2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Merhaba, benim doktorum da aç karnına iç ama seni çok zorlarsa tok da içebilirsin hiç zorlama demişti. Bende bi sıkıntı olmadı şimdilik aç karnına içiyorum yine de bi sormak lazım tabi

Ben daha sormadim intergene. Bugun aricam. Bunlarin labaratuvarı Türkiyede degil mi niye dolarla istiyolar. Bu arada baya uygunmuş natera panorama orta pakete 470 dolar dedi
Ankara’da ama tüm cihazlar ve paneller yurt dışı olduğu için ister dolar öde ister dolar karşılığını olan ₺ öde dedi

Kızlarr iyi haftalar herkese. 2li tarama yaptıranlar sonuçlarınız e nabıza düştü mü? ben özele gittiğim için randevular bile düşmüyor e nabızda da merak ettim.

Canım bugün ben de aynı şekilde uyandım 10+5 teyim. Hiçbir sıkıntı kalmadı resmen , hatta doktora gideyim diye düşündüm ama 2 gün sonra zaten ikili teste randevum var, zor duruyorum insan birden çok rahatlayınca garip geliyor inşallah hiçbir sıkıntı yoktur Rabbim sağ salim çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlarr iyi haftalar herkese. 2li tarama yaptıranlar sonuçlarınız e nabıza düştü mü? ben özele gittiğim için randevular bile düşmüyor e nabızda da merak ettim.
Bende özelde yaptırdım ama sonuçlarım düştü e nabiza. Tarama sonuçlarından grafik oluşturuyorlar o e nabizda görünmüyor ama. Sadece kan sonuçların görünür. Hastanenin esonucu vardır ordan bak istersen ben hep öyle takip ediyorum sonuçlarımi

4 cmlik bir cücenin kölesi olmuşuz valla Allah kolaylık versin ya
1 tam gün hiç sıkıntı olmamasına endişelenmedim. Çünkü ilk kez öyle olduğunda gece 1 saat bile uyuyamamıştım bulantıdan hemen geri gelmişti. Ama 3 gün midem bulanmayinca 1 gün de meme hassasiyetim gidince aklımı kaybedecektim valla ağlaya ağlaya gittim. Ultrasonu bir açtık ellerini hareket ettiriyor 1 dk yerinde durmadı.
Bu arada kabızlığı azaldığı anlarda da mide bulantım hafifliyor onu fark ettim.

Benim de 8. Haftada aynısı oldu koştur koştur hastaneye gittim canım bebiş iyiydi. Sonra dediğin gibi hop geri geldi. Ara ara meme uçlarım duvara sürtmüsüm gibi yanıyor, acıyor sonra geçiyor. Hep devam etmiyor bence 9 ay o hassasiyet çekilecek gibi değil. Üstüme giydiğim şey bile rahatsız ediyordu bol şeyler giyip sütyeni tamamen hayatımdan çıkardım gibi oldu bulantılarım da katlanarak geri geldi maalesef. Keşke bitse artık 14. Haftayı geride bıraktım hala aynı prillam ile kusmamaya çalışıyorum valla

günaydın herkese. cuma günü doktor randevum vardı. doktora covid olduğumu söyledim, hiç telaş belirtisi olmadı. bebeğe bir zararı yok, endişelenme dedi. zaten ilaçsız bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. halsizlik, başağrısı ve bolca mide bulantısı yaptı. onun dışında şu an çok daha iyiyim. eşim ilk kez gelebildi randevuya, kalp atışlarını duydu ilk kez. duygusaldır zaten, hemen gözleri doldu.

doktora ikili testlerin yeterli olup olmadığını sordum. kendisi de benim gibi 39 yaşında hamile kalmış ilk bebeğine. ben doğrudan amniyosentez yaptırmıştım dedi, ama ben amniyosentezin düşüğe sebep olabileceğini duymuştum. %1-3 oranında düşüğe sebep olabiliyormuş. eşim nedense detaylı testlere çok sıcak bakmıyor. benim de en çok korktuğum şeylerden biri engelli bir çocuğa sahip olmak. zaten geç yaşta anne oluyorum, bir de Allah korusun öyle bir çocuğum olursa benden sonra kim bakar o çocuğa diye çok korkuyorum. ama ısrarcı da olamıyorum.

ikili testler %80 oranında, detaylı testler %92-93 oranlarında doğruluk oranına sahipmiş. şişli'de nipt plus diye bir yere yönlendirdi doktorum. doktor yönlendirdiği için 330 dolar bir fiyat verdi. aslında çok büyük bir para değil ama eşim bir şekilde istemiyor anlamadım.

hastane değil benimki ya acaba ondan mı gittiğim randevular bile düşmüyor

Gerçekten canım ya minnoşlar aklımızı alıyor gerçekten çok stres oluyoruz ama minnoşun da keyfi yerindeymiş o sıra maşallah benimki tüp bebek canım ben zaten hep ilaç kullanıyorum kabızlık için , mide bulantısı bir hafta yaşadım , bir haftadır yok

Ya bende 6. Haftadan sonra mide bulantisi vardi. Ama dedim ki baş edebilirim ilaclara karsi kesinlikle mesafeligim cocuklugumdan beri babam saglikciydi ve acillik olmadan ilac verdirtmezdi asla cunku vucut duyarsizlasiyor su an en basit agri kesiciyi alsam aninda kesilir antibiyotigi 3 gun icsem bir seneye yakin bir daha ihtiyac duymadan iyilesirim. Ben dedim direnicem bas edebilirim hamilelikte olmasi gerekiyir demekki ve kazandim ilacsiz 2 hafta direndim su an hic bir belkrtim kalmadi sadece uykuyu cok uyuyorum.

Hep prilam kullandiniz mi? Benim hekim ve anne bi arkadasim mumkunse dayanilabiliyorsa kullanmazsam mide bulantisindan daha rahat kurtulabilecegimi söyledi. Ben de dayandim. 2 hafta inanilmaz zordu ama sonra gerçekten hafifledi. Şuan cok nadir.

Beni tasdiklemiissin

Ben de kullanmadim 2 hafta bi cehennem azabi yasadim ama suan iyiyim. Midem yaniyor. Kabizlik varken hafif mide bulantisi oluyor. Sabahlari biraz var. Kalkar kalkmaz bi muz yiyorum. Suyumu bol içmeye çalışıyorum. Sanki iyiyim yani tabi gene halsizlik ve aniden biseyden tiksinme öğürme falan oluyor ama öyle mide bulantisindan hayatim zindan olmuyor.

Bende birebir ayniyim su an tabloda goremedim sizi baktimda simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…