- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.921
Yaa randevuda doktor nereye bakıyor ona dikkat edeyim bari ben hiç duyamadımMerhaba mesajları görünce yazmak istedim bende Ağustos annesi olacağım inşallah ancak minik biraz önden gittiği için temmuz sonu bekliyor doktorum o nedenle topigi de izliyordum sizlerden fikir alıyordum. Fetal dobler aldım bende yaklaşık 7 haftalıkken geldi ve bebişin yerini bilirseniz sonuç veriyor. Üstelik sadece vücut yağı ile denedim jel bile almadım. Kalp atışını duyup atış hızını görüyordum. Tabi çok küçük olduğu için haftada bir kullandım şuan 10+4 ve duyabiliyorum sadece artık eskisi gibi küçük bir alanda olmadığı için bulmak eskiye göre biraz daha zaman alıyor
Aynen canım en azından fikir olur oralarda ararsin. çünkü yerini bilmeden bulmak şu haftalarda çok zor oluyorYaa randevuda doktor nereye bakıyor ona dikkat edeyim bari ben hiç duyamadım
Çok merak ediyorum oralarda fiyatlar nasılBen söylemeyeyim
Bu gobüşlerimiz hizli büyümedi mi ben bu hafta artık saklamakta çok zorlanıyorumBen son 1 ayda 4 kilo verdim yanasıl oldu birden anlamadım. İştahım çok kapalı porsiyonları küçülttüm midem doluyor hemen. Hatta açlık hissetmiyorum hiç. 2 hafta ishal de çektim ondan mı nedir. Biraz sinir stresli de geçti. Çok şükür göbeğim büyüdü ama İstanbul’a yeni gelebildim bugün randevumuz vardı eşimin işini ayarlayamadık o da olmak istediği için cumartesiyi beklicez anca boşluk bulabildim.
Benim ara ara oluyor canımKızlar söylesi ayıp karnım ağrıyor ama gaz sancısı mı bebekle ilgili mi bilemedim bayağı var ağrı.Hiç böyle olan var mı
Merhaba canım, bende 2 gün önce gaz sancisina çok benzer bi ağrıyla hastaneye gittim. Miyom varmış meğerse rahmimde. 2 gün çok şiddetli oldu ama sonra cok daha iyi oldum.Kızlar söylesi ayıp karnım ağrıyor ama gaz sancısı mı bebekle ilgili mi bilemedim bayağı var ağrı.Hiç böyle olan var mı
Erkek bu bariz pipisi var besbelli hayırlı olsun
Bilindik 30-35 kampüsü olan bi okul. Her şehirde var mı bilmiyorum. Biz peşin ödedik ve erken kayıttan yararlandık. 149 bin verdim servis ve kırtasiye hariç sanırım 200ü bulurÇok merak ediyorum oralarda fiyatlar nasılsöylersen sevinirim bir de bilindik bir okul mu, dün senelik 250 bin diye duydum İstanbuldaki İngiliz kültür ama hep kulaktan dolma bilgiler
Sor bi canım bakalım ne diyecek unutmazsam bende sorarım gidince. Bende ciğeri çok seviyorum genelde cuma günleri ciğer günü yapardık iş arkadaşlarımla onlar yiyor ben bakıyorumDimi evet bende cigerden dolayı bu kanıya vardım çok severim ama yemiyorum özellikle imom harici bişey kullaniyor musun deyip yazdı anlam veremedim yarın sekreterine yazacağım bir yanlışlık olmalı
Benim bildiğim 16. Haftayı buluyor ama belki erken hissetmişsindir bence tanıdığın için ayırt edebilirsin yaBana da erken gibi geliyor canım. O yuzden emin olamiyorum hic. Bazen de hissetmeyi cok istiyorum diye beynim bana oyun mu oynuyor diyorum ama her zaman da olmuyor zaten
Ne güzel işte merak etme onu geri alıp birde üzerine 10 kilo daha alırsın boşverBen son 1 ayda 4 kilo verdim yanasıl oldu birden anlamadım. İştahım çok kapalı porsiyonları küçülttüm midem doluyor hemen. Hatta açlık hissetmiyorum hiç. 2 hafta ishal de çektim ondan mı nedir. Biraz sinir stresli de geçti. Çok şükür göbeğim büyüdü ama İstanbul’a yeni gelebildim bugün randevumuz vardı eşimin işini ayarlayamadık o da olmak istediği için cumartesiyi beklicez anca boşluk bulabildim.
Gazdır. Başına gelmeyen Allah korusun doğum sancısı mı diye bile düşünür. Bende 2 gün önce 2 saat kıvrandım çok kötü.Kızlar söylesi ayıp karnım ağrıyor ama gaz sancısı mı bebekle ilgili mi bilemedim bayağı var ağrı.Hiç böyle olan var mı
Dünden beri hiç girmemiş. Bende etiket attım çok merak ediyorumlimonlusodaaa canım ne yaptın yazmadın da? Herşey yolunda mı seni çok merak ettik. İnşallah güzel haberle gelirsin
2 haftadır nerdeyse kullanıyorum ben. Vital Mom DHA önerdi kril yağı var diye (balık yiyemiyorum) ama zor yutuyırum ya çok büyükBirde multivitamin kullaniyor musunuz ? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz arkadaşlar
Ben balık yağı ve folikasidi ayrı kullaniyorum da miltivitamin kullanınca bunlarda var ya içerisinde fazla olmaz mı acaba dedim. Evet şu tabletler az küçük olsa iyi olacak2 haftadır nerdeyse kullanıyorum ben. Vital Mom DHA önerdi kril yağı var diye (balık yiyemiyorum) ama zor yutuyırum ya çok büyük
Çok teşekkürlerİntergen diye firma var iyi gibi detaylısı da var Ankara da bir ona da bak istersen
Folik asiti bıraktım multivitamine başlayınca. İçinde omega olan birşey önermesini ben istedim ayrı ayrı içmemek için ne kadar az hap yutarsam o kadar iyi şuan 3 hap bi d vit damla kullanıyorum midem kaldırmıyor yutarken zorlanıyorum normaldede hap içermeyen biriyimBen balık yağı ve folikasidi ayrı kullaniyorum da miltivitamin kullanınca bunlarda var ya içerisinde fazla olmaz mı acaba dedim. Evet şu tabletler az küçük olsa iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?