2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Allah sabrını da kolaylığını da verir. Sıkma canını zaman kavramı garip bakarsın hop diye geçivermiş bebişine sağlıkla kavuş gerisi hallolur inşallah
Medipolde mi olacaksın ?

Şimdiden geçmiş olsun canım inşallah sen de bebeğin de iyi olursunuz

Allah sabrını da kolaylığını da verir. Sıkma canını zaman kavramı garip bakarsın hop diye geçivermiş bebişine sağlıkla kavuş gerisi hallolur inşallah
Medipolde mi olacaksın ?
Evet canım illaki alisacagim ama eksik buruk yetersiz hissediyorum

Çok geçmiş olsun canım , umarım sürecin sorunsuz geçer. Moralini yüksek tutmaya çalış

Canım benim de öyle, akıntım azaldı dediğin gibi, bulantı da eskisi kadar daraltmiyor, için rahat olsun bence normal bunlar, goguslerimdeki şişlik doluluk da azaldi, hassasiyet devam ama eskisi kadar şiş dolu gibi gelmiyorlar, pazartesi gittim en son sorun yoktu

Kızlar selam az önce baş ağrısına dayanamadım parol içtim. Parol içebiliyorduk dimi? Vicdan yaptım şimdi de
İçiliyor canım 3 doktor da sormuştum evet iç demişti bana günde 3 öğün vermişti baş ağrın şiddetli mi bn geceden beri acı çekiyorm korkuyorum da

İçiliyor canım 3 doktor da sormuştum evet iç demişti bana günde 3 öğün vermişti baş ağrın şiddetli mi bn geceden beri acı çekiyorm korkuyorum da
Ya ben sabah ağladım da biraz ağlayınca direkt başım ağrır ve uzun süre geçmez.Öyle kronik migren gibi bişeyim yok Allahtan. En iyisi ağlamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…