- 8 Ekim 2023
- 1.799
- 923
- 43
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.681
Benim riskli bi ameliyat sürecim var 2. Trimesterin ortasinda. Ondan sonra yazarız inşallah. Kimseye de söylemiyoruz. Cok zor bir dönem yasiyoruz. Allah yardimcimiz olsun.Bende birebir ayniyim su an tabloda goremedim sizi baktimda simdi
Aaaa Anladim Allah yardimciniz olsun hersey yolunda gider inşallahBenim riskli bi ameliyat sürecim var 2. Trimesterin ortasinda. Ondan sonra yazarız inşallah. Kimseye de söylemiyoruz. Cok zor bir dönem yasiyoruz. Allah yardimcimiz olsun.
Yok canım ya. Gittiğimde 12+2ydi doktor daha erken dedi hayallerim suya düştü.2 tarama testi verdim ben de hafataya cumartesi çıkacakmış sonuç .Bakalım aetık çok merak ediyorum ama sen de ben de öğrenemedik@pempcanim nasilsin sen cinsiyeti daha ogrenemedinmi ¿ merak ettim
Kesinlikle, ben yazdım bakalım haber verecekler gün içinde inşallahhMuhtemelen öyledir ya bari arayıp söyleseler sonucu, insan merak ediyor
Seninle benim son adet tarihim ayni ya dedim belki cinsiyetide ayni olurYok canım ya. Gittiğimde 12+2ydi doktor daha erken dedi hayallerim suya düştü.2 tarama testi verdim ben de hafataya cumartesi çıkacakmış sonuç .Bakalım aetık çok merak ediyorum ama sen de ben de öğrenemedik
Ayy benim de 19 gün falan kaldı. En çok da plasenta yukarı çıkmaya başlamış mı onu merak ediyorumKontrole tam 20 gün var öfffff nasıl geçecek bu günler şu çocuk bir hareketlensede rahatlasam ya
Benimde 15 gun var kontroleKontrole tam 20 gün var öfffff nasıl geçecek bu günler şu çocuk bir hareketlensede rahatlasam ya
Canım seninki hangi şirket ben de araştırayorumgünaydın herkese. cuma günü doktor randevum vardı. doktora covid olduğumu söyledim, hiç telaş belirtisi olmadı. bebeğe bir zararı yok, endişelenme dedi. zaten ilaçsız bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. halsizlik, başağrısı ve bolca mide bulantısı yaptı. onun dışında şu an çok daha iyiyim. eşim ilk kez gelebildi randevuya, kalp atışlarını duydu ilk kez. duygusaldır zaten, hemen gözleri doldu.
doktora ikili testlerin yeterli olup olmadığını sordum. kendisi de benim gibi 39 yaşında hamile kalmış ilk bebeğine. ben doğrudan amniyosentez yaptırmıştım dedi, ama ben amniyosentezin düşüğe sebep olabileceğini duymuştum. %1-3 oranında düşüğe sebep olabiliyormuş. eşim nedense detaylı testlere çok sıcak bakmıyor. benim de en çok korktuğum şeylerden biri engelli bir çocuğa sahip olmak. zaten geç yaşta anne oluyorum, bir de Allah korusun öyle bir çocuğum olursa benden sonra kim bakar o çocuğa diye çok korkuyorum. ama ısrarcı da olamıyorum.
ikili testler %80 oranında, detaylı testler %92-93 oranlarında doğruluk oranına sahipmiş. şişli'de nipt plus diye bir yere yönlendirdi doktorum. doktor yönlendirdiği için 330 dolar bir fiyat verdi. aslında çok büyük bir para değil ama eşim bir şekilde istemiyor anlamadım.
