 4 tane kullandım akşamına kanama lekelenme kesilmisti cuma sabah bir tane kullandım baktim kesildi o gün kullanmadım daha, ertesi gün yine kullandım yani cumartesi 4 e çıktım geri durdu kanama, devam etcem 1 kutu bitene kadar en az

Kızlar karın ağrısı oluyor mu sizde de? Etim acıyor gibi karın kısmında

Bilmediğinden atladığından değildir canım senin gibi kaç vaka görmüştür kaç gebeye müdahale etmiştir riskli bir durum olsa söylerdi doktorlar açık olmak zorundalar biliyorsun bizi üzmeme gibi gayeleri olamaz zaten etikte değil. Hem onların gözünde sağlıksız bir gebelikte ilk 3 ayda kaybetmek daha hayırlı olduğu için net söylerdi sana. Benim 7. Haftada kalbi durduğunda bardaktan boşalırcasına kan geliyordu kalbi atarken bana dediği sağlıksız olduğunu düşünüyorum son bulması bazen anne içinde bebek içinde daha iyidir demişti. O yüzden bence güven. Evet bazen farklı bir görüş almak iyidir ama bu durumda bencede bişey yok. İnşallah kanaman lekelenmen durur da aklını kurcalamaz bence bebişin gayet sağlıklı

Kızlar düzenli kullandığınız vitamin var mi? 13+4 haftaligim. Doktorum vitamin ilacı tavsiye etti de 600 ₺ gibi fiyatı var. Anlaşmalı olduğu için mi önerdi anlayamadim

Kızlar düzenli kullandığınız vitamin var mi? 13+4 haftaligim. Doktorum vitamin ilacı tavsiye etti de 600 ₺ gibi fiyatı var. Anlaşmalı olduğu için mi önerdi anlayamadim

Eklentiler

• 17046253054442766769458697795174.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…