- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.881
Doktor bana saçma sapan gebelikte kullanılmaması gereken kas gevşetici ilaç, merhem ve kortizonlu iğne vermişti, şükür ki gittim hastanenin karşısındaki eczanelere tek tek sordum, o hastanedeki bir kadın dogumcunun kapısını çaldım hepsi de asla kullanma dedi, iki tane eczacı kantaron yagi ile masaj yap demişti canım bı araştır yine deGünaydın kızlar 2 gündür boynum tutuldu omuzlarım da çok acıyo özellikle yatarkennacı çekiyorum zorlanıyorum ilaç da almıyorum yaşayan var mı ne yapmalıyım sıcak su torbası da rahatlatmadı ağrı bandı mı alsam eczaneden
Öyleler ohooo bi çok şey var bu masumÇok bilimsel bir yaklaşımda bulunmuş aile büyüğün
Fazla olabilir. Çünkü D ve A vitaminin fazlası bebeğe aşırı zararlı. A vitamini yüklemeyeyim diye ciğer yemiyorum mesela. Beraber yazmazlar özel vitamin almayacaksan decaviti al demişti bi önceki gebeliğimde doktor. Bunu tekrar sorabilirsin canım.Kızlar bugün 15 haftalık olduk güncel olarak imom kullanıyorum sadece
Bugün doktor bunları da ekledi
Decavit pronatal , devit3 , gynoferon depo
Devir ve demir tamam ama imom kullanirken decavit te vitamin ilacı çok olmuyor mu
Ben Vanda alfagen diye bir genetik merkezine yaptirmayi düşünüyorum 2 gün sonra, fiyat 6500 dediler ama kapsam mi dar ki niye bu kadar uygun burdaKızlar fetal DNA yaptıranlar hangi şirkete ve ne kadar yaptırdığını yazabilir mi?
Bence aynıdır bende Medipole bakmıştım bunlar vardı sadece bazı firmalar yurtdışına gönderiyor o fark ediyordur birde Büyükşehir küçükşehir farkı. Van’ın ekmeğinden suyundan faydalan valla 2024 okul parası belli oldu tansiyonum 2 gün toparlanamadıBen Vanda alfagen diye bir genetik merkezine yaptirmayi düşünüyorum 2 gün sonra, fiyat 6500 dediler ama kapsam mi dar ki niye bu kadar uygun burdaşuan için sadece mesajla bilgi aldım daha önce de genetik testlerimi orda yaptırmıştım ben de mesajda yazan: Trizomi 13, Trizomi 21,trizomi 18, ve 80 tane mikrodelesyon bakılıyor
Bunu yazmışlar diğer hanımlar sizlerin içeriğinde ne dediler kaç taneye bakılıyor
Canım benimkinde aynı hemen hemen küçük yerler daha uygun fiyat çıkıyor galibaBen Vanda alfagen diye bir genetik merkezine yaptirmayi düşünüyorum 2 gün sonra, fiyat 6500 dediler ama kapsam mi dar ki niye bu kadar uygun burdaşuan için sadece mesajla bilgi aldım daha önce de genetik testlerimi orda yaptırmıştım ben de mesajda yazan: Trizomi 13, Trizomi 21,trizomi 18, ve 80 tane mikrodelesyon bakılıyor
Bunu yazmışlar diğer hanımlar sizlerin içeriğinde ne dediler kaç taneye bakılıyor
Oğlumun kreşi 43 bindi aylık 4300 kidsaloud İngiliz kültür ki Van'ın en iyilerindenBence aynıdır bende Medipole bakmıştım bunlar vardı sadece bazı firmalar yurtdışına gönderiyor o fark ediyordur birde Büyükşehir küçükşehir farkı. Van’ın ekmeğinden suyundan faydalan valla 2024 okul parası belli oldu tansiyonum 2 gün toparlanamadı
Çok sevindim senin adinaay bebişimi gördüm şükürler olsun herşey yolunda sırtını dönmüştü ilk kez :) oğlum olacağı kesinleşti . Kese oluşumu güzel rahim uzunluğu güzel dedi içim rahatladı artık hareketlerini hissetmek istiyorum tek derdim bu :)
Benimki de vzn, kendi kalbime koyuyorum ancak o zaman duyuluyor karnımda henüz tık yokSeninkinin markası ne canım ben hepsi aynı mantık diye acura mi neydi ondan aldım, ultrason jeli ben de siparis verdim dün burayı okumadan acile git bir ton uğraş derken sinirlendim en son al dedim kendime uğraşma bunlarla ordan oraya sürüklenmek çok canımı sıktı dün o sinirle aldım ama iyi ettimsen kaçıncı haftadasin canım benim bugün 12+2, o gelene kadar 13 olurum bence, belki bir ihtimal duyulur
