2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım ben 14+5 teyim hala kusuyorum tüm gün gece gündüz bulantım var hemde prillama rağmen. Gece 2 tane alıp yatıyorum sabah yine kusuyorum ben anlamadım bu durumu. Gebelikten önce küme tipi baş ağrım vardi kusmaktan o tetikleniyor bir de sürekli baş ağrısı çekiyorum şöyle prensesler gibi geçmiyor gebeliğim. Resmen kabus gibi bebişin ultrason fotolarına bakıp kendimi telkin ediyorum inan

Benim de bulantilarim hala geçmedi aksamlari cok zorluyor ilacta fayda etmiyor artik sinirlendim onu da icmiyorum yatmadan mutlaka kusuyorum engel olamıyorum şunu da suraya koyayım kendimizi gördüm

gündüzleri olmuyor da akşam olursa yine ki inşallah olmaz, bir de bunu deniycem :/
Benim mide bulantisiyla geliyor atak gibi çok korkunç beyin kanaması geçiriyor gibi oluyorum. Ilık duş alıp dinlenmek iyi geliyor. Tansiyon sorununuz varsa ona baktırın.

Sor bi canım bakalım ne diyecek unutmazsam bende sorarım gidince. Bende ciğeri çok seviyorum genelde cuma günleri ciğer günü yapardık iş arkadaşlarımla onlar yiyor ben bakıyorum
Canın çekerse ye bir kereden bişey olmaz bizimkiler canın çekip yemezsen bebeğinde yemediğn şeye benzer doğum lekesi olur derler ogullarimizda ciğer olsun istemeyiz

Canın çekerse ye bir kereden bişey olmaz bizimkiler canın çekip yemezsen bebeğinde yemediğn şeye benzer doğum lekesi olur derler ogullarimizda ciğer olsun istemeyiz
Eee annem bende ciğer yemiş bacağımda doğum lekesi var ciğerden oldu diyo napcaz biz böyle
Babaannemde şey der canın çekip bişey yiyemezsen ulaşamazsan yada yasaksa üç kere avucunu yala. O deyim ordan geliyormuş

Off çok kötü bende de böyle prilam hiç bir işe yaramadı bende hatta daha mı kötü yapıyor diyorum. Onu da almıyorum artık boş yere içmeyin geçirmiyor diye düşündüm. Gebelikten soğudum resmen. Boş mide acı su çıkıyor artık. Özellikle dikkat ettim asidik yicekler daha fena yapıyor portakal çilek gibi soft peynirler daha iyi geliyor dil peyniri cecil gibi. Nolcak böyle :/

Bulantı çekenlere,kusanlara Allah kolaylık versin. 15+5teyim. Biz baya baya atlattık oraları. Benim kusturmayan bulantılarım vardı. O da çok fenaydı. Kussan bir dert kusmasan ayrı dert. Ben hep çubuk krakerle bastırdım. Sizin çok yoğunsa işe yarar mı bilemiyorum ama inşaallah çabuk atlatırsınız. Ayrıca verdiğiniz kilolara üzülmeyin hiç toplaya toplaya ilerliyoruz zaten.

Selam kızlar ayin 19una serklaj için gün aldık. Saat onda olacak op. Şimdiden anksiyetem başladı. 9 gün sonra yatak başlayacak. Bir yandan bebeğim için diyorum bir yandan nasıl Dayanacağiım diyorum ev beni boğuyor. Kapalı alan fobisi gibi fobi değil ama yakın. Nasıl 6 ay geçecek. Bir nevi hapis ve gerçekten nasıl olacak operasyon da riskli serklajsiz devam etmek de paraşütsüz uçurumdan atlamak gibi. Iyi gibiyim ama bi dokunsaniz ağlayacağım.

Rabbim bütün korkularını sıkıntılarını gidersin inşaallah. En hayırlısı en güzeli olsun. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah

Canım gönlünü ferah tut, zaman su gibi akıp geçer. Her şey bebeğin için

Canım dün yine denedim ama duyamadım kendi nabzımı duyuyorum o bölgede de sonra moralim bozuldu acaba bebeğim öldü mü diye bir süre daha bu aleti kullanmamaya karar verdim
Yok bozma moralini benimde öyle oldu ilk başta attım kenara muayeneye kadar yapmadım biraz büyüyünce güzel ses geliyo derinden

Canım gönlünü ferah tut, zaman su gibi akıp geçer. Her şey bebeğin için
Su an en çok operasyon beni geriyor. Op sırasında kese yirtilabilir. Sevişmeye korkuyoruz ki vajina ile Rahmin alakası yok. Doğrudan kablo ile rahim ağzını kapatacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…