2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Senin kanama benim tiroid kafayı yemeden güzel zamanlara geçeriz inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum canım
Evet bi kaç haftaya hissederiz çok az kaldı o hissi çok özledim
Tiroid yüksek mi sizinde banada doktorum ilaç verdi sürekli kullanıyorum biraz düşmüş aynen devam diyor. İlk cok korkmuştum gebelikten dolayı yükselmiş

Hissetsek bu sefer uyurken dürteriz ama oda başka güzel bir duygu doktor iki hafta arayla bakıyordu şimdi 1 ay açtı arayı bende evde ultrason aleti var minik eşim hediye almış biliyor takıntılıyım kuşku düşünce kalp atışını dinliyorum arada iyi oluyo

Tiroid yüksek mi sizinde banada doktorum ilaç verdi sürekli kullanıyorum biraz düşmüş aynen devam diyor. İlk cok korkmuştum gebelikten dolayı yükselmiş
Hayır yüksek değil aksine 0 graves yani zehirli guatr teşhisi konuldu ve gebelik öncesi olup olmadığını bilmiyoruz. Yüksek tiroidte vücutta mevcut olan hormonu veriyolar korkmayın. Benimki antitiroid olduğu için hem bebek hem kendim için endişeliyim.

şimdiden analık çok zor :) senin 2. bebiş tabi biliyorsun o duyguyu benimde en cok merak ettiklerimden biri ay içinde balık kayıyor gibimii oluyor :)
İlk hareketleri küçük bir kanat çırpışı balık kayışı gibi evet, ama en keyiflisi karnını delice hareket ettirmesi elini ayağını bastırması

Sanırım bilgilerimi vermeyi unutmuşum
Yaş 30
Sat 30.09.2023
Kese4+5
Kalp sesi 6+5
3.cocuk
Tahmini doğum 6 .06.2024

Ay hangi alet o bende çok merak ediyorum da cidden işe yarıyor mu bilemiyorum. Göbeğin orda da pıt pıt atan kendi atardamarimiz var onla karışir diye almadım

Bacım ne duruyorsun link aTsana bize

Kızlar bugun ikili tarama testimiz vardı. bebeğin gelişimi ölçümleri çok iyi. fakat bebeğimin kolları ve bacakları hareket etmesi. 3 saat defalarca ultrasona girdim vajinal ve karından. Sadece bir kere kolunu oynattı. doktor bunun normal olmayabileceğini perinatologun gormeai gerektiğini genetik bir hastalıktan şüphelendiğini soyledi. ağlamaktan hasta oldum. başına gelen var mı ne olur bişeyler deyin

Canım ben tarama testi yaptırmadım bilmiyorum ama hemen kendini koyverme dur bakalım. Belki ciddi bir şey değildir belki uykuluydu oynamak istemedi. Ben cinsiyet öğrenmeye gittiğimde bağdaş kurmuştu doktor ne kadar dürtse de istifini bozmadı sadece elini kafasına götürdü o kadar. Doktor hiç anormal bir şey söylemedi. İçin rahat etsin git bir perinoloğa ama korkma kendini üzme öyle hemen

Ay hangi alet o bende çok merak ediyorum da cidden işe yarıyor mu bilemiyorum. Göbeğin orda da pıt pıt atan kendi atardamarimiz var onla karışir diye almadım
Link paylaşmak yasak herhalde fetal doppler yazınca çıkıyo. Her ses geliyo ama o kan sesi yavaş ayırt edebiliyorum ben bebetomun gümbür gümbür geliyo zaten kendi kalp atışımın derinden gelen hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…