- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.821
Yarın sabaha geçer bu hislerin canımKızlar haftaya 12. Hafta kontrolümüz var ve benim unutkan eşim gününü unutup arkadaşıyla plan yapmış konuşurken farkettik ve randevu gününü bir gün öne alsak olur mu felan dedi tabiki olur ama hormonlardan mı ne bilmiyorum çok alındım nasıl unutur randevu gününü … sonra kavga gürültü bir de üste çıkıyor hiç hatırlatmadın bana diye … tükendimmm
İnşallah geçer canım bazen boğasım geliyor adamı bazen ben de ağlıyorumYarın sabaha geçer bu hislerin canımNormal bi durum unutmuş olabilir tabi ki ama ruh halimiz çok fena ben de geçen gün telefondan oyun oynuyo muhabbet etmiyo diye hüngür hüngür ağladım İdare edecekler artık birazcık
Prillam ile bu haldeyim. 6. haftadan beri kullanıyorum ilacı Bu kadar kusunca ve bulantı olunca bebek kız mı diyen çok oldu ama benim oğluşum olacak. Artık bu gunler geçsin de prenses günlerim gelsin istiyorum. Birkaç haftaya kadar sürekli uyudum ben bir de gözümü acamiyordum o da yeni düzene girdi diyebilirim. Ay hiç kolay geçmiyor ya hamilelik hiç hayal ettiğim gibi değilHadi yaaiki türlü de zor ya… ilaç kullanmıyor musun temelli beslenmeden de olmaz ki bebişin de senin de ihtiyacın var
Hayırlısı olsun canim benim artık bendeki merak da azaldi amaaannn modundayim sanki soylemezsen söyleme hih diycem draEvet doktor da kıza yatkınım emin olamıyorum dedi bence de kız :) hayırlısı olsun erkek olsaydı net görür ve söylerdi
Benim sürekli karnımın üstüne kafasını koyup yatıyor hisli çocuğum kızımdada böyleydi bence çok bilinçli çok güzel maşallahBenimmmmara sıra karnımı kokluyor yatmak istiyor bağdaş kurunca, bayılıyorum o hallerine ve her haline
Erkekler çocuk doğmadan baba olamıyor bazen. Dalgınlığına gelmiştir canım sen sıkma canınıKızlar haftaya 12. Hafta kontrolümüz var ve benim unutkan eşim gününü unutup arkadaşıyla plan yapmış konuşurken farkettik ve randevu gününü bir gün öne alsak olur mu felan dedi tabiki olur ama hormonlardan mı ne bilmiyorum çok alındım nasıl unutur randevu gününü … sonra kavga gürültü bir de üste çıkıyor hiç hatırlatmadın bana diye … tükendimmm
Bu önemli. Evet doğuma kadar kullanan arkadaşlar oldu. Zordur eminim hergün kendine iğne yapmak ama ömür boyunca bunu yapmak zorunda olan şeker hastaları vs var. Senin geçici öyle düşün Allah kuvvet versin düzene sokarsın inşallahKızlar inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
Ben bi konuda çok zorlanıyorum. Sizede yazmak istedim. Daha 8 haftalik hamileyken tuhaf bir şekilde (tahminimce doktorumun verdiği progestan tetiklemesiyse) iki bacağımda tromboz oldu. Bu gen3lde doguma yakin ya da dogum sonrasi olurmuş birde.Şimdi günde 2 kere birde evde kendi kendime kan sulandirici igne vurmak zorundayım. Ama ben iğneden aşırı derecede korkan bir insanım. 3. Haftaya gireceğim ve arada bu korkum yüzünden aksatmalar yapıyorum. Saatlerce vicdan azabı çekiyorum. Internettede doğuma kadar hergun olanları vs. Görüyorum. Doğrumu acaba? Bunu yaşayan varmi ya da bilgisi olan. Başka bir çözümü yokmu? Daha önümde 6 aydan fazla zaman var. Bacaklarim mosmor ve korkularım var.
