- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.981
Canım ben 14+5 teyim hala kusuyorum tüm gün gece gündüz bulantım var hemde prillama rağmen. Gece 2 tane alıp yatıyorum sabah yine kusuyorum ben anlamadım bu durumu. Gebelikten önce küme tipi baş ağrım vardi kusmaktan o tetikleniyor bir de sürekli baş ağrısı çekiyorum şöyle prensesler gibi geçmiyor gebeliğim. Resmen kabus gibi bebişin ultrason fotolarına bakıp kendimi telkin ediyorum inanArkadaşlar , 11+4 deyim ama dehsey hir bulantı içerisindeyim. İlkinde bunu yaşamadım bilmiyorum ne fena bir şeymiş. 3 kilo verdim kusmaktan. Ve sürekli bulantı hissiyatı beni bitirdi. Bulantı hapi da hiçbir işe yaramıyor. Yaşayan var mı neler yapıyorsunuz da iyi geliyor uykudan uyanıp midem bulaniyor geceleri ya
Birazcık daha sabır 15. Haftada bişey kalmaz inşallahBenimde ilk gebeligimde ne bulantı ne kusma hiç birşey yaşamadım ilk defa bu haldeyim soklardayim daha 11. Haftada
Sağol canım senin ki kaç cm.Benimki biri 7cm biri 3 cmÇok geçmiş olsun canım. Umarım zamanla rahmine uyum sağlar ve ağrıların geçer. Bende 2 gün içinde çok azaldı çok şükür.
sağol canım sana da çok geçmiş olsun valla inleye inleye uyuyakalmışım çok şükür şimdi iyiyim :/Benimde vllha zonkluyo sinirden ağladımçok geçmiş olsun canım
gündüzleri olmuyor da akşam olursa yine ki inşallah olmaz, bir de bunu deniycem :/Ilık duş kısa süreli de olsa iyi geliyo 3 5 saat götürüyo
Benim mide bulantisiyla geliyor atak gibi çok korkunç beyin kanaması geçiriyor gibi oluyorum. Ilık duş alıp dinlenmek iyi geliyor. Tansiyon sorununuz varsa ona baktırın.gündüzleri olmuyor da akşam olursa yine ki inşallah olmaz, bir de bunu deniycem :/
Canın çekerse ye bir kereden bişey olmaz bizimkiler canın çekip yemezsen bebeğinde yemediğn şeye benzer doğum lekesi olur derlerSor bi canım bakalım ne diyecek unutmazsam bende sorarım gidince. Bende ciğeri çok seviyorum genelde cuma günleri ciğer günü yapardık iş arkadaşlarımla onlar yiyor ben bakıyorum
4 cm benimki. Bu arada sıcak su torbası bana çok iyi gelmişti. Ağrı hissimi bayağı azaltiyordu.Sağol canım senin ki kaç cm.Benimki biri 7cm biri 3 cm
Eee annem bende ciğer yemiş bacağımda doğum lekesi var ciğerden oldu diyo napcaz biz böyleCanın çekerse ye bir kereden bişey olmaz bizimkiler canın çekip yemezsen bebeğinde yemediğn şeye benzer doğum lekesi olur derlerogullarimizda ciğer olsun istemeyiz
Off çok kötü bende de böyle prilam hiç bir işe yaramadı bende hatta daha mı kötü yapıyor diyorum. Onu da almıyorum artık boş yere içmeyin geçirmiyor diye düşündüm. Gebelikten soğudum resmen. Boş mide acı su çıkıyor artık. Özellikle dikkat ettim asidik yicekler daha fena yapıyor portakal çilek gibi soft peynirler daha iyi geliyor dil peyniri cecil gibi. Nolcak böyle :/Canım ben 14+5 teyim hala kusuyorum tüm gün gece gündüz bulantım var hemde prillama rağmen. Gece 2 tane alıp yatıyorum sabah yine kusuyorum ben anlamadım bu durumu. Gebelikten önce küme tipi baş ağrım vardi kusmaktan o tetikleniyor bir de sürekli baş ağrısı çekiyorum şöyle prensesler gibi geçmiyor gebeliğim. Resmen kabus gibi bebişin ultrason fotolarına bakıp kendimi telkin ediyorum inan
İnşallahBirazcık daha sabır 15. Haftada bişey kalmaz inşallah
Ben 6 da yatm ağlaya ağlaya şimdi hala çok iyi değilim belki acile giderim diğer gebeliğimde zehirlenen öle olmuştusağol canım sana da çok geçmiş olsun valla inleye inleye uyuyakalmışım çok şükür şimdi iyiyim :/
Ben gece 2 de denedim bana etki etmedi inşallah sana fayda si olurgündüzleri olmuyor da akşam olursa yine ki inşallah olmaz, bir de bunu deniycem :/
Rabbim bütün korkularını sıkıntılarını gidersin inşaallah. En hayırlısı en güzeli olsun. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallahSelam kızlar ayin 19una serklaj için gün aldık. Saat onda olacak op. Şimdiden anksiyetem başladı. 9 gün sonra yatak başlayacak. Bir yandan bebeğim için diyorum bir yandan nasıl Dayanacağiım diyorum ev beni boğuyor. Kapalı alan fobisi gibi fobi değil ama yakın. Nasıl 6 ay geçecek. Bir nevi hapis ve gerçekten nasıl olacak operasyon da riskli serklajsiz devam etmek de paraşütsüz uçurumdan atlamak gibi. Iyi gibiyim ama bi dokunsaniz ağlayacağım.
Selam kızlar ayin 19una serklaj için gün aldık. Saat onda olacak op. Şimdiden anksiyetem başladı. 9 gün sonra yatak başlayacak. Bir yandan bebeğim için diyorum bir yandan nasıl Dayanacağiım diyorum ev beni boğuyor. Kapalı alan fobisi gibi fobi değil ama yakın. Nasıl 6 ay geçecek. Bir nevi hapis ve gerçekten nasıl olacak operasyon da riskli serklajsiz devam etmek de paraşütsüz uçurumdan atlamak gibi. Iyi gibiyim ama bi dokunsaniz ağlayacağım
Yok bozma moralini benimde öyle oldu ilk başta attım kenara muayeneye kadar yapmadım biraz büyüyünce güzel ses geliyo derindenCanım dün yine denedim ama duyamadım kendi nabzımı duyuyorum o bölgede de sonra moralim bozuldu acaba bebeğim öldü mü diyebir süre daha bu aleti kullanmamaya karar verdim
Su an en çok operasyon beni geriyor. Op sırasında kese yirtilabilir. Sevişmeye korkuyoruz ki vajina ile Rahmin alakası yok. Doğrudan kablo ile rahim ağzını kapatacak.Canım gönlünü ferah tut, zaman su gibi akıp geçer. Her şey bebeğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?