2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Çok sevindim canım gözün aydın sen fetal DNA yaptırdın mı
Cuma giducez organ taraması yapacak o gün konuscaz gerekli görürsem yaptır dedi. Kafam karıştı benim de yaptırmak istiyordum ama 13 hafta bitmiş olacak cuma geç de kaldık sanki ona

Anladımm sağlıkla gelsin inşallah demekki yukarı çıkarkende kanama olabiliyormuş normal durum demekki çok takılmayın içiniz ferah olsun sizinde
Çok takmamaya çalışıyorum. Yukarı çıktığını karından ultrasonda anlıyorlar dimi sizin nasıl anlaşıldı

Canım kıza benzettim ya eğer doğruysa 3 çizgi gördüm sanki hadi bakalım ne çıkacak

Ay kuzu ya tam bir şunun tipine bak hele minnoş kız gibi ama canım pipi çok çok belirgin oluyor

Evet birinde var gibi klitoris çıkıntılı o kiz bence de ayy bundan sonraki hayatındaki en iyi dostun hayirli olsun.

Değil mi bacakta açık öyle baya burdayım derdi
Allah sağlık versin hem onlara hem bize canım benim. Ben cinsiyet önce hiç düşünmüyordum öğreneceğim hafta böyle erkek olsun istedim nedense erkek olduğunu öğrenince de bayağı mutlu oldum. Evlat işte kızı erkeği yok sürekli aklım onda iyi mi nasıl diye.

Evet şuan hareketleri hissetmiyoruz ya o büyük sıkıntı bende daralıyorum napıyo orda mı diye korkuyorum muayene arası geçmiyo hiç

Kontrole tam 20 gün var öfffff nasıl geçecek bu günler şu çocuk bir hareketlensede rahatlasam ya
tam bunu düşünürken doktor randevusu alırken buldum kendimi :) yarın görmeye gidicem oğluşu daha önce kanamam olmuştu biliyorsun daha da tedirginim içim rahatlasın istiyorum . ne zaman hissedeceğiz hissedenlere çok imreniyorum tahmini 3hafta var gibi

hayırlısı inşallah erkek olsa belli olurdu diyorum kızım olcak insllh olsunda sağlıkla hiç farketmez bunu zor buldum
Öyle canım erkekte olsa kızda olsa hangisi olursa olsun o seviliyor ilk gebelikte kız istiyordum oğlum oldu bi burulmuştu içim ama sonra dedim iyiki oğlum olmuş oğlancı çıktım kendimi böyle bilmezdim şimdi bile yine oğlan olsa aşırı sevinirdim oğlanlar anacı oluyor tadından yenmez Ama diyorum kızıda tatmış oluruz bunada eşim çok seviniyor

Evet şuan hareketleri hissetmiyoruz ya o büyük sıkıntı bende daralıyorum napıyo orda mı diye korkuyorum muayene arası geçmiyo hiç
Benim 23 Ocakta muayenem 2 ocakta görmüştüm minigimi de en son minnoş minnoş uyuyordu . Valla daha çok var bakalım nasıl dayanacagim hareketlerini hissetsek bence psikolojik olarak bayağı rahatlatacak bizi de ona da hiç değilse 1 aydan fazla var hala

Senin kanama benim tiroid kafayı yemeden güzel zamanlara geçeriz inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum canım
Evet bi kaç haftaya hissederiz çok az kaldı o hissi çok özledim

Senin kanama benim tiroid kafayı yemeden güzel zamanlara geçeriz inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum canım
Evet bi kaç haftaya hissederiz çok az kaldı o hissi çok özledim
şimdiden analık çok zor :) senin 2. bebiş tabi biliyorsun o duyguyu benimde en cok merak ettiklerimden biri ay içinde balık kayıyor gibimii oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…