2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Gerçekten tepinseler birde detaylı ultrason girsem çıksam içim biraz rahatliyacak ya sen nasılsın nasl oldun
B*k gibiyim afedersin. En ufak bişeyde nefes nefese kalıyorum. Tam 2 aydır adam akıllı dışarı çıkmadım kendime sinirleniyorum kızım sen böyle biri değilsin kendine gel diyorum ama halim yok Allah bundan aşağı etmesin tabide yaşlı neneler gibiyim.

Canım senin cinsiyet beliydi demi erkekti kesin belirtilerin varmı ben tatlı çok seviyorum ya oğlumda ki gibi sadece halka tatlısı

nasipse yarın canım 4 de randevum var

Ben ben vllha ben sürekli kusuyorrm hiç halim yok bugün bir eczane gitm yoruldum of yeter dedim yolun ortasında nefes nefese

nasipse yarın canım 4 de randevum var

Canım senin cinsiyet beliydi demi erkekti kesin belirtilerin varmı ben tatlı çok seviyorum ya oğlumda ki gibi sadece halka tatlısı
Evet kuzum erkek gibi duruyor ama ben deli gibi turşu limonlu ayva falan yedim kızımda dondurma meyve çok yemiştim o yüzden çok güvenme bana

Bugun ikili test sonucumu göstermeye gittim düşük risk çıkmış cok şükür bir problem yok bugun gittigim farkli bi doktordu cinsiyetini sordum biraz bakındı yakaladik bacak arasını ikili testte oldugu gibi boş görünüyor kız gibi duruyor dedi doktor da cok net boştu yani hic çıkıntı yok galiba degismez artik bizim

Al benden de o kadar oksijen yetmiyo merdiven çıktıysam hele sanki dilim yere yapılacak gibi oluyor

Gerçekten sanıyordum kndim öyleyim sadece daha erkenden rahat uyuyabiliyor musunuz hanımlar bn ondada zorlanıyorum
Ben normalde yüzükoyun uyumayı çok severdim şimdi sadece yan yatabiliyorum ya da sırt üstü. Bu yüzden uyuyamadigim sürekli uyandigim oluyor yakında sırt üstü de uyuyamayiz tadını çıkaralım

Gerçekten sanıyordum kndim öyleyim sadece daha erkenden rahat uyuyabiliyor musunuz hanımlar bn ondada zorlanıyorum
Ayy evet ben şöyle çözüm buldum iki yastıkla uyuyorum birine kafamı koyuyorum öbürüne yan pozisyonda yatıp kolumu ve bacağımı atıyorum hem yüz üstü gelmemi engelliyo yastığa sarılıyorum gibi düşün canım
Ben normalde yüzükoyun uyumayı çok severdim şimdi sadece yan yatabiliyorum ya da sırt üstü. Bu yüzden uyuyamadigim sürekli uyandigim oluyor yakında sırt üstü de uyuyamayiz tadını çıkaralım
Ben sırt üstü yatınca kötü olmaya başladım nefes darlığı oluyo sanki baskı oluyo heralde

Abooo kızlar daha şimdiden 7/8/9 düşünemiyorum

Ben ben vllha ben sürekli kusuyorrm hiç halim yok bugün bir eczane gitm yoruldum of yeter dedim yolun ortasında nefes nefese
Ya neden böyle, bende de durum aynı normal mi hemen yorulmak, nefes nefese kalmak

Evet kuzum erkek gibi duruyor ama ben deli gibi turşu limonlu ayva falan yedim kızımda dondurma meyve çok yemiştim o yüzden çok güvenme bana
Benim de erkek gibi duruyor ama limonlu tuzlu ayva bağımlısı gibiyim. İyi hatırlattın gideyim de limonun içine ayva sokup yiyeyim tersine dünya artık ekşide erkeği buluyoruz

Benim de erkek gibi duruyor ama limonlu tuzlu ayva bağımlısı gibiyim. İyi hatırlattın gideyim de limonun içine ayva sokup yiyeyim tersine dünya artık ekşide erkeği buluyoruz
Ay ben hiçbir şey asermiyorum sürekli midem ağzımda böyle iştahlı iştahlı bisiler yemeyi özledim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…