- 7 Ocak 2024
- 104
- 78
- 18
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.661
Hoş buldum.Tabi ki eklerim hoşgeldin
Merhaba, benim doktorum da aç karnına iç ama seni çok zorlarsa tok da içebilirsin hiç zorlama demişti. Bende bi sıkıntı olmadı şimdilik aç karnına içiyorum yine de bi sormak lazım tabiKizlar merhaba ben 12. Haftada ikili taramaya gidince doktoruk demir ilacı,s vitamini ve balık hapı verdi . Aç karnına demir ilacını içincr midem hassaslasiyor ve direk kusuyorum yarım saat sonra . 12. Haftaya kadar hiç kusmamistim benim gibi olan var mı doktora da haftaya gitcem
Ben daha sormadim intergene. Bugun aricam. Bunlarin labaratuvarı Türkiyede degil mi niye dolarla istiyolar. Bu arada baya uygunmuş natera panorama orta pakete 470 dolar dediGeniş paneline 280$ dedi.Sen hangisini düşünüyorsun bu arada
Ankara’da ama tüm cihazlar ve paneller yurt dışı olduğu için ister dolar öde ister dolar karşılığını olan ₺ öde dediBen daha sormadim intergene. Bugun aricam. Bunlarin labaratuvarı Türkiyede degil mi niye dolarla istiyolar. Bu arada baya uygunmuş natera panorama orta pakete 470 dolar dedi
Canım bugün ben de aynı şekilde uyandım 10+5 teyim. Hiçbir sıkıntı kalmadı resmen , hatta doktora gideyim diye düşündüm ama 2 gün sonra zaten ikili teste randevum var, zor duruyorumHanımlar 11+3teyim yavaş yavaş belirtilerim kayboluyor. Geçen hafta 3 gün midem bulanmayınca son gün de meme hassasiyeti gidince gebiş atak yaşayarak kontrolüm haricinde doktoruma gittim. Doktorum zaten çok yoğun belirtili bir gebelik yaşamadığımı ilaç falan da kullanmadığımı hormonlarımın muhtemel ki dengelendiğini söyledi ve artık daha uzun süreler de kaybolabilir dedi. Nitekim muayeneden çıktığım gibi belirtiler geri geldiFakat bugun yine midem bulanmıyor ve meme hassasiyetim azaldı. Bu sekilde artık belirtileri kaybolmaya başlayanlar var mı?
Bende özelde yaptırdım ama sonuçlarım düştü e nabiza. Tarama sonuçlarından grafik oluşturuyorlar o e nabizda görünmüyor ama. Sadece kan sonuçların görünür. Hastanenin esonucu vardır ordan bak istersen ben hep öyle takip ediyorum sonuçlarımiKızlarr iyi haftalar herkese. 2li tarama yaptıranlar sonuçlarınız e nabıza düştü mü? ben özele gittiğim için randevular bile düşmüyor e nabızda da merak ettim.
4 cmlik bir cücenin kölesi olmuşuz valla Allah kolaylık versin yaCanım bugün ben de aynı şekilde uyandım 10+5 teyim. Hiçbir sıkıntı kalmadı resmen , hatta doktora gideyim diye düşündüm ama 2 gün sonra zaten ikili teste randevum var, zor duruyoruminsan birden çok rahatlayınca garip geliyor inşallah hiçbir sıkıntı yoktur Rabbim sağ salim çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Benim de 8. Haftada aynısı oldu koştur koştur hastaneye gittim canım bebiş iyiydi. Sonra dediğin gibi hop geri geldi. Ara ara meme uçlarım duvara sürtmüsüm gibi yanıyor, acıyor sonra geçiyor. Hep devam etmiyor bence 9 ay o hassasiyet çekilecek gibi değil. Üstüme giydiğim şey bile rahatsız ediyordu bol şeyler giyip sütyeni tamamen hayatımdan çıkardım gibi olduHanımlar 11+3teyim yavaş yavaş belirtilerim kayboluyor. Geçen hafta 3 gün midem bulanmayınca son gün de meme hassasiyeti gidince gebiş atak yaşayarak kontrolüm haricinde doktoruma gittim. Doktorum zaten çok yoğun belirtili bir gebelik yaşamadığımı ilaç falan da kullanmadığımı hormonlarımın muhtemel ki dengelendiğini söyledi ve artık daha uzun süreler de kaybolabilir dedi. Nitekim muayeneden çıktığım gibi belirtiler geri geldiFakat bugun yine midem bulanmıyor ve meme hassasiyetim azaldı. Bu sekilde artık belirtileri kaybolmaya başlayanlar var mı?
hastane değil benimki ya acaba ondan mı gittiğim randevular bile düşmüyorBende özelde yaptırdım ama sonuçlarım düştü e nabiza. Tarama sonuçlarından grafik oluşturuyorlar o e nabizda görünmüyor ama. Sadece kan sonuçların görünür. Hastanenin esonucu vardır ordan bak istersen ben hep öyle takip ediyorum sonuçlarımi
Gerçekten canım ya minnoşlar aklımızı alıyor4 cmlik bir cücenin kölesi olmuşuz valla Allah kolaylık versin ya
1 tam gün hiç sıkıntı olmamasına endişelenmedim. Çünkü ilk kez öyle olduğunda gece 1 saat bile uyuyamamıştım bulantıdan hemen geri gelmişti. Ama 3 gün midem bulanmayinca 1 gün de meme hassasiyetim gidince aklımı kaybedecektim valla ağlaya ağlaya gittim. Ultrasonu bir açtık ellerini hareket ettiriyor 1 dk yerinde durmadı.