İnşallah çıkmıştır büyüdükçe baya fark ediyor. Kanama falan yapıyo mu ?Ayy benim de 19 gün falan kaldı. En çok da plasenta yukarı çıkmaya başlamış mı onu merak ediyorum
Geçmiyor zaman sen bide cinsiyeti de bekliyorsun ondan da geçmez. Hemen 20. Haftalara ışınlansak ne olur sankiBenimde 15 gun var kontrole
Neden teknolojinin nimetlerinden yararlanmayalım ki ? Vazgeçmekte değil aslında neyle karşılaşacağımızı bilmek önemli. Erkekler bazen düz mantık ilerliyorlar maalesef ama senin kararının daha önemli olduğunu düşünüyorum her konuda doğum öncesi doğum sonrası yükün büyük bir kısmı annede çünkü umarım ortak bir paydaya varırsınızgünaydın herkese. cuma günü doktor randevum vardı. doktora covid olduğumu söyledim, hiç telaş belirtisi olmadı. bebeğe bir zararı yok, endişelenme dedi. zaten ilaçsız bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. halsizlik, başağrısı ve bolca mide bulantısı yaptı. onun dışında şu an çok daha iyiyim. eşim ilk kez gelebildi randevuya, kalp atışlarını duydu ilk kez. duygusaldır zaten, hemen gözleri doldu.
doktora ikili testlerin yeterli olup olmadığını sordum. kendisi de benim gibi 39 yaşında hamile kalmış ilk bebeğine. ben doğrudan amniyosentez yaptırmıştım dedi, ama ben amniyosentezin düşüğe sebep olabileceğini duymuştum. %1-3 oranında düşüğe sebep olabiliyormuş. eşim nedense detaylı testlere çok sıcak bakmıyor. benim de en çok korktuğum şeylerden biri engelli bir çocuğa sahip olmak. zaten geç yaşta anne oluyorum, bir de Allah korusun öyle bir çocuğum olursa benden sonra kim bakar o çocuğa diye çok korkuyorum. ama ısrarcı da olamıyorum.
ikili testler %80 oranında, detaylı testler %92-93 oranlarında doğruluk oranına sahipmiş. şişli'de nipt plus diye bir yere yönlendirdi doktorum. doktor yönlendirdiği için 330 dolar bir fiyat verdi. aslında çok büyük bir para değil ama eşim bir şekilde istemiyor anlamadım.
İnşaallah. Kanama değil de kahverengi leke devam ediyor. Tam bitti diyorum sabah kalkıyorum yine gelmiş. Plasenta previa olayı bu ara bir tık korkutuyor beni ama inşaallah olmaz öyle bir şey. 26. Haftaya kadar yukarı çıkabiliyormuş normaldeİnşallah çıkmıştır büyüdükçe baya fark ediyor. Kanama falan yapıyo mu ?
Sizin plasentadamı aşağıda ilişki yasağı koydu bizede bu yüzden kanamaya müsait çok aşağıda, ilişki olmasın yukarı çıkana kadar dedi oğlumdada öyleydi 20. Haftadan sonra yukarı çıkmıştıAyy benim de 19 gün falan kaldı. En çok da plasenta yukarı çıkmaya başlamış mı onu merak ediyorum
Evet evet çıkıyor. Bende kendi dönemimden hatırlıyorum birini normale dönmüştü risk falan kalmamıştı hiç. İnşallah olmaz canımİnşaallah. Kanama değil de kahverengi leke devam ediyor. Tam bitti diyorum sabah kalkıyorum yine gelmiş. Plasenta previa olayı bu ara bir tık korkutuyor beni ama inşaallah olmaz öyle bir şey. 26. Haftaya kadar yukarı çıkabiliyormuş normalde
oluyor :/İyi akşamlar kızlar iç çamaşırım sürekli ıslak oluyor su dökülmüş gibi 13+4 haftalığız sizde de oluyor mu aynı durum
Benim de 22 gün var sanıyordum bugün şans eseri randevu kâğıdını buldum 20sindeymiş 12 gün var ama hala nasıl geçer bilmiyorumKontrole tam 20 gün var öfffff nasıl geçecek bu günler şu çocuk bir hareketlensede rahatlasam ya
Kendimi telkinliyorum nasilsa seneye bugun kucagimda olacak bilicem diyeGeçmiyor zaman sen bide cinsiyeti de bekliyorsun ondan da geçmez. Hemen 20. Haftalara ışınlansak ne olur sanki
Kız gibi sanki doktor tahminde bulunmadımı?Eki Görüntüle 3365551 Kızlar 13+3 tahmini olan var mıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?