- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.041
İnşallah canım aminnnKuzum ben inanıyorum Allah’ın izni ile çok çabuk ve hiç sıkıntısız atlatacaksın iyi düşün iyi olsun
İçimden bir şey bana serklaja bile gerek yok diyor her şey çok güzel olacak diyor o sesi dinliyorumKuzum ben inanıyorum Allah’ın izni ile çok çabuk ve hiç sıkıntısız atlatacaksın iyi düşün iyi olsun
Aynen canım içindeki sese güvenİçimden bir şey bana serklaja bile gerek yok diyor her şey çok güzel olacak diyor o sesi dinliyorum
Bende 20 aralıkta 10 haftalıkken başladım ocean mummy kullanmayaTeşekkür ederim bende bakayım buna ikinci kişisiniz bunu yazan :)
Canım geçen ay bir tanıdığım doğum yaptı aynı yöntem ile. Rahim agzina dikiş atıldi ve dedigin gibi dinlenerek geçirdi tüm gebeliğini. Ama geçen ay bebisi kucaklarina aldıklarinda unutmuşlardi her şeyi. Bir de olumlu tarafindan bakalım doğumu normal yapacaksan daha kolay bir doğum olacakSu an en çok operasyon beni geriyor. Op sırasında kese yirtilabilir. Sevişmeye korkuyoruz ki vajina ile Rahmin alakası yok. Doğrudan kablo ile rahim ağzını kapatacak.
Ay o zamanları düşünmek bile istemiyorum şuan bile çok tedirginim yarına randevu aldım gidip bir göreyim bebisi diyorum. Hastalık vs derken bebis aklımdan cikmiyor. Çok şükür zor zamanlari atlattık gibi biz ama Allah yeni öğrenen annelere sabırlar versin valla. İlk 3 ay gerçekten çok çok stresliEkim anneleri gurubuda açılmış duygulandım bizimkiler büyüyo biraz okudum baştaki sorularimiz Beta hgc kalpzaman geçiyor kızlar az daha sabır 3 haftaya kimin hareket eti onu konuscaz sonra birimiz bn bugün hisetmedim diyip korkuyla hastane koscaz o orda mışıl mışıl uyuyor olck cok şey yasiyacaz bir bakacak guruba kızlar doğum yaptım minik bir el atacak buraya geçecek bu zor zamanlarmiz inşallah azdaha sabır
Afiyet olsun canım bebise kan sana da enerji olsunKızlar dün akşam incir uyutması yaptım kendime. Sıfır şeker 400 ml süt 7-8 kuru incir 6-7 tane cevizle. Hem besleyici hemde sağlıklı fikir olur belki sizede 3 küçük kase çıktı.
Canımm bana doktorum sadece parol demişti plus yasak demişti , bir kaç doktora daha teyitletmiştim sizin de aklınızda olsunevet canım parol ve parol plus içiliyor
afiyet olsun canım ben de denerimKızlar dün akşam incir uyutması yaptım kendime. Sıfır şeker 400 ml süt 7-8 kuru incir 6-7 tane cevizle. Hem besleyici hemde sağlıklı fikir olur belki sizede 3 küçük kase çıktı.
teşekkür ederimAfiyet olsun canım bebise kan sana da enerji olsun
Bu kadar sağlıklı beslenmeye alışık değilim ama et bile yiyemeyince alternatiflere yöneliyorum işte teşekkür ederim canımCanımm bana doktorum sadece parol demişti plus yasak demişti , bir kaç doktora daha teyitletmiştim sizin de aklınızda olsun
afiyet olsun canım ben de denerim
Evet canım nereden protein alsak kar yaBu kadar sağlıklı beslenmeye alışık değilim ama et bile yiyemeyince alternatiflere yöneliyorum işte teşekkür ederim canım
Asla yiyemiyorum ki hayatta en sevdiğim şeydir et. Deli gibi sebze yemeği yiyorum yoğurt ayran bazen kıymalı köfteli şeyler yemeye çalışıyorum ama 6-7 haftadır löp et yemedimEvet canım nereden protein alsak kar yaben de etten çok soğudum son haftalarda
Yok sezaryen olacakCanım geçen ay bir tanıdığım doğum yaptı aynı yöntem ile. Rahim agzina dikiş atıldi ve dedigin gibi dinlenerek geçirdi tüm gebeliğini. Ama geçen ay bebisi kucaklarina aldıklarinda unutmuşlardi her şeyi. Bir de olumlu tarafindan bakalım doğumu normal yapacaksan daha kolay bir doğum olacak
Canim geçmiş olsun benimde 1 hafta önce kahve rengi kanamam olmuştu apar topar hastaneye gittim şükür bir sıkıntı çıkmadı doktorum kırmızı taze kan değil ise kormayin demişti gönlünü ferah tut inşallah bir sıkıntı olmazKizlar selam benim az once kanamam oldu 13 haftalik adet sancisi gibi agrim geldi ona bakmak icin lavaboya gittim kanama gordum adet sonu da olan kanama gibiydi kahverengimsi kan verdim acilde idrar ornegi aldilar 2 zaate sonuc cikacakmis yasayan varmi durumu kadin dogumada sonuclar cimtiktan sonra yonlendiriceklermis.
Canım ocean mummy kullanırken yanına kan ilacı balık yağı d vitamini vs verdi mi doktorun, verdiyse hangi marka, benimkisi karışıklığa denk geldi de tam anlayamadim ne kullancamBende 20 aralıkta 10 haftalıkken başladım ocean mummy kullanmaya
Ben geçen persembe yaşadım ama bı sonuç çıkmadı neden kanama olduğu ile ilgili, burda inatla kan idrar tahlili yapmadılar senin sonucunda enfeksiyona bağlı birşey derlerse yarın gidip haricen kan ve idrar tahlili vercem özel hastaneden kafama göre, hala lekelenmem oluyor günde bir de olsa 2 günde bir de olsa, sancılarım oluyor, oğlum da hasta ishal kusma, onunla uğraşıyorum bir yandan acil, serum antibiyotik vs.. bugün kendimi unuttum tam şimdi uyudu bı bakayım dedim gruba, ben hem Perşembe hem pazartesi ultrasona girdim canım bebiş gayet iyiydi hareket ediyordu, içerde de ne kanama ne kanama alanı hiçbir şey görünmüyor dediler, iki doktor da, böyle beklemedeyim, senin de bebisle ilgili sorun çıkmayacak Allah'ın izniyle gönlünü ferah tutKizlar selam benim az once kanamam oldu 13 haftalik adet sancisi gibi agrim geldi ona bakmak icin lavaboya gittim kanama gordum adet sonu da olan kanama gibiydi kahverengimsi kan verdim acilde idrar ornegi aldilar 2 zaate sonuc cikacakmis yasayan varmi durumu kadin dogumada sonuclar cimtiktan sonra yonlendiriceklermis.
Benim zaman zaman kırmızıya bile döndü sancım oluyor o ara kanamam oluyordu sancilaninca anlıyordum lekelenme gelecek diye dediğim gibi bazen birkaç damla gibi düşünün kırmızıya bile döndü ama şükür en son pazartesi günü iyiydi bebişim, fetal doppler bı gelse, dağıtım aracına yüklendi diyor, arada dinlerim içim rahat eder, bu sabah yine hafif lekelenmem olunca dinleyim diyorum arada kalp atışını minnoşunCanim geçmiş olsun benimde 1 hafta önce kahve rengi kanamam olmuştu apar topar hastaneye gittim şükür bir sıkıntı çıkmadı doktorum kırmızı taze kan değil ise kormayin demişti gönlünü ferah tut inşallah bir sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?