- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.641
En iyisi fetal DNA yaptirmak sanırım ayın 11 inde ben de yaptircam, biraz forumları gezdim de 16.haftada cinsiyeti değişen çok kişi var, işin ilginç yanı doğuma kadar kız denip erkek doğan, erkek denilip kız doğan da çok olmuş hem de bu devirdeYaa arkadaşlar bu doktorlar neden böyle kendi doktorum daha 10.haftada bebeğin erkek dedi. Kız bekliyorduk ama tabiki erkekte olsa çok sevindik kendimizi ona göre ayarladık sonrasında ikili test için 11.haftada devlet hastanesine gittim ordaki doktor da kız a benzetti dün tekrar kendi doktoruma gittim kontrol muayene sine ve devletteki doktorun dediğini söyledim bu arada 11.hafta doldu 12+0 olduk hayır kesinlikle erkek diyor kafayı yiycem
Benimki 11+4 te %95 erkek dediEvet daha cok erken ama kendi doktorum alışveriş bile yap yüzde 90 erkek diyor anlamış değilim
Bı arkadasim çocukları aşırı zeki o da imom kullanmış gebelikteCanım ben başladım doktorum imom ya da omepa vm olabilir dedi sadece balık yağı olarak vermedi vitamin olarak verdi
İçinde iyot felan da var onlar da etkili zeka gelişimdeBı arkadasim çocukları aşırı zeki o da imom kullanmış gebelikteonu mu kullansak
Oğlumda geceleri kalkıp acı biber turşusu yerdim beynimden ateş atarcasina acıKızlar acı yiyormusunuz ben biraz acı katıyorum ama zararlı mı bilemedim
Şubata kadar cinsiyette kesinleşir. Gönül rahatlığıyla alışveriş yaparızBence Şubat ebebek indirimlerini bekleyelim, oğlumda olduğu kadar büyük indirimler olur mu bilmiyorum ama bekliycem ben oğlumda Prima premium care leri diğer sleepy falan o bezlerin fiyatına almıştım stok yapmıştım dolabının uzunlamasına tekli olan bölümünü Prima premium care bezlerle doldurmuştum, bebek arabası da çok uyguna gelmişti joie almıştım birsuru şey almıştım o zaman
Aynı dediğin gibi 9-10 hafta arasında bana da oldu çok endişeli gittim. Meme hassasiyetim geçti küçüldüler falan ama hiç bişey çıkmadı gayet sağlıklıydı. Arada kaybolur geçer zaten meme hassasiyeti 9 ay sürmez dedi şimdi arada gidip geliyor hala. Endişelenme bence bu zamanlarda hareketlerini de hissedemeyince panik geçirmeye çok müsaitizHanımlar 11+3teyim yavaş yavaş belirtilerim kayboluyor. Geçen hafta 3 gün midem bulanmayınca son gün de meme hassasiyeti gidince gebiş atak yaşayarak kontrolüm haricinde doktoruma gittim. Doktorum zaten çok yoğun belirtili bir gebelik yaşamadığımı ilaç falan da kullanmadığımı hormonlarımın muhtemel ki dengelendiğini söyledi ve artık daha uzun süreler de kaybolabilir dedi. Nitekim muayeneden çıktığım gibi belirtiler geri geldiFakat bugun yine midem bulanmıyor ve meme hassasiyetim azaldı. Bu sekilde artık belirtileri kaybolmaya başlayanlar var mı?
9. 10. Hafta aynen böyle geçti. 3 gün 24 saat patates gibi yattım mide bulantısı ateş başağrısı gaz. Hop 4. Gün sıfır belirti. İnsanın aklını alıyo bu cüceler. Haftada 2 kere doktora gittiğim oldu. Ama en son dediğim gibi meme hassasiyetim sıfırlanınca çok korktum. Aslında tamamen gitmemiş fark edemedim. Ucu acıyordu mesela.Aynı dediğin gibi 9-10 hafta arasında bana da oldu çok endişeli gittim. Meme hassasiyetim geçti küçüldüler falan ama hiç bişey çıkmadı gayet sağlıklıydı. Arada kaybolur geçer zaten meme hassasiyeti 9 ay sürmez dedi şimdi arada gidip geliyor hala. Endişelenme bence bu zamanlarda hareketlerini de hissedemeyince panik geçirmeye çok müsaitiz
Hoşgeldin tabi ki eklerim yaş kaçtıMerhaba hanımlar
Aslında eskiden üyeydim infertilite , tüp bebek vs konularda çok oyalanınca eskilere çizgi çekip yeni sayfa açmak istedim bebemleÇok şükür pozitifi aldım 3 ayı atlattım artık güzel güzel konularda konuşabilirim. Benide eklermisin temmuz annelerine. B BirNBirE
Sat=28.09.23
Kaçıncı çocuk :1
Kese : 5+4
Kalp=7+4
Cinsiyet belli değil kız olabilir dendi
Tabi ki eklerim hoşgeldin
Merhaba şifa ile büyüsünler inşallah, benim de 11+3 bugün . Haftaya ikili testimiz var cinsiyeti belli oluyor mu 12. haftada.Kızlar çok şükür bebeğim iyi kanama alanı dahi görünmüyor dedi ama valla var lekelenmem yalancı durumuna düştüm desem yeri, çok şükür bebekte plesantada kesede vs hiçbir sorun yok, cinsiyet de yüzde 95 erkek dedi bir sonraki kontrolde daha çok netleşir dedi 11+4 bugün ama bence erkek bir kez erkek dendiyse değişmez bence oğlum kazandı :)
Benim doktorumun önerdiği 2 firmadan biriydi. Diğeri natera. Ne kadar fiyat verdiler? Kromozomal bozukluklarda dusuklerde vs cok ünlü ama fetal dnayi bilemiyorum ben de.Kızlar fetal DNA için İntergen firması ile çalışan oldu mu
Geniş paneline 280$ dedi.Sen hangisini düşünüyorsun bu aradaBenim doktorumun önerdiği 2 firmadan biriydi. Diğeri natera. Ne kadar fiyat verdiler? Kromozomal bozukluklarda dusuklerde vs cok ünlü ama fetal dnayi bilemiyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?