- 27 Ağustos 2023
- 1.974
- 8.834
- 78
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.941
Ay ben de çok merak ettim. Güzel haberlerle gelsin inşallahDünden beri hiç girmemiş. Bende etiket attım çok merak ediyorum
Biz Van'dan zor çıkarız bu gidişleBilindik 30-35 kampüsü olan bi okul. Her şehirde var mı bilmiyorum. Biz peşin ödedik ve erken kayıttan yararlandık. 149 bin verdim servis ve kırtasiye hariç sanırım 200ü bulur
Bende 13+2 deyim dışardan belli olmuyor kazakla falan dar giymiyorum. Ama kilo vermeme rağmen bu bir hafta ekstra büyüdü onu farkediyorımBu gobüşlerimiz hizli büyümedi mi ben bu hafta artık saklamakta çok zorlanıyorumhaftaya cuma karne veriyoruz sonra 2 hafta tatil, tatilden dönünce söyleyecektim ama aşırı zorlanıyorum yine de gittiği yere kadar sakliycam 12+2 de 6 aylık gobekle dolaniyorum nerdeyse
Ocean mummy kullanıyorum canım benBirde multivitamin kullaniyor musunuz ? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz arkadaşlar
Alalım yeter ki iştahım açılsın ya kız olduğu için mi nedir yanlara doğru gidiyor göbekNe güzel işte merak etme onu geri alıp birde üzerine 10 kilo daha alırsın boşver
Aa bende onu kullanıyorumOcean mummy kullanıyorum canım ben
Teşekkür ederim. Mide bulantıniz ne durumda acaba ben çözüm bulamadım :/Ocean mummy kullanıyorum canım ben
Bende bakıyorum öyle kaçırdım mı siye ama haber yok sanırımAy ben de çok merak ettim. Güzel haberlerle gelsin inşallah
Sağlıkla gelsinler biran önce de :) bulantiniz ne durumda benim geçmek bilmiyorum çözüm bulamadimFolik asiti bıraktım multivitamine başlayınca. İçinde omega olan birşey önermesini ben istedim ayrı ayrı içmemek için ne kadar az hap yutarsam o kadar iyi şuan 3 hap bi d vit damla kullanıyorum midem kaldırmıyor yutarken zorlanıyorum normaldede hap içermeyen biriyim
Bu fazla olmazmilari hepimiz yaşıyoruz bence hepimizde aynı sorular :) bu işi cozebilsek bi, benim doktorum da hem kan ilacı, balık yağı, d vitamini kullan dedi hem de ocean mummy önerdi, şimdi bakıyorum ocean mummynin içinde demir 17 mg zaten var, benim kullandığım demir de 17 mg di, eeee şimdi demir kullanmamam mi gerekiyor, balık yağı da vardı içinde ekstra kullanırsam fazla mı gelir, aklımda deli sorular, kanama ile gittiğim için buralara kulak asmamisim dikkat etmedim, ne verdiğini biliyorum da sormak aklıma bile gelmemiş bunun içinde bu bu var diyeBen balık yağı ve folikasidi ayrı kullaniyorum da miltivitamin kullanınca bunlarda var ya içerisinde fazla olmaz mı acaba dedim. Evet şu tabletler az küçük olsa iyi olacak
Kesinlikle öyle bende sırf bu sebeple multivit kullanmıyorum ama bu sefer diğer takviyeleri alamıyorum gidince doktora sormak lazım ama ona da ayda bir gidiyoruz :)Bu fazla olmazmilari hepimiz yaşıyoruz bence hepimizde aynı sorular :) bu işi cozebilsek bi, benim doktorum da hem kan ilacı, balık yağı, d vitamini kullan dedi hem de ocean mummy önerdi, şimdi bakıyorum ocean mummynin içinde demir 17 mg zaten var, benim kullandığım demir de 17 mg di, eeee şimdi demir kullanmamam mi gerekiyor, balık yağı da vardı içinde ekstra kullanırsam fazla mı gelir, aklımda deli sorular, kanama ile gittiğim için buralara kulak asmamisim dikkat etmedim, ne verdiğini biliyorum da sormak aklıma bile gelmemiş bunun içinde bu bu var diye
Yaaaa bende de durum aynı. Geçen haftalarda da çıkmış diyordum ama son iki günde bariz bariz hamile karnı oldu, asıl bebek buymuş dedim yani resmenBu gobüşlerimiz hizli büyümedi mi ben bu hafta artık saklamakta çok zorlanıyorumhaftaya cuma karne veriyoruz sonra 2 hafta tatil, tatilden dönünce söyleyecektim ama aşırı zorlanıyorum yine de gittiği yere kadar sakliycam 12+2 de 6 aylık gobekle dolaniyorum nerdeyse
Bende de oluyor canım akşamları dediğin gibi özellikle. Ama şu an beni o kadar rahatsız etmiyor idare ediyorum. Sanki konuşulmuştu burada buz iyi geliyormuş diye ama detayını hatırlayamadımKızlar ya sizde de baş ağrısı var mı? İki gündür özellikle akşamları çatlıyorilaç kullanmak istemiyorum bildiğiniz doğal bi yöntem var mı ağrı içinn
Canım bende iki tane büyük miyob var doktor Oda yapabilir dediMerhaba canım, bende 2 gün önce gaz sancisina çok benzer bi ağrıyla hastaneye gittim. Miyom varmış meğerse rahmimde. 2 gün çok şiddetli oldu ama sonra cok daha iyi oldum.
Bi bakayım bakalım, göz arkalarım, başımım arkası çatlıyacak gibi, uyutmuyor uyutsa dayanıcam da…Bende de oluyor canım akşamları dediğin gibi özellikle. Ama şu an beni o kadar rahatsız etmiyor idare ediyorum. Sanki konuşulmuştu burada buz iyi geliyormuş diye ama detayını hatırlayamadım
Bu arada doktor bir şey dedi mi miyomla ilgili benimde var daMerhaba canım, bende 2 gün önce gaz sancisina çok benzer bi ağrıyla hastaneye gittim. Miyom varmış meğerse rahmimde. 2 gün çok şiddetli oldu ama sonra cok daha iyi oldum.
Canım arada benimde oluyor burda okumuştum bende elini buzlu suda bekletip başa masaj yapmak iyi geliyormuşKızlar ya sizde de baş ağrısı var mı? İki gündür özellikle akşamları çatlıyorilaç kullanmak istemiyorum bildiğiniz doğal bi yöntem var mı ağrı içinn
Ayy hemen gidiyorum komple buzluğa sokcam kafamıCanım arada benimde oluyor burda okumuştum bende elini buzlu suda bekletip başa masaj yapmak iyi geliyormuş
Aa yağ bende var deniym ben de sağol canımDoktor bana saçma sapan gebelikte kullanılmaması gereken kas gevşetici ilaç, merhem ve kortizonlu iğne vermişti, şükür ki gittim hastanenin karşısındaki eczanelere tek tek sordum, o hastanedeki bir kadın dogumcunun kapısını çaldım hepsi de asla kullanma dedi, iki tane eczacı kantaron yagi ile masaj yap demişti canım bı araştır yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?