2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar ya sizde de baş ağrısı var mı? İki gündür özellikle akşamları çatlıyor ilaç kullanmak istemiyorum bildiğiniz doğal bi yöntem var mı ağrı içinn
Şuan ciddi çekiyorum uyuyamıyorum bu gecede uyymusam 3 gecedir diş ve baş ağrısndan yatmamış olcm bu durum beni çok yoruyor

Şuan ciddi çekiyorum uyuyamıyorum bu gecede uyymusam 3 gecedir diş ve baş ağrısndan yatmamış olcm bu durum beni çok yoruyor
Ah ben de ya.. diş ağrısı çok daha kötü Allah yardımcın olsun dişinol veya karanfil bas ağrıyı azaltıyor canım. Dün de vardı ağrı ama bu gece uyutmayacak boyutta. Yatakta dönüyorum yarım saattir zonkluyor başım

Benimde vllha zonkluyo sinirden ağladım çok geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim. Mide bulantıniz ne durumda acaba ben çözüm bulamadım :/
Benim standart sabah öğürmelerim oluyor ama hemen yetişebildigim cami acarsam öğürme krizi gelmeden, öylece atlatiyorum ama sabah telaşı şunu yapayım bunu yapayım derken bazen hemen cam açamıyorum öğürme krizi geliyor boş mideyle kusamiyorum da, boş boş öğürme benimkisi, gün içinde olmuyor

Bu arada doktor bir şey dedi mi

Bu arada doktor bir şey dedi mi miyomla ilgili benimde var da
Rahmin arka tarafına doğru köşede kaldığı için bebeğe zarar vermeyecek konumda dedi. Bide benimki çok ağrı yaptığı için iltihaplı vs. Olabilir diye testler yaptılar. Ama temiz çıktı sonuçlar. 2 gün sonra ağzımda azaldı.

Kaçıncı haftadan itibaren duyabildin canım ben de dün sipariş verdim geliyor yolda napiyim lekelenmeler korkutup duruyor, her dk gitsem olmuyor dün yine doktordaydim en iyisi alayım dedim
12 den sonra duydum ilk bi arandım falan bulamadım dedim moralin bozulacak kaldır kenara sonra denersin şimdi yerini keşfettim oraya bakıyorum dinleyip kapatıyorum hemen baya aşağıda ama

Tek sefer ise çok iyi atlatıp geçiyorsunuz o da geçer inşallah. Benim hiç ama hiç geçmiyor ya

Benim de öyle canım göbeğim hemen çıktı pantolonlarıma giremiyorum asla özellikle akşam yemek sonrası aşırı büyüyor göbeğim ama benim bir süredir bulantılarım azaldı akıntım da az gibi .. doktora gitme zamanım geliyor anksiyetelerim başlıyor benim yine

Sağlıkla gelsinler biran önce de :) bulantiniz ne durumda benim geçmek bilmiyorum çözüm bulamadim
Çok şükür 3-4 günde bir kusuyorum ama eskisi gibi sürekli bulantı çekmiyorum ara ara bulanıyor. İlk gebeliğinde durmadan kusan biri olarak buna çok şükür

Biz Van'dan zor çıkarız bu gidişle battık bu batağa başka şehirlerin fiyatlarını duyunca otur oturduğun yerde diyoruz kendimize
Valla bizde ayvayı yedik gözüyle bakıyoruz. Seneye ne olur Allah bilir. Gerçi bir avantajım var pilot okullara yazdırabilme şansım var şu seneyi de atlatalım bakıcaz artık
Bencede siz gelmeyin biz o tarafa taşınıcaz yakında

kızlar günaydın. Dün sabah öyle bir kustum ki burnumdan kan geldi artık cidden çıldıracağım bir şey yiyemedigim için başım ağrıdı şu soğuk jel yapiskanlardan yapıştırıp kafama uyumuş kalmışım öyle. L limonlusodaa yi da o kadar merak ettim ki şimdi açtım baktım hiçbir şey de yazmamış Allah'ım iyi haberlerle gelir inşallah

Benim bildiğim 16. Haftayı buluyor ama belki erken hissetmişsindir bence tanıdığın için ayırt edebilirsin ya
Benim aklimda guclu tekmeler belirgin ayak dayama hareketleri, kaydirma hareketleri kalmis heralde canim ilk hareketleri pek hatirlamiyorum onceki gebeligin. Bir sabah sag alt kosede toplanmisti sadece belirgin bir asimetri vardı. Onu hatirliyorum. Simdiki hissettiklerimde muhtemel bebis ama bakalim belirginlessin de oyle emin olayim

Çok şükür 3-4 günde bir kusuyorum ama eskisi gibi sürekli bulantı çekmiyorum ara ara bulanıyor. İlk gebeliğinde durmadan kusan biri olarak buna çok şükür
Benimde ilk gebeligimde ne bulantı ne kusma hiç birşey yaşamadım ilk defa bu haldeyim soklardayim daha 11. Haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…