- 29 Aralık 2023
- 57
- 28
- 8
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.801
Hayırlı haberlerler alırsın inşallah bence korkma her bebek çok hareketli değildir uyuyan bebeklerde varyarın
yarın perinatolog profesor var istanbulda ona gidicez
Normal normal. Vücudumuz çok fazla kan pompaladığı için oluyormuş. Bir de daha karnımız küçük. Büyüdükçe ciğerlere daha çok baskı yapacak ama üstesinden geliriz inşaallahYa neden böyle, bende de durum aynı normal mi hemen yorulmak, nefes nefese kalmak
Ben de mide bulantısı hiç yaşamadım o yüzden kilo alıyorum birazcık iğrenmeyi isterdim aslındaAy ben hiçbir şey asermiyorum sürekli midem ağzımdaböyle iştahlı iştahlı bisiler yemeyi özledim valla
Ayy okurken bile derin nefes aldım bi de benim burunlar çok tıkalı ya zaten normalde de nefes alamıyorumNormal normal. Vücudumuz çok fazla kan pompaladığı için oluyormuş. Bir de daha karnımız küçük. Büyüdükçe ciğerlere daha çok baskı yapacak ama üstesinden geliriz inşaallah
İlk 3 ay bende iki kg aldım sonra bir daha kilo almadım valla. İştahsızim + bulantı ve kusma. Aman hiç oyle deme valla o kadar sıkıntılı ki. Her şey kokuyor gibi. Bazen ac hissediyorum ama kusarim korkusundan yiyemiyorumBen de mide bulantısı hiç yaşamadım o yüzden kilo alıyorum birazcık iğrenmeyi isterdim aslında
Valla çöktüm 2 ayda ama dönüşüm muhteşem olacakAl benden de o kadar oksijen yetmiyo merdiven çıktıysam hele sanki dilim yere yapılacak gibi oluyor
Değişir mi değişir yanılırlar diye bende biraz daha büyüsün diye bekliyorumBen iki şubata öğrenecem o zaman 17 olyo bu inşallah yanlimayiz bli olur net
Kızımdada ayva çok yedim bu arada ayva candırBenim de erkek gibi duruyor ama limonlu tuzlu ayva bağımlısı gibiyim. İyi hatırlattın gideyim de limonun içine ayva sokup yiyeyimtersine dünya artık ekşide erkeği buluyoruz
Çooookkk teşekkür ederim bende senin gibi düşünüyorum .. erkek olsaydı direk erkek derdi kızda emin olamıyorlar kıza benzettim diyorlar ve ileri ki haftada emin oluyorlar.. 1.çocuğum kız aynısını yaşadım çünkü.. yani en başından beri de kız hissettim açıkçası sağlıklı olsun hayırlısı olsun :)Kız bence canım kızlardan hemen emin olamıyorlar çünkü genelde kız anneleri geç öğreniyor pipi aradım ama göremedim bendeHayırlısı olsun inşallah
Evet kesinlikle , erkek olsaydı görür ve söylerdi.. gönlünce olsun inşaşşah canımBanada öyle dedi kıza benzetti 15.haftada netleştiricek bakalım oğlumu 12.haftada söylemişti hemen hayırlısı olsun
Evet doktor da kıza yatkınım emin olamıyorum dedi bence de kız :) hayırlısı olsun erkek olsaydı net görür ve söylerdiYok bacak arası görünmüyor kuzu içime kız doğdu sadece
Ay Allah'ım çok güzel ya hamileliğin en güzel yanı olsa gerekİlk hareketleri küçük bir kanat çırpışı balık kayışı gibi evet, ama en keyiflisi karnını delice hareket ettirmesi elini ayağını bastırması
Hadi yaaİlk 3 ay bende iki kg aldım sonra bir daha kilo almadım valla. İştahsızim + bulantı ve kusma. Aman hiç oyle deme valla o kadar sıkıntılı ki. Her şey kokuyor gibi. Bazen ac hissediyorum ama kusarim korkusundan yiyemiyorum
Çok güzel can yoldaşı olacaklar birbirlerine kız kardeş çok başkaÇooookkk teşekkür ederim bende senin gibi düşünüyorum .. erkek olsaydı direk erkek derdi kızda emin olamıyorlar kıza benzettim diyorlar ve ileri ki haftada emin oluyorlar.. 1.çocuğum kız aynısını yaşadım çünkü.. yani en başından beri de kız hissettim açıkçası sağlıklı olsun hayırlısı olsun :)
Benimmmm
Rabbim sağlıklı hayırlısı olanı nasip Etsin herkesin gönlüne göre versin inşallah , çok teşekkür ederim sağolun inşallahÇok güzel can yoldaşı olacaklar birbirlerine kız kardeş çok başka
Amin canımRabbim sağlıklı hayırlısı olanı nasip Etsin herkesin gönlüne göre versin inşallah , çok teşekkür ederim sağolun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?