2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ya neden böyle, bende de durum aynı normal mi hemen yorulmak, nefes nefese kalmak
Normal normal. Vücudumuz çok fazla kan pompaladığı için oluyormuş. Bir de daha karnımız küçük. Büyüdükçe ciğerlere daha çok baskı yapacak ama üstesinden geliriz inşaallah

Ay ben hiçbir şey asermiyorum sürekli midem ağzımda böyle iştahlı iştahlı bisiler yemeyi özledim valla
Ben de mide bulantısı hiç yaşamadım o yüzden kilo alıyorum birazcık iğrenmeyi isterdim aslında

Normal normal. Vücudumuz çok fazla kan pompaladığı için oluyormuş. Bir de daha karnımız küçük. Büyüdükçe ciğerlere daha çok baskı yapacak ama üstesinden geliriz inşaallah
Ayy okurken bile derin nefes aldım bi de benim burunlar çok tıkalı ya zaten normalde de nefes alamıyorum neyse yeter ki sağlıklı olsunlar ya başka bir şey düşünemiyorum

Ben de mide bulantısı hiç yaşamadım o yüzden kilo alıyorum birazcık iğrenmeyi isterdim aslında
İlk 3 ay bende iki kg aldım sonra bir daha kilo almadım valla. İştahsızim + bulantı ve kusma. Aman hiç oyle deme valla o kadar sıkıntılı ki. Her şey kokuyor gibi. Bazen ac hissediyorum ama kusarim korkusundan yiyemiyorum

Kız bence canım kızlardan hemen emin olamıyorlar çünkü genelde kız anneleri geç öğreniyor pipi aradım ama göremedim bende Hayırlısı olsun inşallah
Çooookkk teşekkür ederim bende senin gibi düşünüyorum .. erkek olsaydı direk erkek derdi kızda emin olamıyorlar kıza benzettim diyorlar ve ileri ki haftada emin oluyorlar.. 1.çocuğum kız aynısını yaşadım çünkü.. yani en başından beri de kız hissettim açıkçası sağlıklı olsun hayırlısı olsun :)

Hadi yaa iki türlü de zor ya… ilaç kullanmıyor musun temelli beslenmeden de olmaz ki bebişin de senin de ihtiyacın var

Çok güzel can yoldaşı olacaklar birbirlerine kız kardeş çok başka

Eklentiler

• image.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar haftaya 12. Hafta kontrolümüz var ve benim unutkan eşim gününü unutup arkadaşıyla plan yapmış konuşurken farkettik ve randevu gününü bir gün öne alsak olur mu felan dedi tabiki olur ama hormonlardan mı ne bilmiyorum çok alındım nasıl unutur randevu gününü … sonra kavga gürültü bir de üste çıkıyor hiç hatırlatmadın bana diye … tükendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…