nipt plus diye bir şirkete yönlendirdi doktor. şişli'de sanırım merkezleri. işe eve kan aldırmaya birilerini gönderiyoruz dediler ama ben ikili tarama testi sonucuna göre yaptırmaya karar verdim, yakın arkadaşımın dayısı doktor, o sonuca göre beri yönlendirecek. hatta şunu yazdı: "ikili taramada risk 1001den az çıktıysa genetik testleri genelde önermiyoruz." test sonucunu da görmediğim ya da 1001 ne değeridir bilmediğim için ben çok yorumlayamadım.Canım seninki hangi şirket ben de araştırayorum
aslında çok ısrarcı davranmadım canım, bir de doktor bir arkadaşım yönlendirecek ikili tarama sonucuna göre, eşimle de konuştum, sıcak baktı bu şekilde olunca. zaten aksi bir durumda 26. haftaya kadar kürtaj yapılabiliyor sanırım araştırdığım kadarıyla. Allah kimseyi bu şekilde sınamasın.Neden teknolojinin nimetlerinden yararlanmayalım ki ? Vazgeçmekte değil aslında neyle karşılaşacağımızı bilmek önemli. Erkekler bazen düz mantık ilerliyorlar maalesef ama senin kararının daha önemli olduğunu düşünüyorum her konuda doğum öncesi doğum sonrası yükün büyük bir kısmı annede çünkü umarım ortak bir paydaya varırsınız
5800 mü ağlicam birazOğlumun kreşi 43 bindi aylık 4300 kidsaloud İngiliz kültür ki Van'ın en iyilerindenİstanbul'da vs duyduğum fiyatlardan sonra dünkü gelen ara dönem zammı 1500 e kizamadim bu ay itibariyle 5800 e çıktı, bir yandan Van'dan artık çok bunaldım bir yandan fiyatlar bana burda dur diyor
Aminnn inşallah hiç bunlara gerek kalmasınaslında çok ısrarcı davranmadım canım, bir de doktor bir arkadaşım yönlendirecek ikili tarama sonucuna göre, eşimle de konuştum, sıcak baktı bu şekilde olunca. zaten aksi bir durumda 26. haftaya kadar kürtaj yapılabiliyor sanırım araştırdığım kadarıyla. Allah kimseyi bu şekilde sınamasın.
Merhaba mesajları görünce yazmak istedim bende Ağustos annesi olacağım inşallah ancak minik biraz önden gittiği için temmuz sonu bekliyor doktorum o nedenle topigi de izliyordum sizlerden fikir alıyordum. Fetal dobler aldım bende yaklaşık 7 haftalıkken geldi ve bebişin yerini bilirseniz sonuç veriyor. Üstelik sadece vücut yağı ile denedim jel bile almadım. Kalp atışını duyup atış hızını görüyordum. Tabi çok küçük olduğu için haftada bir kullandım şuan 10+4 ve duyabiliyorum sadece artık eskisi gibi küçük bir alanda olmadığı için bulmak eskiye göre biraz daha zaman alıyorBenimki de vzn, kendi kalbime koyuyorum ancak o zaman duyuluyor karnımda henüz tık yok11+5 benim de
Senin vzn mi canım markasıMerhaba mesajları görünce yazmak istedim bende Ağustos annesi olacağım inşallah ancak minik biraz önden gittiği için temmuz sonu bekliyor doktorum o nedenle topigi de izliyordum sizlerden fikir alıyordum. Fetal dobler aldım bende yaklaşık 7 haftalıkken geldi ve bebişin yerini bilirseniz sonuç veriyor. Üstelik sadece vücut yağı ile denedim jel bile almadım. Kalp atışını duyup atış hızını görüyordum. Tabi çok küçük olduğu için haftada bir kullandım şuan 10+4 ve duyabiliyorum sadece artık eskisi gibi küçük bir alanda olmadığı için bulmak eskiye göre biraz daha zaman alıyor
Şeyyyy 4300 du yeni bu ay 5800 olacak5800 mü ağlicam biraz
Yok canım fotoğrafıni ekliyorum yurtdışı satışı olarak aldım ama isleyisleri aynı hepsininSenin vzn mi canım markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?