- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.021
Birtek onu içebiliyoruz canım şifa olsun inşallahKızlar selam az önce baş ağrısına dayanamadım parol içtim. Parol içebiliyorduk dimi? Vicdan yaptım şimdi de
Ayy hepimiz onu bekliyoruz bence. Bir sıkıntı olmasın da inşaallahAy aklım hala @limonlusodaaa ’ da gelse güzel haber verse keşke ya. Valla girip girip bakıyorum
YaaaaaYa ben sabah ağladım da biraz ağlayınca direkt başım ağrır ve uzun süre geçmez.Öyle kronik migren gibi bişeyim yok Allahtan. En iyisi ağlamamak
Hata şöyle din normal de asla baş ağrısı nedir bilmemYaaaaabenim neyden biliyorum normal de bende de migren yok
Ya bende çok merak etim ya,Ayy hepimiz onu bekliyoruz bence. Bir sıkıntı olmasın da inşaallah
Hormonlardandır. Hamilelikte baş ağrısı sık rastlanan bir durumYaaaaabenim neyden biliyorum normal de bende de migren yok
Alacaksan eczaneden ya da internette kendi satıcısından al canım , bu tarz takviyelerin çok sahtesi oluyormuş doktorum özellikle uyarmıştıTeşekkür ederim bende bakayım buna ikinci kişisiniz bunu yazan :)
Kesinlikle öyle yapıyorum takviyeleri sadece eczaneden alıyorum. Teşekkür ederim uyarı içinAlacaksan eczaneden ya da internette kendi satıcısından al canım , bu tarz takviyelerin çok sahtesi oluyormuş doktorum özellikle uyarmıştı
Teşekkür ediyorum canım umarım sorunsuz gecerÇok geçmiş olsun canım , umarım sürecin sorunsuz geçer. Moralini yüksek tutmaya çalış
İnfluenza sebebiyle 5 gün boyunc 4 saatte bir parol içtim doktor önerisiyle ayrıca 2 günde hapın dışında parol serum verildi rahat olun serbestKızlar selam az önce baş ağrısına dayanamadım parol içtim. Parol içebiliyorduk dimi? Vicdan yaptım şimdi de
Herkesin hayatında dönem dönem kötü geçen zamanlar oluyor, sabret. Ben inanıyorum ki bu kötü günler geride kalıcak 2 çocuğunla beraber o hayat dolu haline geri dönüceksin canım. Dertleşmek istediğin her zaman burada seni dinlemeye hazırız, keşke elimizden başka bişeyler gelse de senin için yapabilsekEskiden her konuda savaşmayı severdim ama şu son 1 aydır susuyorum içimden hiç bir halt yapasım gelmiyor bir insanı hayat dolu bir insanı nasıl tükete biliyolarmış daha iyi anlıyorum eskiden neşe saçan bir insandım şimdi kimseye gülesim gelmiyor insan evladı için yaşıyormuş bu doğruymuş ama artık onada annelik yapamamaktan korkuyorum ilk defa Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah ama hamile kaldığıma kalacağıma pişman oldum ya oturup birine sarılıp ağlamak istiyorum ama onuda yapacak gücüm kalmadı ya bilmiyorum belki gruba girerim belki artık girmem hiç bir halta hevesim kalmadı ya derdimi anlatmaya bile gücüm kalmadı dua ediyorum sadece Allah artık iyi insanlarla karşılaştırsın beni..
Benim de haftaya pazartesi kontrolüm bakalım artık hayırlısıCanım benim de öyle, akıntım azaldı dediğin gibi, bulantı da eskisi kadar daraltmiyor, için rahat olsun bencenormal bunlar, goguslerimdeki şişlik doluluk da azaldi, hassasiyet devam ama eskisi kadar şiş dolu gibi gelmiyorlar, pazartesi gittim en son sorun yoktu
Ay noldu kız hele bir dur nefes al şöyle derin derin. Rabbim bebislerimize sağlık versin bizlere öncelikli temennim bu. Sağında solunda ne varsa görmezden gel kuzum inan. Bende çok daralmış durumdayım çok hastaydım geçen hafta malum, bir de işimle ilgili sıkıntı çıktı 8 senelik işimden istifa ettim. Hiçbir şey benden de bebeğimden de ailemden de kıymetli değil çünkü. Ki sende öyle yazmışsın. Allah gönlüne ferahlık versinEskiden her konuda savaşmayı severdim ama şu son 1 aydır susuyorum içimden hiç bir halt yapasım gelmiyor bir insanı hayat dolu bir insanı nasıl tükete biliyolarmış daha iyi anlıyorum eskiden neşe saçan bir insandım şimdi kimseye gülesim gelmiyor insan evladı için yaşıyormuş bu doğruymuş ama artık onada annelik yapamamaktan korkuyorum ilk defa Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah ama hamile kaldığıma kalacağıma pişman oldum ya oturup birine sarılıp ağlamak istiyorum ama onuda yapacak gücüm kalmadı ya bilmiyorum belki gruba girerim belki artık girmem hiç bir halta hevesim kalmadı ya derdimi anlatmaya bile gücüm kalmadı dua ediyorum sadece Allah artık iyi insanlarla karşılaştırsın beni..
Canım minnoslari sağlıcakla kucağımıza alalım da varsın yatarak geçsin 6 ay, 6 ay sık dişini en azından ne yapılması gerektiğini biliyorsun bihaber değilsin çok şükürSelam kızlar ayin 19una serklaj için gün aldık. Saat onda olacak op. Şimdiden anksiyetem başladı. 9 gün sonra yatak başlayacak. Bir yandan bebeğim için diyorum bir yandan nasıl Dayanacağiım diyorum ev beni boğuyor. Kapalı alan fobisi gibi fobi değil ama yakın. Nasıl 6 ay geçecek. Bir nevi hapis ve gerçekten nasıl olacak operasyon da riskli serklajsiz devam etmek de paraşütsüz uçurumdan atlamak gibi. Iyi gibiyim ama bi dokunsaniz ağlayacağım.
Benimdee ☹☹
Evet canım. En son ben sormuştum işte kaçta gideceksin diye o mesajlar başkada yokSon görülmesi 2 gün önce mi yine
İnşallahAyy hepimiz onu bekliyoruz bence. Bir sıkıntı olmasın da inşaallah
Ben fe yapıyorum çok işe yarıyor4 cm benimki. Bu arada sıcak su torbası bana çok iyi gelmişti. Ağrı hissimi bayağı azaltiyordu.
İyi düşün canım Allah’ın izniyle çok kısa gelecek o süre sana bebişi düşün annesi daha çabuk geçerSelam kızlar ayin 19una serklaj için gün aldık. Saat onda olacak op. Şimdiden anksiyetem başladı. 9 gün sonra yatak başlayacak. Bir yandan bebeğim için diyorum bir yandan nasıl Dayanacağiım diyorum ev beni boğuyor. Kapalı alan fobisi gibi fobi değil ama yakın. Nasıl 6 ay geçecek. Bir nevi hapis ve gerçekten nasıl olacak operasyon da riskli serklajsiz devam etmek de paraşütsüz uçurumdan atlamak gibi. Iyi gibiyim ama bi dokunsaniz ağlayacağım.
Kuzum ben inanıyorum Allah’ın izni ile çok çabuk ve hiç sıkıntısız atlatacaksın iyi düşün iyi olsunSu an en çok operasyon beni geriyor. Op sırasında kese yirtilabilir. Sevişmeye korkuyoruz ki vajina ile Rahmin alakası yok. Doğrudan kablo ile rahim ağzını kapatacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?