2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Eskiden her konuda savaşmayı severdim ama şu son 1 aydır susuyorum içimden hiç bir halt yapasım gelmiyor bir insanı hayat dolu bir insanı nasıl tükete biliyolarmış daha iyi anlıyorum eskiden neşe saçan bir insandım şimdi kimseye gülesim gelmiyor insan evladı için yaşıyormuş bu doğruymuş ama artık onada annelik yapamamaktan korkuyorum ilk defa Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah ama hamile kaldığıma kalacağıma pişman oldum ya oturup birine sarılıp ağlamak istiyorum ama onuda yapacak gücüm kalmadı ya bilmiyorum belki gruba girerim belki artık girmem hiç bir halta hevesim kalmadı ya derdimi anlatmaya bile gücüm kalmadı dua ediyorum sadece Allah artık iyi insanlarla karşılaştırsın beni..

Herkesin hayatında dönem dönem kötü geçen zamanlar oluyor, sabret. Ben inanıyorum ki bu kötü günler geride kalıcak 2 çocuğunla beraber o hayat dolu haline geri dönüceksin canım. Dertleşmek istediğin her zaman burada seni dinlemeye hazırız, keşke elimizden başka bişeyler gelse de senin için yapabilsek

Benim de haftaya pazartesi kontrolüm bakalım artık hayırlısı

Ay noldu kız hele bir dur nefes al şöyle derin derin. Rabbim bebislerimize sağlık versin bizlere öncelikli temennim bu. Sağında solunda ne varsa görmezden gel kuzum inan. Bende çok daralmış durumdayım çok hastaydım geçen hafta malum, bir de işimle ilgili sıkıntı çıktı 8 senelik işimden istifa ettim. Hiçbir şey benden de bebeğimden de ailemden de kıymetli değil çünkü. Ki sende öyle yazmışsın. Allah gönlüne ferahlık versin olumlu düşünelim olumlu olsun her şey

Canım minnoslari sağlıcakla kucağımıza alalım da varsın yatarak geçsin 6 ay, 6 ay sık dişini en azından ne yapılması gerektiğini biliyorsun bihaber değilsin çok şükür

İyi düşün canım Allah’ın izniyle çok kısa gelecek o süre sana bebişi düşün annesi daha çabuk geçer

Su an en çok operasyon beni geriyor. Op sırasında kese yirtilabilir. Sevişmeye korkuyoruz ki vajina ile Rahmin alakası yok. Doğrudan kablo ile rahim ağzını kapatacak.
Kuzum ben inanıyorum Allah’ın izni ile çok çabuk ve hiç sıkıntısız atlatacaksın iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…