- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.001
Allah sabrını da kolaylığını da verir. Sıkma canını zaman kavramı garip bakarsın hop diye geçivermiş bebişine sağlıkla kavuş gerisi hallolur inşallahSelam kızlar ayin 19una serklaj için gün aldık. Saat onda olacak op. Şimdiden anksiyetem başladı. 9 gün sonra yatak başlayacak. Bir yandan bebeğim için diyorum bir yandan nasıl Dayanacağiım diyorum ev beni boğuyor. Kapalı alan fobisi gibi fobi değil ama yakın. Nasıl 6 ay geçecek. Bir nevi hapis ve gerçekten nasıl olacak operasyon da riskli serklajsiz devam etmek de paraşütsüz uçurumdan atlamak gibi. Iyi gibiyim ama bi dokunsaniz ağlayacağım.
ocean mummy kullanıyorum canım doktorum bunu önerdiBirde multivitamin kullaniyor musunuz ? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz arkadaşlar
Şimdiden geçmiş olsun canım inşallah sen de bebeğin de iyi olursunuzSelam kızlar ayin 19una serklaj için gün aldık. Saat onda olacak op. Şimdiden anksiyetem başladı. 9 gün sonra yatak başlayacak. Bir yandan bebeğim için diyorum bir yandan nasıl Dayanacağiım diyorum ev beni boğuyor. Kapalı alan fobisi gibi fobi değil ama yakın. Nasıl 6 ay geçecek. Bir nevi hapis ve gerçekten nasıl olacak operasyon da riskli serklajsiz devam etmek de paraşütsüz uçurumdan atlamak gibi. Iyi gibiyim ama bi dokunsaniz ağlayacağım.
Evet canım illaki alisacagim ama eksik buruk yetersiz hissediyorumAllah sabrını da kolaylığını da verir. Sıkma canını zaman kavramı garip bakarsın hop diye geçivermiş bebişine sağlıkla kavuş gerisi hallolur inşallah
Medipolde mi olacaksın ?
Amin canım inşallah bugünlere geldik sorunsuz bundan sonrası Allah kerim.Şimdiden geçmiş olsun canım inşallah sen de bebeğin de iyi olursunuz
Çok geçmiş olsun canım , umarım sürecin sorunsuz geçer. Moralini yüksek tutmaya çalışSelam kızlar ayin 19una serklaj için gün aldık. Saat onda olacak op. Şimdiden anksiyetem başladı. 9 gün sonra yatak başlayacak. Bir yandan bebeğim için diyorum bir yandan nasıl Dayanacağiım diyorum ev beni boğuyor. Kapalı alan fobisi gibi fobi değil ama yakın. Nasıl 6 ay geçecek. Bir nevi hapis ve gerçekten nasıl olacak operasyon da riskli serklajsiz devam etmek de paraşütsüz uçurumdan atlamak gibi. Iyi gibiyim ama bi dokunsaniz ağlayacağım.
Canım benim de öyle, akıntım azaldı dediğin gibi, bulantı da eskisi kadar daraltmiyor, için rahat olsun benceBenim de öyle canım göbeğim hemen çıktı pantolonlarıma giremiyorum asla özellikle akşam yemek sonrası aşırı büyüyor göbeğimama benim bir süredir bulantılarım azaldı akıntım da az gibi .. doktora gitme zamanım geliyor anksiyetelerim başlıyor benim yine
evet canım parol ve parol plus içiliyorKızlar selam az önce baş ağrısına dayanamadım parol içtim. Parol içebiliyorduk dimi? Vicdan yaptım şimdi de
Aşk olsun ne yetersizliği aksine yatman bile bir birey için en verimli zamanların ayol insan üretiyosun ötesi mi varEvet canım illaki alisacagim ama eksik buruk yetersiz hissediyorum
Hiç bir zararı yok canım için rahat olsunKızlar selam az önce baş ağrısına dayanamadım parol içtim. Parol içebiliyorduk dimi? Vicdan yaptım şimdi de
Daha güzel bir moral olmazdı canım benimAşk olsun ne yetersizliği aksine yatman bile bir birey için en verimli zamanların ayol insan üretiyosun ötesi mi var
tamam canım teşekkür ederim içim rahatladıHiç bir zararı yok canım için rahat olsun
İçiliyor canım 3 doktor da sormuştum evet iç demişti bana günde 3 öğün vermişti baş ağrın şiddetli mi bn geceden beri acı çekiyorm korkuyorum daKızlar selam az önce baş ağrısına dayanamadım parol içtim. Parol içebiliyorduk dimi? Vicdan yaptım şimdi de
Benimdee ☹☹
Ya ben sabah ağladım da biraz ağlayınca direkt başım ağrır ve uzun süre geçmez.Öyle kronik migren gibi bişeyim yok Allahtan. En iyisi ağlamamakİçiliyor canım 3 doktor da sormuştum evet iç demişti bana günde 3 öğün vermişti baş ağrın şiddetli mi bn geceden beri acı çekiyorm korkuyorum da
Son görülmesi 2 gün önce mi yine
Teşekkür ederim bende bakayım buna ikinci kişisiniz bunu yazan :)ocean mummy kullanıyorum canım doktorum bunu önerdi
Aynı aynı bazen sırt üstü yatınca daha net hissediyorumYok kuzum damar atmasi gibi degil benimki. Kelebegin kanat cirpmasi mi desem seyirme mi desem oyle bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?