- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.861
SağolMthfr c677t heterozigot benim progestan da kullanıyorum. Önceki kayıplardan da dolayı kullanıyorum canim
Ben tüp bebek ile gebe kaldım. Transferden önce kendi isteğimizle hem embrioya genetik test yaptırdık hem de eşim ve ben genetik taramadan geçtik aslında fetal dnaya gerek yoktu ama doktorum ben fetal dna olmadan gebelik takibi yapmıyorum diyince mecburiyetten yaptırdım. İçerik olarak yanlış bilgi vermek istemem isterseniz telefonla bir danışınCanım detaylı olanı mı yaptırdın doktor mu istedi fetal DNA yı kendin mi yaptırdın
Canım ben gebelik oncesi basladim igneye. 3 aydir her gun vuruyorum. Gebelik sonuna kadar da devam edecegim. Korkunu anliyorum. Ama vicdan azabindan ziyade bu oncelikle seni korumak icin gerekli bir sey. Tromboza yatkinlik oluyor zaten gebelikte dogal olarak. O yuzden ihmal etmeden kullan bence. Ben genelde sagli sollu gobek cevresinden yapiyorum. Bir sure sonra canini yakmamayi da morarmadan yapmayi da ogreniyorsunKızlar inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
Ben bi konuda çok zorlanıyorum. Sizede yazmak istedim. Daha 8 haftalik hamileyken tuhaf bir şekilde (tahminimce doktorumun verdiği progestan tetiklemesiyse) iki bacağımda tromboz oldu. Bu gen3lde doguma yakin ya da dogum sonrasi olurmuş birde.Şimdi günde 2 kere birde evde kendi kendime kan sulandirici igne vurmak zorundayım. Ama ben iğneden aşırı derecede korkan bir insanım. 3. Haftaya gireceğim ve arada bu korkum yüzünden aksatmalar yapıyorum. Saatlerce vicdan azabı çekiyorum. Internettede doğuma kadar hergun olanları vs. Görüyorum. Doğrumu acaba? Bunu yaşayan varmi ya da bilgisi olan. Başka bir çözümü yokmu? Daha önümde 6 aydan fazla zaman var. Bacaklarim mosmor ve korkularım var.
Hiç ilgisi olduğunu düşünmüyorum ilk gebeliğimdede hep karnımın üstünde yattı.Kızım 15 kilo kucağıma alıyorum almak durumunda kalıyorum ki nice kadın sırtında çocuk kucağında çocukla hamile kalmıştır. Nasipten öteye yol yok maalesefayyy dikkatli ol yine dee, benim halamın gelini ikinci hamileliğinde kızı küçüktü hep kucağında yattığı için bebeği kaybettiğini söylemişti ilgisi var mı bilmiyorum ama benim korkum kaldı orda çok baskı yaptırtma dikkatli olll <3
Öyle aslında, doğacak olan bir şekilde doğuyor.. ufaktım o zamanlar, ama hala aklımdadır yer etmiş işte beynimeHiç ilgisi olduğunu düşünmüyorum ilk gebeliğimdede hep karnımın üstünde yattı.Kızım 15 kilo kucağıma alıyorum almak durumunda kalıyorum ki nice kadın sırtında çocuk kucağında çocukla hamile kalmıştır. Nasipten öteye yol yok maalesef
İnşallah güzel haberler alacaksın iyi haberlerini bekliyoruzYarın ikili taramam var.
Yaş 34, kilo 88.
Biraz korkuyorum. Şans dileyin..
çözemedim ben bu bıdığı ay sonuna muayene artık nolcak bakalım. Mesajınıda gördüm pruluton depot vurulurken neden korktun ki
Böyle damar atması gibi dimi pıt pıt vuruyor arada bende öyle hissediyorum çünküKizlar hareket hisseden var mi. Bazen kanat cirpma gibi biseyler oluyor ama asla emin olamiyorum. Ilk gebelikte 16da hissetmistim. 2.gebelikte daha erken hissediliyor deniliyor. Su an 14+2deyim. Acaba mi? diyorum ama emin de olamiyorum. Bir an once hissedebilsek keske. Gebeligin en guzel tarafi net
Ignelerimi eşim yapıyor bide. Elime bile alamıyorum enjektörü içim bir tuhaf oluyor. İlk zamanlar ağrı hissetmiyordum. Şimdi aynı yere yapmaktan etim sertleşmiş. O yüzden üst taraflara vuruyor eşim. Oda çok yakıyor canımı.Canım ben gebelik oncesi basladim igneye. 3 aydir her gun vuruyorum. Gebelik sonuna kadar da devam edecegim. Korkunu anliyorum. Ama vicdan azabindan ziyade bu oncelikle seni korumak icin gerekli bir sey. Tromboza yatkinlik oluyor zaten gebelikte dogal olarak. O yuzden ihmal etmeden kullan bence. Ben genelde sagli sollu gobek cevresinden yapiyorum. Bir sure sonra canini yakmamayi da morarmadan yapmayi da ogreniyorsun
4te gidecekti galiba yanlış hatırlamıyorsamlimonlusodaaa canim seni merak ettim gittin mi doktora ne yaptin ?
Ah eskiler. Bende geçen gün salata yiyordum içinde maydanoz vardı yeme düşük yapar dedi aile büyüklerinden biri dedim maydanoz tarlasını kemirip kaynatıp suyunu içmiyorum ki 2 dal maydanoz bana napsınÖyle aslında, doğacak olan bir şekilde doğuyor.. ufaktım o zamanlar, ama hala aklımdadır yer etmiş işte beynime
Orayi kaçırmışım ben sagol canim4te gidecekti galiba yanlış hatırlamıyorsam
Seninkinin markası ne canım ben hepsi aynı mantık diye acura mi neydi ondan aldım, ultrason jeli ben de siparis verdim dün burayı okumadan acile git bir ton uğraş derken sinirlendim en son al dedim kendime uğraşma bunlarla ordan oraya sürüklenmek çok canımı sıktı dün o sinirle aldım ama iyi ettimBen de fetal doppler aldım bir de ultrason jeli felan da aldım ama asla duyulmuyor şuanbunu ben de merak ediyorum
Çok bilimsel bir yaklaşımda bulunmuş aile büyüğünAh eskiler. Bende geçen gün salata yiyordum içinde maydanoz vardı yeme düşük yapar dedi aile büyüklerinden biri dedim maydanoz tarlasını kemirip kaynatıp suyunu içmiyorum ki 2 dal maydanoz bana napsın
Benim olmuştu 5 haftalıkken falan, kalsiyum magnezyum iyi geliyor, bir de doktor demişti ki sıcak su torbasının faydası olmaz, havlu ısıtıp koyacaksınız, bir de kalorifere sırtını yasla otur demiştiGünaydın kızlar 2 gündür boynum tutuldu omuzlarım da çok acıyo özellikle yatarkennacı çekiyorum zorlanıyorum ilaç da almıyorum yaşayan var mı ne yapmalıyım sıcak su torbası da rahatlatmadı ağrı bandı mı alsam eczaneden
Dişler öyle hassaslasiyor ki hamilelik dönemindeGünaydın kızlar hepinizelütfen biri bana bu konuda birşey biliyorsa desin bn bir kutu largopen antibiyotik bitirdim dişim bir hafta geçti dün gece canım tatlı çekti yedim alakası varmı bilmiyorum ama sabah 5 kadar uyumadım denemedim şey kalmadı diş çekiliyor mu gebelikte bn korkuyorum bebeğe zarar gelirse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?