- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.901
Nipt plus doktor tavsiyesi olduğu için 330 dolar. Normalde 400 dolar olduğunu söylediKızlar fetal DNA yaptıranlar hangi şirkete ve ne kadar yaptırdığını yazabilir mi?
Yok kuzum damar atmasi gibi degil benimki. Kelebegin kanat cirpmasi mi desem seyirme mi desem oyle bir hisBöyle damar atması gibi dimi pıt pıt vuruyor arada bende öyle hissediyorum çünkü
Karindan vurmakla gebeligin pek alakasi yok aslnda kuzum. Zaten kucucuk bir igne cilt alti dokuya yapiyorsun. Ilerleyen zamanlarda belki gobek buyudukce o doku inceliyor olabilir o zamana kadar yapilabiliyor amaIgnelerimi eşim yapıyor bide. Elime bile alamıyorum enjektörü içim bir tuhaf oluyor. İlk zamanlar ağrı hissetmiyordum. Şimdi aynı yere yapmaktan etim sertleşmiş. O yüzden üst taraflara vuruyor eşim. Oda çok yakıyor canımı.benim doktor karnından vurma hamilesin bacaklardan vur demişti bu arada.
Biliyorum çok ciddi biseymis. Allah korusun cigerlere sicradigi an ölümcül hastalığa dönüşüyor. Bu dahada etkiliyor galiba beni. Keske gunde 1 doz olsaydi bari
Aynen ben karindan yapıyorum. En çok bacak aciyor kaslı bacaklarım yağ pek yok göbek ve kol sonuna kadar gidecek artikKarindan vurmakla gebeligin pek alakasi yok aslnda kuzum. Zaten kucucuk bir igne cilt alti dokuya yapiyorsun. Ilerleyen zamanlarda belki gobek buyudukce o doku inceliyor olabilir o zamana kadar yapilabiliyor ama
Tarif ettiğin hissi çok iyi biliyorum ve Kesin bebekkkk erken hissetmişsinYok kuzum damar atmasi gibi degil benimki. Kelebegin kanat cirpmasi mi desem seyirme mi desem oyle bir his
Ben de onu arıyorum sayfalarca geri gitti. Gelmemiş henüz umuyorum ki iyi haberlerle geleceklimonlusodaaa haber geldi mi ben mi kaçırdım ya ? Canım iyi misiniz inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Bende 4ten beri bakınıyorum göremedim acaba kaçırdım mı dedim inşallah iyilerdirBen de onu arıyorum sayfalarca geri gitti. Gelmemiş henüz umuyorum ki iyi haberlerle gelecek
Dimi evet bende cigerden dolayı bu kanıya vardım çok severim ama yemiyorum özellikle imom harici bişey kullaniyor musun deyip yazdı anlam veremedim yarın sekreterine yazacağım bir yanlışlık olmalıFazla olabilir. Çünkü D ve A vitaminin fazlası bebeğe aşırı zararlı. A vitamini yüklemeyeyim diye ciğer yemiyorum mesela. Beraber yazmazlar özel vitamin almayacaksan decaviti al demişti bi önceki gebeliğimde doktor. Bunu tekrar sorabilirsin canım.
Ben şuan D vit multivitamin gynoferro kullanıyorum sadece.
Bana da erken gibi geliyor canım. O yuzden emin olamiyorum hic. Bazen de hissetmeyi cok istiyorum diye beynim bana oyun mu oynuyor diyorum ama her zaman da olmuyor zatenTarif ettiğin hissi çok iyi biliyorum ve Kesin bebekkkk erken hissetmişsin
Ben de kollarimi sona sakliyorumAynen ben karindan yapıyorum. En çok bacak aciyor kaslı bacaklarım yağ pek yok göbek ve kol sonuna kadar gidecek artik
Ankarada en iyisi düzen laboratuvarları var gen üzerine direk o yüzden sana yakın şubesine başvur istersen sor biArkadaşlar selamlar ağustos annelerinden geliyorum da sizler biraz öndesiniz yardımcı olurdanız çok sevinirim:) fetal dna, nipty testi nerelerde yaptırdınız fikrinizi almak istedim çok fazla firma var ben Ankara’da
yaşıyorum burda mı yaptırmalı yurtdışına mı gönderilmeli hangisi en güvenilir ve kapsamlı fikrinizi almak istedim. Daha önce trizomi 21 sebebiyle kaybım var o sebeple bu konu benim için önemli yardımcı olursanız çok sevinirim. Kapsamlı bir test yaptırmak istiyorum da.
Düzeni biliyorum ama gen üzerine duymamıştım bir araştırayım teşekkür ederimAnkarada en iyisi düzen laboratuvarları var gen üzerine direk o yüzden sana yakın şubesine başvur istersen sor bi
İntergen diye firma var iyi gibi detaylısı da var Ankara da bir ona da bak istersenDüzeni biliyorum ama gen üzerine duymamıştım bir araştırayım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?