- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.781
B*k gibiyim afedersin. En ufak bişeyde nefes nefese kalıyorum. Tam 2 aydır adam akıllı dışarı çıkmadım kendime sinirleniyorum kızım sen böyle biri değilsin kendine gel diyorum ama halim yok Allah bundan aşağı etmesin tabide yaşlı neneler gibiyim.Gerçekten tepinseler birde detaylı ultrason girsem çıksam içim biraz rahatliyacak yasen nasılsın nasl oldun
Canım senin cinsiyet beliydi demi erkekti kesin belirtilerin varmı ben tatlı çok seviyorum yaÖyle gerçekten geçmiyo ama geriye bakınca 5. Haftada öğrendim şimdi 15 haftalık oldu çok hızlı geçti gibibilmiyorum kızımda hareket edince rahatlamıştım şimdi bundada öyle olur diye bekliyorum tepinsinler Allahım bi an önce
nasipse yarın canım 4 de randevum varCanım ağlayıp boşuna bebeğimi strese sokmuşum diye kendine kızacaksın belkide biliyorum ilk duyduğun an çok zor olmuştur ama doktorlarda yanılır inşallah sağlıklıdır sen sakin olmaya çalış. Ne zaman gideceksin ?
Ben ben vllha ben sürekli kusuyorrm hiç halim yok bugün bir eczane gitm yoruldum of yeter dedim yolun ortasında nefes nefeseB*k gibiyim afedersin. En ufak bişeyde nefes nefese kalıyorum. Tam 2 aydır adam akıllı dışarı çıkmadım kendime sinirleniyorum kızım sen böyle biri değilsin kendine gel diyorum ama halim yok Allah bundan aşağı etmesin tabide yaşlı neneler gibiyim.
nasipse yarın canım 4 de randevum varCanım ağlayıp boşuna bebeğimi strese sokmuşum diye kendine kızacaksın belkide biliyorum ilk duyduğun an çok zor olmuştur ama doktorlarda yanılır inşallah sağlıklıdır sen sakin olmaya çalış. Ne zaman gideceksin ?
Evet kuzum erkek gibi duruyor ama ben deli gibi turşu limonlu ayva falan yedim kızımda dondurma meyve çok yemiştim o yüzden çok güvenme banaCanım senin cinsiyet beliydi demi erkekti kesin belirtilerin varmı ben tatlı çok seviyorum yaoğlumda ki gibi sadece halka tatlısı
güzel haberler alacaksın ben inanıyorumnasipse yarın canım 4 de randevum var
Evet kuzum erkek gibi duruyor ama ben deli gibi turşu limonlu ayva falan yedim kızımda dondurma meyve çok yemiştim o yüzden çok güvenme bana
Geçecek geçecekkkkkBen ben vllha ben sürekli kusuyorrm hiç halim yok bugün bir eczane gitm yoruldum of yeter dedim yolun ortasında nefes nefese
Canim sakin kalmaya çalış icini ferah tut güzel haberlerle geleceksin insallahyarın
yarın perinatolog profesor var istanbulda ona gidicez
Al benden de o kadar oksijen yetmiyo merdiven çıktıysam hele sanki dilim yere yapılacak gibi oluyorB*k gibiyim afedersin. En ufak bişeyde nefes nefese kalıyorum. Tam 2 aydır adam akıllı dışarı çıkmadım kendime sinirleniyorum kızım sen böyle biri değilsin kendine gel diyorum ama halim yok Allah bundan aşağı etmesin tabide yaşlı neneler gibiyim.
Canım canını sıkma inşallah kötü bişey yoktur. İçine ferah tutmaya çalış. Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahyarın
yarın perinatolog profesor var istanbulda ona gidicez
Gerçekten sanıyordum kndim öyleyim sadece daha erkenden rahat uyuyabiliyor musunuz hanımlar bn ondada zorlanıyorumAl benden de o kadar oksijen yetmiyo merdiven çıktıysam hele sanki dilim yere yapılacak gibi oluyor
Ben normalde yüzükoyun uyumayı çok severdim şimdi sadece yan yatabiliyorum ya da sırt üstü. Bu yüzden uyuyamadigim sürekli uyandigim oluyorGerçekten sanıyordum kndim öyleyim sadece daha erkenden rahat uyuyabiliyor musunuz hanımlar bn ondada zorlanıyorum
Ayy evet ben şöyle çözüm buldum iki yastıkla uyuyorum birine kafamı koyuyorum öbürüne yan pozisyonda yatıp kolumu ve bacağımı atıyorum hem yüz üstü gelmemi engelliyo yastığa sarılıyorum gibi düşün canımGerçekten sanıyordum kndim öyleyim sadece daha erkenden rahat uyuyabiliyor musunuz hanımlar bn ondada zorlanıyorum
Ben sırt üstü yatınca kötü olmaya başladım nefes darlığı oluyo sanki baskı oluyo heraldeBen normalde yüzükoyun uyumayı çok severdim şimdi sadece yan yatabiliyorum ya da sırt üstü. Bu yüzden uyuyamadigim sürekli uyandigim oluyoryakında sırt üstü de uyuyamayiz tadını çıkaralım
Abooo kızlar daha şimdiden 7/8/9 düşünemiyorumAyy evet ben şöyle çözüm buldum iki yastıkla uyuyorum birine kafamı koyuyorum öbürüne yan pozisyonda yatıp kolumu ve bacağımı atıyorum hem yüz üstü gelmemi engelliyo yastığa sarılıyorum gibi düşün canım
Ben sırt üstü yatınca kötü olmaya başladım nefes darlığı oluyo sanki baskı oluyo heralde
Ya neden böyle, bende de durum aynı normal mi hemen yorulmak, nefes nefese kalmakBen ben vllha ben sürekli kusuyorrm hiç halim yok bugün bir eczane gitm yoruldum of yeter dedim yolun ortasında nefes nefese
Benim de erkek gibi duruyor ama limonlu tuzlu ayva bağımlısı gibiyim. İyi hatırlattın gideyim de limonun içine ayva sokup yiyeyimEvet kuzum erkek gibi duruyor ama ben deli gibi turşu limonlu ayva falan yedim kızımda dondurma meyve çok yemiştim o yüzden çok güvenme bana
Ay ben hiçbir şey asermiyorum sürekli midem ağzımdaBenim de erkek gibi duruyor ama limonlu tuzlu ayva bağımlısı gibiyim. İyi hatırlattın gideyim de limonun içine ayva sokup yiyeyimtersine dünya artık ekşide erkeği buluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?