2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Karindan vurmakla gebeligin pek alakasi yok aslnda kuzum. Zaten kucucuk bir igne cilt alti dokuya yapiyorsun. Ilerleyen zamanlarda belki gobek buyudukce o doku inceliyor olabilir o zamana kadar yapilabiliyor ama

Karindan vurmakla gebeligin pek alakasi yok aslnda kuzum. Zaten kucucuk bir igne cilt alti dokuya yapiyorsun. Ilerleyen zamanlarda belki gobek buyudukce o doku inceliyor olabilir o zamana kadar yapilabiliyor ama
Aynen ben karindan yapıyorum. En çok bacak aciyor kaslı bacaklarım yağ pek yok göbek ve kol sonuna kadar gidecek artik

Dimi evet bende cigerden dolayı bu kanıya vardım çok severim ama yemiyorum özellikle imom harici bişey kullaniyor musun deyip yazdı anlam veremedim yarın sekreterine yazacağım bir yanlışlık olmalı

Tarif ettiğin hissi çok iyi biliyorum ve Kesin bebekkkk erken hissetmişsin
Bana da erken gibi geliyor canım. O yuzden emin olamiyorum hic. Bazen de hissetmeyi cok istiyorum diye beynim bana oyun mu oynuyor diyorum ama her zaman da olmuyor zaten

İyi akşamlar bugün kontrolüm vardı çok şükür sıkıntı çıkmadı 12+4 olduk ama yurt dışında yaşıyom doktorum 16 haftada söylerim dedi cinsiyet belli olmaz diyor ama burda okuyom 12 haftasında çoğu kişi öğreniyor video çektim kontrolde bir kaç foto atıcam tahminleri olan var mı

Ankarada en iyisi düzen laboratuvarları var gen üzerine direk o yüzden sana yakın şubesine başvur istersen sor bi

Ben son 1 ayda 4 kilo verdim ya nasıl oldu birden anlamadım. İştahım çok kapalı porsiyonları küçülttüm midem doluyor hemen. Hatta açlık hissetmiyorum hiç. 2 hafta ishal de çektim ondan mı nedir. Biraz sinir stresli de geçti. Çok şükür göbeğim büyüdü ama İstanbul’a yeni gelebildim bugün randevumuz vardı eşimin işini ayarlayamadık o da olmak istediği için cumartesiyi beklicez anca boşluk bulabildim.

Kızlar söylesi ayıp karnım ağrıyor ama gaz sancısı mı bebekle ilgili mi bilemedim bayağı var ağrı.Hiç böyle olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…