2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim de 22 gün var sanıyordum bugün şans eseri randevu kâğıdını buldum 20sindeymiş 12 gün var ama hala nasıl geçer bilmiyorum hareketlensinler de hissedelim artık
Azıcık kalmış çabucak geçer inşallah benim kontrol hakkım vardı gitmedim hastanelerde hep salgın var kızımda hasta diye gitse miydim diyorum

Kıza yatkınım dedi doktor emin değildi kesinleştirmedi ,10 gün sonra tekrar bakacağım dedi 15.hafta gibi..
Kız bence canım kızlardan hemen emin olamıyorlar çünkü genelde kız anneleri geç öğreniyor pipi aradım ama göremedim bende Hayırlısı olsun inşallah

Seninle benim son adet tarihim ayni ya dedim belki cinsiyetide ayni olur ama sen benden once gidecekmissin ogrenirsin kesin benimde hayallerim suya dusmustu gecen gittigimde kalbim kirildi ve tavir aldim tum evrene bir gunlugune
Kırıldığımız yerden iyileşiriz cinsiyeti öğrenmek için

Kanamam olduğunda plasenta yukarı çıkmaya çalıştığı için oluyor dedi. İlişki yasağıyla ilgili bir şey demedi. Leke falan kesilince bir kere denedik yine leke gelince bıraktık artık zaten. Yukarı çıksın da gerisi önemli değil. Randevuyu o yüzden iple çekiyorum. 18. Haftamda gidicem bakalım ne diyecek

Azıcık kalmış çabucak geçer inşallah benim kontrol hakkım vardı gitmedim hastanelerde hep salgın var kızımda hasta diye gitse miydim diyorum
Evet salgın konusunda haklısın ama aklın kalacaksa bence bi ara randevu yap insan bekleyemiyorrr

Banada öyle dedi kıza benzetti 15.haftada netleştiricek bakalım oğlumu 12.haftada söylemişti hemen hayırlısı olsun
12+ 4 te muayenem vardı doktor bir dahakine kesin konuşurum dedi. Erkek olsa söylerdi diye düşünüyorum ama bu haftalarda sadece yerleri belli oluyor diye diretti. Bacak açık fotosuda var bakabilirmisin erkek annesi olarak anlarsın. Muayenem ayın sonunda çatlamak üzereyim

At bi bakayım canım valla bende genelde söylemediklerinde kız olduğunu düşünenlerdenim çünkü gerçekten pipi hemen pozisyon vs uygunsa belli oluyor ya istisnalar kaideyi bozmaz tabi erkek olup geç gösterende oluyordur nadirde olsa

Benim 12+3 te net söyledi erkek diye gerçi bende çığlık çığlığa ay bu erkek diye bagirinca evet dedi doktor da erkek olunca kabak gibi ortada oluyor valla

Anladımm sağlıkla gelsin inşallah demekki yukarı çıkarkende kanama olabiliyormuş normal durum demekki çok takılmayın içiniz ferah olsun sizinde

Benim 12+3 te net söyledi erkek diye gerçi bende çığlık çığlığa ay bu erkek diye bagirinca evet dedi doktor da erkek olunca kabak gibi ortada oluyor valla

2 tanesini videodan yakaladım hareketli maşallah açtıkça çektim Ama hala anlamıyorum bir tanesinde hafif kabarıklık var gibi geliyor diğerleri normal kız gibi. Doktor daha yeri belli deyince aklım karıştı ama erkek olsa belli ederdi diye düşünüyorum aklım bulandı

Eklentiler

• IMG_1798.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_1797.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_1796.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_1795.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 117
Bir birşey yaptım riski göze alıp daha önce özel doktorumun yazdığı prulaton iğne vuruldum riski göze alıyorum diye imzada attım kanamam durmadı Allah sizi inandırsın 10 kere acile gittim on son aldığım cevap ben sana birşey yapmam sistemede bana dediği hiç birşeyi girmemiş üstüne şu şu konuda uyarıldı kanama sancı olursa tekrar gelmesi konusunda uyarıldı yazmış ama bu sebeple gittim hiç birşey yapmadı bende 184e şikayette bulundum şey doğruymuş ya insan kendi doktoru olacakmış iğneden sonra kanamam ağrım durdu ya iyi ki olmuşum iğneyi pişman değilim valla

Ama bunun pipisi var gibi duruyor son renklide dikkatli bak kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…