2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bilindik 30-35 kampüsü olan bi okul. Her şehirde var mı bilmiyorum. Biz peşin ödedik ve erken kayıttan yararlandık. 149 bin verdim servis ve kırtasiye hariç sanırım 200ü bulur
Biz Van'dan zor çıkarız bu gidişle battık bu batağa başka şehirlerin fiyatlarını duyunca otur oturduğun yerde diyoruz kendimize

Bende 13+2 deyim dışardan belli olmuyor kazakla falan dar giymiyorum. Ama kilo vermeme rağmen bu bir hafta ekstra büyüdü onu farkediyorım

Sağlıkla gelsinler biran önce de :) bulantiniz ne durumda benim geçmek bilmiyorum çözüm bulamadim

Ben balık yağı ve folikasidi ayrı kullaniyorum da miltivitamin kullanınca bunlarda var ya içerisinde fazla olmaz mı acaba dedim. Evet şu tabletler az küçük olsa iyi olacak
Bu fazla olmazmilari hepimiz yaşıyoruz bence hepimizde aynı sorular :) bu işi cozebilsek bi, benim doktorum da hem kan ilacı, balık yağı, d vitamini kullan dedi hem de ocean mummy önerdi, şimdi bakıyorum ocean mummynin içinde demir 17 mg zaten var, benim kullandığım demir de 17 mg di, eeee şimdi demir kullanmamam mi gerekiyor, balık yağı da vardı içinde ekstra kullanırsam fazla mı gelir, aklımda deli sorular, kanama ile gittiğim için buralara kulak asmamisim dikkat etmedim, ne verdiğini biliyorum da sormak aklıma bile gelmemiş bunun içinde bu bu var diye

Kesinlikle öyle bende sırf bu sebeple multivit kullanmıyorum ama bu sefer diğer takviyeleri alamıyorum gidince doktora sormak lazım ama ona da ayda bir gidiyoruz :)

Yaaaa bende de durum aynı. Geçen haftalarda da çıkmış diyordum ama son iki günde bariz bariz hamile karnı oldu, asıl bebek buymuş dedim yani resmen çok güzel bi şey bu ya

Kızlar ya sizde de baş ağrısı var mı? İki gündür özellikle akşamları çatlıyor ilaç kullanmak istemiyorum bildiğiniz doğal bi yöntem var mı ağrı içinn

Kızlar ya sizde de baş ağrısı var mı? İki gündür özellikle akşamları çatlıyor ilaç kullanmak istemiyorum bildiğiniz doğal bi yöntem var mı ağrı içinn
Bende de oluyor canım akşamları dediğin gibi özellikle. Ama şu an beni o kadar rahatsız etmiyor idare ediyorum. Sanki konuşulmuştu burada buz iyi geliyormuş diye ama detayını hatırlayamadım

Bende de oluyor canım akşamları dediğin gibi özellikle. Ama şu an beni o kadar rahatsız etmiyor idare ediyorum. Sanki konuşulmuştu burada buz iyi geliyormuş diye ama detayını hatırlayamadım
Bi bakayım bakalım, göz arkalarım, başımım arkası çatlıyacak gibi, uyutmuyor uyutsa dayanıcam da…

Canım arada benimde oluyor burda okumuştum bende elini buzlu suda bekletip başa masaj yapmak iyi geliyormuş

Canım arada benimde oluyor burda okumuştum bende elini buzlu suda bekletip başa masaj yapmak iyi geliyormuş
Ayy hemen gidiyorum komple buzluğa sokcam kafamı teşekkür ederim canımm deniyim bakalım

Aa yağ bende var deniym ben de sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…