- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.701
HahahahKendimi telkinliyorum nasilsa seneye bugun kucagimda olacak bilicem diye
Azıcık kalmış çabucak geçer inşallahBenim de 22 gün var sanıyordum bugün şans eseri randevu kâğıdını buldum 20sindeymiş 12 gün var ama hala nasıl geçer bilmiyorumhareketlensinler de hissedelim artık
Kıza yatkınım dedi doktor emin değildi kesinleştirmedi ,10 gün sonra tekrar bakacağım dedi 15.hafta gibi..Kız gibi sanki doktor tahminde bulunmadımı?
Kız bence canım kızlardan hemen emin olamıyorlar çünkü genelde kız anneleri geç öğreniyor pipi aradım ama göremedim bendeKıza yatkınım dedi doktor emin değildi kesinleştirmedi ,10 gün sonra tekrar bakacağım dedi 15.hafta gibi..
Banada öyle dedi kıza benzetti 15.haftada netleştiricek bakalım oğlumu 12.haftada söylemişti hemen hayırlısı olsunKıza yatkınım dedi doktor emin değildi kesinleştirmedi ,10 gün sonra tekrar bakacağım dedi 15.hafta gibi..
Kırıldığımız yerden iyileşiriz cinsiyeti öğrenmek içinSeninle benim son adet tarihim ayni ya dedim belki cinsiyetide ayni olurama sen benden once gidecekmissin ogrenirsin kesin benimde hayallerim suya dusmustu gecen gittigimde kalbim kirildi ve tavir aldim tum evrene bir gunlugune
Kırıldığımız yerden iyileşiriz cinsiyeti öğrenmek için
Yok bacak arası görünmüyor kuzu içime kız doğdu sadeceEki Görüntüle 3365551 Kızlar 13+3 tahmini olan var mıdır :)
Kanamam olduğunda plasenta yukarı çıkmaya çalıştığı için oluyor dedi. İlişki yasağıyla ilgili bir şey demedi. Leke falan kesilince bir kere denedik yine leke gelince bıraktık artık zaten. Yukarı çıksın da gerisi önemli değil. Randevuyu o yüzden iple çekiyorum. 18. Haftamda gidicem bakalım ne diyecekSizin plasentadamı aşağıda ilişki yasağı koydu bizede bu yüzden kanamaya müsait çok aşağıda, ilişki olmasın yukarı çıkana kadar dedi oğlumdada öyleydi 20. Haftadan sonra yukarı çıkmıştı
Evet salgın konusunda haklısın ama aklın kalacaksa bence bi ara randevu yap insan bekleyemiyorrrAzıcık kalmış çabucak geçer inşallahbenim kontrol hakkım vardı gitmedim hastanelerde hep salgın var kızımda hasta diye gitse miydim diyorum
Yaşı atlamışım 30Hoşgeldin tabi ki eklerim yaş kaçtı
Çok sevindim canım gözün aydın sen fetal DNA yaptırdın mıKızlar merhaba ikili testimin sonuçları çıktı yaştan dolayı korkuyordum ama güzel çıktı sonuç sizler nasilsiniz
12+ 4 te muayenem vardı doktor bir dahakine kesin konuşurum dedi. Erkek olsa söylerdi diye düşünüyorum ama bu haftalarda sadece yerleri belli oluyor diye diretti. Bacak açık fotosuda var bakabilirmisin erkek annesi olarak anlarsın. Muayenem ayın sonunda çatlamak üzereyimBanada öyle dedi kıza benzetti 15.haftada netleştiricek bakalım oğlumu 12.haftada söylemişti hemen hayırlısı olsun
At bi bakayım canım valla bende genelde söylemediklerinde kız olduğunu düşünenlerdenim çünkü gerçekten pipi hemen pozisyon vs uygunsa belli oluyor ya istisnalar kaideyi bozmaz tabi erkek olup geç gösterende oluyordur nadirde olsa12+ 4 te muayenem vardı doktor bir dahakine kesin konuşurum dedi. Erkek olsa söylerdi diye düşünüyorum ama bu haftalarda sadece yerleri belli oluyor diye diretti. Bacak açık fotosuda var bakabilirmisin erkek annesi olarak anlarsın. Muayenem ayın sonunda çatlamak üzereyim
Benim 12+3 te net söyledi erkek diye gerçi bende çığlık çığlığa ay bu erkek diye bagirinca evet dedi doktor da12+ 4 te muayenem vardı doktor bir dahakine kesin konuşurum dedi. Erkek olsa söylerdi diye düşünüyorum ama bu haftalarda sadece yerleri belli oluyor diye diretti. Bacak açık fotosuda var bakabilirmisin erkek annesi olarak anlarsın. Muayenem ayın sonunda çatlamak üzereyim
Anladımm sağlıkla gelsin inşallah demekki yukarı çıkarkende kanama olabiliyormuş normal durum demekki çok takılmayın içiniz ferah olsun sizindeKanamam olduğunda plasenta yukarı çıkmaya çalıştığı için oluyor dedi. İlişki yasağıyla ilgili bir şey demedi. Leke falan kesilince bir kere denedik yine leke gelince bıraktık artık zaten. Yukarı çıksın da gerisi önemli değil. Randevuyu o yüzden iple çekiyorum. 18. Haftamda gidicem bakalım ne diyecek
At bi bakayım canım valla bende genelde söylemediklerinde kız olduğunu düşünenlerdenim çünkü gerçekten pipi hemen pozisyon vs uygunsa belli oluyor ya istisnalar kaideyi bozmaz tabi erkek olup geç gösterende oluyordur nadirde olsa
Benim 12+3 te net söyledi erkek diye gerçi bende çığlık çığlığa ay bu erkek diye bagirinca evet dedi doktor daerkek olunca kabak gibi ortada oluyor valla
Ama bunun pipisi var gibi duruyor son renklide dikkatli bak kız2 tanesini videodan yakaladım hareketli maşallah açtıkça çektimAma hala anlamıyorum bir tanesinde hafif kabarıklık var gibi geliyor diğerleri normal kız gibi. Doktor daha yeri belli deyince aklım karıştı ama erkek olsa belli ederdi diye düşünüyorum aklım bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?