- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.621
11. Haftadayım. Doktorum normal dedi. Akıntının tamamen kesilmesinde sorun olabiliyormuş. Yürüyüş yaptığımda, uzun süre yatıp ilk kalktığımda fazlalaşıyor.İyi akşamlar kızlar iç çamaşırım sürekli ıslak oluyor su dökülmüş gibi 13+4 haftalığız sizde de oluyor mu aynı durum
Takviyeleri ikili taramadan sonra mı verdiler? Bana takviye vermediler hatta dozunu düşürdüler mide bulantısı yapmasın diye. 2. Trimesterde vericem dedi.Doktor yazdı bunları reçete ile aldim
Evet taramadan sonra verdi bulantı ilacını ayiriyeten verdiTakviyeleri ikili taramadan sonra mı verdiler? Bana takviye vermediler hatta dozunu düşürdüler mide bulantısı yapmasın diye. 2. Trimesterde vericem dedi.
Multivitaminleri devlet karşılamıyor. Omega3 takviyeli falan.İmom vitamom gibi markalar özel. Geçen ay 420ye aldım zam gelmiştir mutlaka. Demir ilacı dvit gibi şeyleri devlet karşılıyor.Kızlar düzenli kullandığınız vitamin var mi? 13+4 haftaligim. Doktorum vitamin ilacı tavsiye etti de 600 ₺ gibi fiyatı var. Anlaşmalı olduğu için mi önerdi anlayamadim
kızımda ayrı kullanıyordum da doktor gerek yok omega3 takviyeli multivitamin al dedi oceanlardada var ben mom vital kullanıyorum içeriği gayet yeterli dedi.Balık yağına başlayan oldu mu benim doktorum ona da başla dedi ama reçeteye yazmamış kaç mg lik nasıl bişey almam gerekiyor anlamadım
Ben normal de de möllers kullanıyordum. Dr devam edebilirsin dedi. Günde bir tane içiyorum. Balıkla çok aram yok maalesef.Kan ilacına başladım. Birde elenetal 1 kullanıyorum multivitamin olarak.Balık yağına başlayan oldu mu benim doktorum ona da başla dedi ama reçeteye yazmamış kaç mg lik nasıl bişey almam gerekiyor anlamadım
Bencede kullan her drun görüşü farklı ama gebeliğin devamını sağlayan hormon progestan. Benim Dr alanında çok iyi. Tüp bebek profesörü kendisi üniversitede hoca.Her sözünü emir gibi dinliyorumTavsiyen için teşekkür ediyorum bu kutu bitene kadar en azından kullanayim persembe 4 tane kullandım akşamına kanama lekelenme kesilmisti cuma sabah bir tane kullandım baktim kesildi o gün kullanmadım daha, ertesi gün yine kullandım yani cumartesi 4 e çıktım geri durdu kanama, devam etcem 1 kutu bitene kadar en az
Bence ikisinide 15 haftaya kadar önemseme. Çünkü yanılma payları çok yüksek. 3 hafta daha dayanYaa arkadaşlar bu doktorlar neden böyle kendi doktorum daha 10.haftada bebeğin erkek dedi. Kız bekliyorduk ama tabiki erkekte olsa çok sevindik kendimizi ona göre ayarladık sonrasında ikili test için 11.haftada devlet hastanesine gittim ordaki doktor da kız a benzetti dün tekrar kendi doktoruma gittim kontrol muayene sine ve devletteki doktorun dediğini söyledim bu arada 11.hafta doldu 12+0 olduk hayır kesinlikle erkek diyor kafayı yiycem
Evet daha cok erken ama kendi doktorum alışveriş bile yap yüzde 90 erkek diyor anlamış değilimBence ikisinide 15 haftaya kadar önemseme. Çünkü yanılma payları çok yüksek. 3 hafta daha dayan
Canım ben başladım doktorum imom ya da omepa vm olabilir dedi sadece balık yağı olarak vermedi vitamin olarak verdiBalık yağına başlayan oldu mu benim doktorum ona da başla dedi ama reçeteye yazmamış kaç mg lik nasıl bişey almam gerekiyor anlamadım
Merhaba canım benimkinde sözde en iyi doktorlarından biri ama tenezzül edip bir şey söylemiyor ben soruyorum öyle ben değiştireceğim benimkiniYani bu arada kesinlikle önce saglıklı olması. ben cinsiyet sormadan söyledi kendi doktorum. Bence cok erken henüz ve yanlış çıkarsa cok sinirlenirim sizce değiştirmeli mi bu doktoru. Ayrıca ben söylüyorum hocam vitamin vericek misiniz yada önceden kansızlık problemi yaşadım kan testi yaptırayım mı gerek var mı flan diye kan ilacı verseniz flan diye
Allah'ım herkese gönlünden geçeni versin inşallah hayırlısıylaRüyalarımda hep yemek görüyorum. 5 dk içim geçse kısırlar bulgurlarAllah sonumu hayır etsin. Sürekli kusturmayan ama süründüren bir mide bulantısı yaşıyorum. Yemeklerle aram iyi olmasada peynir ekmekle aşk yaşıyorum. Bunun için kendime kızıyorum. Dengeli beslensene diyorum ama olmuyo Arada karnımın altında dolgunluk sertlik hissediyorum. Bazende ağrılar.. rahim büyüdüğü için olduğunu düşünüyorum. Cinsiyeti çok merak ediyorum. Fetal dna yaptırdım ama sonuç çıkmadı daha. 4 gün önceki kontrolde hiçbişey göremedik. Bence kız diyorum 12+4 den selamlar
Bence Şubat ebebek indirimlerini bekleyelim, oğlumda olduğu kadar büyük indirimler olur mu bilmiyorum ama bekliycem ben oğlumda Prima premium care leri diğer sleepy falan o bezlerin fiyatına almıştım stok yapmıştım dolabının uzunlamasına tekli olan bölümünü Prima premium care bezlerle doldurmuştum, bebek arabası da çok uyguna gelmişti joie almıştım birsuru şey almıştım o zaman ebebektenBebek bezlerinin fiyatlarını gördünüz müyavaştan stok mu yapsak hersey gittikçe artıyor ya yaramazsa bebeğe oda var. Kafam da deli sorular doğmamış çocuğa don biçmeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?