2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım detaylı olanı mı yaptırdın doktor mu istedi fetal DNA yı kendin mi yaptırdın
Ben tüp bebek ile gebe kaldım. Transferden önce kendi isteğimizle hem embrioya genetik test yaptırdık hem de eşim ve ben genetik taramadan geçtik aslında fetal dnaya gerek yoktu ama doktorum ben fetal dna olmadan gebelik takibi yapmıyorum diyince mecburiyetten yaptırdım. İçerik olarak yanlış bilgi vermek istemem isterseniz telefonla bir danışın

Canım ben gebelik oncesi basladim igneye. 3 aydir her gun vuruyorum. Gebelik sonuna kadar da devam edecegim. Korkunu anliyorum. Ama vicdan azabindan ziyade bu oncelikle seni korumak icin gerekli bir sey. Tromboza yatkinlik oluyor zaten gebelikte dogal olarak. O yuzden ihmal etmeden kullan bence. Ben genelde sagli sollu gobek cevresinden yapiyorum. Bir sure sonra canini yakmamayi da morarmadan yapmayi da ogreniyorsun

Kizlar hareket hisseden var mi. Bazen kanat cirpma gibi biseyler oluyor ama asla emin olamiyorum. Ilk gebelikte 16da hissetmistim. 2.gebelikte daha erken hissediliyor deniliyor. Su an 14+2deyim. Acaba mi? diyorum ama emin de olamiyorum. Bir an once hissedebilsek keske. Gebeligin en guzel tarafi net

Hiç ilgisi olduğunu düşünmüyorum ilk gebeliğimdede hep karnımın üstünde yattı.Kızım 15 kilo kucağıma alıyorum almak durumunda kalıyorum ki nice kadın sırtında çocuk kucağında çocukla hamile kalmıştır. Nasipten öteye yol yok maalesef

Öyle aslında, doğacak olan bir şekilde doğuyor.. ufaktım o zamanlar, ama hala aklımdadır yer etmiş işte beynime

Böyle damar atması gibi dimi pıt pıt vuruyor arada bende öyle hissediyorum çünkü

Ignelerimi eşim yapıyor bide. Elime bile alamıyorum enjektörü içim bir tuhaf oluyor. İlk zamanlar ağrı hissetmiyordum. Şimdi aynı yere yapmaktan etim sertleşmiş. O yüzden üst taraflara vuruyor eşim. Oda çok yakıyor canımı. benim doktor karnından vurma hamilesin bacaklardan vur demişti bu arada.
Biliyorum çok ciddi biseymis. Allah korusun cigerlere sicradigi an ölümcül hastalığa dönüşüyor. Bu dahada etkiliyor galiba beni. Keske gunde 1 doz olsaydi bari

Öyle aslında, doğacak olan bir şekilde doğuyor.. ufaktım o zamanlar, ama hala aklımdadır yer etmiş işte beynime
Ah eskiler. Bende geçen gün salata yiyordum içinde maydanoz vardı yeme düşük yapar dedi aile büyüklerinden biri dedim maydanoz tarlasını kemirip kaynatıp suyunu içmiyorum ki 2 dal maydanoz bana napsın

Ben de fetal doppler aldım bir de ultrason jeli felan da aldım ama asla duyulmuyor şuan bunu ben de merak ediyorum
Seninkinin markası ne canım ben hepsi aynı mantık diye acura mi neydi ondan aldım, ultrason jeli ben de siparis verdim dün burayı okumadan acile git bir ton uğraş derken sinirlendim en son al dedim kendime uğraşma bunlarla ordan oraya sürüklenmek çok canımı sıktı dün o sinirle aldım ama iyi ettim sen kaçıncı haftadasin canım benim bugün 12+2, o gelene kadar 13 olurum bence, belki bir ihtimal duyulur

Ah eskiler. Bende geçen gün salata yiyordum içinde maydanoz vardı yeme düşük yapar dedi aile büyüklerinden biri dedim maydanoz tarlasını kemirip kaynatıp suyunu içmiyorum ki 2 dal maydanoz bana napsın
Çok bilimsel bir yaklaşımda bulunmuş aile büyüğün

Benim olmuştu 5 haftalıkken falan, kalsiyum magnezyum iyi geliyor, bir de doktor demişti ki sıcak su torbasının faydası olmaz, havlu ısıtıp koyacaksınız, bir de kalorifere sırtını yasla otur demişti

Dişler öyle hassaslasiyor ki hamilelik döneminde bir onceki hamileliğimde 30 senelik süt dişimin çocuk gibi sallanıp düşesi gelmişti bir gecede düştü öyle, bu hamileliğimde de belki 20 senelik dolgum sızlıyor soğuk bişey değse bı beynime atıyor resmen, anlık sizlamayla geçiyor ki hamile kalmadan önce dişçiye gittim sıkıntılı dişleri çektirdim dolgu yaptırdım başka bana sıkıntı yaratabilecek bir diş var mı diye sordum sözde sıkıntılı diş kalmamıştı ikinci trimesterda doktor onayı ile diş tedavileri yapılıyor diye biliyorum kadın doğum doktoruna danış bence canım direkt dişçiye gitmekten ziyade kar zarar hesabıni da birlikte yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…