Evet evet özlediğim tek şey koca göbeğim ve hareketleri kesinlikle az kaldı hissedicez inşallahAy Allah'ım çok güzel ya hamileliğin en güzel yanı olsa gerek
Tabiki eklerim hoşgeldinMerhabalar herkese kızlar, benide listeye eklermisiniz lütfen.
Anne yaşı:27
SAT: 05.10.2023
Kese:5+0
Kalp atışı: 6+4
Tahmini doğum tarihi:11.07.2024
Bebek ismi:***
Cidden hamilelikte şans işi ya… ay inşallah bir an evvel toparlarsınPrillam ile bu haldeyim. 6. haftadan beri kullanıyorum ilacı Bu kadar kusunca ve bulantı olunca bebek kız mı diyen çok oldu ama benim oğluşum olacak. Artık bu gunler geçsin de prenses günlerim gelsin istiyorum. Birkaç haftaya kadar sürekli uyudum ben bir de gözümü acamiyordum o da yeni düzene girdi diyebilirim. Ay hiç kolay geçmiyor ya hamilelik hiç hayal ettiğim gibi değil
Kaçıncı haftadan itibaren duyabildin canım ben de dün sipariş verdim geliyor yoldaHissetsek bu sefer uyurken dürteriz ama oda başka güzel bir duygudoktor iki hafta arayla bakıyordu şimdi 1 ay açtı arayı bende evde ultrason aleti var minik eşim hediye almış biliyor takıntılıyım kuşku düşünce kalp atışını dinliyorum arada iyi oluyo
Canım bebek kalp atışı daha hızlı 140 ve üstü oldugu için karismiyormusAy hangi alet o bende çok merak ediyorum da cidden işe yarıyor mu bilemiyorum. Göbeğin orda da pıt pıt atan kendi atardamarimiz var onla karışir diye almadım
Ben doğuma kadar hergun vuracağım. Göbeğinden vuruyorum mor benim de. İğneyi vurmadan önce kolonyagi ile iyice sil hem acıyı alıyor hem morarmiyorKızlar inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
Ben bi konuda çok zorlanıyorum. Sizede yazmak istedim. Daha 8 haftalik hamileyken tuhaf bir şekilde (tahminimce doktorumun verdiği progestan tetiklemesiyse) iki bacağımda tromboz oldu. Bu gen3lde doguma yakin ya da dogum sonrasi olurmuş birde.Şimdi günde 2 kere birde evde kendi kendime kan sulandirici igne vurmak zorundayım. Ama ben iğneden aşırı derecede korkan bir insanım. 3. Haftaya gireceğim ve arada bu korkum yüzünden aksatmalar yapıyorum. Saatlerce vicdan azabı çekiyorum. Internettede doğuma kadar hergun olanları vs. Görüyorum. Doğrumu acaba? Bunu yaşayan varmi ya da bilgisi olan. Başka bir çözümü yokmu? Daha önümde 6 aydan fazla zaman var. Bacaklarim mosmor ve korkularım var.
Sen fetal DNA yaptirmamis mıydın canım sanki yaptirmistin diye hatırladımDeğişir mi değişir yanılırlar diye bende biraz daha büyüsün diye bekliyorum
Hic rahat uyuyamıyorum ben. 2 saatte bir uyaniyorum. Deli olcam. Yorgunluktan gözüm segiriyor bir haftadir. O da ayri deli ediyorGerçekten sanıyordum kndim öyleyim sadece daha erkenden rahat uyuyabiliyor musunuz hanımlar bn ondada zorlanıyorum
Yok canım yaptırmadım. İkili test yaptırdım sadeceSen fetal DNA yaptirmamis mıydın canım sanki yaptirmistin diye hatırladım
Benimki çok kilolu yaa ben kucağıma alamıyorum en son 7,700gr dı kafasını da koymakla yetinmiyo illa kucak istiyoBenim sürekli karnımın üstüne kafasını koyup yatıyor hisli çocuğum kızımdada böyleydi bence çok bilinçli çok güzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?