Bu arada kabızlığı azaldığı anlarda da mide bulantım hafifliyor onu fark ettim.
Ya bende 6. Haftadan sonra mide bulantisi vardi. Ama dedim ki baş edebilirim ilaclara karsi kesinlikle mesafeligim cocuklugumdan beri babam saglikciydi ve acillik olmadan ilac verdirtmezdi asla cunku vucut duyarsizlasiyor su an en basit agri kesiciyi alsam aninda kesilir antibiyotigi 3 gun icsem bir seneye yakin bir daha ihtiyac duymadan iyilesirim. Ben dedim direnicem bas edebilirim hamilelikte olmasi gerekiyir demekki ve kazandim ilacsiz 2 hafta direndim su an hic bir belkrtim kalmadi sadece uykuyu cok uyuyorum.Benim de 8. Haftada aynısı oldu koştur koştur hastaneye gittim canım bebiş iyiydi. Sonra dediğin gibi hop geri geldi. Ara ara meme uçlarım duvara sürtmüsüm gibi yanıyor, acıyor sonra geçiyor. Hep devam etmiyor bence 9 ay o hassasiyet çekilecek gibi değil. Üstüme giydiğim şey bile rahatsız ediyordu bol şeyler giyip sütyeni tamamen hayatımdan çıkardım gibi oldubulantılarım da katlanarak geri geldi maalesef. Keşke bitse artık 14. Haftayı geride bıraktım hala aynı prillam ile kusmamaya çalışıyorum valla
Hep prilam kullandiniz mi? Benim hekim ve anne bi arkadasim mumkunse dayanilabiliyorsa kullanmazsam mide bulantisindan daha rahat kurtulabilecegimi söyledi. Ben de dayandim. 2 hafta inanilmaz zordu ama sonra gerçekten hafifledi. Şuan cok nadir.Benim de 8. Haftada aynısı oldu koştur koştur hastaneye gittim canım bebiş iyiydi. Sonra dediğin gibi hop geri geldi. Ara ara meme uçlarım duvara sürtmüsüm gibi yanıyor, acıyor sonra geçiyor. Hep devam etmiyor bence 9 ay o hassasiyet çekilecek gibi değil. Üstüme giydiğim şey bile rahatsız ediyordu bol şeyler giyip sütyeni tamamen hayatımdan çıkardım gibi oldubulantılarım da katlanarak geri geldi maalesef. Keşke bitse artık 14. Haftayı geride bıraktım hala aynı prillam ile kusmamaya çalışıyorum valla
Beni tasdiklemiissinHep prilam kullandiniz mi? Benim hekim ve anne bi arkadasim mumkunse dayanilabiliyorsa kullanmazsam mide bulantisindan daha rahat kurtulabilecegimi söyledi. Ben de dayandim. 2 hafta inanilmaz zordu ama sonra gerçekten hafifledi. Şuan cok nadir.
Ben de kullanmadim 2 hafta bi cehennem azabi yasadim ama suan iyiyim. Midem yaniyor. Kabizlik varken hafif mide bulantisi oluyor. Sabahlari biraz var. Kalkar kalkmaz bi muz yiyorum. Suyumu bol içmeye çalışıyorum. Sanki iyiyim yani tabi gene halsizlik ve aniden biseyden tiksinme öğürme falan oluyor ama öyle mide bulantisindan hayatim zindan olmuyor.Ya bende 6. Haftadan sonra mide bulantisi vardi. Ama dedim ki baş edebilirim ilaclara karsi kesinlikle mesafeligim cocuklugumdan beri babam saglikciydi ve acillik olmadan ilac verdirtmezdi asla cunku vucut duyarsizlasiyor su an en basit agri kesiciyi alsam aninda kesilir antibiyotigi 3 gun icsem bir seneye yakin bir daha ihtiyac duymadan iyilesirim. Ben dedim direnicem bas edebilirim hamilelikte olmasi gerekiyir demekki ve kazandim ilacsiz 2 hafta direndim su an hic bir belkrtim kalmadi sadece uykuyu cok uyuyorum.
Muhtemelen öyledir ya bari arayıp söyleseler sonucu, insan merak ediyorhastane değil benimki ya acaba ondan mı gittiğim randevular bile düşmüyor
Tam yaziyodum size heheBeni tasdiklemiissin
Bende birebir ayniyim su an tabloda goremedim sizi baktimda simdiBen de kullanmadim 2 hafta bi cehennem azabi yasadim ama suan iyiyim. Midem yaniyor. Kabizlik varken hafif mide bulantisi oluyor. Sabahlari biraz var. Kalkar kalkmaz bi muz yiyorum. Suyumu bol içmeye çalışıyorum. Sanki iyiyim yani tabi gene halsizlik ve aniden biseyden tiksinme öğürme falan oluyor ama öyle mide bulantisindan hayatim zindan olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?