- 10 Haziran 2023
- 302
- 180
- 18
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.601
Teşekkür ederim kuzum kan degisimne göre erkek çıkıyor cin takvimine göre kız :)Kadının doğum yılına 3 ekleyerek erkeğin yılına 4 ekleyerek hesaplıyorsun yıl ve ay olarak kime yakınsa o belirliyor cinsiyeti. Mesela bizim 2025 te kesişiyor eşim mart ben Ekim doğumluyum. Kızımız temmuz ortası görünüyor yani benim ayıma daha yakın kız çıkıyorHesaplayamazsan yıl ve aylarınızı yazın bakalım
Teste baktım ama bulamadımTeşekkür ederim kuzum kan degisimne göre erkek çıkıyor cin takvimine göre kız :)
Valla google ye kan değişimine göre cinsiyet yazdım öyle çıktıTeste baktım ama bulamadımnerden bakıyorsunuz teste ne yazıyorsunuz
Teşekkür ederim . Kız çıktı benim , doktorun tahmini de kızdı bakalım ne olacakGoogle ye kan değişimine göre ci şayet tahmini yazdım ordan çıkan ilk sayfa da hesapladım
Benim ki de erkek çıkıyor ama yarın gidicem doktora belki söyler cin takvimine göre bazı yerde de kiz çıkıyor bilemedimTeşekkür ederim . Kız çıktı benim , doktorun tahmini de kızdı bakalım ne olacak
Tavsiyen için teşekkür ediyorum bu kutu bitene kadar en azından kullanayim persembe 4 tane kullandım akşamına kanama lekelenme kesilmisti cuma sabah bir tane kullandım baktim kesildi o gün kullanmadım daha, ertesi gün yine kullandım yani cumartesi 4 e çıktım geri durdu kanama, devam etcem 1 kutu bitene kadar en azIslak bendede oluyo
ilk bebeğim tüp bebekti. Neden bilmiyorum ondada her gün 1 tane ecopirin kullandırdı Dr 34 haftaya kdr. Bu gebeliğim normal yolla oldu yine aynı druma gidiyorum ve hemen aspirine başladı. Ayrıca günde 3 progestan kullanıyorum fitil olarak 200mg lık. İlk gebeliğimde de 34 haftaya kdr kullandırmıştı progrstanı. Herhangi bir kanama lekelenme yaşamadım. Progestan kullanmaktan çekinme bence arkadaşım.
Kızlar karın ağrısı oluyor mu sizde de? Etim acıyor gibi karın kısmında
Bilmediğinden atladığından değildir canım senin gibi kaç vaka görmüştür kaç gebeye müdahale etmiştir riskli bir durum olsa söylerdi doktorlar açık olmak zorundalar biliyorsun bizi üzmeme gibi gayeleri olamaz zaten etikte değil. Hem onların gözünde sağlıksız bir gebelikte ilk 3 ayda kaybetmek daha hayırlı olduğu için net söylerdi sana. Benim 7. Haftada kalbi durduğunda bardaktan boşalırcasına kan geliyordu kalbi atarken bana dediği sağlıksız olduğunu düşünüyorum son bulması bazen anne içinde bebek içinde daha iyidir demişti. O yüzden bence güven. Evet bazen farklı bir görüş almak iyidir ama bu durumda bencede bişey yok. İnşallah kanaman lekelenmen durur da aklını kurcalamaz bence bebişin gayet sağlıklıİşte bana verdiği gün 6 Şubatcidden benim hayal gordugumu falan düşünüyor bence doktorum kontrole bile çağırmadi asla onemsemedi olur böyle lekelenmeler progestana da gerek yok boşa o dedi, kesede bebekte etrafında plesantada vs hiçbir yerde kanama ya da kanama alanı görünmüyor ama istersen sana rapor yazayım dinlen zaten bu akşam geçer bu kanama diyip hiç o konuya deginmedi daha bebeğin olcumleri vs onlara geçti.. pazartesi günü baska özel hastaneden bir doktora gideyim diyorum rastgele gitcem çünkü başka doktora gidecek olursan bana bidaha gelme o doktorla devam et gibi bir tribi olmuştu korkuma o hastanede başka doktora gidemiyorum devlet ve üniversiteye gittim 7.haftada o doktora gittikten sonra, sistemleri ayrı bence görmedi şimdi de mecbur başka özel hastaneye gitcem pazartesi bı gideyim diyorum başka bir göz de görsün.. Bu doktoru kaybetmemek için bu kadar takla atmamin sebebi de benim oğlumda gittiğim bir doktor vardı bunda da başta ona gidiyordum bana hep hangi işlemi basaramadiysa bu doktora nasıl hasta paslamış onu anlatti, önceki kaybimla ilgili konusurken de sen yine iyiydin hafif atlattin bir hasta vardı rahmi elimde kalacaktı Gürcan beye pasladim mecbur diye anlattı mesela, sonra kan sulandırıcı kullandım ben kanamam oldu gittim o zaman da nasıl bir kanama ile bir hastasi gelmiş ve Gürcan beye nasıl paslamış karar verememiş de kan sulandırıcıyi kesmek ve kesmemek arasında onu anlattı, vandako diğer doktorların da zor durumlarda nasıl o adama hasta pasladiklarini anlattı, bir arkadasimin da ikiz başlayan hamileliğinde ikizlerden birinin kalbi 6.ayda durmuştu onun doktoru da o aşamada Gürcan beye yönlendirmiş bundan sonrası beni aşıyor diye, o takibini yapmış son 3 ay bir ölü bir canlı bebekle son 3 ayını gecirmis kız ama o olmasa diğerini de kaybedersin diyor, bu gibi şeylerden dolayı kalbim güven bu adama diyor ama kanamayı ve ağrıyı görünce de diyorum birşeyi atladı mı, onun bilmediğini kim bilecek adam doçent perinatolog, Van'da en iyisi, herkesin kendini aşan durumda hasta sevk ettiği doktor diye düşünüyorum git geller yaşıyorum
Benim direkt ağrı acı var normal mi bilemedimKarın ağrısı değil de çok arada bıçak saplaması gibi oluyor bende o an korkuyorum ama normaldir diye sakinliyorum
Benimde her yerde erkek çıkıyor hayırlısı inşallahTeşekkür ederim kuzum kan degisimne göre erkek çıkıyor cin takvimine göre kız :)
Bende öyleydi hatta resmen adet sancısı gibiydi doktor normal dedi rahim buyuyormusBenim direkt ağrı acı var normal mi bilemedim
Evet nette de öyle diyor da insan korkuyor yinedeBende öyleydi hatta resmen adet sancısı gibiydi doktor normal dedi rahim buyuyormus
Evet haklısın haklısın korkmamak elde değilEvet nette de öyle diyor da insan korkuyor yinede
Kızlar düzenli kullandığınız vitamin var mi? 13+4 haftaligim. Doktorum vitamin ilacı tavsiye etti de 600 ₺ gibi fiyatı var. Anlaşmalı olduğu için mi önerdi anlayamadim
Doktorunuz mu yazdı reçeteyle mi satılıyor yani benim reçetesiz deBen bunları kullanıyorum
Doktor yazdı bunları reçete ile aldimDoktorunuz mu yazdı reçeteyle mi satılıyor yani benim reçetesiz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?