- 7 Ocak 2024
- 303
- 291
- 18
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.741
Tiroid yüksek mi sizinde banada doktorum ilaç verdi sürekli kullanıyorum biraz düşmüş aynen devam diyor. İlk cok korkmuştum gebelikten dolayı yükselmişSenin kanama benim tiroid kafayı yemeden güzel zamanlara geçeriz inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum canım
Evet bi kaç haftaya hissederiz çok az kaldı o hissi çok özledim
Hissetsek bu sefer uyurken dürteriz ama oda başka güzel bir duyguBenim 23 Ocakta muayenem 2 ocakta görmüştüm minigimi de en son minnoş minnoş uyuyordu. Valla daha çok var bakalım nasıl dayanacagim hareketlerini hissetsek bence psikolojik olarak bayağı rahatlatacak bizi de ona da hiç değilse 1 aydan fazla var hala
Hayır yüksek değil aksine 0 graves yani zehirli guatr teşhisi konuldu ve gebelik öncesi olup olmadığını bilmiyoruz. Yüksek tiroidte vücutta mevcut olan hormonu veriyolar korkmayın. Benimki antitiroid olduğu için hem bebek hem kendim için endişeliyim.Tiroid yüksek mi sizinde banada doktorum ilaç verdi sürekli kullanıyorum biraz düşmüş aynen devam diyor. İlk cok korkmuştum gebelikten dolayı yükselmiş
kaç günde çıktı canım senin ben hala sonuç bekliyorumKızlar merhaba ikili testimin sonuçları çıktı yaştan dolayı korkuyordum ama güzel çıktı sonuç sizler nasilsiniz
İlk hareketleri küçük bir kanat çırpışı balık kayışı gibi evet, ama en keyiflisi karnını delice hareket ettirmesi elini ayağını bastırmasışimdiden analık çok zor :) senin 2. bebiş tabi biliyorsun o duyguyu benimde en cok merak ettiklerimden biri ay içinde balık kayıyor gibimii oluyor :)
Ben dün gerçekten 3veya 4 defa hissettimKontrole tam 20 gün var öfffff nasıl geçecek bu günler şu çocuk bir hareketlensede rahatlasam ya
Aslında bende rahim hareketlerimi hissediyorum ama bebek hareketi gibi değil top gibi bişey ileri sağa sola falan gidiyor. Maşallah darısı başımıza olsunBen dün gerçekten 3veya 4 defa hissettim
Devlet hastanesinde direk kadin doğmamış perinatoljiye mi randevu aldinizAldim. Çam ve sakuradan 18ne o zamana 11+4 olcam zaten bu testte 11-14 hafta arasında yapılıyor yaparlardır diye düşündüm
Yani saanki karnima kiramp girmiş gibi oluyorAslında bende rahim hareketlerimi hissediyorum ama bebek hareketi gibi değil top gibi bişey ileri sağa sola falan gidiyor. Maşallah darısı başımıza olsun
Ay hangi alet o bende çok merak ediyorum da cidden işe yarıyor mu bilemiyorum. Göbeğin orda da pıt pıt atan kendi atardamarimiz var onla karışir diye almadımHissetsek bu sefer uyurken dürteriz ama oda başka güzel bir duygudoktor iki hafta arayla bakıyordu şimdi 1 ay açtı arayı bende evde ultrason aleti var minik eşim hediye almış biliyor takıntılıyım kuşku düşünce kalp atışını dinliyorum arada iyi oluyo
Canım cuma verdim. Bugün çıktıkaç günde çıktı canım senin ben hala sonuç bekliyorum
Bacım ne duruyorsun link aTsana bizeHissetsek bu sefer uyurken dürteriz ama oda başka güzel bir duygudoktor iki hafta arayla bakıyordu şimdi 1 ay açtı arayı bende evde ultrason aleti var minik eşim hediye almış biliyor takıntılıyım kuşku düşünce kalp atışını dinliyorum arada iyi oluyo
Ahaha şu fetal doppler dedikleri cihazBacım ne duruyorsun link aTsana bize
Canım ben tarama testi yaptırmadım bilmiyorum ama hemen kendini koyverme dur bakalım. Belki ciddi bir şey değildir belki uykuluydu oynamak istemedi. Ben cinsiyet öğrenmeye gittiğimde bağdaş kurmuştu doktor ne kadar dürtse de istifini bozmadı sadece elini kafasına götürdü o kadar. Doktor hiç anormal bir şey söylemedi. İçin rahat etsin git bir perinoloğa ama korkma kendini üzme öyle hemenKızlar bugun ikili tarama testimiz vardı. bebeğin gelişimi ölçümleri çok iyi. fakat bebeğimin kolları ve bacakları hareket etmesi. 3 saat defalarca ultrasona girdim vajinal ve karından. Sadece bir kere kolunu oynattı. doktor bunun normal olmayabileceğini perinatologun gormeai gerektiğini genetik bir hastalıktan şüphelendiğini soyledi. ağlamaktan hasta oldum. başına gelen var mı ne olur bişeyler deyin
Link paylaşmak yasak herhalde fetal doppler yazınca çıkıyo. Her ses geliyo ama o kan sesi yavaş ayırt edebiliyorum ben bebetomun gümbür gümbür geliyo zaten kendi kalp atışımın derinden gelen haliAy hangi alet o bende çok merak ediyorum da cidden işe yarıyor mu bilemiyorum. Göbeğin orda da pıt pıt atan kendi atardamarimiz var onla karışir diye almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?