2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
@pempcanim nasilsin sen cinsiyeti daha ogrenemedinmi ¿ merak ettim
Yok canım ya. Gittiğimde 12+2ydi doktor daha erken dedi hayallerim suya düştü.2 tarama testi verdim ben de hafataya cumartesi çıkacakmış sonuç .Bakalım aetık çok merak ediyorum ama sen de ben de öğrenemedik

Seninle benim son adet tarihim ayni ya dedim belki cinsiyetide ayni olur ama sen benden once gidecekmissin ogrenirsin kesin benimde hayallerim suya dusmustu gecen gittigimde kalbim kirildi ve tavir aldim tum evrene bir gunlugune

Canım seninki hangi şirket ben de araştırayorum

Neden teknolojinin nimetlerinden yararlanmayalım ki ? Vazgeçmekte değil aslında neyle karşılaşacağımızı bilmek önemli. Erkekler bazen düz mantık ilerliyorlar maalesef ama senin kararının daha önemli olduğunu düşünüyorum her konuda doğum öncesi doğum sonrası yükün büyük bir kısmı annede çünkü umarım ortak bir paydaya varırsınız

İnşallah çıkmıştır büyüdükçe baya fark ediyor. Kanama falan yapıyo mu ?
İnşaallah. Kanama değil de kahverengi leke devam ediyor. Tam bitti diyorum sabah kalkıyorum yine gelmiş. Plasenta previa olayı bu ara bir tık korkutuyor beni ama inşaallah olmaz öyle bir şey. 26. Haftaya kadar yukarı çıkabiliyormuş normalde

Ayy benim de 19 gün falan kaldı. En çok da plasenta yukarı çıkmaya başlamış mı onu merak ediyorum
Sizin plasentadamı aşağıda ilişki yasağı koydu bizede bu yüzden kanamaya müsait çok aşağıda, ilişki olmasın yukarı çıkana kadar dedi oğlumdada öyleydi 20. Haftadan sonra yukarı çıkmıştı

Evet evet çıkıyor. Bende kendi dönemimden hatırlıyorum birini normale dönmüştü risk falan kalmamıştı hiç. İnşallah olmaz canım

Kontrole tam 20 gün var öfffff nasıl geçecek bu günler şu çocuk bir hareketlensede rahatlasam ya
Benim de 22 gün var sanıyordum bugün şans eseri randevu kâğıdını buldum 20sindeymiş 12 gün var ama hala nasıl geçer bilmiyorum hareketlensinler de hissedelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…