2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Yaa randevuda doktor nereye bakıyor ona dikkat edeyim bari ben hiç duyamadım

Bu gobüşlerimiz hizli büyümedi mi ben bu hafta artık saklamakta çok zorlanıyorum haftaya cuma karne veriyoruz sonra 2 hafta tatil, tatilden dönünce söyleyecektim ama aşırı zorlanıyorum yine de gittiği yere kadar sakliycam 12+2 de 6 aylık gobekle dolaniyorum nerdeyse

Kızlar söylesi ayıp karnım ağrıyor ama gaz sancısı mı bebekle ilgili mi bilemedim bayağı var ağrı.Hiç böyle olan var mı
Merhaba canım, bende 2 gün önce gaz sancisina çok benzer bi ağrıyla hastaneye gittim. Miyom varmış meğerse rahmimde. 2 gün çok şiddetli oldu ama sonra cok daha iyi oldum.

Arkadaşlar , 11+4 deyim ama dehsey hir bulantı içerisindeyim. İlkinde bunu yaşamadım bilmiyorum ne fena bir şeymiş. 3 kilo verdim kusmaktan. Ve sürekli bulantı hissiyatı beni bitirdi. Bulantı hapi da hiçbir işe yaramıyor. Yaşayan var mı neler yapıyorsunuz da iyi geliyor uykudan uyanıp midem bulaniyor geceleri ya

Çok merak ediyorum oralarda fiyatlar nasıl söylersen sevinirim bir de bilindik bir okul mu, dün senelik 250 bin diye duydum İstanbuldaki İngiliz kültür ama hep kulaktan dolma bilgiler
Bilindik 30-35 kampüsü olan bi okul. Her şehirde var mı bilmiyorum. Biz peşin ödedik ve erken kayıttan yararlandık. 149 bin verdim servis ve kırtasiye hariç sanırım 200ü bulur

Dimi evet bende cigerden dolayı bu kanıya vardım çok severim ama yemiyorum özellikle imom harici bişey kullaniyor musun deyip yazdı anlam veremedim yarın sekreterine yazacağım bir yanlışlık olmalı
Sor bi canım bakalım ne diyecek unutmazsam bende sorarım gidince. Bende ciğeri çok seviyorum genelde cuma günleri ciğer günü yapardık iş arkadaşlarımla onlar yiyor ben bakıyorum

Bana da erken gibi geliyor canım. O yuzden emin olamiyorum hic. Bazen de hissetmeyi cok istiyorum diye beynim bana oyun mu oynuyor diyorum ama her zaman da olmuyor zaten
Benim bildiğim 16. Haftayı buluyor ama belki erken hissetmişsindir bence tanıdığın için ayırt edebilirsin ya

Ne güzel işte merak etme onu geri alıp birde üzerine 10 kilo daha alırsın boşver

2 haftadır nerdeyse kullanıyorum ben. Vital Mom DHA önerdi kril yağı var diye (balık yiyemiyorum) ama zor yutuyırum ya çok büyük
Ben balık yağı ve folikasidi ayrı kullaniyorum da miltivitamin kullanınca bunlarda var ya içerisinde fazla olmaz mı acaba dedim. Evet şu tabletler az küçük olsa iyi olacak

Ben balık yağı ve folikasidi ayrı kullaniyorum da miltivitamin kullanınca bunlarda var ya içerisinde fazla olmaz mı acaba dedim. Evet şu tabletler az küçük olsa iyi olacak
Folik asiti bıraktım multivitamine başlayınca. İçinde omega olan birşey önermesini ben istedim ayrı ayrı içmemek için ne kadar az hap yutarsam o kadar iyi şuan 3 hap bi d vit damla kullanıyorum midem kaldırmıyor yutarken zorlanıyorum normaldede hap içermeyen biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…