- 22 Mayıs 2023
- 706
- 732
- 23
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.961
Teşekkürler amin inşallah ama ilk günden beri kızımız olacak diye düşünüyordum eşimle bende erkeğe benzettik hayırlısı olsun sağlıklı olsunErkek bu bariz pipisi var besbelli hayırlı olsun
Şuan ciddi çekiyorum uyuyamıyorum bu gecede uyymusam 3 gecedir diş ve baş ağrısndan yatmamış olcm bu durum beni çok yoruyorKızlar ya sizde de baş ağrısı var mı? İki gündür özellikle akşamları çatlıyorilaç kullanmak istemiyorum bildiğiniz doğal bi yöntem var mı ağrı içinn
Ah ben de ya.. diş ağrısı çok daha kötü Allah yardımcın olsun dişinol veya karanfil bas ağrıyı azaltıyor canım. Dün de vardı ağrı ama bu gece uyutmayacak boyutta. Yatakta dönüyorum yarım saattir zonkluyor başımŞuan ciddi çekiyorum uyuyamıyorum bu gecede uyymusam 3 gecedir diş ve baş ağrısndan yatmamış olcm bu durum beni çok yoruyor
Benimde vllha zonkluyo sinirden ağladımAh ben de ya.. diş ağrısı çok daha kötü Allah yardımcın olsun dişinol veya karanfil bas ağrıyı azaltıyor canım. Dün de vardı ağrı ama bu gece uyutmayacak boyutta. Yatakta dönüyorum yarım saattir zonkluyor başım
Ilık duş kısa süreli de olsa iyi geliyo 3 5 saat götürüyoKızlar ya sizde de baş ağrısı var mı? İki gündür özellikle akşamları çatlıyorilaç kullanmak istemiyorum bildiğiniz doğal bi yöntem var mı ağrı içinn
Benim standart sabah öğürmelerim oluyor ama hemen yetişebildigim cami acarsam öğürme krizi gelmeden, öylece atlatiyorum ama sabah telaşı şunu yapayım bunu yapayım derken bazen hemen cam açamıyorum öğürme krizi geliyor boş mideyle kusamiyorum da, boş boş öğürme benimkisi, gün içinde olmuyorTeşekkür ederim. Mide bulantıniz ne durumda acaba ben çözüm bulamadım :/
Bu arada doktor bir şey dedi mi
Rahmin arka tarafına doğru köşede kaldığı için bebeğe zarar vermeyecek konumda dedi. Bide benimki çok ağrı yaptığı için iltihaplı vs. Olabilir diye testler yaptılar. Ama temiz çıktı sonuçlar. 2 gün sonra ağzımda azaldı.Bu arada doktor bir şey dedi mi miyomla ilgili benimde var da
Agrimda azaldi yazmak istedimRahmin arka tarafına doğru köşede kaldığı için bebeğe zarar vermeyecek konumda dedi. Bide benimki çok ağrı yaptığı için iltihaplı vs. Olabilir diye testler yaptılar. Ama temiz çıktı sonuçlar. 2 gün sonra ağzımda azaldı.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım zamanla rahmine uyum sağlar ve ağrıların geçer. Bende 2 gün içinde çok azaldı çok şükür.Canım bende iki tane büyük miyob var doktor Oda yapabilir dedi
12 den sonra duydum ilk bi arandım falan bulamadım dedim moralin bozulacak kaldır kenara sonra denersinKaçıncı haftadan itibaren duyabildin canım ben de dün sipariş verdim geliyor yoldanapiyim lekelenmeler korkutup duruyor, her dk gitsem olmuyor dün yine doktordaydim en iyisi alayım dedim
İyi yapmışsın birşey olmaz. Benim hiç lekelenmem bile yokken gittim vuruldum özelde kendim 5 hafta üst üsteKız kaç doktora sordum devlette vurmuyor sonunda imza attım kendim vuruldum
Duyarsın artık yavaş yavaş çok aşağıda cnm kasıklara in o bölgedeBenimki de vzn, kendi kalbime koyuyorum ancak o zaman duyuluyor karnımda henüz tık yok11+5 benim de
Tek sefer ise çok iyi atlatıp geçiyorsunuz o da geçer inşallah. Benim hiç ama hiç geçmiyor yaBenim standart sabah öğürmelerim oluyor ama hemen yetişebildigim cami acarsam öğürme krizi gelmeden, öylece atlatiyorum ama sabah telaşı şunu yapayım bunu yapayım derken bazen hemen cam açamıyorum öğürme krizi geliyor boş mideyle kusamiyorum da, boş boş öğürme benimkisi, gün içinde olmuyor
Canım dün yine denedim ama duyamadım kendi nabzımı duyuyorum o bölgede de sonra moralim bozuldu acaba bebeğim öldü mü diyeDuyarsın artık yavaş yavaş çok aşağıda cnm kasıklara in o bölgede
Benim de öyle canım göbeğim hemen çıktı pantolonlarıma giremiyorum asla özellikle akşam yemek sonrası aşırı büyüyor göbeğimBu gobüşlerimiz hizli büyümedi mi ben bu hafta artık saklamakta çok zorlanıyorumhaftaya cuma karne veriyoruz sonra 2 hafta tatil, tatilden dönünce söyleyecektim ama aşırı zorlanıyorum yine de gittiği yere kadar sakliycam 12+2 de 6 aylık gobekle dolaniyorum nerdeyse
Çok şükür 3-4 günde bir kusuyorum ama eskisi gibi sürekli bulantı çekmiyorum ara ara bulanıyor. İlk gebeliğinde durmadan kusan biri olarak buna çok şükürSağlıkla gelsinler biran önce de :) bulantiniz ne durumda benim geçmek bilmiyorum çözüm bulamadim
Valla bizde ayvayı yedik gözüyle bakıyoruz. Seneye ne olur Allah bilir. Gerçi bir avantajım var pilot okullara yazdırabilme şansım var şu seneyi de atlatalım bakıcaz artıkBiz Van'dan zor çıkarız bu gidişlebattık bu batağa başka şehirlerin fiyatlarını duyunca otur oturduğun yerde diyoruz kendimize
Benim aklimda guclu tekmeler belirgin ayak dayama hareketleri, kaydirma hareketleri kalmis heralde canimBenim bildiğim 16. Haftayı buluyor ama belki erken hissetmişsindir bence tanıdığın için ayırt edebilirsin ya
Benimde ilk gebeligimde ne bulantı ne kusma hiç birşey yaşamadım ilk defa bu haldeyim soklardayim daha 11. HaftadaÇok şükür 3-4 günde bir kusuyorum ama eskisi gibi sürekli bulantı çekmiyorum ara ara bulanıyor. İlk gebeliğinde durmadan kusan biri olarak buna çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?