2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
beni de ekler misiniz listeye lütfen,
yaş 27
kaçıncı çocuk 1
sat 13 ekim
kese 5+6
kalp atışı 6+2
cinsiyet ****
tahmini doğum tarihi 19 temmuz

kızlar bir de bebişin cinsiyet tahminlerini alabilir miyim? 12+1 haftalığız sizce bu minik kız mı erkek mi

Eklentiler

• 0b45ac83-07ca-43ef-bda6-5cdcf845bed67.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 94
  • 0b45ac83-07ca-43ef-bda6-5cdcf845bed688.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 98852e1a-b24a-410c-8da8-8b74482b55de (1).webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 77
  • 98852e1a-b24a-410c-8da8-8b74482b55de.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Çoğu zaman uykuda ya da hareketsiz olabiliyor bebekler canım, benimki de çok zor uyandı ikili test sırasında. Gitmeden önce pek gebelere tasviye edilmese de kahve çikolata yiyebilirsin. Bir de biraz hareketli olursan ultrason öncesinde o da bebeği hareketlendiriyor. içini ferah tut tembelliğinden öyle görünmüştür annesi

3 saatlil dilimde kolları ve bacakları defalarca dürtmemize yemek yememe çikolata yememe kahve içmeme rağmen hiç kıpırdamadı bağdaş poziayonunda durdu hep. 3 kere ultrasona girdim

Canım bence gereksiz korkutmuş seni doktor. Benimki de hareketsizdi. Doktor göbeğimi salladı biraz eli kolu oynadı ama uykusu ağırdi miniğin. Uyuyor dedi.

Kesesi yuvarlak olanlar kız ince uzun olanlar erkek oluyormuş. Tabi ölçüde konuma göre değişiyor şu işaretledim bilmiyorum eğer nub ise dik duruyor erkek gibi yani

Eklentiler

• 1000015236.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 90
3 saatlil dilimde kolları ve bacakları defalarca dürtmemize yemek yememe çikolata yememe kahve içmeme rağmen hiç kıpırdamadı bağdaş poziayonunda durdu hep. 3 kere ultrasona girdim
Valla kuzum ayın 2 sinde gittim benimki yine uyuyordu bogulurcasina öksürmeme rağmen. Ben hiçbir şey olduğunu düşünmüyorum bebisinle ilgili. Ne zaman gideceksin şimdi tekrar doktora?

Ben bugün oğluma söyledim karnım büyüdü anladı artk 14 haftalık olduk ama kızlar şimdi oğlumda biliyo içimi nasl bir korku kapladı bu ocak bitsin istyorum artk bir an önce iki şubata ışınlanmk istyorum nasl sevindi yavrum gözleri dolu dolu anne şimdi çıkarsak yesem onu ikide bir karnımı dinliyor gel etini yicem boncuk diyor

Canım ağlayıp boşuna bebeğimi strese sokmuşum diye kendine kızacaksın belkide biliyorum ilk duyduğun an çok zor olmuştur ama doktorlarda yanılır inşallah sağlıklıdır sen sakin olmaya çalış. Ne zaman gideceksin ?

Evet öyle ama annelik işte insan hevesleniyor doktora çok gıcık oldum belki cinsiyet partisi yapacam ne alaka hemen söylüyorsun dimi
Bunu doktora önden tembih etmeniz gerekiyor. Doktorlar acaba doğumda mı öğrenecek cinsiyet partisi mi yapacak diye düşünmez gördüyse söyler olması gereken de bu değil mi

Ay ben bunların tepkilerini yicemmmm
Sen çok şükür hamile olduğuna ikna olup oğluna söyledin hayırlısıyla gerisi gelir canım

Ay ben bunların tepkilerini yicemmmm
Sen çok şükür hamile olduğuna ikna olup oğluna söyledin hayırlısıyla gerisi gelir canım
Gerçekten bende inandım ona söyledim inşallah hepimiz sağlıcakla alırız şu randevu günleri çok uzun geliyor bana ya

Eklerim tabiki hoşgeldin

Gerçekten bende inandım ona söyledim inşallah hepimiz sağlıcakla alırız şu randevu günleri çok uzun geliyor bana ya
Öyle gerçekten geçmiyo ama geriye bakınca 5. Haftada öğrendim şimdi 15 haftalık oldu çok hızlı geçti gibi bilmiyorum kızımda hareket edince rahatlamıştım şimdi bundada öyle olur diye bekliyorum tepinsinler Allahım bi an önce

Gerçekten tepinseler birde detaylı ultrason girsem çıksam içim biraz rahatliyacak ya sen nasılsın nasl oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…