2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kaçıncı haftadan itibaren duyabildin canım ben de dün sipariş verdim geliyor yolda napiyim lekelenmeler korkutup duruyor, her dk gitsem olmuyor dün yine doktordaydim en iyisi alayım dedim
Ben de fetal doppler aldım bir de ultrason jeli felan da aldım ama asla duyulmuyor şuan bunu ben de merak ediyorum

Benim arkadaşımın bebeği erkek 5 aylık oldu 2 li tarama yaptırmadı ve ultrasonda çok hareket ettiğinide görmemiş hep uyuyor gibiymiş, ama doktor herangi bir sorun olduğunu da söylememiş , benimki de kız 3 ay bitti ultrasonda doktorun fotoğraf almasına bile izin vermiyor aşırı hareketli. Kalbinizi ferah tutun umarım uyuyordur size naz yapmıştır ve umarım bugün kalbinize su serperler

Günaydın kızlar 2 gündür boynum tutuldu omuzlarım da çok acıyo özellikle yatarkennacı çekiyorum zorlanıyorum ilaç da almıyorum yaşayan var mı ne yapmalıyım sıcak su torbası da rahatlatmadı ağrı bandı mı alsam eczaneden

Kızlar fetal DNA yaptıranlar hangi şirkete ve ne kadar yaptırdığını yazabilir mi?

Benimki çok kilolu yaa ben kucağıma alamıyorum en son 7,700gr dı kafasını da koymakla yetinmiyo illa kucak istiyo maşallahh nazar değmesin iyiki var onlar, canımın taaa içi ilk göz ağrım <3 :')
Benimkide 7-8 kilo civarı 6 yaşında tam bir dana ama alıyorum valla ben almasamda gelip üstüme yatıyor

3 saatlil dilimde kolları ve bacakları defalarca dürtmemize yemek yememe çikolata yememe kahve içmeme rağmen hiç kıpırdamadı bağdaş poziayonunda durdu hep. 3 kere ultrasona girdim
Benim de hareketsizdi, hatta doktor sallamasına rağmen uyanmadı. En sonunda doktor iki kere şiddetli öksürmemi istedi. Öksürük baya etkili oldu bence içinin rahat etmesi açısından en yakın zamana randevu al ve muayeneye girmeden önce öksürmeyi dene

Benimkide 7-8 kilo civarı 6 yaşında tam bir dana ama alıyorum valla ben almasamda gelip üstüme yatıyor
ayyy dikkatli ol yine dee, benim halamın gelini ikinci hamileliğinde kızı küçüktü hep kucağında yattığı için bebeği kaybettiğini söylemişti ilgisi var mı bilmiyorum ama benim korkum kaldı orda çok baskı yaptırtma dikkatli olll <3

Günaydın kızlar hepinize lütfen biri bana bu konuda birşey biliyorsa desin bn bir kutu largopen antibiyotik bitirdim dişim bir hafta geçti dün gece canım tatlı çekti yedim alakası varmı bilmiyorum ama sabah 5 kadar uyumadım denemedim şey kalmadı diş çekiliyor mu gebelikte bn korkuyorum bebeğe zarar gelirse diye

Canım galiba 2.trimester de çekiliyor diye biliyorum sen yine de doktoruna sor.Hatta bir arkadaşım çok küçük bir ağrı kesici ile diş çekimi yaptırmış doktora sormuş kullacağı ilaçları

Kızlar fetal DNA yaptıranlar hangi şirkete ve ne kadar yaptırdığını yazabilir mi?
ben fulya'da ecegen'de yaptırdım sahibi profesör tanıdığım bildiğim biryer daha öncede genetik testlerimi orada yaptırdım fetal dna'yı 10 gün önce yaptırdım bugün çıkıyor sonucu fiyatı 11bin tl

Ayy okurken bile derin nefes aldım bi de benim burunlar çok tıkalı ya zaten normalde de nefes alamıyorum neyse yeter ki sağlıklı olsunlar ya başka bir şey düşünemiyorum
Burun tıkanıklığı da o kan artışından oluyor. Ben de öyleyim kaç haftadır özellikle gece yatarken zor nefes alıyorum ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da bunlar da işin tuzu biberi

Canım ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce diş çektirmiştim. Hatta eğer iyileşseydi implant bile yaptıracaktım o arada ama kaldı be yazıkki. O zaman dişçiye sordum röntgen ilaçlar falan sorun oluyor mu diye. Bizim kullandığımız iğneler sadece o bölgeyi uyuşturuyor vücuda bir etkisi yok demişti. Ama çekimden sonra muhtemelen ağrı kesici ve antibiyotik verecektir. Sen hem kendi doktoruna hem de diş hekimine bir danış ona göre karar ver. Benim tüp bebek doktorum mecburi durumlarda tabiki yapılabilir demişti

Vllha dayanamadım sabaha kadar ağrısından o kadar çok canım acıyor duki anlatamam ya ayın 22 de inşallah randevum var Dr sorcm tam derse hemen çekecem

Canım detaylı olanı mı yaptırdın doktor mu istedi fetal DNA yı kendin mi yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…